θα λεγα πως ο blackman έχει πρόβλημα απτον sentra ακόμα και σε κινητά, όχι φυσικά τόσο μεγάλο.
Βασιλη, τελικα εχεις δικιο, οντως ο Blackman στον Eton G6 που εχω μεσα στο σπιτι μου, αν δεν το ναφησω σταθερο σε ενα σημειο και τον μετακινω απο δωματιο σε δωματιο, τρωει καθε λιγο τις πλευρικες του Sentra. Και στο αυτοκινητο, απ'οτι θυμαμαι μια μερα που τον ακουγα στο κεντρο της Αθηνας, ετρωγε ξυσιμο απο τον Sentra αλλα και στο κινητο μια αλλη φορα αν θυμαμαι καλα, πρεπει να ειχε προβλημα. Επισης στον Eton και ο 91,4 που και που μπορει να φαει κανα ξυσιματακι απο τον 91,2 , αν τον μετακινησω αλλα οχι τιποτα σοβαρο, ενω ο Blackman, λιγο να κουνησω τον δεκτη, βγαινουν οι πλευρικες του Sentra. Ισως η Πειραικη Εκκλησια στους 91,2 να εχει μικροτερη ισχυ απο τον Sentra, τωρα τι ακριβως παιζει δεν ξερω.
Νεκταριε, εχω παρακολουθησει τα Video του συνονοματου μου στην Τουρκια. Ενταξει, ελαχιστοι σταθμοι ετρωγαν ξυσιμο εκει, αλλα ολοι οι υπολοιποι οντως καμπανιζαν χωρις να ενοχλει ο ενας τον αλλον. Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο η διαμορφωση των σταθμων. Αλλα δεν νομιζω να υπερδιαμορφωνουν εδω οι σταθμοι, πριν ενα χρονο, με το analyser ενος φιλου, ειχα δει πως στην Αθηνα, μονο δυο σταθμοι (οι οποιοι ηταν πειρατικοι), ξεφευγαν σε διαμορφωση πανω απο 75 Khz. Ολοι οι αλλοι ειχαν διαμορφωση απο 75 khz και κατω. Τωρα αν εκανα κατι λαθος, δεν ξερω.