Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Τρι 18 Φεβ 2025, 13:02
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1264219 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Τώρα λειτουργούν οι 91.4-95.8-103.1-107.4-107.7-108.0?  Κανένας από την Ανατολική Αττική γνωρίζει αν εκπέμπουν ακόμη η επαναλειτούργησαν οι 92.1 και 93.9?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Γεια χαρα παιδια!!
Κλαριναδικο fm!?!?!? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  :00  :oD  :P Ακου κλαριναδικο fm!!! Δεν παιζεται ο τυπος. Αυτος βεβαια ειναι ο Blackman στους 103,1.
@neo 11 οι 91,4 - 103,1 - 107,4 - 107,7 - 108  λειτουργουν κανονικα. Για τους 92,1 και 93,9 στην Ανατολικη Αττικη δεν ξερω.
Τελικα ο New Radio 107,4 παιζει απο Πυροβολεια? Ειχα την εντυπωση οτι επαιζε απο Ζαχαριτσα.
Και ο σταθμος που κραταω απο ολους αυτους ειναι ο 95,8. Ποιος ειναι αυτος απο το Γαλατσι? Να υποθεσω οτι ηταν ερασιτεχνικος και εβγαινε απο ταρατσα η κανω λαθος? Παντως μεχρι το καλοκαιρι, ακουγα καθε βραδυ στους 95,8 καποιον με beatακια και house μουσικη. Αλλα μετα εξαφανιστηκε. Υπεθεσα πως επειδη ηταν καλοκαιρι, πως πηγε διακοπες, αλλα λετε τελικα να ηταν αυτος?

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Έχουνε πλάκα. Πάντως ο Μπλάκμαν σκόραρε και αυτή τη φορά, καθώς ο τοπικός σταθμός της Μεσσηνίας στους 87.6 είναι δικός του αναμεταδότης. Είναι ζήτημα χρόνου να ξανανοίξει...
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Η ΕΕΤΤ μάλλον ήθελε να πει πως ανέβηκε στο βουνό για την είσπραξη της "ετήσιας συνδρομής"  :roll:

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Απέκτησε όνομα ο 96,6 πρώην Δίφωνο.... (επιτέλους ολόκληρο καλοκαίρι περίμενα...)
τώρα λέγετε Pepper 96,6
 To rds του ακόμα γράφει μόνο τη συχνότητα :96,6

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
τι εγινε ρε παιδια με το παλιο φορουμ; το κλεισατε; λοιπον στον ευαγγελισμο ακουσα καμπανα στους 106.8 τον παρανταις και στους 106.7 ερα σπορ .τωρα απο που δε γνωριζω.σημειωτεον ολες οι συχνοτητες της ερα απο παρνηθα εχουν χαμηλη ληψη εκτος απο τον φιλια που εξαφανιζεται τελειως

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
αν ακουσες τη νυχτα τον 106,7 τότε ήταν ο φιλία... χτες τη νυχτα μετά τα μεσάνυχτα έκανε αναμετάδωση ερασπορ..
πάντως συχνά αναμεταδίδει τον ερασπορ

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
οχι .τον ακουσα σε πολλαπλα σκαννινγκ απο το πρωι ως το βραδυ και για πολλες  μερες.αποκλειεται να ηταν ο φιλια γιατι εχανα το σημα ακομα και απο τα 3 ισχυρα νετ,κοσμος και 3 οποτε το αποκλειω.α επιασα καμπανα τον 100,1 απο χαλκιδα και τον 94,2

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
κοσμος 100,1?? που? προς Αττική πάντως περνάει σήμα του Αστέρα Τρίπολης στο 100,1, που εχτές τον άκουσα στην περιοχή του Λυκαβηττού..
όσο για τον 106,7 πρέπει να τον ακούσω περισσότερο, δε ξέρω πόσες μέρες αναμεταδίδει τον ερασπορ...

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 !!!

Εδω και λιγες ωρες (με ενημερωσε ο φιλος μου και μελος του forum "radioamateur" για αυτη την εξελιξη και μετα το τσεκαρα εγω), εκπεμπει ξανα στους 94,3 ο Ξενιος. Κατα 99% παιζει απο Υμηττο, καθως στον σταθερο δεκτη, αν βγαλω το καλωδιο - κεραια, καμπανιζει και παλι. Ο ηχος του, απ'οτι διαπιστωσα παντως για την ωρα ειναι μονοφωνικος και σαν να ειναι λιγο μουντος (βασικα ειναι πολυ μπασος) .Βεβαια αυτο δεν λεει τιποτα απο μονο του, μπορει να φτιαξει τις επομενες μερες. Επισης εχει και rds.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Καλό αυτό! Παίζει μόνο μουσική, ή και σποτάκια-διαφημίσεις?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Δεν τον ακουσα για πολυ, αλλα στις 17:30 επαιξε μονο το γνωστο σποτακι που αναφερει το ονομα του και τη συχνοτητα του και δεν εβαλε διαφημισεις.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
επιβεβαιώνω κι εγώ, όντως πολύ κακός ήχος, μονοφωνικός και δε μου βγαζει rds.....
λίγο πριν τις 5.30 τον ακουσα κι εγω που έβαλε Μαζωνάκη και Θεοδωρίδου και μετά έβαλε το σποτ...

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παράθεση από: "fasma"
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 !!!

Εδω και λιγες ωρες (με ενημερωσε ο φιλος μου και μελος του forum "radioamateur" για αυτη την εξελιξη και μετα το τσεκαρα εγω), εκπεμπει ξανα στους 94,3 ο Ξενιος. Κατα 99% παιζει απο Υμηττο, καθως στον σταθερο δεκτη, αν βγαλω το καλωδιο - κεραια, καμπανιζει και παλι. Ο ηχος του, απ'οτι διαπιστωσα παντως για την ωρα ειναι μονοφωνικος και σαν να ειναι λιγο μουντος (βασικα ειναι πολυ μπασος) .Βεβαια αυτο δεν λεει τιποτα απο μονο του, μπορει να φτιαξει τις επομενες μερες. Επισης εχει και rds.

Ελα, ελα, λειπει η στερεογεννήτρια και δεν εχει προέμφαση, γι αυτό μπασάρει.

Η στερεογεννήτρια εχει (υποχρεωτικά) και την προεμφαση πάνω της, στις εισόδους L&R. Αν δεν εχεις στρερεογεννήτρια, μπορείς είτε να βάλεις ενα καλό equalizer (καμιά 20ριά περιοχές) και να ρίξεις απο 10 ως 16ΚΗζ, απο +1 μέχρι +6db@16ΚΗz και τα υπόλοιπα μέχρι τους 20 στον πάτο, είτε απλά... να γυρίσεις τον διακόπτη του link ΜΟΝΟ-ΣΤΕΡΕΟ στο μόνο, που θα αναψει την προέμφαση του λινκ, είτε να κάνεις ακριβώς το ίδιο στο exciter του πομπου για όμοια αποτελέσματα.

Αν τωρα πάς να εκπέμψεις στέρεο με προέμφαση ανοιχτή, τα πήρε όλα και τα σήκωσε...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
εχτές πήγα στην Αργυρούπολη... κ με την ευκαιρία πήγα μέχρι την άκρη της πόλης.... στην Αργυρούπολη  αρχίζει και χάνετε ο υμηττός κα περνάνε καλά από απέναντι κέντρα εκπομπής της πελοπονήσου
87,5 κρητη fm υμηττός
87,6 μπλακμαν δολιανα
87,7 εν λευκώ
88 όασις
88,3 vfm
88,6 fresh
88,9 play
89,2 music fm
89,4 εκκλησια ελλαδοσ ? φθοιώτιδα?
89,5 εκκλησια ελλαδος υμηττός
89,8 soho
90 ραδιο ευρυπος χτυπάς
90,1 902 αριστερά υμηττός
90,4 καναλι 1 υμηττός
90,6 ραδιοαστυ υμηττός
90,7 ραδιο αστυ αίγινα
90,9 ερα3 υμηττός
91,1 εκκλησια πειραια υμηττός
91,4 κρητικη ραδιοφωνία αιγάλεω
91,6 ερα1-νετ πάρνηθα
91,8 ? novel?
92 galaxy
92,3 λαμψη
92,6 best
92,9 kissfm
93,2 orange υμηττός
93,4? κατι από κόρινθο
93,6 κοσμος πάρνηθα
93,8 ? ραδιο επίδαυρος?
94 επικοινωνία fm ζαχαρίτσα
94,2 avanti fm χτυπας
94,3 ξένιος υμηττός
94,5 ερασπορ ερατεινή
94,6 novasport υμηττός
94,9 ρυθμός
95,2 athens dj υμηττός
95,3 ερα τριπολης δολιανά
95,4 ?
95,6 ερα3 παρνηθα
95,8 ?
96 flash
96,3 red
96,5 horizon δολιανα
96,6 pepper
96,9 rock fm
97,2 ant1
97,5 love radio
97,8 real
98,3 αθηνα 9,84 υμηττός
98,6 derti
98,9 ραδιο 9
99,2 μελωδία
99,4 ερα2 δίδυμα
99,5 βημα fm
99,7 εκκλησιαστικό, βορειοανατολική αττική
99,8 99,8 υμηττός
99,9 ερα2 γεράνεια
100,1 αστερας δολιανά
100,3 σκαι
100,6 αδιαμόρφωτο
100,7 εκκλησιαστικό, κάπου από κόρινθο
100,9 ερασπορ πάρνηθα
101,1 fm1 κόρινθος
101,2 ερα1 δίδυμα
101,3 δίεση
101,5 ερασπορ ασεα αρκαδίας
101,8 ερασπορ υμηττός
102 αδιαμόρδωτο
102,2 σφαίρα
102,5 nitro radio
102,7 ?
102,8? top fm πειραιά?
102,9 ερα2 πάρνηθα
103,1 μπλακμαν αιγάλεω
103,3 σεντρα
103,5 heart δαρδίτσα πόρου
103,7 ερα2 υμηττός
104 παρέα fm
104,3 ράδιο ερμιονίδα δαρδίτσα πόρου
104,6 104,6 δαρδίτσα πόρου
104,8 υμηττός
105 ερασπορ γεράνεια
105,2 ατλαντίς υμηττός
105,4 παλμός δαρδίτσα
105,5 στο κόκκινο υμηττός
105,8 ερα1 υμηττός
106,1 diva δολιανά
106,2 mad radio
106,4 ράδιο αργοσαρωνικός
106,7 φιλια πάρνηθα
106,8 paradise radio δαρδίτσα
107 κόσμος υμηττός
107,2 trance radio υμηττός
107,4 new radio ζαχαρίτσα
107,6 ραδιο νεμέα
107,7 ραδιο star ζαχαρίτσα
108 ηχόραμα αιγάλεω
 στα νόμιμα που εκπαίμπουν από υμηττό κ δεν έχω ορίσει κέντρο είναι γιατί δε ξέρω αν τα άκουγα από υμηττό ή από αίγινα

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
O 89.8 είναι ο Δρόμος, ενώ ο 93.2 ο Happy. Στο 93.4 όντως είναι από Κόρινθο ο σταθμός, αλλά κατά 60-70%, δεν πρέπει να παίζει από Όσιο Πατάπιο. Στο 100.7 δεν υπάρχει κανένας εκκλησιαστικός από εδώ. Μόνο στο 100.8 παίζει με μικρή ισχύ, ένας πειρατής. Στο 99.7, παίζει να είναι ο Δίαυλος 1, από Τσεμπερού, γιατί στην πόλη της Κορίνθου, και σε γύρω περιοχές, βγαίνει πολύ δυνατά!

Υ.Γ. Είναι ιδέα μου, ή ο Rock FM είναι σχεδόν εξαφανισμένος?!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
να σαι καλά! στο μυαλό μου είναι ακόμα οι παλιές ονομασίες των ραδιοφώνον!89,8 δρόμος και 93,2 happy!
λοσο για τον 99,7 λέω πως είναι από β.α αττική γιατί πάντα όταν περνάω από άγιο στέφανο-αφιδνες έχει πάντα τον τύπο αυτόν που κάνει κύρηγμα
επίσεις για το 100,7 τον έχω βγάλει και στην περιοχή του Σκαραμαγκά με χαμιλή ισχύ...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Ο Μπλάκμαν στους 87.6 πρέπει να είναι από Χτύπα.

Η Εκκλησία στους 89.4 μάλλον από Πάρο!

Οι 95.4 και 95.8, και 102.0 και 102.7 πρέπει να είναι πειρατικοί από το Αιγάλεω.

Όντως υπάρχει εκκλησιαστικός (Χριστιανισμός FM) που ακούγεται καθαρά στην ΒΑ Αττική στους 99.7, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση να είναι από Τρίπολη.

Ποίος να είναι ο εκκλησιαστικός στους 100.7?  Υπάρχουν θρησκευτικοί σταθμοί στους 100.7 στην Χίο και στην Μυτιλήνη άλλα είναι μάλλον δύσκολο να ακούγονται αυτοί μέσα στην Αθήνα.  Όμως κάποτε υπήρχε όμως ένας σταθμός στους 100.7, "Εκκλησιαστική Ραδιοφωνία Πειραιά".  Υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτός και να εκπέμπει με μικρή ισχύ στην περιοχή?

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
-o blackman στο 87,6 ποιο λογικό να μου έρχετε από τρίπολη μιας και το έβγαζα πεντακάθαρα....

-η εκκλησία της ελλάδας στο 89,4 τον έχω βγάλει και στον λυκαβηττό , στην δυτική του πλευρά. κ μιας και ακούγετε κ στη Θήβα σε αυτή την συχνότητα κάπως καθαρά το συνδύασα έτσι.από Πάρο δύσκολα να έρχόταν γιατί μου έκοβε προς ανατολή ο υμηττός

-για τον 100,7 όντως άγνωστο από πού βγαίνει.. κι αυτός επίσεις βγαίνει στον λυκαβηττό.. ίσως να βγαίνει με μικρή ισχύ από δυτική Αττική.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Γεια χαρα σε ολους!!
Ενδιαφερουσα η αναφορα Βασιλη. Μονο που απ' οτι ακουσα πρεπει να ησουν κρυωμενος, πολυς βηχας βρε παιδι μου  :). Αν ναι, τοτε περαστικα σου!
Λοιπον διαβασα την αναφορα, ειδα και το video και εχουμε και λεμε.
Στους 87,6 παιζει απο καπου ο Μπλακμαν, μαλλον απο Χτυπα η καπου εκει το κοβω. Δεν αποκλειται ωστοσο να ειναι απο Δολιανα η καπου στην Πελοππονησο.
Για την εκκλησια στους 89,4 δεν το ηξερα. Θα το τσεκαρω καποια στιγμη.
O 90,1 και 90,4 λογικα δεν πρεπει να βγαινουν απο Αιγινα (απ'οτι καταλαβαινω δηλαδη, δεν ειμαι απολυτα σιγουρος) οπως και ο 91,2.
Το Ραδιο Αστυ βγαινει οντως απο Αιγινα μαλλον στους 90,7.
Αυτος ο Novel ειναι απο Κορινθο? Που και που βγαινει απο Πειραια μαλλον η εκει γυρω ο free angel στους 91,8 (δεν ξερω αν συνεχιζει) αλλα επισης εκει βγαινει και καποιος Max Radio απο Αγιους Θεοδωρους. Δεν νομιζω παντως να ηταν ο ΒΕΡΑ.
Στους 93,4 βγαινει καποιος απο Πειραια συνηθως, και ισως να ψιλοπερναει εκει. Αλλα εφοσον στο video ακουστηκαν εκει διαφημισεις απο Κορινθο, τοτε σιγουρα ηταν απο Κορινθο.
Στους 94,5 η ΕΡΑ απο Ερατεινη κανει αρκετη ζημια στον Σπορ fm, που δεν βγαινει απο Αιγινα.
Απ'οτι ειδα δεν εχει ο δεκτης rds. Αν εχεις rds παντως μπορεις να καταλαβεις αν ο Ρυθμος λαμβανεται απο Υμηττο η απο Αιγινα, γιατι το rds του απο Υμηττο γραφει "RYTHMOS" ενω απο Αιγινα "RYTHMOS-". Παρομοιως και ο ΑΝΤ1 που ανηκει στον ιδιο ομιλο γραφει απο Υμηττο "ANTENNA" ενω απο Αιγινα "ANTENNA-".
Στους 95,4 στα νοτια περυσι εβγαινε ο Blackman, αγνωστο απο που. Δεν ξερω αν βγαινει ακομα. Υπ'οψιν οτι κατω στη Γλυφαδα περναει (αν δεν παιζει αλλος εκει) ενας απο Ευβοια, μαλλον απο τα Στυρα. Αλλα απ' οτι ακουω λογικα μπορει να ειναι καποιος ταρατσατος ερασιτεχνικος.
Στους 95,8 αν κρινω απο αυτο που ακουσα, πρεπει να ειναι ερασιτεχνικος. Ειχα πει σε προηγουμενο post μου, οτι επιανα καποιον εκει με ξενα beatακια τα βραδυα, και νομιζα οτι αυτον επιασε στο Γαλατσι η επιτροπη στο δελτιο τυπου της. Αλλα τον ξανακουσα αυτες τις μερες (αρα αλλον πιασανε στο Γαλατσι), και απ' οτι ακουω μαλλον αυτον ελαβες.
Στους 96,5 οταν κατεβαινω στα Νοτια ακουω (με πολυ ξυσιμο απο τον 96,6) την ΕΡΑ απο Ερατεινη. Αρα μπορει να ηταν αυτος που λες, αλλα μπορει και η ΕΡΑ.
Απ' οτι βλεπω η ΕΡΑ απο Γερανεια στους 97,9 εξαφανισμενη εντελως.
Μου εκανε εντυπωση που δεν ακουσες εστω και χαλια κατι στους 98 η 98,1 (π.χ. τον free η τον πανεπιστημιακο).
Στους 99,4 οντως ειναι η ΕΡΑ.
Στους 99,7 εχω λαβει στα νοτια καποιον θρησκευτικου περιεχομενου (αλλα πρεπει να ειναι ο Χριστιανισμος των Ευαγγελιστων, και οχι της Εκκλησιας), και δεν ξερω απο που βγαινει. Οπως επισης τον εχω λαβει και στο κεντρο της Αθηνας σε ψηλα σημεια (οταν ειχε κλεισει το αδιαμορφωτο στους 100,6) στους 100,7 αλλα και στους 106,5, σε διακοπη του Αργοσαρωνικου και η 106,7 ηταν αδεια. Δεν εχω ιδεα απο που μπορει να βγαινουν και φυσικα η ληψη τους ηταν χαλια.
Στους 100,1 οντως ο Αστερας Τριπολης.
Στους 101,1 ο F1 της Κορινθου, περναει με λιγη προσπαθεια και στο Νεο Κοσμο σε καλους δεκτες μονο.
Στους 101,2 με τα χιλια ζορια περναει σε καλους δεκτες στα νοτια η ΕΡΑ.
Στους 101,5 οντως η ΕΡΑ Σπορ απο Αρκαδια, εξαφανιζει στα Νοτια τον 101,55 του Υμηττου.
Στους 102 μπορει να ηταν καποιος ερασιτεχνικος. Οταν δεν παιζει κανεις εκει, ψιλοπερναει στα νοτια ο Alpha Αρκαδιας.
Στους 102,7 μαλλον καποιος ερασιτεχνικος θα ητανε.
Στους 102,8 απ' οτι ακουσα πρεπει να ηταν ο Top fm Πειραια. Τον ακουγα μια μερα σε Βουλα - Βουλιαγμενη, και ενω στους 102,75 ακουγοταν αρκετα καλα, στους 102,8 ετρωγε τρελο ξυσιμο απο την ΕΡΑ. Απορω γιατι παιζει στους 102,8 και δεν παει στο 102,7 οπου πιστευω πως θα καμπανιζει και στον Πειραια και στα Νοτια. Η εστω στους 102. Τωρα στους 102,8 δεν ακουγεται ουτε σε ολοκληρο τον Πειραια καθαρα. Μονο 1-2 χιλιομετρα απο το σημειο εκπομπης του καμπανιζει (εχω περασει απ'εξω και εχω δει που ειναι) και μετα του κανει ζημια η ΕΡΑ. Ηθελα να' ξερα, δεν λυπουνται το ρευμα που πληρωνουν? Εκτος αν τους ενδιαφερει να βγαινουν καλα μονο τοπικα.
Στους 103,2 στα Νοτια με αρκετη δυσκολια λογω blackman και ΕΡΑ ακουγεται απο καπου η ΕΡΑ. Τωρα απο που, δεν ξερω.
Στους 103,5 ο Heart εν κινησει αλληλοταπωνεται με την ΕΡΑ 2 απο Αρκαδια. Και επισης απο Γλυφαδα και κατω βγαινει και καποιος με λαικα (αγνωστο απο που) και πεφτει αλληλοταπωμα μεταξυ αυτου, Heart και Ερα.
Ο Παρεα 104 πρεπει να παιζει μονο απο Υμηττο αν κρινω απο το σημα που φερνει εκει κατω.
Στους 104,3 απο Ελληνικο και κατω χανεται ο Μινορε και μπαινει ο Ερμιονιδα.
Ο 104,6 κλασσικα καμπανιζει εκει.
Ο 104,8 απο Υμηττο αρχιζει να εξασθενει απο Αργυρουπολη - Ελληνικο και κατω και ακουγεται με χαμηλο σημα μεχρι και Βουλα - Καβουρι. Απο εκει και κατω χανεται τελειως και περναει με χαμηλο σημα ο Σοκ fm της Χαλκιδας.
Επισης απο Ελληνικο και κατω χανεται ο 105,5 του Υμηττου και μπαινει ο Παλομος 105,4.
Στους 106,1 βγαινει με δυσκολια κατω απο το Mad Radio o Diva.
O Paradise πλεον εχει ριξει ισχυ και ακομα και στα Νοτια τον ταπωνει η Φιλια.
Παντως στους 95,4 , 95,8 , 102 , 102,7 οτι βγαινει πρεπει να ειναι ταρατσατο και καθαρα ερασιτεχνικο.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Ναι, στους 89,4 υπάρχει εκκλησιαστικός και στην Φθιώτιδα... πιθανό να είναι αυτός.  Ο Μπλάκμαν δεν νομίζω να εκπέμπει στους 87.6 εκτός αν έχει αλλάξει συχνότητα.  Είχα την εντύπωση πως έπαιζε κάπου στους 106.5-106.8 στην Αρκαδία.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
το 106,5 το εκκλησιαστικό από χλωμό το βγάζω σε ορισμένα σημεία στον λυκαβηττό το 96,5 ήταν αυτός από αρκαδία...
 η ερα2 μου βγήκε σε 1 σημείο μόνο που δεν είχα καλή οπτική με νότο.
ο αντ1 κι ο ρυθμός στο βίντεο σίγουρα είναι από αίγινα
όσο για το rds του ραδιοφώνου, πονεμένη ιστορία... το κουτί να γράφει rds κι αυτό να μην έχει! αλλά ευτυχώς έχει καλή ευαισθησία
ΥΓ Σταμάτησε απτο 88,6 ο fresh κ ξεκίνησαν τα χορευτικά ξένα τραγούδια.. κι ο εκφωνητής αναφαίρει τη συχνότητα και ότι κάτι αλλάζει στο νέο σου ραδιόφωνο

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ο Χριστιανισμος στους 106,5 παιζει απο Χλωμο? Και εχει φτασει εδω κατω? Μωρε μπραβο!!!
Για την ΕΡΑ 2 εννοεις στους 103,5? Αν ναι, τοτε στην παραλιακη εν κινησει, αλληλοταπωνεται συνεχεια με τον heart! Κριμα γιατι ενω ο heart εχει ωραια μουσικη, δεν μπορω να τον ακουσω καλα. Εν τω μεταξυ δεν εχω ακουσει ποτε στον heart να παιζουν διαφημισεις.
Οσο για τον fresh... Οταν ηταν john greek και επαιζε μονο ελληνικα, ημουν φανατικος ακροατης του. Δηλαδη απο το 2005 που αρχισε εως το 2008-09 περιπου. Μετα που το γυρισε σε περισσοτερα ξενα και ελαχιστα ελληνικα και αλλαξε το ονομα του σε fresh, ειδα οτι δεν μου πηγαινε μεχρι που σταματησα τελειως να τον ακουω. Και ενω ως "john greek" ηταν στην πρωτη θεση στις μνημες των ραδιοφωνικων δεκτων μου, εδω και αρκετο καιρο, πλεον ειναι εκτος εδω και αρκετο καιρο.
Βεβαια υποκειμενικη ειναι η αποψη μου. Αλλα πιστευω πως και αλλοι ακροατες το ιδιο κανανε (υπ'οψιν οτι ο σταθμος δεν αλλαξε ιδοικτησια, αλλα μονο ονομα και ρεπερτοριο), αν κρινω απο τις ακροαματικοτητες που ειχε ως "john greek" που ηταν 4% εως και 5%, ενω ως "fresh" ηταν γυρω στο 2 - 2,5%.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
ΚΟΥΦΟ!!!
Ο 104,6 της Αιγινας, πλεον γραφει στο rds του "Paradise Radio" και δινει το ιδιο κινητο τηλεφωνο που εδινε ο Paradise στους 106,8!!
Αν καποιος βρισκεται στα Νοτια Προαστια και μπορει ας μας ενημερωσει αν εκλεισε εντελως απο τους 106,8 ο Paradise η οχι!! Γιατι εγω το τσεκαρα στο Νεο Κοσμο οπου στο Sony Ericcson κινητο μου περναει ο 104,6 οπως και το rds του (απλα για το rds πρεπει να το εχω σταθερο σε ενα σημειο), αλλα δεν περναει καθολου πλεον ο Paradise 106,8 λογω του Φιλια 106,7. (Ενω οταν ειχε πρωτοανοιξει ο Φιλια περναγαν και τα 2, αναλογα με τη θεση του κινητου.)

Υ.Γ. @Bill82 επιβεβαιωθηκαμε τελικα!!!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
όντως, στο 104,6 κ το rds το λέει και ο εκφωνητής.... paradise radio στο 106,8 δε μπορώ να ξεχωρίσω κάτι εδώ στο κέντρο

ο heart fm έχει πρόβλημα γενικά λόγω χαμιλής ισχύς,,, στην περιοχή αλληλοταπώνονται εν κινήσει με τον ερα2 από ασσεα... αλλα στο σημείο που ήμουν έποιανε ο heart...

στο 96,5 ήταν που έβγαλα το ερα2 από Ερατεινή σε 1 σημείο... ακόμα κ μέσα στους δρόμους της αργυρούπολης μέχρι την Βουλιαγμένης έβγαζα αυτόν από τρίπολη αλλα με κακό σήμα

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Βασιλη, φυσικα και το ξερω πως στη δικη σου περιπτωση ησουν σταθερος σε ενα σημειο, οποτε ειναι λογικο να βγαινει μονο ο ενας απο τους δυο σταθμους. Απλα λεω τι γινεται γενικα εν κινησει.
Θα κοιταξω στους 96,5 οταν κατεβω στα νοτια, να δω τι παιζει.
Παντως στον Πειραια στους 106,8 περα απο τις πλευρικες του Φιλια, δεν λαμβανεται ιχνος αλλου σηματος. Στα νοτια δεν εχω τσεκαρει ακομα, αλλα εφοσον δεν βγαινει τιποτα στον Πειραια, λογικα θα εχει κλεισει ο Paradise απ' τους 106,8.
Η πλακα παντως θα ειναι, σε περιπτωση που ο Paradise αλλαξε συχνοτητα εντελως αυτοβουλως, να τον κυνηγησει το ΕΣΡ (δεν το ευχομαι καθολου)!!! Καθως στους 106,8 εξυνε την Φιλια 106,7 στα Νοτια και δεν μπορουσε και ο ιδιος (λογω της Φιλιας) να ακουστει καθαρα. Και η αληθεια ειναι πως ο Paradise ανοιξε πρωτος εκει η Φιλια ανοιξε μετα πανω του. Τωρα ομως ακουγεται και ο Paradise μια χαρα στα Νοτια και στα νησια του Αργοσαρωνικου, και η Φιλια μια χαρα σε ολη την Αθηνα.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Παιδια, για δειτε λιγο το παρακατω αρθρο!!

Ο Ξένιος, αυτός ο ξένος

Εξελίξεις στο σήριαλ του δημοτικού ραδιόφωνου Άνω Λιοσίων, που βρέθηκε εκτός αέρα στις αρχές Ιουλίου, μετά από κλοπή του πομπού του. Στη συχνότητά του επανεξέπεμψε τελικά μόλις προχθές, ραδιοφωνικός σταθμός με το χαρακτηριστικό σήμα του Ξένιου. Η εκπομπή του σταθμού ωστόσο γίνεται από άγνωστο σημείο, το πρόγραμμα δεν περιέχει εκπομπές και οι τεχνικοί του σταθμού δεν γνωρίζουν τίποτα για τη λειτουργία του. Τον Ιούλιο είχε ανακοινωθεί ότι ο σταθμός θα ξανατεθεί σε λειτουργία με τη βοήθεια της εταιρίας «Γ. Ι. ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές αν πρόκειται περί αυτής, ή αν ισχύουν οι φήμες ότι η συχνότητα έχει διατεθεί προς χρήση από ιδιωτικό μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο σταθμός επανήλθε (όπως όπως) στα ερτζιανά, όλως τυχαίως μια μέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημάρχου Άνω Λιοσίων στο ΕΣΡ, όπου καλούνταν να απολογηθεί για τη μαχροχρόνια παραμονή του σταθμού εκτός αέρα (κάτι που δεν επιτρέπεται από το νόμο και μπορεί να επιφέρει ανάκληση της άδειας) αλλά και για την μη καταβολή δεδουλευμένων για 11 μήνες στους εργαζόμενους. Τελικά, στο δήμαρχο δόθηκε διορία ενός μήνα για να τακτοποιήσει το θέμα της μισθοδοσίας προς τους εργαζόμενους του.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ της Αττικής" ζητάει ο Ξένιος να γίνει Διαδημοτικός Σταθμός. "Να εξυπηρετεί και να προβάλλει τους περισσότερους Δήμους στην Δυτική Αττική. Να γίνει με λίγα λόγια ο Ξένιος, «ο Σταθμός της Δυτικής Αττικής». Ο Καλλικρατικός νόμος 3852|10 στο κεφάλαιο Ζ΄, ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ κλπ., Άρθρο 99, δίνει την δυνατότητα σε όμορους Δήμους η Δήμους της ίδιας περιφέρειας να συνάπτουν μεταξύ τους τέτοιες συνεργασίες προς αμοιβαίο όφελος. Στις συμβάσεις αυτές μπορούν να συμμετέχουν και νομικά πρόσωπα αλλά και σύνδεσμοι εφόσον υπάρχει σε αυτά συμμετοχή των Δήμων. Οι συμβάσεις αυτές ονομάζονται «Συμβάσεις Διαδημοτικής Συνεργασίας»."

Πηγή: express.gr, greektv-com.blogspot.com, Τύπος Αττικής
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Τι σημαινει αυτο? Οτι ο Ξενιος που ακουμε τωρα στους 94,3 δεν ειναι ο πραγματικος Ξενιος? Δεν νομιζω βεβαια... Η απλα ο δημαρχος ανοιξε το σταθμο με δικη του πρωτοβουλια, χωρις να ενημερωσει τους τεχνικους του και το προσωπικο του? Τι εχετε να πειτε?

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Αναδημοσιεύω ένα σχόλιο κάποιου ανώνυμου αναγνώστη από το άρθρο του radiofono.gr σχετικά με την (επανα)λειτουργία του Ξένιου, με κάθε επιφύλαξη (το σχόλιο δεν είναι δικό μου):

Παράθεση
Εκπέμπει από Υμηττό από τις εγκαταστάσεις και με μηχανήματα του KISS FM.
O Nικητάκης είναι φίλος του Κωστάκη,ιδιοκτήτη του kiss και προφανώς γίνεται η κολεγιά για να μπορέσει ο πονηρός Κωστάκης να εκπέμψει το πρόγραμμα του ΗΟΤ FM που το ΕΣΡ του τον έκλεισε. Μαϊμουδιές που ο συγκεκριμένος είναι συνηθισμένος να κάνει .

Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο?  Αν αληθεύει ίσως θα επιβεβαιώσει και τις φήμες περί επαναλειτουργίας του Hot FM, απλώς με λίγη καθυστέρηση (Οκτώβριος αντί για Σεπτέμβριος).  Βέβαια θα χρειαστεί να ξεμπερδέψει και με τους εργαζόμενους του Ξένιου...

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Θα πρέπει να ξεμπερδέψει όμως, και με το ΕΣΡ, καθώς οι 94.3, έχουν άδεια "ενημερωτικού" σταθμού (και όχι "μη ενημερωτικού", που διαθέτουν τα αθλητικά και τα μουσικά ραδιόφωνα). Όσο για τους εργαζόμενους στον Ξένιο, όλο και κάποια λαδιά θα γίνει από το δήμο, και ο Κωστάκης θα πάρει τη συχνότητα καθαρή...

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ναι, οντως το διαβασα αυτο!
Αλλα δεν ειχα ακουσει μεχρι τωρα οτι σκοπευει να ξανανοιξει ο Hot fm! Υπαρχει καποιο τετοιο σεναριο? Και τι στο περιπου λεει?

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/02/2025 (11:00)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 18/02/2025 (01:30)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 18/02/2025 (01:07)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 17/02/2025 (22:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/02/2025 (20:36)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 17/02/2025 (20:10)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 17/02/2025 (19:50)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 17/02/2025 (19:20)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: winlink Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 17/02/2025 (19:04)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 17/02/2025 (18:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 17/02/2025 (14:19)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 17/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 17/02/2025 (11:04)
* Paksat MM1 @ 38.2°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 17/02/2025 (09:25)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 17/02/2025 (05:44)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 17/02/2025 (00:44)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 17/02/2025 (00:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:29)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 16/02/2025 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (20:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (20:03)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (19:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mpamps Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (19:43)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 16/02/2025 (19:15)