Καλημερα!!
Στο Ιντερνετ που εψαξα παντως δεν διαβασα τιποτα για επαναλειτουργια του Hot fm. Και σε ποια συχνοτητα θα ξαναλειτουργησει (αν και οποτε συμβει αυτο)?
Παντως ο Ξενιος στους 94,3 μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν εχει ξαναβγει. Κατα τ'αλλα δεν πρεπει να εχει αλλαξει κατι στα fm της Αθηνας.
Και κατι ασχετο. Στον δεκτη Eton G6 που εχω οταν τον δουλευω με μπαταριες και με κλειστη την κεραια, ολοι οι σταθμοι μου φερνουν 5/5 εκτος απο τον Star fm 107,7, τον Κρητη fm 87,5 και την Φιλια 106,7 της ΕΡΤ. Συγκεκριμενα στον δεκτη Eton G6 η Φιλια μου φερνει 4/5. Ο Star fm καθως αλλαζω θεση στον δεκτη ερχεται και χανεται ενω συνηθως μου φερνει 2/5. Ο Κρητη fm χανεται κατω απο το τρελο ξυσιμο του διπλανου του Εν λευκω 87,7, και μονο σε ενα σημειο καταφερνω να τον ακουσω με 1/5 και παλι με λιγο ξυσιμο απο τον διπλανο του. Αν ανοιξω την κεραια, η αν δουλεψω τον δεκτη με ρευμα τοτε η Φιλια και ο Star fm λαμβανοντι με 5/5, αλλα ο Κρητη fm τρωει τρελο ξυιμο απο τον Εν λευκω, και πρεπει να παω στους 87,4 (παει κι εκει ο δεκτης) και να τον αφησω σταθερο σε ενα σημειο για να τον ακουσω καθαρα.