Καλησπερα!!
Καλα γενικα παντου εχει προβλημα ο Κρητη fm 87,5 απο τον Εν λευκω 87,7. Ουτε σε καλους δεκτες δεν περναει καλα. Ισως να καμπανιζει μονο σε περιοχες που ειναι ακριβως κατω απο τον Υμηττο (Ζωγραφου, Καισαριανη κ.λ.π.) Θα το τσεκαρω και θα το δουμε... Παντως το 2007 καμπανιζε και ειχε και αρκετους ακροατες.
Για το Καναλι 1 90,4 δεν εχω καταλαβει καποια παρεμβολη απο τον Ραδιο Αστυ. Τουλαχιστον στο Νεο Κοσμο και στις γυρω περιοχες. Βεβαια δεν ακουω τους δυο αυτους σταθμους οποτε δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια. Αλλα οντως ο ηχος του Ραδιο Αστυ ειναι χαλια.
Οσο για τον Φιλια στους 106,7: Εχω τον δεκτη Eton G6 ο οποιος μετραει μοναδες με αριστα το 5. Λοιπον, οι μονοι σταθμοι που δε μου φερνουν 5/5 μοναδες (με κλειστη κεραια βεβαια, γιατι με ανοιχτη εχουν 5/5) ειναι η Φιλια 106,7 και ο Star fm 107,7. Και για να ακουσω καλα τον Κρητη fm 87,5 πρεπει να παω στους 87,4 αλλιως στους 87,5 τρωει τις πλευρικες του Εν λευκω 87,7.
Ο Derti 98,6 γενικα εχω παρατηρησει οτι αρκετα συχνα εχει ενα θεμα με το RDS του, απο τοτε που ανοιξε μεχρι σημερα. Δηλαδη ενω για καποιο χρονικο διαστημα δουλευει μια χαρα, ξαφνικα τα παιζει και βγαζει στην οθονη "11111111", "22222222", "ΑΑΑΑΑΑΑΑ" και κατι τετοια τρελα. Αφου παραμεινει ετσι για αρκετες μερες συνηθως το κλεινουν εντελως και μετα απο λιγες μερες επανερχεται κανονικα. Και το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανεται συνεχως, το εχω παρατηρησει πολλες φορες (ειμαι φανατικος ακροατης του Derti και του ειδους μουσικης που παιζει).
Τον Ξενιο 94,3 εχω αρκετο καιρο να τον ακουσω. Εχει ακομα τον ιδιο ηχο και μονοφωνικο?
Για τους 95,8 και 106 θα το τσεκαρω. Ο 107,7 εχει επιστρεψει η οχι ακομα?