Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Τρι 26 Νοε 2024, 05:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1186664 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  4 συχνότητες FM είχαν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των αγώνων τότε... οι 103.3 104.1 105.4 και άλλη μια, και θυμάμαι πως κοντά σε κάποιες εγκαταστάσεις όντως ακουγόντουσαν διάφορες συνομιλίες από τους αγώνες.  Μάλιστα, το Radio Gold, που είχε βγει τότε στους 103.3 (πριν δικαιωθεί επισήμως από το Στ.Ε. και πριν λάβει ΒΝΛ), μεταφέρθηκε στους 104.6!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
δλδ κ στη γενική πρόβα γινόταν αυτό!!!
τωρα στο τέλος ακουγόταν κανονικά ήχος απτο καλλιμάρμαρο με την πρωτοψάλτη... ακούστηκε η λήξη απτον Μάριο Φραγκούλη κ μετά  αδιαμορφωτο....κλεισανε...
εγω βρίσκομαι σε απόσταση 2 χλμ απο εκεί..
το ποιο πιθανό να συνενοούνται μεταξύ τους με ραδιοφωνικό σήμα

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
 ο ραδιο κυκλος 94.8 επεστρεψε

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Πάντως κατά της 10 που ήμουν ΚΑΛΛΙΘΕΑ έπιασα το "αδιαμόρφωτο" με κανονικό λοκαρισμα που λέει ο  a66fm

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
δεν είναι "αδιαμόρφωτο" αυτό που έρχεται Ελευσίνα διαμορφωμένο με τον θόρυβο (φύσημα) του δέκτη του λίνκ
...φιλικά, Σταύρος.

• Έμπειρο Μέλος
σας εχω μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.σημερα και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ επιανα καθαρα και οχι στερεο το 2 στους 104 απο την παραλιακη εως την βουλιαγμενης στη  βουλα.Για βρειτε μου απο που ειναι.Αν υποψιαστω οτι ειναι απο κρητη και το πιανω στο κινητο θα τρελαθω.Χωρια που πιανω πιο εντονα νετ 101.2 και ερα σπορ 103.2 απο αρκαδια.Ελεος

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
2 εννοείς ΕΡΑ2?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Έμπειρο Μέλος

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
το 2 δεν είναι η ερα 2 αλλά η έρα χανίων όπως βλέπουμε και εδώ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Έχουμε πει οτι από χανιά ανάλογα και τον καιρό έρχονται πολλές συχνότητες (π.χ. 90,1  91,8  101,5  104 κ.α.)..

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
α)Από Χανιά η ποιό έυκολες συχνότητες στην Αττική είναι 100,6 κ 104. Όπου την 1η την είχα βγάλει με κινητό τηλέφωνο το 2007 Σεπτέμβρη μήνα στον Μαραθώνα της Αίγινας(στην δυτική πλευρά του νησιού).Και ταπωνε τον Σκάι από πάρνηθα (όταν αυτός ακόμα λειτουργούσε στη συχνότητα) σε όλη την περιοχή
β) στο 90,7 μου έρχετε ένα αδιαμόρφωτο. το περίεργο πως ποιάνει με όλα τα κινητά μέσα που έχω σε όλο το κέντρο, κ φένετε πως έρχετε κάπου απο δυτικάτα. Ίσως χρησιμοποιούν κ αυτη την συχνότητα τα spesial olympic . το αδιαμόρφωτο-βόμβος παραμένει στο 94,3 που καμπανίζει περιμετρικά απτο καλλιμάρμαρο

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Ειστε σιγουροι οτι ειναι η ΕΡΑ 2?? γιατι, στους 104 εχει ραδιοφωνο στη συρο.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
στο 104 είναι η ΕΡΑ Χανίων από Σκλόκα. Κάποιες ώρες οι περιφερειακοί της ΕΡΑ αναμεταδίδουν και ΕΡΑ2, ίσως γιαυτό έγεινε το μπέρδεμα...
επίσεις 101,2 και 103,2 από Δίδυμα Αργολίδας, περνάνε σχετικά εύκολα σε περιοχές της Αθήνας όπου σκιάζετε ο Υμηττός πχ λυκαβηττός

• Έμπειρο Μέλος
ναι πρωτη φορα πιανω σταθμο στους 104 και ποτε δεν εχω ξαναπιασει ερα χανιων εδω περα

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Κυριακή στην Α' Πλαζ Βούλας και όπως πάντα έφερα και το Sangean μαζί μου για λήψεις.  Διαπίστωσα πως στο σημείο είχαν αρκετά καλό πέρασμα κάποιοι σταθμοί του Υμηττού, ιδίως οι σταθμοί της ΕΡΤ.  Επίσης, υπήρχε πραγματικός πόλεμος μεταξύ σταθμών στην ίδια συχνότητα!  Εχουμε και λέμε λοιπόν:

87.7 Εν Λευκό (καλό σήμα από Αίγινα αλλα μονοφωνικό και χωρίς RDS!)
88.0 Οασις 88 από Αίγινα
88.3 VFM (χωρίς RDS)
88.6 Fresh
88.9 Play (χωρίς RDS)
89.2 Music 892
89.5 - ανύπαρκτη η Εκκλησία!!!
89.8 Δρόμος (χωρίς RDS)
90.1 μέτριο σήμα του 902 από Υμηττό
90.4 χαμηλό σήμα του Κανάλι 1 από Υμηττό
90.7 Ράδιο Αστυ από Αίγινα, μονοφωνικά χωρίς RDS
90.9 ΕΡΑ 3 από Υμηττό με καλό σήμα
91.2 Πειραϊκή Εκκλησία από Υμηττό με χαμηλό σήμα και παράσιτα από 91.4
91.4 Κρητική Ραδιοφωνία - καλό σήμα από Αιγάλεω
91.6 ΝΕΤ από Πάρνηθα - πολύ δυνατό σήμα
92.0 Galaxy
92.3 Λάμψη
92.6 Best - μονοφωνικά χωρίς RDS
92.9 Kiss FM
93.2 Happy Radio
93.6 Κόσμος από Πάρνηθα με δυνατό σήμα
94.0 Επικοινωνία - με δυνατό σήμα
Τίποτα στους 94.3 και ίσα-ίσα ακουγόταν ο Novaspor FM από Υμηττό στους 94.6.  Αλήθεια γιατί δεν έχει βάλει αυτός ο σταθμός ποτέ πομπό στην Αίγινα?
94.9 Ρυθμός - με διαφορετικό RDS από αυτό του Υμηττού (RYTHMOS-)
95.2 Deejay
95.6 ΕΡΑ 3 με καλό σήμα από Πάρνηθα
96.0 Flash
96.3 Red
96.6 96,6 χωρίς RDS
96.9 Rock FM
97.2 ANT1 - με διαφορετικό RDS από αυτό του Υμηττού (ANTENNA-)
97.5 Love Radio - σχετικά αδύναμο σήμα, δεν ξέρω αν εξέπεμπε από Αίγινα
97.8 Real FM - σχετικά αδύναμο σήμα
Τίποτα στους 97.9
98.0 - ίσα-ίσα διακρινόταν ο Free FM από Υμηττό
98.3 Αθήνα 984 - μέτριο έως καλό σήμα από Υμηττό
98.6 Ντέρτι - σχετικά αδύναμο σήμα, χωρίς RDS
98.9 Ράδιο 9 (μονοφωνικός χωρίς RDS και με απαίσιο ήχο)
99.2 Μελωδία
99.5 Βήμα FM (ίσως το ποίο δυνατό σήμα της Αίγινας)
99.9 ΕΡΑ 2 από Γεράνεια - πολύ καλό σήμα
100.3 Σκαι
100.9 ΕΡΑ Σπορ - καλό σήμα από Πάρνηθα
101.1 F1 Κορίνθου εν μέσω πολλών παράσιτων από τους διπλανούς σταθμούς
101.3 Δίεση (πολύ δυνατό σήμα από Αίγινα με μονοφωνικό και απαίσιο ήχο και χωρίς RDS)
101.5 ο άγνωστος σταθμός από Πόρο με ξένη ποπ και ροκ, χωρίς όνομα
101.6 ο άγνωστος σταθμός από δυτικά προάστια με παλιά λαϊκά - οι 101.5 και 101.6 ακουγόντουσαν εναλλάξ αναλόγως με το σημείο  
101.8 ΕΡΑ Σπορ από Υμηττό με αρκετά καλό σήμα
102.2 Sfera
102.5 Nitro, χωρίς RDS
102.9 ΕΡΑ 2 από Πάρνηθα με καλό σήμα
103.1 Blackman, με καλό σήμα
103.3 Sentra FM
103.5 - δύο σταθμοί... Heart FM από Αίγινα μαζί με έναν που έπαιζε παλιά λαϊκά, με μια διαφήμιση από τα Μάνδρα Αττικής.  Μπορεί να είναι ο Magic Radio, που παλαιότερα εξέπεμπε από εκείνη την περιοχή στους 103.95.  
103.7 ΕΡΑ 2 από Υμηττό με εξίσου καλό σήμα με την συχνότητα της Πάρνηθας
104.0 Παρέα FM... μέτριο σήμα από Υμηττό
104.3 Ράδιο Ερμιονίδα μαζί με το Μινόρε FM Υμηττού!
104.6 104,6 από Πόρο με δυνατό σήμα
104.8 Στυλ FM από Υμηττό με μέτριο σήμα
105.0 ΕΡΑ Σπορ από Γεράνεια με καλό σήμα
105.2 Ατλαντίς από Υμηττό με μέτριο σήμα
105.4 Παλμός από Πόρο - εναλλάξ με τον 105.5
105.5 Στο Κόκκινο από Υμηττό - εναλλάξ με τον 105.4
105.8 ΝΕΤ από Υμηττό με μέτριο έως καλό σήμα
106.0 άγνωστος με σκυλάδικα
106.2 Mad Radio (χωρίς RDS)
106.4 Ράδιο Αργωσαρωνικός
106.7 Φιλία, με καλό σήμα από Πάρνηθα
107.0 Κόσμος από Υμηττό με μέτριο σήμα
107.4 New Radio, με καλό σήμα από Αιγάλεω
107.7 Star FM, με καλό σήμα από Αιγάλεω
108.0 Ηχόραμα, με καλό σήμα από Αιγάλεω

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλημερα!!
Γεια σου φιλε neo11!!!
Αρκετες φορες, οταν κατεβαινω στα Νοτια προαστια, ο Σπορ fm 94,6 αλληλοταπωνεται -και καποιες φορες ταπωνεται- με την Ερα Σπορ στους 94,5. Απ'οσο γνωριζω η Ερα Σπορ εκπεμπει στους 94,5 απο Ερατεινη Φωκιδας. Επειδη δεν ξερω καθολου τι παιζει στη Φωκιδα, ξερετε αν εχει κατα καποιο τροπο οπτικη με τα  Νοτια Προαστια, ωστε να περναει εκει?
Μιλαμε, οτι ο Σπορ fm δεν ακουγεται με τιποτα απο το πολυ ξυσιμο που του προκαλει η Ερα. Ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω, δηλαδη για ποιο λογο δεν εχει βαλει αναμεταδοτη στην Αιγινα.
Οι δυο σταθμοι του ομιλου του Αντεννα (Αντεννα και Ρυθμος), οντως εχουν βαλει ενα "-" στο rds τους στην Αιγινα, και ετσι καταλαβαινουμε ανα πασα στιγμη αν λαμβανεται απο Υμηττο η Αιγινα. Καλο αυτο!! Το "-" βγαινει μετα το Ελληνικο προς Γλυφαδα, και σε καποια σημεια στην αρχη της Παραλιακης στο Παλαιο Φαληρο.
Ο 101,1 της Κορινθου, στα Νοτια λαμβανεται πολυ καθαρα σε καλους δεκτες, τωρα για τους σταθερους δεκτες που συνηθως ειναι χαλια δεν ξερω. Εδω στο Sony Ericcson και στο αυτοκινητο τον ακουω στο κεντρο της Αθηνας, με πολλα ξυσιματα φυσικα απο τους διπλανους.
O Heart στους 103,5 ειναι απο Αιγινα? Παντως δεν παιζει ποτε διαφημισεις, μονο μουσικη - και ωραια μουσικη πρεπει να πω - !! Αλλα ταπωνεται ειτε απο τον αλλο που λες, ειτε απο την Ερα, μαλλον απο Δολιανα Αρκαδιας, αν δεν κανω λαθος.
Περναγε ο Μινορε!!!? Οταν παω στα Νοτια απο Παραλιακη, μεχρι το Ελληνικο τον ακουω καλα. Μετα μπαινει για τα καλα ο Ερμιονιδα και στη Γλυφαδα περιπου τον εξαφανιζει. Δηλαδη, σε μη ευαισθητους δεκτες, εκει κατω υποθετω, πως θα υπερισχυει ο Ερμιονιδα.
Για τον 104,6... Αν και ασχετο με το θεμα, τελικα ελυσα το μυστηριο!! Εχει για μουσικο σημα που παιζει καθε μισαωρο, ενα τσιφτετελι το οποιο εψαχνα να το βρω. Τελικα ειναι απο το τραγουδι αυτο !!! Ωραιο κομματακι!!
Απο την Βουλιαγμενη και κατω στα νοτια, στους 104,8 δεν περναει αυτος με τα λαικα απο Υμηττο, αλλα ο Σοκ fm της Χαλκιδας.
O Paradise στους 106,8 μαλλον εχει ριξει ισχυ. Παλια ταπωνε τον Φιλια ακομα και στο Κεντρο της Αθηνας, και τωρα στα Νοτια Προαστια, ταπωνεται απο τον Φιλια για τα καλα. Δεν μπορεις να τον ακουσεις. Καλα στο κεντρο της Αθηνας φυσικα ειναι ανυπαρκτος!!! Εν τω μεταξυ, περυσι το καλοκαιρι επαιζε λαικα, ενω τωρα το εχει γυρισει στα ξενα.
Παντως, ενδιαφερουσα αναφορα αυτη!!
Λοιπον καλες βουτιες!!! Τα λεμε!!!

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Φίλε fasma, η ΕΡΑΣΠΟΡ όντως έξυνε τον NovaΣΠΟΡ FM ακόμα και στην εθνική Αθηνών Κορίνθου (σ.σ. εξέπεμπε με 10 kW!!!). Τώρα όμως, φαίνεται να έχει ρίξει την ισχύ του, μετά από εργασίες συντήρησης μάλλον, αφού είχε μείνει εκτός για ένα μήνα, και επανήλθε χθες. Αλλά έχω κι εγώ την απορία, γιατί ένας τόσο μεγάλος ραδιοσταθμός, όπως ο NovaΣΠΟΡ FM, δεν δυναμώνει το σήμα του, και δεν καλυτερεύει τον ήχο του, εδώ και χρόνια...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Όντως η 106.7 της ΕΡΤ καπέλωνε τον Paradise τελείως.  

Πάντως, με πρόσφατη απόφαση της ΕΕΤΤ, οι σταθμοί της Αττικής δικαιούνται να εκπέμψουν και από την Αίγινα, και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν βάλει όλοι οι σταθμοί αναμεταδότες εκεί, αλλά ιδίως ο Novaspor FM.  Ακόμα και σταθμοί όπως οι Ατλαντίς, Στυλ FM, Μινόρε ακούγονται μέχρι την Βούλα αλλά τίποτα στους 94.6.

• Έμπειρο Μέλος
η α πλαζ ειναι στα συνορα με γλυφαδα και υπαρχει ανοιγμα γιαυτο επιανες σταθμους απο υμητο.10 μετρα πιο κατω δεν τα πιανεις

• Έμπειρο Μέλος
90.1 ,90.4 εχουν σχεδον ανυπαρκτο σημα
90.7 χαμηλο σημα
91.2,93.2,95.2 εχουν τελειως ασταθες σημα .σε καποια σημεια καλο
ο νοβασπορ ακουγοταν προ 12ετιας καμπσνα στους 95.3 και οταν ξεκινουσε ειχε μονοφωνικο  χαμηλο σημα στους 94.6 απο αιγινα.τωρα, χανεται τελειως και δεν ακουγεται ουτε στη γλυφαδα που υπαρχει ανοιγμα και εκπεμπουν μεχρι και οι πειρατικοι
98 δεν νομιζω να ακουγεται  αυτος και ποτε δεν ακουγοταν κατι αλλο στους 98 παρα μονο  η νετ
101.3 μαλλον εκανες ληψη απο υμηττο
101.55 ακουγεται 1 χαμηλα ταυτοχρονα με ερα σπορ
103.5 heart fm ναι  magic ποτε γιατι εχει μικρη εμβελεια.αλλος θα τανε και ακουγοταν μονο σε κεινο το σημειο
105.4 καλα ο κοκκινο ταπωνε τον παλμο; 1 φορα το ακουω αν και ο παλμος εχει μειωσει την ισχυ τελευταια και χανω το σημα.τι στο καλο τους ειπανκαι εχουν μειωσει την ισχυ ολοι αυτοι

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Πάντως θυμάμαι πριν από χρόνια όταν τους είχε ρωτήσει ακροατής για ποιό λόγο δε πιάνει σπορ φμ μετά το Ελληνικό, ο Χελάκης είχε απαντήσει οτι δεν τους αφήνει η ερα...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "radiophonic"
90.1 ,90.4 εχουν σχεδον ανυπαρκτο σημα
90.7 χαμηλο σημα
91.2,93.2,95.2 εχουν τελειως ασταθες σημα .σε καποια σημεια καλο
ο νοβασπορ ακουγοταν προ 12ετιας καμπσνα στους 95.3 και οταν ξεκινουσε ειχε μονοφωνικο  χαμηλο σημα στους 94.6 απο αιγινα.τωρα, χανεται τελειως και δεν ακουγεται ουτε στη γλυφαδα που υπαρχει ανοιγμα και εκπεμπουν μεχρι και οι πειρατικοι
98 δεν νομιζω να ακουγεται  αυτος και ποτε δεν ακουγοταν κατι αλλο στους 98 παρα μονο  η νετ
101.3 μαλλον εκανες ληψη απο υμηττο
101.55 ακουγεται 1 χαμηλα ταυτοχρονα με ερα σπορ
103.5 heart fm ναι  magic ποτε γιατι εχει μικρη εμβελεια.αλλος θα τανε και ακουγοταν μονο σε κεινο το σημειο
105.4 καλα ο κοκκινο ταπωνε τον παλμο; 1 φορα το ακουω αν και ο παλμος εχει μειωσει την ισχυ τελευταια και χανω το σημα.τι στο καλο τους ειπανκαι εχουν μειωσει την ισχυ ολοι αυτοι

101.3 ήταν σίγουρα από Αίγινα, ήταν μονοφωνικός χωρίς RDS.
Ο 90.7 είχε αρκετά καλό σήμα άλλα απαίσιο ήχο.
Στους 98 άκουσα σίγουρα τον Free... έπαιζε 80s... αλλά με πολύ πολύ χαμηλό σήμα.
Στους 101.5-6 ξένα και παλιά λαϊκά όπως ανέφερα παραπάνω.
Τον Magic τον έχω ακούσει και άλλες φορές σε Βούλα-Βουλιαγμένη, καθόλου απίθανο να ήταν αυτός.
Στους 105.4, ναι, πολύ παρεμβολή από το Στο Κόκκινο!

Ο 91.2 πρέπει να είναι μόνο από Υμηττό.

Οι 93.2 και 97.5 είναι προβληματικοί στις παραλιακές περιοχές... και ο 95.2... πάντως νομίζω πως έχουν δεύτερο αναμεταδότη... ίσως να είναι σε άλλο σημείο η να έχουν υπερβολικά χαμηλή ισχύ.

Τράβηξα και βίντεο, το οποίο ήταν λίγο προβληματικό... θα κάνω ότι μπορώ να το επεξεργάσω και να το ανεβάσω!  

Όσο για τον Σπορ FM, αυτό με την ΕΡΤ ακούγεται πολύ κουφό... δεν νομίζω να υπάρχει εκπομπή της ΕΡΤ κάπου κοντά στην Αττική γύρω στους 94.6 εκτός από την ΕΡΑ Σπορ στους 94.5, η οποία όμως ξεκίνησε πολύ αργότερα από τον Σπορ FM.  Από το ίδιο σημείο υπάρχει και ο 96.5 άλλα οι 96.3 και 96.6 των Αθηνών εκπέμπουν με κανονική ισχύ και με αναμετάδοση από την Αίγινα.  Όντως είχε παλιά την δεύτερη συχνότητα στους 95.3 (από πού? Πάρνηθα? Αιγάλεω?) η οποία εξαφανίστηκε μετά το 2001.

• Έμπειρο Μέλος
οταν πρωτοξεκινησε ακουγοταν μονοφωνικα στους 94.6 απο αιγινα μεχρι που σταματησε και επανηλθε στους 95.3 απο παρνηθα μεχρι το   2000.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Τον Σπορ fm στους 95,3 τον θυμαμαι κι εγω. Περιπου το 1998 - 1999 καπου εκει. Παντως μαλλον απο Παρνηθα ηταν γιατι στο Νεο Κοσμο ,τον ακουγα και στις δυο συχνοτητες καμπανα. Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως εκλεισε, παντως το 2001 μετα το μεγαλο κλεισιμο, ειχε κλεισει σιγουρα, γιατι θυμαμαι πως η συχνοτητα ηταν αδεια. Μπορει να μας πει καποιος αν εκλεισε το 95,3 μαζι με ολους τους αλλους, στο μεγαλο κλεισιμο η πιο πριν?
Παράθεση
Φίλε fasma, η ΕΡΑΣΠΟΡ όντως έξυνε τον NovaΣΠΟΡ FM ακόμα και στην εθνική Αθηνών Κορίνθου (σ.σ. εξέπεμπε με 10 kW!!!).
Φιλε georgeZ, οταν λες εξεπεμπε με 10 kw, εννοεις ο Σπορ fm, ή η ΕΡΑ της Ερατεινης? Ειχα σταματησει η Ερα της Ερατεινης τις προηγουμενες μερες, γιατι ειχα περασει τις προαλλες απο τα Νοτια, και δεν εβγαινε με τιποτα στο 94,5, αλλα νομιζα οτι απλα δεν ειχε διαδοση.
Επισης, εχω ακουσει στα Νοτια Προαστια την Ερα στους 96,5. Τωρα αν ενοχλει το 96,6 δεν το εχω τσεκαρει, αλλα αν θυμαμαι καλα, μαλλον το 96,6 εξυνε την Ερα της Ερατεινης στους 96,5.
Επισης μου εκανε εντυπωση που το Κοκκινο ταπωνε τον Παλμο σοτυς 105,4. Ισως ετυχε εκεινη τη μερα, γιατι σνηθως ακουω εκει μια χαρα τον Παλμο. Χωρια οτι στο 105,6 ερχεται ενας απο Κορινθο.
Στα Νοτια στους 101,5 ερχεται η Ερα Σπορ απο Δολιανα επισης. Τον σταθμο απο Πορο στους 101,5 δεν τον εχω ακουσει μεχρι στιγμης. Καινουργιος ειναι?
Και κατι αλλο... Ο New Radio στους 107,4 σε μερικες περιοχες που ειναι κοντα στον Υμηττο - ενδεικτικα αναφερω Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου, Χαλανδρι, Αγ. Παρασκευη - τρωει τρελο ξυσιμο απο τον Τrance 107,2. Και οχι μονο εκει, μεχρι και στη Λεωφορο Συγγρου, εχω ακουσει οδηγωντας στο αυτοκινητο, να τρωει ελαφρως ξυσιμο. Ενω στα Δυτικα Προαστια, Πειραια και Νοτια Προαστια ειναι ok!!! Υποθετω πως ο 107,4 θα εχει πολυ χαμηλοτερη ισχυ απο τον 107,2 για να συμβαινει αυτο, γιατι στην Πετρουπολη η στο Περιστερι, που ειναι κατω ακριβως απο τη Ζαχαριτσα, δεν εχω ακουσει ποτε ξυσιμο στον 107,2 απο τον 107,4.
Καλο βραδυ παιδια!!!

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Fasma, για την ΕΡΑΣΠΟΡ στο 94,5 μιλάω κι εγώ (με την ίδια ισχύ, εκπέμπει και η ΕΡΑ2 στο 96,5, που ταπώνει ακόμη και μέσα στην Κόρινθο, τον Just 96,4). Όσο για τον Κορινθιακό που λες ότι βγαίνει στο 105,6, αν άκουσες παλιά λαϊκά από τη συχνότητα, είναι το Ράδιο Κόρινθος, που μάλλον, εκπέμπει από Άγιο Γεώργιο. Αλλά σίγουρα, δεν εκπέμπει από Όσιο Πατάπιο...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Επιστροφή του FM1 στους 101.55 με δυνατό σήμα από τον Υμηττό.  Μάλλον χθες η σήμερα επαναλειτούργησε.  Ταυτοχρόνως εκπέμπει άλλος ένας στην ίδια συχνότητα με ξένη ποπ, μάλλον ερασιτέχνης.  Αυτή τη στιγμή παίζει ένα άλμπουμ των Backstreet Boys!  :shock:

Επίσης, αναμένεται πλέον και η επιστροφή του Ξένιος FM στον αέρα, από τον Υμηττό!  Διαβάστε εδώ: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Σε λίγο μια πολύ ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική αναφορά από την Νέα Μάκρη!

• Έμπειρο Μέλος
103.5 ακουγεται μονοφωνικα καποιος με λαικα και απο κατω ο heart

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Ραδιοφωνικές λήψεις στην Νέα Μάκρη!

Τελικά η Νέα Μάκρη είναι ένας παράδεισος των λήψεων, ειδικά με το Sangean που μου επέτρεπε να απομονώνω σταθμούς στην ίδια συχνότητα και σε αποστάσεις 0,1 MHz.  Οι λήψεις ήταν από Αθήνα, Κόρινθο, Κυκλάδες, Εύβοια, και...Χίο και Μυτιλήνη!!!  Είχαμε λοιπόν (με ποιότητα λήψεως μέσα στις παρενθέσεις):

87.5 Μπλάκμαν (από ???) (1/10)
87.5 Κρήτη FM από Υμηττό! (1/10)
87.7 Εν Λευκό (5/10)
88.0 Όασις 88 (7/10)
88.3 VFM (5/10)
88.6 Fresh (4/10)
88.9 Play (7/10)
89.2 Music 892 (5/10)
89.5 Εκκλησία (5/10)
89.8 Δρόμος FM (7/10)
90.1 902 Αριστερά στα FM (4/10)
90.4 Κανάλι 1 (4/10)
90.7 φέρον σήμα (3/10)
90.9 ΕΡΑ 3 (7/10)
91.2 Πειραϊκή Εκκλησία (5/10)
91.6 ΝΕΤ (7/10)
92.0 Galaxy 92 (7/10)
92.3 Λάμψη (4/10)
92.3 ΝΕΤ από Λέσβο με ειδικό προσανατολισμό του ραδιοφώνου για να απομονώσω τον Λάμψη!  
92.6 Best (7/10)
92.9 Kiss FM (5/10)
93.2 Happy Radio (7/10)
93.6 Κόσμος (2/10)
93.9 Χριστιανισμός (9/10!!!! Δεν ξέρω αν πρόκειται για τοπική αναμετάδοση ή αν έχει τόσο δυνατό σήμα από την Πάρο)
94.1 Κάρυστος Κανάλι 1 (7/10)
94.3 ΕΡΑ 2 από Λέσβο! (2/10)
94.6 Novaspor FM (5/10)
94.9 Ρυθμός 949 (5/10)
95.2 Athens Deejay (5/10)
95.4 Νέα Στύρα FM (8/10, με RDS - 95,4 MHZ)
95.6 ΕΡΑ 3 (5/10)
96.0 Flash 96 (7/10)
96.3 Red (5/10)
96.6 96,6 - πρώην Δίφωνο - (5/10)
96.9 Rock FM (3/10)
97.2 ANT1 (5/10)
97.4 Ράδιο Άλφα (Κύμη) (5/10)
97.5 Love Radio (5/10)
97.8 Real FM (5/10)
98.0 Free FM (3/10)
98.3 Αθήνα 984 (5/10)
98.6 Ντέρτι (4/10)
98.9 Ράδιο 9 (6/10)
98.9 ΕΡΑ 2 από Πάρο! - με ειδικό προσανατολισμό του ραδιοφώνου για να απομονώσω το Ράδιο 9 (5/10)
99.2 Μελωδία (7/10)
99.5 Βήμα FM (10/10 - υποψιάζομαι πως υπάρχει αναμεταδότης στην περιοχή
99.8 99,8 (7/10!)
99.8 Χριστιανισμός FM - υπάρχει αναμετάδοση στην Χίο στους 99.8...λέτε να ήταν από εκεί??? (7/10)
99.9 ΕΡΑ 2 από Γεράνεια! (2/10)
100.0 Κόσμος 100 από Χαλκίδα (1/10)
100.3 Σκαι (10/10) - υποψιάζομαι πως υπάρχει αναμεταδότης στην περιοχή
100.9 ΕΡΑ Σπορ (4/10)
101.1 F1 από Κόρινθο (2/10)
101.3 Δίεση (5/10)
101.55 FM1 από Υμηττό? (1/10)
101.8 ΕΡΑ Σπορ (7/10)
102.2 Sfera (5/10)
102.2 Ραδιο Αλιβέρι (5/10, αλλάζοντας την κατεύθυνση της κεραίας)
102.5 Nitro Radio (5/10)
102.7 ΕΡΑ Σπορ από Πάρο! (2/10)
102.9 ΕΡΑ 2 (5/10)
103.3 Sentra FM (7/10)
103.7 ΕΡΑ 2 (7/10)
103.9 Ταμυνιακή Ραδιοφωνία (4/10 με RDS)
104.3 Μινόρε (3/10)
104.4 ΕΡΑ Αιγαίου από Λέσβο (3/10)
104.6 104,6 FM από Πόρο (1/10)
104.8 Στυλ FM (2/10)
104.8 Σοκ FM από Χαλκίδα με πολύ προσπάθεια (1/10)
105.0 ΕΡΑ Σπορ από Γεράνεια (1/10)
105.2 Ατλαντίς (1/10)
105.3 Ράδιο Αμάρυνθος (1/10)
105.5 Στο Κόκκινο (7/10)
105.8 ΝΕΤ (5/10)
106.0 Ράδιο Dolce, μάλλον από Κάρυστο (5/10)
106.2 Mad Radio (1/10 και με το ζόρι!)
106.4 Ράδιο Κάρυστος (5/10)
106.4 ΕΡΑ 3 από Λέσβο! - με πολύ δυσκολία απομονώνοντας το Ραδιο Κάρυστος
106.7 Φιλία (2/10)
106.8 άγνωστος από Μυτιλήνη με ελληνική ποπ μουσική και διαφημίσεις από την Καλλονή - δεν μπορούσα όμως να διακρίνω το όνομα (2/10)
107.0 Κόσμος (3/10)
107.2 Trance Radio (2/10)
107.4 New Radio από Αιγάλεω! (1/10)
107.6 Nemea Radio (1/10)
107.7 Ραδιο Κάλλονη από Λέσβο με πολύ δυσκολία! (1/10)
107.8 Star FM από Αιγάλεω! (1/10)
107.9 άγνωστος σταθμός από την Ανατολική Αττική με παλιά λαϊκά και δημοτικά - μάλλον από Ραφήνα η κάπου εκεί, η και από την Νότια Εύβοια (1/10)
108.0 Ηχόραμα από Αιγάλεω! (1/10)

Μου έκανε εντύπωση πάντως που δεν ακούστηκαν τα ραδιόφωνα της Χαλκίδας (εκτός από τον Κόσμος και το Σοκ FM με κακή λήψη).  Επίσης, μυστήριο για μένα είναι το εξαιρετικά δυνατό σήμα του Βήμα FM και του Σκαι.  Μάλιστα, σε ένα σημείο τους άκουσα και στους 98.7 και 101.1 αντίστοιχα (0.8 MHz κάτω και πάνω, δηλαδή).  Νομίζω πως πρόκειται για τοπικές αναμεταδόσεις άλλα αν γνωρίζει κανένας σίγουρα θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω!  Επίσης, αν γνωρίζει κανείς για τον σταθμό στους 106.8 από Λέσβο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πραγματικά όπου δεν περνάνε τα μεγάλα κέντρα εκπομπής είναι παράδεισος οι λήψεις!
Αν έρθεις Θεσσαλονίκη με το εργαλείο πάμε Ευκαρπία να βγάλουμε τα κέρατά μας?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Η ΝΕΤ 92,3 και η ΕΡΑ2 94,3 βγαινουν σε ολο το κομματι της ΒΑ Ευβοιας ομως νομιζα οτι ειναι τοπικες αναμεταδοσεις απο το χωριο Αγια Αννα.Λετε να ειναι απο Λεσβο??

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
92,3 κ 94,3 από Λέσβο! Εκτός απτο Δήλεσι που τα έποιασα πέρσι τα έβγαλα κ στις Αφίδνες 1 απόγευμα τα 92,3 94,3 κ 106,4 !!! Αυτές τις μέρες έχει τρελή διάδωση στο Αιγαίο!

* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/11/2024 (09:59)