Παίζει επίσης και το άλλο σενάριο.. Να μην προχωρήσουν αμφότεροι σε κάποια κίνηση - τουλάχιστον άμεσα.
Οι τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος είναι ότι κατόπιν καταγγελίας, φέρεται οτι αμφισβητείται η νομιμότητα εκχώρησης της συχνότητας των "104.3" στον Χριστιανισμό FM. Κι αυτό επειδή η συχνότητα "104.3" ενδεχομένως και να μην υπάρχει στη σχετική λίστα της ΕΕΤΤ, επομένως ο ισχυρισμός των καταγγελόντων είναι ότι δόθηκε μονομερώς από το ΕΣΡ χωρίς να υπάρχει κάποια υπουργική απόφαση που να επικυρώνει την εκχώρηση της συχνότητας αυτής στους Εκκλησιαστές. Με άλλα λόγια, ότι εξακολουθεί να ισχύει αυτό που ίσχυε εδώ και πολύ καιρο απ'το ΣτΕ (οτι ο Χριστιανισμός δικαιούται άδεια και ότι το ΕΣΡ υποχρεούται να του βρει), απλά δεν μπορεί ως έχουν τα πράγματα να ειναι στους 104.3 .
Συγχώνευση: Τρι 27 Ιουν 2017, 00:49
Διόρθωσα την παραπάνω κοινοποίησή μου - Πρόκειται για αναφερόμενη *καταγγελία* τρίτων και όχι για κρίση ή ειλημμένη απόφαση απ'το ΕΣΡ, όπως καλόπιστα αλλά εσφαλμένα έγραψα αρχικά.
CAT: Η στοχοποίηση και προσωπική αναφορά σε ονόματα πιστεύω ότι έιναι ηθικά αθέμιτη ενέργεια στο φορουμ μας εδώ. Σε ότι με αφορά, αν εξετάσεις προσεκτικά τις κοινοποιήσεις μου επί χρόνων, πιστεύω οτι εύκολα θα διαπιστώσεις πως καθόσον γνωρίζω, ουδέποτε έχω μεροληπτήσει ή ότι διαφαίνεται κάποια ιδιοτέλεια ή εμπάθεια εκ μέρους μου.