Τον Σπορ fm στους 95,3 τον θυμαμαι κι εγω. Περιπου το 1998 - 1999 καπου εκει. Παντως μαλλον απο Παρνηθα ηταν γιατι στο Νεο Κοσμο ,τον ακουγα και στις δυο συχνοτητες καμπανα. Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως εκλεισε, παντως το 2001 μετα το μεγαλο κλεισιμο, ειχε κλεισει σιγουρα, γιατι θυμαμαι πως η συχνοτητα ηταν αδεια. Μπορει να μας πει καποιος αν εκλεισε το 95,3 μαζι με ολους τους αλλους, στο μεγαλο κλεισιμο η πιο πριν?
Φίλε fasma, η ΕΡΑΣΠΟΡ όντως έξυνε τον NovaΣΠΟΡ FM ακόμα και στην εθνική Αθηνών Κορίνθου (σ.σ. εξέπεμπε με 10 kW!!!).
Φιλε georgeZ, οταν λες εξεπεμπε με 10 kw, εννοεις ο Σπορ fm, ή η ΕΡΑ της Ερατεινης? Ειχα σταματησει η Ερα της Ερατεινης τις προηγουμενες μερες, γιατι ειχα περασει τις προαλλες απο τα Νοτια, και δεν εβγαινε με τιποτα στο 94,5, αλλα νομιζα οτι απλα δεν ειχε διαδοση.
Επισης, εχω ακουσει στα Νοτια Προαστια την Ερα στους 96,5. Τωρα αν ενοχλει το 96,6 δεν το εχω τσεκαρει, αλλα αν θυμαμαι καλα, μαλλον το 96,6 εξυνε την Ερα της Ερατεινης στους 96,5.
Επισης μου εκανε εντυπωση που το Κοκκινο ταπωνε τον Παλμο σοτυς 105,4. Ισως ετυχε εκεινη τη μερα, γιατι σνηθως ακουω εκει μια χαρα τον Παλμο. Χωρια οτι στο 105,6 ερχεται ενας απο Κορινθο.
Στα Νοτια στους 101,5 ερχεται η Ερα Σπορ απο Δολιανα επισης. Τον σταθμο απο Πορο στους 101,5 δεν τον εχω ακουσει μεχρι στιγμης. Καινουργιος ειναι?
Και κατι αλλο... Ο New Radio στους 107,4 σε μερικες περιοχες που ειναι κοντα στον Υμηττο - ενδεικτικα αναφερω Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου, Χαλανδρι, Αγ. Παρασκευη - τρωει τρελο ξυσιμο απο τον Τrance 107,2. Και οχι μονο εκει, μεχρι και στη Λεωφορο Συγγρου, εχω ακουσει οδηγωντας στο αυτοκινητο, να τρωει ελαφρως ξυσιμο. Ενω στα Δυτικα Προαστια, Πειραια και Νοτια Προαστια ειναι ok!!! Υποθετω πως ο 107,4 θα εχει πολυ χαμηλοτερη ισχυ απο τον 107,2 για να συμβαινει αυτο, γιατι στην Πετρουπολη η στο Περιστερι, που ειναι κατω ακριβως απο τη Ζαχαριτσα, δεν εχω ακουσει ποτε ξυσιμο στον 107,2 απο τον 107,4.
Καλο βραδυ παιδια!!!