@ radiobuzzer
Η λήψη του Αρκαδία 93,8 είναι από Δολιανά. Τον άκουσα και εγώ πριν δύο ώρες (όπως και την Ε.Ρ.Α. Τρίπολης 101,5) στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής μέχρι και την Παναγίτσα στο Γέρακα.
@ fasma και PanosRadio
Τα Δολιανά δεν βγαίνουν μόνο παραλία (Σαρωνικός) αλλά και σε άλλα σημεία χωρίς οπτική επαφή. Π.χ. τον 101,5 τον είχα πιάσει πρόσφατα στην Αγία Κυριακή Ραφήνας (κοντά στην Εκκλησία).
Το Πρώτο πρόγραμμα της Ε.Ρ.Α. στους 88,3 και το Δεύτερο στους 90,3 από Τρίπολη (και μάλιστα από Τσεμπερού και όχι από Δολιανά) ήταν οι πρώτες μου μακρινές λήψεις στα FM πριν πολλάάάάά χρόνια στο Κέντρο της Αθήνας.
Στα Δολιανά τότε υπήρχε μόνο το Τηλεοπτικό"τέρας" της Υ.ΕΝ.Ε.Δ - Ε.Ρ.Τ. 2 στο 42UHF το οποίο λάμβανα άνετα στο Κέντρο. Μάλιστα το 1990 στα Άνω Πετράλωνα (θέση Ασύρματος - νυν Άλσος Πετραλώνων) κατά την διάρκεια της γνωστής δίκης αναγκάστηκα να αλλάξω την κεραία UHF (Yagi) του παππού μου με ένα πλέγμα γιατί λόγω των παρεμβολών της Ε.Ρ.Τ.-2 από Δολιανά ήταν αδύνατον να παρακολουθήσει το Κανάλι 5 από Πάρνηθα στο 42 UHF που μετέδιδε την δίκη.