Γεια χαρα σε ολους!!
Ενδιαφερουσα η αναφορα Βασιλη. Μονο που απ' οτι ακουσα πρεπει να ησουν κρυωμενος, πολυς βηχας βρε παιδι μου
![Χαμόγελο :)](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/smiley.gif)
. Αν ναι, τοτε περαστικα σου!
Λοιπον διαβασα την αναφορα, ειδα και το video και εχουμε και λεμε.
Στους 87,6 παιζει απο καπου ο Μπλακμαν, μαλλον απο Χτυπα η καπου εκει το κοβω. Δεν αποκλειται ωστοσο να ειναι απο Δολιανα η καπου στην Πελοππονησο.
Για την εκκλησια στους 89,4 δεν το ηξερα. Θα το τσεκαρω καποια στιγμη.
O 90,1 και 90,4 λογικα δεν πρεπει να βγαινουν απο Αιγινα (απ'οτι καταλαβαινω δηλαδη, δεν ειμαι απολυτα σιγουρος) οπως και ο 91,2.
Το Ραδιο Αστυ βγαινει οντως απο Αιγινα μαλλον στους 90,7.
Αυτος ο Novel ειναι απο Κορινθο? Που και που βγαινει απο Πειραια μαλλον η εκει γυρω ο free angel στους 91,8 (δεν ξερω αν συνεχιζει) αλλα επισης εκει βγαινει και καποιος Max Radio απο Αγιους Θεοδωρους. Δεν νομιζω παντως να ηταν ο ΒΕΡΑ.
Στους 93,4 βγαινει καποιος απο Πειραια συνηθως, και ισως να ψιλοπερναει εκει. Αλλα εφοσον στο video ακουστηκαν εκει διαφημισεις απο Κορινθο, τοτε σιγουρα ηταν απο Κορινθο.
Στους 94,5 η ΕΡΑ απο Ερατεινη κανει αρκετη ζημια στον Σπορ fm, που δεν βγαινει απο Αιγινα.
Απ'οτι ειδα δεν εχει ο δεκτης rds. Αν εχεις rds παντως μπορεις να καταλαβεις αν ο Ρυθμος λαμβανεται απο Υμηττο η απο Αιγινα, γιατι το rds του απο Υμηττο γραφει "RYTHMOS" ενω απο Αιγινα "RYTHMOS-". Παρομοιως και ο ΑΝΤ1 που ανηκει στον ιδιο ομιλο γραφει απο Υμηττο "ANTENNA" ενω απο Αιγινα "ANTENNA-".
Στους 95,4 στα νοτια περυσι εβγαινε ο Blackman, αγνωστο απο που. Δεν ξερω αν βγαινει ακομα. Υπ'οψιν οτι κατω στη Γλυφαδα περναει (αν δεν παιζει αλλος εκει) ενας απο Ευβοια, μαλλον απο τα Στυρα. Αλλα απ' οτι ακουω λογικα μπορει να ειναι καποιος ταρατσατος ερασιτεχνικος.
Στους 95,8 αν κρινω απο αυτο που ακουσα, πρεπει να ειναι ερασιτεχνικος. Ειχα πει σε προηγουμενο post μου, οτι επιανα καποιον εκει με ξενα beatακια τα βραδυα, και νομιζα οτι αυτον επιασε στο Γαλατσι η επιτροπη στο δελτιο τυπου της. Αλλα τον ξανακουσα αυτες τις μερες (αρα αλλον πιασανε στο Γαλατσι), και απ' οτι ακουω μαλλον αυτον ελαβες.
Στους 96,5 οταν κατεβαινω στα Νοτια ακουω (με πολυ ξυσιμο απο τον 96,6) την ΕΡΑ απο Ερατεινη. Αρα μπορει να ηταν αυτος που λες, αλλα μπορει και η ΕΡΑ.
Απ' οτι βλεπω η ΕΡΑ απο Γερανεια στους 97,9 εξαφανισμενη εντελως.
Μου εκανε εντυπωση που δεν ακουσες εστω και χαλια κατι στους 98 η 98,1 (π.χ. τον free η τον πανεπιστημιακο).
Στους 99,4 οντως ειναι η ΕΡΑ.
Στους 99,7 εχω λαβει στα νοτια καποιον θρησκευτικου περιεχομενου (αλλα πρεπει να ειναι ο Χριστιανισμος των Ευαγγελιστων, και οχι της Εκκλησιας), και δεν ξερω απο που βγαινει. Οπως επισης τον εχω λαβει και στο κεντρο της Αθηνας σε ψηλα σημεια (οταν ειχε κλεισει το αδιαμορφωτο στους 100,6) στους 100,7 αλλα και στους 106,5, σε διακοπη του Αργοσαρωνικου και η 106,7 ηταν αδεια. Δεν εχω ιδεα απο που μπορει να βγαινουν και φυσικα η ληψη τους ηταν χαλια.
Στους 100,1 οντως ο Αστερας Τριπολης.
Στους 101,1 ο F1 της Κορινθου, περναει με λιγη προσπαθεια και στο Νεο Κοσμο σε καλους δεκτες μονο.
Στους 101,2 με τα χιλια ζορια περναει σε καλους δεκτες στα νοτια η ΕΡΑ.
Στους 101,5 οντως η ΕΡΑ Σπορ απο Αρκαδια, εξαφανιζει στα Νοτια τον 101,55 του Υμηττου.
Στους 102 μπορει να ηταν καποιος ερασιτεχνικος. Οταν δεν παιζει κανεις εκει, ψιλοπερναει στα νοτια ο Alpha Αρκαδιας.
Στους 102,7 μαλλον καποιος ερασιτεχνικος θα ητανε.
Στους 102,8 απ' οτι ακουσα πρεπει να ηταν ο Top fm Πειραια. Τον ακουγα μια μερα σε Βουλα - Βουλιαγμενη, και ενω στους 102,75 ακουγοταν αρκετα καλα, στους 102,8 ετρωγε τρελο ξυσιμο απο την ΕΡΑ. Απορω γιατι παιζει στους 102,8 και δεν παει στο 102,7 οπου πιστευω πως θα καμπανιζει και στον Πειραια και στα Νοτια. Η εστω στους 102. Τωρα στους 102,8 δεν ακουγεται ουτε σε ολοκληρο τον Πειραια καθαρα. Μονο 1-2 χιλιομετρα απο το σημειο εκπομπης του καμπανιζει (εχω περασει απ'εξω και εχω δει που ειναι) και μετα του κανει ζημια η ΕΡΑ. Ηθελα να' ξερα, δεν λυπουνται το ρευμα που πληρωνουν? Εκτος αν τους ενδιαφερει να βγαινουν καλα μονο τοπικα.
Στους 103,2 στα Νοτια με αρκετη δυσκολια λογω blackman και ΕΡΑ ακουγεται απο καπου η ΕΡΑ. Τωρα απο που, δεν ξερω.
Στους 103,5 ο Heart εν κινησει αλληλοταπωνεται με την ΕΡΑ 2 απο Αρκαδια. Και επισης απο Γλυφαδα και κατω βγαινει και καποιος με λαικα (αγνωστο απο που) και πεφτει αλληλοταπωμα μεταξυ αυτου, Heart και Ερα.
Ο Παρεα 104 πρεπει να παιζει μονο απο Υμηττο αν κρινω απο το σημα που φερνει εκει κατω.
Στους 104,3 απο Ελληνικο και κατω χανεται ο Μινορε και μπαινει ο Ερμιονιδα.
Ο 104,6 κλασσικα καμπανιζει εκει.
Ο 104,8 απο Υμηττο αρχιζει να εξασθενει απο Αργυρουπολη - Ελληνικο και κατω και ακουγεται με χαμηλο σημα μεχρι και Βουλα - Καβουρι. Απο εκει και κατω χανεται τελειως και περναει με χαμηλο σημα ο Σοκ fm της Χαλκιδας.
Επισης απο Ελληνικο και κατω χανεται ο 105,5 του Υμηττου και μπαινει ο Παλομος 105,4.
Στους 106,1 βγαινει με δυσκολια κατω απο το Mad Radio o Diva.
O Paradise πλεον εχει ριξει ισχυ και ακομα και στα Νοτια τον ταπωνει η Φιλια.
Παντως στους 95,4 , 95,8 , 102 , 102,7 οτι βγαινει πρεπει να ειναι ταρατσατο και καθαρα ερασιτεχνικο.