Είναι κολλημένο το RDS του Sport FM 94.6 από Υμηττό, στο παιχνίδι "PORTUGAL-FRANCE 1-0 (T)" από την Παρασκευή που το παρατήρησα. Και κάτι άλλο, δεν κυλάει καλά το κείμενο που έχει η συχνότητα αυτή
Συνηθως μενει στην οθονη του δεκτη RDS το τελευταιο που ειχε φανει.. Εμενα τωρα εδω μου δειχνει, 'SPORT FM', αλλα η πληροφορια RDS του 94.6 ειναι σε οριακη σταθμη
Συγχώνευση: Τρι 26 Ιουλ 2016, 01:59
Στον ARTfm 90.6 πάντως υπάρχει άνθρωπος και τα βράδια όταν δεν έχει παραγωγό ο σταθμός και παίζει play list. Έχω μια γνωστή μου που κάνει εκπομπή στον Αρτ την Ειρήνη και μου το είχε αναφέρει
Υπαρχει συνεχως ανθρωπος μονο στον 3ο οροφο, στην Τηλεοραση, καθως και ενα επισης ατομο κατω στην Υποδοχη (τηλεφωνικο κεντρο). Κανενα απ'αυτα τα ατομα δεν ακουει/παρακολουθει τον ηχο του ραδιοφωνου, ουτε τη νυχτα, ουτε κατα τη διαρκεια της μερας, ουτε ειναι στην επιβλεψη του το κομματι του Ραδιοφωνου, ουτε θα γνωριζε τι να κανει. Το PC του 90.6 εχει κολλησει/παυσει μεταμεσονυχτα ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, μεχρι την αρχη της επομενης μερας
Συγχώνευση: Τρι 26 Ιουλ 2016, 02:10
Να τι γίνεται από τις "στενότητες" όμως, και από την νοοτροπία που έχουν οι ιδιοκτήτες. Δεν σου λέω να πάρει έναν τεχνικό νυχτερινής βάρδιας για κάθε ραδιόφωνο του ομίλου, που θα ήταν το πιο λογικό. Έστω έναν και για τα τρία.
Αυτο ακριβως. Ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας και ελαχιστοποιησης λειτουργικων εξοδων! Και διπλασια ή τριπλασια εσοδα να ειχαν, παλι την ιδια συμπεριφορα θα βλεπαμε.
Μιλαμε για ..τεχνικο νυχτερινης βαρδιας;; Εδω οι πιο πολλοι σταθμοι της Αττικης δεν εχουν καν παραγωγους μετα τις 10 το βραδυ, και καθολου παραγωγους ολο το Σαββατοκυριακο! Θα σκεφτουν να πληρωσουν για να εχουν και τεχνικο? Αστεια πραγματα. Ειναι πολυ λυπηρο, γιατι αν το σκεφτεις, ακομα και ενα απομακρυσμενο μικρο ξενοδοχειο το βραδυ εχει καποιο υπαλληλο σε βαρδια, που μπορει να λαγοκοιμαται στην καρεκλα, ομως υπαρχει.. Στο 3ο ομως σε ακροαματικοτητα ραδιοφωνο της πρωτευουσας (παραδειγμα), μαλλον αυτο ειναι πολυτελεια και ασκοπο εξοδο..