Γεια χαρα παιδια κι απο μενα!!
Μιας και μιλαμε για Νοτια Προαστια, εχω μια απορια:
Στους 103,5 ακουγεται στα Νοτια Προαστια, ο Heart fm (μαλλον και πρωην Dream fm). Φυσικα δεν ακουγεται καθαρα, καθως ακουγοντας τον εν κιησει σε αυτοκινητο, αλληλοταπωνεται (απο το Παλαιο Φαληρο εως τη Βουλιαγμενη) με την ΕΡΑ που παιζει στην ιδια συχνοτητα απο Αρκαδια. Οποτε μια βγαινει ο ενας, μια ο αλλος. Επισης καπου στη Γλυφαδα μπαινει αλλος ενας σταθμος αγνωστων στοιχειων στην ιδια συχνοτητα οποτε αλληλοταπωνονται και οι τρεις μεταξυ τους και δεν μπορεις να ακουσεις κανενα.
Το ιδιο προβλημα εχει ο Heart με την ΕΡΑ και στη Βαρκιζα οπου εκει ο τριτος σταθμος εχει υποχωρησει και παλι ομως πεφτει αλληλοταπωμα μεταξυ Heart kai EΡΑ απο Αρκαδια. Ωστοσο, μετα την Βαρκιζα και προς Σουνιο, η ΕΡΑ υποχωρει σιγα σιγα και ο Heart ακουγεται καθαρα.
Αποτελεσμα: Απο Αργυρουπολη - Παλαιο Φαληρο εως και Βουλιαγμενη, δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα στη συχνοτητα 103,5.
Λοιπον: Εχω παρατηρησει ο Heart δεν βαζει καθολου διαφημισεις. Εχω διαβασει (νομιζω και σε αυτο το forum αλλα και αλλου) οτι παιζει με χαμηλη ισχυ απο Αιγινα, γι'αυτο και τα προβληματα. Δεν ξερω αν ο Heart εχει αδεια η οχι. Ομως οπως και να εχει το πραγμα εχω να πω, οτι ο συγκερκιμενος σταθμος παιζει πραγματικα φοβερη μουσικη !!!
Οποτε ρωταω: Γιατι ο Heart fm, δεν ανεβαζει λιγο περισσοτερο την ισχυ του σε ενα σημειο οπου θα ακουγεται καθαρα χωρις προβληματα απο Αργυρουπολη εως και την Βαρκιζα και φυσικα οχι υπερβολικα ωστε να μην ενοχλειται ο Sentra 103,3 που παιζει διπλα απλα μονο να εξαφανιζει τους σταθμους που παιζουν στην ιδια συχνοτητα με αυτον δηλαδη την ΕΡΑ Αρκαδιας και τον αλλο σταθμο που προανεφερα. Φυσικα εννοειται πως μεχρι τωρα ο Heart δεν δημιουργει κανενα προβλημα στον Sentra 103,3 αλλα ουτε και στην ΕΡΑ 103,7 παρα το γεγονος οτι παιζει απο Υμηττο, που ετσι κι αλλιως δεν περναει εκει κατω αλλα ακουγεται πεντακαθαρα εκει στους 102,9.
Εγω μενω στο Νεο Κοσμο και δεν μπορω να τον ακουσω ετσι κι αλλιως, αλλα αρκετες φορες κατεβαινω στα Νοτια Προαστια (Γλυφαδα κυριως). Και πραγματικα συντονιζομαι στον Heart αρκετες φορες οταν κατεβαινω στα Νοτια γιατι παιζει φοβερη μουσικη, αλλα δεν μπορω να τον ακουσω καθαρα, γιατι πεταγεται καθε τρεις και λιγο, η ΕΡΑ απο Αρκαδια και του δημιουργει σοβαρο προβλημα.
Αν τυχον διαβασει την αναρτηση μου ο ιδιοκτητης του Heart 103,5 ας κανει κατι αν μπορει, παρακαλω!! Ειναι κριμα πραγματικα, να υπαρχει ενας τοσο πολυ καλος σταθμος με super μουσικη και χωρις διαφημισεις και να μην ακουγεται καθαρα.