Φιλε psaras2009, εχει δεν εχει τη μιση ισχυ, εμενα παντως στο σταθερο δεκτη του σαλονιου μου τον ξαναεξαφανισε τον Μυθο στους 107,4!!! Κι οχι τιποτε αλλο, αλλα ειμαι και του λαικο-σκυλαδικου!!!
Συγκεκριμενα αν βαλω 107,4 ακουω μονο τις πλευρικες του Blue Space πολυ δυνατα και εξαφανιζουν τα παντα. Στους 107,45 ακουω τον Μυθο καλα αλλα και παλι εχει λιγα ξυσιματακια απο τον Blue Space, ενω στους 107,5 ειναι πλεον η καλυτερη συχνοτητα που μπορω να λαβω τον Μυθο αλλα κι εκει εχει λιγο ξυσιματακι το οποιο μαλλον οφειλεται στο οτι εχω απομακρυνθει απο την κεντρικη του συχνοτητα . Οποτε στη μνημη αποθηκευσα τον Μυθο προς το παρον στους 107,5, μπορει και να τον αποθηκευσω στους 107,45. Στους 107 επισης ο Κοσμος μου βγαινει με ξυσιματα απο τον Blue Space, αν παω ομως 106,95 τον ακουω μια χαρα (ειπαμε βεβαια οτι ειμαι του λαικο-σκυλαδικου επομενως χ@@@@@α για τον Κοσμο
). Ολα αυτα στο σταθερο δεκτη στο σαλονι.
Στον σταθερο δεκτη του δωματιου μου τωρα, εκει αλλαζει το σκηνικο. Εκει ακουω τον Μυθο στους 107,4 και τον Κοσμο στους 107 μια χαρα, ενω αν παω 107,2 ακουω τον Blue Space μια χαρα με λιγο ξυσιματακι απο τον Μυθο και αν παω 107,15 τον ακουω καμπανα χωρις κανενα ξυσιμο.
Προφανως η ευαισθησια των δυο δεκτων ειναι διαφορετικη. Στο αυτοκινητο παλι ακουγονται ολοι μια χαρα, αλλα σιγουρα ο δεκτης του αυτοκινητου εχει πολυ καλυτερη ευαισθησια απο τους σταθερους.
Τωρα στους 94,3 στους δυο σταθερους μου δεκτες, ενω πιανω τον σταθμο απο τον Υμηττο και μονο με δυνατο σημα, το stereo ξυνει πολυ, προφανως λογω του οτι υπαρχει ο Ντιρλα απο κατω. Μολις το γυρισω στο μονοφωνικο, τον ακουω μια χαρα και στους δυο δεκτες. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στον σταθερο δεκτη στο σαλονι με τον Στυλ FM 104,9, το stereo του ξυνει αρκετα λογω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στους 105 απο τα Γερανεια με αποτελσμα ν' ακουγετια ο ηχος του εντονα πριμος. Οποτε επειδη τον ακουω συχνα, μολις συνονιστω τον γυριζω κι αυτον στο μονοφωνικο και τον ακουω μια χαρα με ωραιο ηχο.
Παντως απο Ελληνικο και κατω στα νοτια Προαστια ο Ντιρλα περναει καμπανα χωρις καμια παρεμβολη, μιας και χανεται εκει ο Υμηττος. Ενω απο εκει και πανω προς κεντρο αρχιζει το πανηγυρι με αποτελσμα σε περιοχες κατω απο τον Υμηττο (Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου, Δαφνη αλλα και Νεο Κοσμο) να υπερισχυει αυτος με τα dance κομματια απο Υμηττο (τρωγοντας την βεβαια που και που απο τον
Ντιρλα), καπου στην Καλλιθεα και στον Ταυρο να γινεται το ελα να δεις απο ταπες, ενω στα πιο δυτικα (Νικαια, Κορυδαλλος) να υπερισχυει ο Ντιρλα, αλλα και παλι οχι τοσο οσο στα Νοτια Προαστια καθως την τρωει και παλι που και που απο τον σταθμο του Υμηττου. Τον ακουγα χθες που ερχομουν απο νοτια, ξερετε τι ειναι ν' ακους Παντελιδη και μολις περασεις το Ελληνικο να γινετια remix και κατ' ευεθιαν αλλαγη σε clubισιο κομματακι!!!l;