Και επισης προ ημερων ξαναακουσα αυτον τον διαγωνισμο με αλλο χρηματικο ποσο και στους 107.4
Α δεν ξερω, μην μου πειραξετε τον Μυθο με τιποτα, που θ' ακουω εγω μετα τα μεγαλα ασματα!!!;
Αστειευομαι φυσικα, αλλα σοβαρα παντως ακουω συνεχεια τον Μυθο 107,4 μιας και ειμαι φανατικος του λαικου και του σκυλαδικου!!!
Τωρα οντως για τους ταρατσατους ερασιτεχνες της Αθηνας, θα μπορουσαν οντως με μια απλη αναφορα στο forum να μαθευτουν στους αρμοδιους, αλλα και παλι αυτοι εχουν υπερσυγχρονα μηχανηματα και μπορουν να βρουν οποιον θελουν στο λεπτο, δε νομιζω οτι εχουν αναγκη το forum για να δουν τι παιζει.
Τωρα οσον αφορα τους βουνισιους, τον αραπη κι αν τον πλενεις, το σαπουνι σου χαλας!! Οποτε οτι στοιχεια και να δοθουν ειτε εδω περα ειτε στους αρμοδιους, τζαμπα κοπος!!!!!
Και για να πω την αληθεια ειμαι ακροατης αρκετων βουνισιων, οποτε για μενα χρησιμοι ειναι κι αυτοι!!!
Παντως μεχρι χθες ο Ντιρλα επαιζε στους 93,8, ενω στους 95,8 επαιζε καποιος με νησιωτικα και δημοτικα (βασικα δεν ξερω κατα ποσο ανεφερε καποιος απο τους 2 σταθμους το ονομα "Ντιρλα" μιας και δεν ημουν ακροατης κανενος απο τους δυο.Και απλα την ωρα που επαιζε το quiz, αυτο επαιζε ταυτοχρονα και στους 93,8 και στους 95,8.
Τωρα οπως ειπωθηκε, παιζει μονο το 95,8 ενω στο σταθερο δεκτη ακουω παρασιτα στους 93,8 (προφανως εκπεμπουν οι Ραδιοζωνες απο την Πανεπιστημιουπολη, απλα εγω δεν τις λαμβανω στο σταθερο. Βεβαια σκεφτηκα και το ενδεχομενο μηπως απλα εχει βλαβη το 93,8 των Πυροβολειων και επανελθει σε λιγες μερες.