Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Κυρ 26 Ιαν 2025, 00:28
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1241067 φορές)

a66fm και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
(...) Επίσης στους 108 βγαίνουν αυτή την στιγμή 2 πειρατές μαζί με προβάδισμα μάλλον του ηχοραμα εκτός αν πετάει " σκουπίδια" κάποιος άλλος (...)

Μια μονάδα πίσω του είναι ο γνωστός ερασιτέχνης με το 698--------. Από εκεί προέρχονται τα "σκουπίδια"

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
Σοβαρα??Το γνωστο Dream City???

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Ακριβως αυτο. Αρχικη συχνοτητα 102.7 (1989-2001) "Radio City" (καμια σχεση με το City FM), εκλεισε αναγκαστικα τον Μαρτιο του 2001, ανενεργος 2001-2005, επανηλθε στους 90.65 το 2006 ως  Ραδιο Αστυ, μετακινηθηκε στους 90.6 εξι μηνες κατοπιν, πηρε ΒΝΛ ως "κομματικος" σταθμος με κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση το 2009, μετονομαστηκε σε ΑΡΤ πριν 3 χρονια.

ο city 99,5 της Γιάννας; ή ο city 104 που βγήκε off τα χριστούγεννα του 90 αν θυμάμαι καλά από πρόβλημα στο pll; (δεν lockare και έκανε διασπορά σε όλη την μπάντα)
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
@Παναγιώτης ναι λογικά είναι το γνωστό από Λούτσα  :stickman:

• Satleo Maniac
Τωρα που λετε και για τον 107.2 εξαφανιστηκαν και οι ραδιοερασιτεχνες που βγαιναν απο αυτη την συχνοτητα και κουβεντιαζαν.εκαναν ωραιες συζητησεις και διαβαζαν και απο το φορουμ πραγματα που γραφοντουσαν!!!

• SatLeo Legend
@Παναγιώτης εγώ είχα ακούσει ομιλίες ραδιοερασιτεχνών στους 106.0, 107.5-6, 107.9 αλλά έχουν από το χειμώνα να εμφανιστούν  όσο για τον 107.2 κατά καιρούς βγαίνουν πειρατές με ποιο πρόσφατο τον Blue Space  :!:   :attention

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Φιλε, οι φιλοι ερασιτεχνες που κανουν κυκλωμα τις Παρασκευες εκπεμπουν κανονικα τωρα, εχω συντονιστει αυτη τη στιγμη και ακουω. Οχι βεβαια στους 107,2 αλλα στις αλλες συχνοτητες που ανοιγουν. Ψαξε λιγακι και θα τους βρεις, διαφορετικα στειλε μου pm να σου πω περισσοτερα. Οσες Παρασκευες ειμαι σπιτι και δεν εχω βγει, τους ακουω και επειδη εχω τα τηλεφωνα καποιων εξ 'αυτων, τους στελνω και κανα μηνυμα που και που. Εχουν πολυ ωραια κουβεντουλα, ευχαριστιεμαι να τους ακουω!!!
Τελικα ο Blue Space τι απεγινε. Ανοιξε για 2 μερες με πολυ δυνατο σημα κι εξαφανιστηκε ξανα. Θα επανελθει;
Στα νοτια προαστια πριν απο λιγο που ημουνα καθ' οδον με το αμαξι, επαιζε στους 95,8 το ερασιτεχνικο Old Radio και ειχε live εκπομπη.

• SatLeo Legend
@fasma μπορεί να παίζουν όπως λες αλλά εγώ εχω από το χειμώνα να τους λάβω προφανώς δεν θα φτάνουν ως την περιοχή μου τα σήματά τους να υποθέσω (δεν μπορεί από την άνοιξη να μην τους εχω ξαναβγάλει δεν παίζει )

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Τελικα ο Blue Space τι απεγινε. Ανοιξε για 2 μερες με πολυ δυνατο σημα κι εξαφανιστηκε ξανα. Θα επανελθει;

Μπορει και να ηταν και μιάς-φοράς δοκιμαστικο εφεδρικου πομπου, άλλου σταθμου. Λεμε τωρα..  :whistle

Συγχώνευση: Σαβ 30 Ιουλ 2016, 04:04
Σοβαρα??Το γνωστο Dream City???

Στο παρελθον, απ' τους 107.4 και 107.7 μπορουσες να ακουσεις αναμεταδοσεις απο διάφορα προωθουμενα μαγαζια του Περιστεριου.. (Ανακτορο, Δικαστηριο club κλπ)

Συγχώνευση: Σαβ 30 Ιουλ 2016, 04:23

ο Νοστος 100.6 στην περιοχή μου έρχεται καθαρός χωρίς ξυσιματα και παρεμβολή από τον πομπό του top fm.
Επίσης ο ντιρλα οπότε τον πιάνω έχει και ζωντανή εκπομπή

Παναγιωτη, αυτα που ακουγονται σαν θορυβος και ξυσιματα απο κατω, δεν ειναι τοσο παρεμβολες απο σημα αλλου σταθμου της ιδιας συχνοτητα, αλλα 'χιόνια' απο αδυναμη STL ζευξη -- απ΄το στουντιο του Νοστου, προς τον οικισκο του High TV (που στεγαζεται), στον Υμηττο.

Οσο για τις ζωντανες εκπομπες του Ντιρλα 94.3, καλυτερα να μην σχολιασω.. Πρωτον, δεν ειναι καν ζωντανες, και δευτερον, το κουιζ με τα "500 ευρω" που και καλα κερδιζει αυτος που θα βρει το ονομα του γνωστου λαικου καλλιτεχνη, ειναι σκετη απατη. Στημενα τηλεφωνηματα για να σε δελεασουν οτι και καλα οι αλλοι οι χαζοι δεν βρισκουν μια τοση ευκολη ερωτηση, να τηλεφωνησεις στο 901-.. και να χρεωθεις υπερογκα ποσά. Αυτο κανει καθημερινα ο Ντιρλα απ'την αρχη της υπαρξης του - Και στην παρουσα και στην προηγουμενη του συχνοτητα.
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα

Οσο για τις ζωντανες εκπομπες του Ντιρλα 94.3, καλυτερα να μην σχολιασω.. Πρωτον, δεν ειναι καν ζωντανες, και δευτερον, το κουιζ με τα "500 ευρω" που και καλα κερδιζει αυτος που θα βρει το ονομα του γνωστου λαικου καλλιτεχνη, ειναι σκετη απατη. Στημενα τηλεφωνηματα για να σε δελεασουν οτι και καλα οι αλλοι οι χαζοι δεν βρισκουν μια τοση ευκολη ερωτηση, να τηλεφωνησεις στο 901-.. και να χρεωθεις υπερογκα ποσά. Αυτο κανει καθημερινα ο Ντιρλα απ'την αρχη της υπαρξης του - Και στην παρουσα και στην προηγουμενη του συχνοτητα.

Τo ίδιο quiz παίζει και στον 107,4 πού και πού, φυσικά κονσέρβα.

Sent by Tapatalk.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

• Satleo Maniac
Στους 107.2 αυτή την στιγμή δυνατό κενό σήμα με ανατακτα διαστήματα να ακούγεται ο ήχος εκκίνησης τον Microsoft Windows. Σαν να προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση το pc.

Για ντιρλα το λέει και το όνομα του.μεχρι και μέντιουμ είχε κάποια στιγμή.
Για 107.7 είχα ακούσει κάποια στιγμή ότι ήταν αυτού που έχει το Δικαστήριο club.
@fasma τους ερασιτέχνες τελευταία φορά τους άκουσα την Παρασκευή πριν την μεγάλη εβδομάδα. Έψαξα κάποιες φορές πιο μετά αλλά ολίγον ακαρπες οι προσπάθειες.

Συγχώνευση: Σαβ 30 Ιουλ 2016, 10:03
Μόλις ξεκίνησε να παίζει μουσική

• SatLeo Legend
@Παναγιώτης εγώ έχω να τους βγάλω τους ερασιτέχνες πάνω από τρις μήνες μην σου πω και 4 (υπέθεσα ότι σταματήσανε αλλά μάλλον δεν φτάνει ως εδώ το σήμα τους αλλιώς δεν θα τούς λέγανε και ερασιτέχνες  :lol: )

• Satleo Maniac
Psarras 2 μιλούσαν πολύ για Καματερο και υπέθεσα ότι είναι εδώ δίπλα μ.Και το σήμα τότε ήταν πάρα πολύ δυνατό και καθαρό.Αν και οι φωνές τους ήταν γνωστές και μου φαίνεται τους έχω ακούσει και στα  VHF

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Τελικα επεστρεψε στους 107,2 ο Blue Space.

• SatLeo Legend
@fasma και πάω στοίχημα οτι το βράδυ θα έχει και εκπομπή  :thumbup: ο 107.2

Συγχώνευση: Σαβ 30 Ιουλ 2016, 21:33
 :arrow ο 107.2 Blue Space έχει ανοίξει με την μισή ισχύ από την άλλη φορά

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Φιλε psaras2009, εχει δεν εχει τη μιση ισχυ, εμενα παντως στο σταθερο δεκτη του σαλονιου μου τον ξαναεξαφανισε τον Μυθο στους 107,4!!! Κι οχι τιποτε αλλο, αλλα ειμαι και του λαικο-σκυλαδικου!!!  :crazy: :music1
Συγκεκριμενα αν βαλω 107,4 ακουω μονο τις πλευρικες του Blue Space πολυ δυνατα και εξαφανιζουν τα παντα. Στους 107,45 ακουω τον Μυθο καλα αλλα και παλι εχει λιγα ξυσιματακια απο τον Blue Space, ενω στους 107,5 ειναι πλεον η καλυτερη συχνοτητα που μπορω να λαβω τον Μυθο αλλα κι εκει εχει λιγο ξυσιματακι το οποιο μαλλον οφειλεται στο οτι εχω απομακρυνθει απο την κεντρικη του συχνοτητα . Οποτε στη μνημη αποθηκευσα τον Μυθο προς το παρον στους 107,5, μπορει και να τον αποθηκευσω στους 107,45. Στους 107 επισης ο Κοσμος μου βγαινει με ξυσιματα απο τον Blue Space, αν παω ομως 106,95 τον ακουω μια χαρα (ειπαμε βεβαια οτι ειμαι του λαικο-σκυλαδικου επομενως χ@@@@@α για τον Κοσμο  :mrgreen: ). Ολα αυτα στο σταθερο δεκτη στο σαλονι.
Στον σταθερο δεκτη του δωματιου μου τωρα, εκει αλλαζει το σκηνικο. Εκει ακουω τον Μυθο στους 107,4 και τον Κοσμο στους 107 μια χαρα, ενω αν παω 107,2 ακουω τον Blue Space μια χαρα με λιγο ξυσιματακι απο τον Μυθο και αν παω 107,15 τον ακουω καμπανα χωρις κανενα ξυσιμο.
Προφανως η ευαισθησια των δυο δεκτων ειναι διαφορετικη. Στο αυτοκινητο παλι ακουγονται ολοι μια χαρα, αλλα σιγουρα ο δεκτης του αυτοκινητου εχει πολυ καλυτερη ευαισθησια απο τους σταθερους.
Τωρα στους 94,3 στους δυο σταθερους μου δεκτες, ενω πιανω τον σταθμο απο τον Υμηττο και μονο με δυνατο σημα, το stereo ξυνει πολυ, προφανως λογω του οτι υπαρχει ο Ντιρλα απο κατω. Μολις το γυρισω στο μονοφωνικο, τον ακουω μια χαρα και στους δυο δεκτες. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στον σταθερο δεκτη στο σαλονι με τον Στυλ FM 104,9, το stereo του ξυνει αρκετα λογω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στους 105 απο τα Γερανεια με αποτελσμα ν' ακουγετια ο ηχος του εντονα πριμος. Οποτε επειδη τον ακουω συχνα, μολις συνονιστω τον γυριζω κι αυτον στο μονοφωνικο και τον ακουω μια χαρα με ωραιο ηχο.
Παντως απο Ελληνικο και κατω στα νοτια Προαστια ο Ντιρλα περναει καμπανα χωρις καμια παρεμβολη, μιας και χανεται εκει ο Υμηττος. Ενω απο εκει και πανω προς κεντρο αρχιζει το πανηγυρι με αποτελσμα σε περιοχες κατω απο τον Υμηττο (Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου, Δαφνη αλλα και Νεο Κοσμο) να υπερισχυει αυτος με τα dance κομματια απο Υμηττο (τρωγοντας την βεβαια που και που απο τον
Ντιρλα), καπου στην Καλλιθεα και στον Ταυρο να γινεται το ελα να δεις απο ταπες, ενω στα πιο δυτικα (Νικαια, Κορυδαλλος) να υπερισχυει ο Ντιρλα, αλλα και παλι οχι τοσο οσο στα Νοτια Προαστια καθως την τρωει και παλι που και που απο τον σταθμο του Υμηττου. Τον ακουγα χθες που ερχομουν απο νοτια, ξερετε τι ειναι ν' ακους Παντελιδη και μολις περασεις το Ελληνικο να γινετια remix και κατ' ευεθιαν αλλαγη σε clubισιο κομματακι!!!l;  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
@Fasma  ο 107.2 απο Υμηττο, εχει (ειχε τουλαχιστον προχθες) διαμορφωση πολυ πιο πανω απ'το επιτρεπομενο οριο (αποκλιση +/- 75 ΚΗz), με αποτελεσμα οι πλευρικες του να παρενοχλουν και τον 107.0, αλλα και τον 107.4 . Ενας ακομη λογος που στην πραξη η αποσταση 200 ΚHz  ενος σταθμου απ'τον αλλο, δυστυχως δεν ειναι επαρκης.. Υποτιθεται οτι καθε καναλι καταλαμβανει ευρος  ως 150 ΚΗz, αλλα ..πόσοι τελικοι το τηρουν;

Οσο για την 'ευαισθησια' των δεκτων που αναφερες, μαλλον εννοεις την 'επιλεκτικοτητα' (selectivity) - δηλαδη κατα ποσο μπορει ο δεκτης να διαχωρισει δυο γειτονικους σταθμους (ειτε μεσω RF, ειτε στην ενδιαμεση συχνοτητα IF). Η επιλεκτικοτητα φυσικα αυξανεται αυτοματα οταν επιλεγεις να ακους ενα σταθμο μονοφωνικα, επειδη στο στερεοφωνικο σημα το ευρος του περιλαμβανει και την στερεο πληροφορια L-R, αριστερα και δεξια απ'τους 38 ΚΗz (δηλαδη ακομα πιο μακρια απ την κεντρικη συχνοτητα, και πιο κοντα στην πλευρικη του γειτονικου σταθμου που τον παρεμβαλλει)
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
Στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας χθες το βράδυ ακουγόταν με πολύ καλό σήμα ο Disco 107,2. Στους 94,3 μπόρεσα να ακούσω μόνο τον 9.43 του Υμηττού, ο Ντίρλα άφαντος εντελώς. (Προσωπικά, μου αρέσει αυτή η φάση μιας και είμαι του deep house)
Επίσης, στο 100,1 πέτυχα το άνοιγμα του Music Galaxy που πιάνει και μέσα στην Αθήνα. Μου έβγαλε και RDS με 2 μηνύματα στο PS, M.GALAXY και #FAROS#? . Αυτό το φάρος πρώτη φορά το είδα...

Sent by Tapatalk.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα

Οσο για την 'ευαισθησια' των δεκτων που αναφερες, μαλλον εννοεις την 'επιλεκτικοτητα' (selectivity) - δηλαδη κατα ποσο μπορει ο δεκτης να διαχωρισει δυο γειτονικους σταθμους (ειτε μεσω RF, ειτε στην ενδιαμεση συχνοτητα IF). Η επιλεκτικοτητα φυσικα αυξανεται αυτοματα οταν επιλεγεις να ακους ενα σταθμο μονοφωνικα, επειδη στο στερεοφωνικο σημα το ευρος του περιλαμβανει και την στερεο πληροφορια L-R, αριστερα και δεξια απ'τους 38 ΚΗz (δηλαδη ακομα πιο μακρια απ την κεντρικη συχνοτητα, και πιο κοντα στην πλευρικη του γειτονικου σταθμου που τον παρεμβαλλει)

εμενα στο αμαξι εχω δει οτι ακομα και σε 0.1ΜΗΖ μπορει να πιανει ανετα δυο σταθμους χωρις ο ενας να ενοχλει τον αλλο απλα ο ποιο δυνατος εχει καλυτερο ηχο και παιζει το RDS αν εχει
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
 :arrow τον 107.0 σε μένα δεν τον ενοχλεί καθόλου ο 107.2 επίσης τον 107.4 ελάχιστα τον ενοχλεί που και που παρεμβάλλεται  αλλά ελάχιστα 

• Satleo Maniac
Και σε μενα.Εδω Πετρουπολη ο 107.2 τρωει πλευρικες απο την ΕΡΑ (ΚΟΣΜΟΣ) 107 γιατι η ΕΡΑ βαραει και 20αρια.

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Για 20ρι ψιλοψοφια ακούγεται ο κόσμος πάντως

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Κανεις λάθος Παναγιώτη η ΕΡΑ 107 έχει 2kw ισχύ. Οι υπόλοιποι σταθμοί έχουν 20kw.

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Τι 20αρι? Επίσημα ο πομπός του κόσμος στο 107 είναι 2kw

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
2 kw erp?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
Ο πομπός του Κόσμος έχει δυνατότητα να εκπέμψει από 500 βατ έως 2 KW. Στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε φαίνεται σε φωτογραφία.

Sent by Tapatalk.

• Satleo Maniac
Στο site της ΕΡΤ που ειχε βγει περσι λιστα με ολες τις συχνοτητες με την επανεναρξη  της ο μονος 2αρης  ηταν ο 106.7 του φιλια.ολοι οι υπολοιποι σε υμηττο και παρνηθα ηταν 20 αριδες. θα ψαξω ναα την βρω αν δεν την εχουν κατεβασει

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ναι και αν ισχύουν αυτές οι ισχύες που έχει ο πίνακας της ερτ θα πάω ένα ταξιδάκι μέχρι το φεγγάρι να ξυπνήσω λίγο...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Στο χαρτη της ΕΡΤ τα 106,7 και 107 τα εγραφε 2αρια και το 102,9 10αρι. Τα υπολοιπα ολα 20αρια.
Τον εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη μου, αν θελετε τον ανεβαζω αυριο.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/01/2025 (22:05)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (21:58)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (21:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (20:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (20:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (18:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (18:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (17:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (16:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (15:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (14:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (13:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/01/2025 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: channelos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (13:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (12:58)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (10:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (09:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (01:58)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (21:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 24/01/2025 (20:36)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (16:11)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/01/2025 (14:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (12:26)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (12:18)