Νεκταριε τι εννοείς ξερους συνδέσμους για είμαι λίγο ψάρι και δεν ξέρω από αυτά.
Ο 106.4 εδώ που είμαι εγώ τρώει δυνατή πλευρικη από το mad radio 106.2
Παναγιώτη, ο Νεκτάριος εννοεί την ωμή παράθεση ενός link ιστοσελίδας.. Είναι πιο κομψό αν υπεισέρθει στην προσοχή καποιου από εμάς οτιδήποτε συναφές, ενδιαφέρον ή επίκαιρο, να αναφέρει την ουσία του θέματος συνοπτικά σε δυο τρεις σειρούλες, παρά να κάνει επικόλληση όλουυυ του συνδέσμου (που θα οδηγήσει σε ενοχλητικό αθέμιτο ανοιγμα ολης της ιστοσελίδας αυτής με τα πλήρη γραφικά της..)
Όσο για τον 106.4, ο ΜΑD υπερδιαμορφώνει και αυτό δεν ειναι σωστό - ομως ο 106.4 με την ΒΝΛ που έχει δεν απευθύνεται στην "Αθήνα" για να είναι θέμα. Είναι σταθμός της 'επαρχίας Τροιζηνίας της υπόλοιπης Αττικής'
Συγχώνευση: Δευ 10 Οκτ 2016, 02:39
@nektarie μετά να μην μου λένε ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφω γιατί εχει συμβεί στο παρελθόν και μετά αναγκάστηκα να βάλω τον σύνδεσμο
psaras2009 πότε εδώ μέσα ξαναέγινε συζήτηση για το "αν έχουν πληρωθεί οι τεχνικοί του 99.5" ; (Που κανονικά δεν θα κουβεντιάζαμε καν για ένα τέτοιο θέμα - είναι προφανές οτι είναι καθαρά διοικητικό και όχι τεχνικής φύσης)