Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Παρ 29 Νοε 2024, 19:18
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1190314 φορές)

tasosgreece, Thodoris_Z, marios1234, thanost και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
καλα αυτοι στον νιτρο ακομα να καταλαβουν οτι ο ηχος εχει βομβο και τωρα σαν να εχει δυναμωσει λιγο
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Παράθεση από: "georgeZ"
Θα πρέπει να ξεμπερδέψει όμως, και με το ΕΣΡ, καθώς οι 94.3, έχουν άδεια "ενημερωτικού" σταθμού (και όχι "μη ενημερωτικού", που διαθέτουν τα αθλητικά και τα μουσικά ραδιόφωνα). Όσο για τους εργαζόμενους στον Ξένιο, όλο και κάποια λαδιά θα γίνει από το δήμο, και ο Κωστάκης θα πάρει τη συχνότητα καθαρή...

Καλά όλο και κάποια τρύπα θα βρουν... και το Happy Radio είχε πάρει άδεια ενημερωτικού σταθμού (σαν Athens Business Radio) άλλα μόνο ενημερωτικός δεν είναι!  Το ίδιο ισχύει και για τον Pepper 96.6, που πήρε άδεια ενημερωτικού σταθμού σαν Profit FM.  Επίσης έχουμε μουσικό ραδιόφωνο που έγινε ενημερωτικό (Ράδιο Βερόνικα -> Real FM), και βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Kontra Channel και η...κόντρα του με το ΕΣΡ επειδή αγόρασε την ΒΝΛ του Τηλεφώς, που δεν ήταν ενημερωτικό κανάλι.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Η άδεια όμως, των 93.2 και 96.6, πλέον είναι "μη ενημερωτική", όπως αναφέρουν τα έγγραφα του ΕΣΡ, μετά από ένα μεταβατικό στάδιο. Για παράδειγμα, ο τότε Captain Jack 96.6, στο ξεκίνημά του, μετέδιδε κανονικά ειδήσεις, μέχρι την οριστική αλλαγή της άδειάς του. Άρα, θα πρέπει μέχρι να αλλάξει η άδεια του 94.3, να παίζει η συχνότητα και ενημερωτικά δελτία ειδήσεων (που σημαίνει παραμονή ορισμένων από τους δημοσιογράφους). Και δεν νομίζω, να ταιριάζει όλο αυτό, στο προφίλ του Hot FM, ΑΝ και μόνο ΑΝ εκπέμψει, από τους 94.3...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Έστω και έτσι μάλλον θα βρουν την άκρη αν όντως ισχύει η πληροφορία για τον Hot FM... ίσως να βάλουν κάποια σύντομη "μουσική ενημέρωση" κάθε ώρα  :lol:   Το Nickelodeon είχε κάνει κάτι παρόμοιο επειδή η άδεια του Local TV ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα... βάζει κάτι εκπομπές "kids news!"... problem solved!   :idea

Πάντως, αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ ενημερωτικών και μη-ενημερωτικών αδειών είναι μεγάλη χαζομάρα... άλλα βέβαια για το ΕΣΡ μιλάμε...

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Παράθεση από: "fasma"
Ναι, οντως το διαβασα αυτο!
Αλλα δεν ειχα ακουσει μεχρι τωρα οτι σκοπευει να ξανανοιξει ο Hot fm! Υπαρχει καποιο τετοιο σεναριο? Και τι στο περιπου λεει?
μονο οι εμπλεκόμενοι/διαπλεκώμενοι το γνώριζουν αυτο
:offtopic συγνωμη που το ξαναδημοσιευω αλλά δεν υπάρχει πουθενα το κουμπι της επεξεργασίας (εψαξα όλα τα templates) :offtopic
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Με αφορμή τη διακοπή, που είχε σήμερα το πρωί, το κ.ε. Οσίου Παταπίου στην Κόρινθο, να αναφέρω ότι ο Ξένιος 94.3, ναι μεν έχει χάλια ήχο (ούτε πειρατής από χωριό, τέτοιο ήχο) αλλά έχει πάρα πολύ καλή ισχύ! Περίπου ίδια, δηλαδή, με αυτή του Ρυθμού 94.9...

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Τσεκάρωντας σήμερα, τον ήχο του Energy/NRJ 88.6, διαπίστωσα ότι ναι μεν, έχει αυξηθεί κατά ένα μικρό ποσοστό, η ισχύς του, αλλά ο ήχος του, εμφανίζεται μπουκωμένος, σε σχέση με τον διπλανό του, VFM 88.3, και το RDS του, αναγράφει πλέον σκέτο "ENERGY", με ανοιχτό το ΤΡ. Μακάρι όλο αυτό, να είναι προσωρινό, και με την ευκαιρία της αλλαγής από Fresh σε NRJ, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 88.6 να βελτιωθούν και να γίνουν αντάξια του "βόρειου" αδελφού του, NRJ 98...

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Γιώργο έτσι είναι απο την πρώτη μέρα, αν και σήμερα ειδικά δεν μου ανοίγει καν το PS στο Grundig αν και ανοίγει αμέσως το PTY
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παιδια καλημερα!!
Δειτε λιγο αυτο σας παρακαλω!!

[h3:6vlgpop8]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε[/h3:6vlgpop8] Σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρωτοπαπά, έναν εκ των ιδιοκτητών του θρυλικού ραδιοφωνικού σταθμού της δεκαετίας του 90' και όχι μόνο, υπάρχει διάθεση για...
επανένωση και επιστροφή του Jeronimo Groovy. Μάλιστα σε λίγες μέρες θα βγει στον "αέρα" του διαδικτύου το επίσημο site του σταθμού.

Βεβαια αυτο εχει γραφτει προ τριμηνου, απλα δεν το ειχα δει μεχρι σημερα!
Λετε τελικα να ο jeronimo groovy να επανελθει οντως? Το ευχομαι παντως και αν ειναι να επανεθλει, να αγορασει ξανα την παλια του συχνοτητα 88,9 γιατι ο σταθμος που βρισκεται τωρα εκει, ειναι τελειως ακυρος για μενα. Αν και τωρα με την κριση, δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο αυτο.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Με τέσσερις συχνότητες, δεν θα τραβήξει σίγουρα για πολύ, ο Αλαφούζος. Οπότε, αναγκαστικά, θα πρέπει να πουλήσει μια εκ των τεσσάρων. Βγάζοντας έξω τον (κραταιό) ΣΚΑΪ 100,3, και τους κραταιούς Red και Μελωδία, μένει ο 88,9 (που έχει μόλις 2,1% ακροαματικότητα). Δεν ξέρω κατά πόσο, έχουν διάθεση οι Πρωτοπαπάδες, να ξανανοίξουν τον JGRS, αλλά με τέτοια κρίση, όλο και κάποια συχνότητα θα βρεθει!

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Μετά από scan-άρισμα, που έγινε λίγο έξω από την περιοχή του Δαφνίου, βγήκαν τα εξής

Πολύ παράσιτο από τον Εν Λευκώ 87.7, στον Κρήτη FM 87.5
Πολύ χαμηλή η ισχύς του Καναλιού 1 90.4, που ταπώνεται άνετα από το Ράδιο Άστυ 90.6 (που υστερεί σημαντικά στον ήχο, με χαλασμένο stereo και πολλά πρίμα)
Καλούτσικα, έβγαιναν όλες οι συχνότητες της ΕΡΑ, από Πάρνηθα, με τον Φιλία 106,7 να εξακολουθεί να είναι το χαμηλότερο σήμα, από όλους
Με πολύ καλό σήμα, έβγαινε ο Επικοινωνία 94, με stereo και RDS (λόγω Ζαχαρίτσας). Θέλει λίγη βελτίωση ο ήχος του...
Έβγαλαν το RDS τους, ο Ξένιος(?) 94,3 και ο Derti 98,6(!), με τον πρώτο να έχει ήχο, σαν παλιό ραδιοκασετόφωνο...
New entries, σε 95.8 και 106! Χωρίς διακριτικό τίτλο και οι δύο, με τον πρώτο να παίζει λαϊκό-πόπ με stereo, ενώ τον δεύτερο, να παίζει με mono, ελληνικά ροκ. Αυτοί, ελήφθησαν στο ύψος της Κακιάς Σκάλας
Κλειστός σήμερα, ο πειρατής στο 107,7.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!!
Καλα γενικα παντου εχει προβλημα ο Κρητη fm 87,5 απο τον Εν λευκω 87,7. Ουτε σε καλους δεκτες δεν περναει καλα. Ισως να καμπανιζει μονο σε περιοχες που ειναι ακριβως κατω απο τον Υμηττο (Ζωγραφου, Καισαριανη κ.λ.π.) Θα το τσεκαρω και θα το δουμε... Παντως το 2007 καμπανιζε και ειχε και αρκετους ακροατες.
Για το Καναλι 1 90,4 δεν εχω καταλαβει καποια παρεμβολη απο τον Ραδιο Αστυ. Τουλαχιστον στο Νεο Κοσμο και στις γυρω περιοχες. Βεβαια δεν ακουω τους δυο αυτους σταθμους οποτε δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια. Αλλα οντως ο ηχος του Ραδιο Αστυ ειναι χαλια.
Οσο για τον Φιλια στους 106,7: Εχω τον δεκτη Eton G6 ο οποιος μετραει μοναδες με αριστα το 5. Λοιπον, οι μονοι σταθμοι που δε μου φερνουν 5/5 μοναδες (με κλειστη κεραια βεβαια, γιατι με ανοιχτη εχουν 5/5) ειναι η Φιλια 106,7 και ο Star fm 107,7. Και για να ακουσω καλα τον Κρητη fm 87,5 πρεπει να παω στους 87,4 αλλιως στους 87,5 τρωει τις πλευρικες του Εν λευκω 87,7.
Ο Derti 98,6 γενικα εχω παρατηρησει οτι αρκετα συχνα εχει ενα θεμα με το RDS του, απο τοτε που ανοιξε μεχρι σημερα. Δηλαδη ενω για καποιο χρονικο διαστημα δουλευει μια χαρα, ξαφνικα τα παιζει και βγαζει στην οθονη "11111111", "22222222", "ΑΑΑΑΑΑΑΑ" και κατι τετοια τρελα. Αφου παραμεινει ετσι για αρκετες μερες συνηθως το κλεινουν εντελως και μετα απο λιγες μερες επανερχεται κανονικα. Και το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανεται συνεχως, το εχω παρατηρησει πολλες φορες (ειμαι φανατικος ακροατης του Derti και του ειδους μουσικης που παιζει).
Τον Ξενιο 94,3 εχω αρκετο καιρο να τον ακουσω. Εχει ακομα τον ιδιο ηχο και μονοφωνικο?
Για τους 95,8 και 106 θα το τσεκαρω. Ο 107,7 εχει επιστρεψει η οχι ακομα?

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Και να πεις ότι ο Derti είχε περίπλοκο RDS, με πολλά μηνύματα...! Απλά, μετέδιδε όνομα και συχνότητα, όπως και τα άλλα δύο ραδιόφωνα του Κωστόπουλου (Nitro και Sfera). Ο Ξένιος ναι, έχει ακόμα τον ίδιο μπουκωμένο (μέχρι αηδίας) ήχο, με πολλά μπάσα, ελάχιστα πρίμα, μονοφωνικό και χωρίς RDS. Ακόμα και ο πιο "άμπαλος" ραδιοερασιτέχνης, δεν πιστεύω να έβγαζε τέτοιο ήχο! Για τον 107,7 δεν μπορώ να ξέρω κάτι άλλο, καθώς είμαι πάλι εκτός Αθηνών...

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Η εκκλησία της Ελλάδος 89,5 εκπέμπει και απτην Αίγινα στην ίδια συχνότητα.
το Σάββατο άκουγα για μισή ώρα που ήμουν στην περιοχή του Ελληνικού ερασιτεχνικό, νεανικό ραδιόφωνο στους 90,3 με μικρόφωνα και αφιερώσεις απ'τις γύρω περιοχές. 'Ονομα δεν είπαν.
Επίσεις το Σάββατο στους 98,1 στην ίδια περιοχή άκουγα έναν σταθμό με 80ς disco...  
εχτές πρωί δεν εξέπεμπαν ούτε ο 98,1 ούτε ο 90,3.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Γεια χαρα παιδια κι απο μενα!!
Μιας και μιλαμε για Νοτια Προαστια, εχω μια απορια:
Στους 103,5 ακουγεται στα Νοτια Προαστια, ο Heart fm (μαλλον και πρωην Dream fm). Φυσικα δεν ακουγεται καθαρα, καθως ακουγοντας τον εν κιησει σε αυτοκινητο, αλληλοταπωνεται (απο το Παλαιο Φαληρο εως τη Βουλιαγμενη) με την ΕΡΑ που παιζει στην ιδια συχνοτητα απο Αρκαδια. Οποτε μια βγαινει ο ενας, μια ο αλλος. Επισης καπου στη Γλυφαδα μπαινει αλλος ενας σταθμος αγνωστων στοιχειων στην ιδια συχνοτητα οποτε αλληλοταπωνονται και οι τρεις μεταξυ τους και δεν μπορεις να ακουσεις κανενα.
Το ιδιο προβλημα εχει ο Heart με την ΕΡΑ και στη Βαρκιζα οπου εκει ο τριτος σταθμος εχει υποχωρησει και παλι ομως πεφτει αλληλοταπωμα μεταξυ Heart kai EΡΑ απο Αρκαδια. Ωστοσο, μετα την Βαρκιζα και προς Σουνιο, η ΕΡΑ υποχωρει σιγα σιγα και ο Heart ακουγεται καθαρα.
Αποτελεσμα: Απο Αργυρουπολη - Παλαιο Φαληρο εως και Βουλιαγμενη, δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα στη συχνοτητα 103,5.
Λοιπον: Εχω παρατηρησει ο Heart δεν βαζει καθολου διαφημισεις. Εχω διαβασει (νομιζω και σε αυτο το forum αλλα και αλλου) οτι παιζει με χαμηλη ισχυ απο Αιγινα, γι'αυτο και τα προβληματα. Δεν ξερω αν ο Heart εχει αδεια η οχι. Ομως οπως και να εχει το πραγμα εχω να πω, οτι ο συγκερκιμενος σταθμος παιζει πραγματικα φοβερη μουσικη !!!
Οποτε ρωταω: Γιατι ο Heart fm, δεν ανεβαζει λιγο περισσοτερο την ισχυ του σε ενα σημειο οπου θα ακουγεται καθαρα χωρις προβληματα απο Αργυρουπολη εως και την Βαρκιζα και φυσικα οχι υπερβολικα ωστε να μην ενοχλειται ο Sentra 103,3 που παιζει διπλα απλα μονο να εξαφανιζει τους σταθμους που παιζουν στην ιδια συχνοτητα με αυτον δηλαδη την ΕΡΑ Αρκαδιας και τον αλλο σταθμο που προανεφερα. Φυσικα εννοειται πως μεχρι τωρα ο Heart δεν δημιουργει κανενα προβλημα στον Sentra 103,3 αλλα ουτε και στην ΕΡΑ 103,7 παρα το γεγονος οτι παιζει απο Υμηττο, που ετσι κι αλλιως δεν περναει εκει κατω αλλα ακουγεται πεντακαθαρα εκει στους 102,9.
Εγω μενω στο Νεο Κοσμο και δεν μπορω να τον ακουσω ετσι κι αλλιως, αλλα αρκετες φορες κατεβαινω στα Νοτια Προαστια (Γλυφαδα κυριως). Και πραγματικα συντονιζομαι στον Heart αρκετες φορες οταν κατεβαινω στα Νοτια γιατι παιζει φοβερη μουσικη, αλλα δεν μπορω να τον ακουσω καθαρα, γιατι πεταγεται καθε τρεις και λιγο, η ΕΡΑ απο Αρκαδια και του δημιουργει σοβαρο προβλημα.
Αν τυχον διαβασει την αναρτηση μου ο ιδιοκτητης του Heart 103,5 ας κανει κατι αν μπορει, παρακαλω!! Ειναι κριμα πραγματικα, να υπαρχει ενας τοσο πολυ καλος σταθμος με super μουσικη και χωρις διαφημισεις και να μην ακουγεται καθαρα.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
εχω αμφιβολία για την θέση εκπομπής του heart.... γιατί βόρεια της Κύθνου τον ακουγα μεσα στο καράβι το καλοκαιρι κι ερχόταν καμπάνα , όπως και τα 106,8 και 105,4 μου είναι δυσκολο να βγαινει από Αίγινα.
Μόνο καποιος από Πορο ή Ύδρα μπορει να επιβεβαιωσει...
O 3oσ σταθμός που βγαινει απο 103,5 είναι από Ελευσίνα, μου διαφευγει το ονομά του

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αυτος ο σταθμος ειναι με βνλ?αν δεν ειναι δεν μπορει να κανει και πολλα οι αλλοι ομως μπορουν να τον πειραξουν λογο παρεμβολων που δημιουργει.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Δεν έχει Β.Ν.Λ., Νεκτάριε. Δεν γίνεται ούτως η άλλως, σταθμός της Αθήνας, να εκπέμψει σε συχνότητα με 200kHz διαφορά, και από τους δύο γείτονές του (πόσο μάλλον, από την ΕΡΑ2 στο 103,7). Όσο για τη μουσική, συμφωνώ απόλυτα! Είναι εξαιρετική, συγκριτικά με αυτή των άλλων πειρατών...  

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλα βασικα, δεν ειναι ακριβως της Αθηνας. Μαλλον απο καποιο νησι του Αργοσαρωνικου ειναι. Και π.χ το ραδιο Αργοσαρωνικος 106,4 παιζει σε αποσταση 0,2 mhz απο το mad radio 106,2 αλλα ακουγεται καθαρα μονο στα Νοτια Προαστια.
Εν πασει περιπτωσει, διαπιστωσα οτι παιζει και μεσω Internet οποτε μπορω να τον ακουω τουλαχιστον στο σπιτι μου μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "bill82"
O 3oσ σταθμός που βγαινει απο 103,5 είναι από Ελευσίνα, μου διαφευγει το ονομά του

Ωμεγα fm
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οντως εχω ακουσει τον Ωμεγα fm καπου στα Μεγαρα. Λογικα αυτος θα ειναι ο 3ος σταθμος.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Πολύ κακός, ο ήχος των δύο Κρητικών ρ/σ, Κρήτη FM 87.5 (+έτρωγε πολύ παράσιτο από Εν Λευκώ) και Κρητική Ραδιοφωνία 91.4. Χαμηλός, και με πολύ κακή ποιότητα (από internet, θα ακούγονται σίγουρα καλύτερα!)
Από τους pop/dance ραδιοσταθμούς, τον μακράν καλύτερο ήχο, έχει ο Music 89,2! Τέλεια ρυθμισμένα όλα! Στον αντίποδα, ο NRJ 88.6,που ναι μεν έχει καλά μπάσα, αλλά σε μεσαία, πρίμα και μικρόφωνα, υστερεί σημαντικά
"Χάνει" ελάχιστα, από ένα κανάλι ήχου, ο Play 88,9
Μονοφωνικός πλέον, ο ήχος του Καναλιού 1 90,4
Περίεργο φαινόμενο, στον Επικοινωνία 94! Ενώ ο ήχος χθες, ήταν σχεδόν σταθερός, με το πέρας της ημέρας, χαμήλωνε σταδιακά ένα από τα κανάλια ήχου, με αποτέλεσμα το βράδυ να ακούγεται μόνο από ένα. Από το πρωί όμως, όλα είναι ΟΚ!
Νέος(?) σταθμός στο 95.8, που έπαιζε house. Μονοφωνικά, και μάλλον από Πυροβολεία...
Φέρον στο 100.1. Μάλλον από το Ράδιο Ένταση...
Αρμονικές από τον Δίεση, δεχόταν χθες ο ΚαβάντζαΣΚΑΪ 100,6...
Τέλος, κι άλλος νέος σταθμός, στο 106.5, με λαϊκά. Έπαιζε πάρα πολύ καλά, στα δυτικά προάστια...

ΥΓ. Πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα της ΕΡΑ2 103.7 με το stereo. Ακούγεται πλέον κανονικά...

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
Να κάνω και γω κάποιες παρατηρήσεις από την περιοχή μου (Ν. Ψυχικό):

• Στο 104,3 ξέρουμε ποιος σταθμός είναι και από πού εκπέμπει; Βάζει λαϊκά και πού και πού ακούγεται μία κοπέλα που κάνει αφιερώσεις.
  • Επίσης στο 104,8 δεν έχω ιδέα ποιος είναι. Κι αυτός παίζει λαϊκά.
  • Στο 98,0 και 98,1 ακούγονται δύο διαφορετικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί (!!). Στο 98,0 αν άκουσα καλά (είχε πολλά παράσιτα) ένας free fm και στο 98,1 (με λίγα παράσιτα) ένας 98fm.
  • Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, υπάρχει φέρον στο 100,1
  • Στο 106,6 με τα χίλια ζόρια ακούγεται μουσική μέσα από τα παράσιτα.
  • Το ίδιο επίσης στο 107,6
  • Επίσης και στο 108,0
  • Στο 107,4 ακούγεται ελληνική μουσική με παρεμβολές από τον 107,2
Αυτά!

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
104,3 ο "μινορε" από υμηττό
104,8 ο παλιός στυλ, δε λεει πια το ονομά του
89 free fm 98,1 από πανεπιστήμιο
τα 107,4- 108 επιδεί ε΄χεις πλάτη τα τουρκοβούνια δε σου ερχονται καλά τα ραδιοφωνα αυτά από δυτική αθήνα (ζαχαρίτσα-ποικίλο όρος)
107,6 μάλλον ο νεμέα.. αλλα στη δυτική αθήνα είναι ο 107,7 super fm
στο δευτερο αναβοσβήνει ακόμα το στερεο

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Από Υμηττό ο Μινόρε ε; Παρόλο που έχω καρφί απέναντι τον Υμηττό, ο Μινόρε έχει λίγα παράσιτα..
Καλά οι 98,0 και 98,1 μία ακούγεται περισσότερο ο ένας μία ο άλλος. Κόντρες κάνουν;

Άσχετο πριν αρκετό καιρό είχα πιάσει στο 93,8 ένα σταθμό που λεγόταν space. Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 7 παρά το πρωί, και ήταν ένας που μίλαγε και σχολίαζε μηνύματα ακροατών. Αυτο-αποκαλούνταν Crystal αν θυμάμαι καλά και έλεγε "αυτός είναι ο πειραματικός σταθμός Space". Και λίγο πριν τις 7 ακριβώς σταμάτησε να εκπέμπει. Το φέρον όμως έμεινε για λίγο καιρό. Δεν τον ξανά πέτυχα ποτέ. Τον είχε πετύχει κανείς άλλος;

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Για να επικαιροποιήσω και τον ραδιοφωνικό χάρτη της Αθήνας, εδώ οι σταθμοί, από scan-άρισμα σε περιοχή, κοντά στο Ποικίλο Όρος

87.5 Κρήτη FM (Πυροβολεία?) [Mono]
87.7 Εν Λευκώ (Υμηττός) [Stereo]
88 Όασις (Υμηττός) [Stereo]
88.3 VFM (Υμηττός) [Stereo]
88.6 Energy/NRJ (Υμηττός) [Stereo]
88.9 Play (Υμηττός) [Stereo]
89.2 Music (Υμηττός) [Stereo]
89.5 Ρ/Σ Εκκλησίας της Ελλάδος (Υμηττός) [Stereo]
89.8 Δρόμος (Υμηττός) [Stereo]
90.1 902 Αριστερά στα FM (Υμηττός) [Mono]
90.4 Κανάλι 1 (Υμηττός) [Stereo]
90.6 Ράδιο Άστυ (Υμηττός) [Stereo]
90.9 Τρίτο Πρόγραμμα (Υμηττός) [Stereo]
91.2 Πειραϊκή Εκκλησία (Υμηττός) [Stereo]
91.4 Κρητική Ραδιοφωνία (Πυροβολεία) [Mono]
91.6 ΝΕΤ (Πάρνηθα) [Stereo]
92 Galaxy (Υμηττός) [Stereo]
92.3 Λάμψη (Υμηττός) [Stereo]
92.6 Best (Υμηττός) [Stereo]
92.9 Kiss (Υμηττός) [Stereo]
93.2 Happy (Υμηττός) [Stereo]
93.6 Kosmos (Πάρνηθα) [Stereo]
94 Επικοινωνία (Ποικίλο Όρος) [Stereo]
94.3 Ξένιος (Υμηττός) [Mono]
94.6 NovaΣΠΟΡ FM (Υμηττός) [Mono]
94.9 Ρυθμός (Υμηττός) [Stereo]
95.2 Athens DeeJay (Υμηττός) [Stereo]
95.6 Τρίτο Πρόγραμμα (Πάρνηθα) [Stereo]
96 Flash (Υμηττός) [Stereo]
96.3 Red (Υμηττός) [Stereo]
96.6 Pepper (Υμηττός) [Stereo]
96.9 Rock (Υμηττός) [Stereo]
97.2 ANT1 (Υμηττός+Πάρνηθα) [Stereo]
97.5 Love (Υμηττός) [Stereo]
97.8 Real (Υμηττός) [Stereo]
98 Free (Υμηττός?) [Stereo]
98.3 Αθήνα (Υμηττός) [Stereo]
98.6 Derti (Υμηττός) [Stereo]
98.9 Ράδιο 9 (Υμηττός) [Stereo]
99.2 Μελωδία (Υμηττός) [Stereo]
99.5 Βήμα (Υμηττός) [Stereo]
99.8 99,8 FM (Υμηττός) [Stereo]
100.1 Φέρον σήμα (Άγνωστο) [Mono]
100.3 ΣΚΑΪ (Υμηττός+Πάρνηθα) [Mono]
100.6 Φέρον σήμα (Πάρνηθα?) [Mono]
100.9 Ε.ΡΑ.ΣΠΟΡ (Πάρνηθα) [Mono]
101.3 Δίεση (Υμηττός) [Stereo]
101.8 Ε.ΡΑ.ΣΠΟΡ (Υμηττός) [Stereo]
102.2 Sfera (Υμηττός) [Stereo]
102.5 Nitro (Υμηττός) [Stereo]
102.9 Δεύτερο Πρόγραμμα (Πάρνηθα) [Stereo]
103.1 Blackman (Υμηττός) [Mono]
103.3 Sentra (Υμηττός) [Stereo]
103.7 Δεύτερο Πρόγραμμα (Υμηττός) [Stereo]
104 Παρέα (Υμηττός) [Stereo]
104.3 Μινόρε (Υμηττός) [Stereo]
104.6 Άγνωστος (Αίγινα?) [Mono]
104.8 Στύλ - 104,8 FM (Υμηττός) [Stereo]
105 Ε.ΡΑ.ΣΠΟΡ (Γεράνεια) [Mono]
105.2 Ατλαντίς (Υμηττός) [Stereo]
105.5 Στο Κόκκινο (Υμηττός) [Stereo]
105.8 ΝΕΤ (Υμηττός) [Stereo]
106.2 Mad (Υμηττός) [Stereo]
106.5 Άγνωστος με λαϊκά (Άγνωστο) [Stereo]
106.7 Φιλία (Πάρνηθα) [Stereo]
107 Kosmos (Υμηττός) [Stereo]
107.2 Trance (Υμηττός) [Stereo]
107.4 New (Υμηττός?) [Stereo]
107.7 Star (Υμηττός) [Mono]
108 Ηχόραμα (Ποικίλο Όρος?) [Stereo]

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Ο Blackman στο 103,1 δεν εκπέμπει από Υμηττό, αλλά από Αιγάλεω.

Αποσυνδεδεμένος freewind

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
Παράθεση από: "georgeZ"
Πολύ κακός, ο ήχος των δύο Κρητικών ρ/σ, Κρήτη FM 87.5 (+έτρωγε πολύ παράσιτο από Εν Λευκώ) και Κρητική Ραδιοφωνία 91.4. Χαμηλός, και με πολύ κακή ποιότητα (από internet, θα ακούγονται σίγουρα καλύτερα!)
Από τους pop/dance ραδιοσταθμούς, τον μακράν καλύτερο ήχο, έχει ο Music 89,2! Τέλεια ρυθμισμένα όλα! Στον αντίποδα, ο NRJ 88.6,που ναι μεν έχει καλά μπάσα, αλλά σε μεσαία, πρίμα και μικρόφωνα, υστερεί σημαντικά
"Χάνει" ελάχιστα, από ένα κανάλι ήχου, ο Play 88,9
Μονοφωνικός πλέον, ο ήχος του Καναλιού 1 90,4
Περίεργο φαινόμενο, στον Επικοινωνία 94! Ενώ ο ήχος χθες, ήταν σχεδόν σταθερός, με το πέρας της ημέρας, χαμήλωνε σταδιακά ένα από τα κανάλια ήχου, με αποτέλεσμα το βράδυ να ακούγεται μόνο από ένα. Από το πρωί όμως, όλα είναι ΟΚ!
Νέος(?) σταθμός στο 95.8, που έπαιζε house. Μονοφωνικά, και μάλλον από Πυροβολεία...
Φέρον στο 100.1. Μάλλον από το Ράδιο Ένταση...
Αρμονικές από τον Δίεση, δεχόταν χθες ο ΚαβάντζαΣΚΑΪ 100,6...
Τέλος, κι άλλος νέος σταθμός, στο 106.5, με λαϊκά. Έπαιζε πάρα πολύ καλά, στα δυτικά προάστια...

ΥΓ. Πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα της ΕΡΑ2 103.7 με το stereo. Ακούγεται πλέον κανονικά...

Εκτός από τον 106,5 με τα λαικά άκουσα εχθές και ένα σχετικά ασθενές σήμα στους 106 με rds που έγραφε Athens radio active και stereo που έπαιζε rock μουσική μέχρι το βραδάκι με σχετικά καλή αλλά χαμηλή διαμόρφωση,τον έχει ακούσει κανείς?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τα 107.2  107.4  107.7  ειναι σιγουρα απο υμμητο?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Νεκτάριε, δεν είμαι σίγουρος. Στα δυτικά πάντως, είχαν πολύ καλό σήμα, ισοδύναμο με αυτά του Υμηττού. freewind, αυτόν τον είχα πετύχει σε προηγούμενο scanάρισμα. Στο πρόσφατο που βλέπεις πιο πάνω, τον έπιασα μόνο για λίγη ώρα...

* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (18:55)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (18:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:01)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (15:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:09)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:47)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (10:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (09:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)