Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τους μεγαλο-σταθμούς θα πω το εξης και αν κανω λαθος διορθώστε με. Αναφερθηκατε στη λήψη του 97.8 στα νότια προάστεια. Δηλ. στα όρια του νομού Αττικής προφανώς. Νομίζω οτι ο real ως σταθμός του νομού έχει προφανές δικαίωμα να εκπέμπει εκεί. Τα Γεράνεια είναι στα όρια Κορινθίας-Αττικής και είναι ενα θέμα βεβαίως ποίες περιοχές έχει δικαίωμα να καλύπτει. Εκτός αν οι νόμοι είναι διαφορετικοί για την Ερα. Γράφτηκε οτι ο Βερόνικα δεν έπαιρνε άδεια λόγω συχνότητας. Θεωρώ οτι κάτι τέτοιο νομικά τουλάχιστον δεν στέκει αλλά δεν θεωρώ οτι μπορούσε ούτως ή άλλως να αποτελεί δικαιολογία καθώς τα Γεράνεια δεν ήταν βασικό κέντρο εκπομπής τύπου Υμηττού/Πάρνηθας για την Αττική. Αλλωστε ακολούθησε ανακατανομή συχνοτήτων άνετα μπορούσαν να δώσουν άλλη συχνότητα στον real. Τα ιδια ισχύουν και για τον σπορ φμ γιατί αν δεν κανω λάθος το 94.5 είναι απο Ερατεινή. Συν το γεγονος οτι προ του 2001 (με επιφυλαξη) δεν επαιζε ο συγκεκριμένος πομπός (εγω θυμάμαι τον Αλφα Πατρας να βγαίνει απο Φωκιδα ως το 2000 περιπου). Το ζήτημα είναι οτι δεν μπορεί να μπει μια ταξη για να μπορούν οι νόμιμοι και οι κρατικοί να δουλεύουν χωρίς προβληματα. Ουκ ολιγες φορές το Εσρ αναγκσε σταθμους ειδικα στις επαρχια να παρεμβαλλουν κρατικες συχνοτητες με τις αποφασεις του,και δεν έδινε δυνατότητα αλλαγής συχνότητας. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή. Απο την άλλη μεριά δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς και τα τρελά βατ των σταθμών του Υμμητού που φτάνουν μέχρι μετά το Αίγιο και στην Φωκίδα,παρότι αδειοδοτήθηκαν για τον νομό Αττικής.