Καλησπερα!!!
Λοιπον, ο BLUE SPACΕ 107,2 ειναι οντως απο Υμηττο!! Κατεβηκα στο Ελληνικο και δεν επιανε σχεδον καθολου οπως και οι υπολοιποι απο Υμηττο που δεν εχουν αναμεταδοτη στην Αιγινα. Τωρα δεν ξερω αλλα μου φαινεται πως ειτε αυτος κατεβασε ισχυ (ή μαζεψε τη διαμορφωση του) συγκριτικα με χθες ειτε ανεβασαν οι 2 διπλανοι του (πιο πιθανον ειναι να κατεβασε ο Blue Space). Στο σταθερο δεκτη που εχω στο σαλονι χθες στους 107,4 και στους 107 υπηρχε ενα μπαχαλο (τον Κοσμο τον ακουγα ομως μια χαρα αν πηγαινα 106,95 , ενω ο Μυθος ειχε αρκετα ξυσιματα στους 107,45), ενω σημερα τουλαχιστον στους 107 και στους 107,4 ακουγονται οι σταθμοι αλλα και παλι με ξυσιματα απο τον 107,2. Χθες ομως στους 107 και στους 107,4 επικρατουσε ενα μπαχαλο, δεν κλειδωναν καν οι συχνοτητες. Και τωρα αν παω 107,45 ακουω τουλαχιστον τον μυθο ενω χθες ακομα κι εκει ειχε ξυσιματα. Στον αλλο δεκτη τωρα στο δωματιο μου ακουγονται ολοι μια χαρα, αντε που και που να φαει ο 107,2 κανα ανεπαισθητο ξυσιματακι απο καποιον απο τους διπλανους του (δεν μπορω να καταλαβω ομως απο ποιον). Στο αμαξι επισης ακουγονται ολοι μια χαρα, αλλα ο δεκτης του αμαξιου μου εχει την καλυτερη ευαισθησια σε σχεση με τους σταθερους.
Παντως ο Blue Space ηταν κλειστος εδω και 2 χρονια περιπου, απο τον Απριλιο του 2014. Και απ' οτι ειδα, εχει γραφτει εδω και σε αλλα site οτι ειχε παει η επιτροπη τοτε στον Υμηττο και εκτος απο το μηχανημα του, του κατεβασε τοτε και τον ιστο και το κεραιοσυστημα. Επαθε τρελη ζημια δηλαδη!!!