Ο Χριστιανισμος στους 106,5 παιζει απο Χλωμο? Και εχει φτασει εδω κατω? Μωρε μπραβο!!!
Για την ΕΡΑ 2 εννοεις στους 103,5? Αν ναι, τοτε στην παραλιακη εν κινησει, αλληλοταπωνεται συνεχεια με τον heart! Κριμα γιατι ενω ο heart εχει ωραια μουσικη, δεν μπορω να τον ακουσω καλα. Εν τω μεταξυ δεν εχω ακουσει ποτε στον heart να παιζουν διαφημισεις.
Οσο για τον fresh... Οταν ηταν john greek και επαιζε μονο ελληνικα, ημουν φανατικος ακροατης του. Δηλαδη απο το 2005 που αρχισε εως το 2008-09 περιπου. Μετα που το γυρισε σε περισσοτερα ξενα και ελαχιστα ελληνικα και αλλαξε το ονομα του σε fresh, ειδα οτι δεν μου πηγαινε μεχρι που σταματησα τελειως να τον ακουω. Και ενω ως "john greek" ηταν στην πρωτη θεση στις μνημες των ραδιοφωνικων δεκτων μου, εδω και αρκετο καιρο, πλεον ειναι εκτος εδω και αρκετο καιρο.
Βεβαια υποκειμενικη ειναι η αποψη μου. Αλλα πιστευω πως και αλλοι ακροατες το ιδιο κανανε (υπ'οψιν οτι ο σταθμος δεν αλλαξε ιδοικτησια, αλλα μονο ονομα και ρεπερτοριο), αν κρινω απο τις ακροαματικοτητες που ειχε ως "john greek" που ηταν 4% εως και 5%, ενω ως "fresh" ηταν γυρω στο 2 - 2,5%.