Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Τρι 11 Φεβ 2025, 18:59
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1259188 φορές)

Satmanic, mariosblackman, winlink, andrewp97, teopap77, a11, PanosRadio, bill82, RFXprt, xantono (+ 1 κρυφοί) και 85 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Να διορθώσω λίγο αυτό που εγραψα πριν. Όντως έπιανα τον 106.7 από Αθήνα τις προηγούμενες μέρες,εδώ τα σαββατοκύριακα παίζει κάποιος από την ευρύτερη περιοχή. Πιθανότατα αυτό που ακούω τώρα να είναι από εδώ γύρω και οχι από Αττική,έχει ενα χαρακτηριστικό μπασο και ενα μπούκωμα στη διαμόρφωση,βασικά τα εχει διαλυσει ολα πρωι πρωι  :eek:

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Λίγο μετά την Τιθορέα στο τρένο καμπανίζει ο Χριστιανισμός, κλασική λήψη Πάρνηθας
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Απέκτησε όνομα το 106.7 από Υμηττό και αυτοαποκαλείται "DJ Radio"
Στο 93.8 ακούγεται το γνωστό ψεύτικο κουίζ με τον καλλιτέχνη

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
@Palmwoods η ErtOpen ειναι off ? δεν λαμβάνω κάτι στους 106.7  :?: :?:
επίσης τον ντίρλα δεν τον έβγαζα ποτέ εδώ τον κρύβει ο Υμηττός οπότε δεν ξερω τι γίνεται όπως δεν βγάζω καθόλου τον 88.3 πενιές (αν υπάρχει ακόμα )

Συγχώνευση: Κυρ 20 Αυγ 2017, 14:07

επιβεβαιώνω για τον 106.7 εμένα δε βγάζει RDS βασικά τον έπιασα στο IX ( :thunder μπούκωμα και κακός ήχος ποπ μουσική )
μπας και πάτησε την ΕΡΤopen ?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλημερα παιδια!!!
Λοιπον διαβασα στο radiofono.gr στο θεμα για την νεα αδειοδοτηση του ραδιοφωνου και ειδα την συζητηση που εχουν κανει καποιοι στα σχολια. Αναφερουν λοιπον εκει οτι το 1995 καποιοι εισεβαλαν στις εγκαταστασεις του Champion FM στο studio και τα εκαναν γυαλια καρφια. Ειπαν λοιπον οτι υπαρχει και video στο youtube, το οποιο και βρηκα ευκολα και οριστε ο συνδεσμος . Ελπιζω ν' ανεβηκε σωστα γιατι γραφω απο κινητο.
Στο video ομως οπως φαινεται ξεκαθαρα ο Champion FM εξεπεμπε στους 93 ακριβως. Το 1998 ομως που ηρθα Αθηνα επαιζε στους 93,2 ακριβως εως και το 2001 που εγινε η σφαγη (το θυμαμαι πολυ καλα). Και ρωταω λοιπον: Μηπως το 95-96 ειχαμε Champion στους 93 και τον FOX FM που αναφερθηκε προηγουμενως στους 93,2 οπως και τον μετεπειτα Nitro εκει; Και οταν μετα βγηκε ο Nitro στους 102,4, και μετακινηθηκε στους 93,4 μονο για τα νοτια, να μεταπηδησε ο Champion στους απο τους 93 στους 93,2 γιατι μπορει να ηταν καλυτερα εκει; Ετσι ισως εξηγουνται ολα.
Παντως απο 1998 εως 2001 ειχαμε 92,9 Καναλι 2000 , 93,2 Champion FM , 93,35 Ραδιο Υγεια Οικολογια (την ετρωγε απο τον Champion σε μενα) και 93,4 Nitro (τον επιανα καπως στους 93,45 και στο Νεο Κοσμο). Θυμαμαι επισης οτι ο Champion μετα το Ελληνικο χανοταν, πραγμα που σημαινε οτι εβγαινε απο Υμηττο απο το 98 και μετα. Επισης ν' αναφερω οτι τον Flash στους 93 ή 93,1 τον ακουσα για πρωτη φορα την επομενη μερα μετα τη ραδιοσφαγη εκει, ομως και πριν τη ραδιοσφαγη αναφερανε στον αερα οι παραγωγοι του οτι βγαινει και στους 93. Ισως τον ταπωνε σε μενα το Καναλι 2000.Επισης το Ραδιο Καρμα 93,1 δεν το ακουσα ποτε παρα το γεγονος οτι ειχα δει σποτακι του στο TV Magic. Anyway, εγω ημουν φανατικος ακροατης του Champion, οι αλλοι δεν μ' ενοιαζαν καθολου. Και ο Champion ξερω οτι απο Νεο Κοσμο μεχρι Ελληνικο καμπανιζε.
Επισης στο radiofono.gr αναγραφεται στα σχολια οτι ο Χριστιανισμος επαιζε απο Πεντελη πριν τη ραδιοσφαγη, η οποια περναει μεχρι Γλυφαδα. Για κοιταξτε και αυτο το ενδεχομενο (αν κι εγω τον κοβω για Παρνηθα απο τη στιγμη που φθανει μεχρι Χαλκιδα - η Πεντελη φθανει Χαλκιδα αραγε, ποιος ξερει;-.
Τωρα αν ανοιξε καποιος απο Υμηττο στους 106,7 δεν με εκπλησσει, το περιμενα πως αργα η γρηγορα καποιος βουνισιος θ' ανοιγε εκει γυρω στο 106,6 - 106,7. Αλλα τωρα ειμαι Γυθειο για διακοπες, υα τσεκαρω απο Πεμπτη - Παρασκευη που θα επιστρεψω Αθηνα.
Chris_S μου αρεσε και γουσταρα στην κυριολεξια το σχολιο περι ανανεωσης μου στις διακοπες!! Οντως ισχυει, φιλε!!!
Να ειστε ολοι καλα παιδια!! Να περνατε καλα!!!!

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Fasma: Καθόσον θυμάμαι και γνωρίζω, o Champion έπαιζε στους 93.0 και ο FOX στους 93.2. Το 1995, μετά την εισβολή και την ζημιά που προκλήθη (βλ. βιντεοκλιπ), ο Champion άνοιξε για βραχύ χρονικό διάστημα από τα Πυροβολεία τον Νitro, για να ακούει η Γλυφαδα στους 102.4 και από τα Πυροβολεία στους 93.2 . Κατόπιν, μετά την αποκατάσταση των ζημιών, άνοιξε πάλι ο Champion κανονικά, και κατα συνέπεια, έκλεισε τα Πυροβολεία.

Την χρονική περίοδο 2002-2003, ο Champion έπαιζε στους 106.1 ως STOP FM, πριν το ξεκίνημα του Diva 106.1 . Στους 106.4 ήταν ο τωρινός αγαπημένος σου 'Μύθος 95.8' (πρώην 107.4, πρώην Φλόγα 100.0) και στους 106.7 ο Digital (όλα αυτά απο Υμηττό).

Την περιίοδο 2004-2005, ο Champion έπαιζε στους 105.5 απο Υμηττό, συνεργάστηκε με το 'Radio Greece' ωσότου άνοιξε απ'το πουθενά ο κομματικός 'Στο Κόκκινο 105.5', και μετά απο μεγάλη διαμάχη, μετακινήθηκε προσωρινά στους 105.0 - (συχνότητα στην οποία έβγαινε η ΕΡΑ απο Γεράνεια με σχετικά χαμηλή ισχύ τότε). Tαυτόχρονα, ο Champion προβαίνει σε νομικές ενέργειες, και μαζί με το Radio Greece κάνουν από κοινού αγώνα προκειμένου να ενταχθούν στο νόμο 3310/2005 - γιατί στην ΄κρισιμη' (για το ΕΣΡ) ημερομηνία 31/12/2004 έπαιζαν κανονικότατα απο Υμηττό.

Ως γνωστόν, o Flash 96 είχε δεύτερη συχνότητα στους 104.8 (απο Πυροβολεία), η οποία έκλεισε κάπου πριν το 2006. Εκεί στους 104.8 μεταφέρθηκε τον Ιούλιο του 2006 ο Champion, ως και τον Ιούνιο του 2014 που μετακινήθηκε ελαφρά πιο δεξιά στους 104.9 (κρίθηκε καλύτερη επιλογή, γιατι αφενώς ηταν ως συχνότητα πιο μακρια απ'τον 104.6 και τον ΣΟΚ 104.8 Χαλκιδας, αφετέρου η ΕΡΑ 105.0 απο Γεράνεια ήταν τότε για αρκετό χρονικό διάστημα κλειστή).

Αυτά τα λίγα για την ιστορία..
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

• SatLeo Legend
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, δεν γνώριζα ότι ο Champion είχε αυτή την πορεία. Βέβαια ο σταθμός άλλαζε συνέχεια και συχνότητα και όπως και πολλοί άλλοι για διάφορους λόγους άλλαζε και ονόματα ή δεν είχε καθόλου. Τώρα έχω μπερδευτεί, είναι αυτός που εκπέμπει μέχρι σήμερα εκεί ψηλά ή έχει κλείσει;

Την περιίοδο 2004-2005, ο Champion έπαιζε στους 105.5 απο Υμηττό, συνεργάστηκε με το 'Radio Greece' ωσότου άνοιξε απ'το πουθενά ο κομματικός 'Στο Κόκκινο 105.5', και μετά απο μεγάλη διαμάχη, μετακινήθηκε προσωρινά στους 105.0 - (συχνότητα στην οποία έβγαινε η ΕΡΑ απο Γεράνεια με σχετικά χαμηλή ισχύ τότε).

Εγώ πάντως θυμάμαι ότι στους 105.5 αρκετό καιρό πριν τον Κόκκινο ήταν ο NRG από Υμηττό, θυγατρικός του Kiss FM αν δεν κάνω λάθος, από τον οποίο λέγεται ότι πήρε τον "αέρα" και τα μηχανήματα ο Κόκκινος. Νομίζω είχε συζητηθεί και στο φόρουμ γιατί έπαιζαν και οι παρεμβολές στον Παλμό από Τροιζηνία.

Παράθεση
Tαυτόχρονα, ο Champion προβαίνει σε νομικές ενέργειες, και μαζί με το Radio Greece κάνουν από κοινού αγώνα προκειμένου να ενταχθούν στο νόμο 3310/2005 - γιατί στην ΄κρισιμη' (για το ΕΣΡ) ημερομηνία 31/12/2004 έπαιζαν κανονικότατα απο Υμηττό.

Θυμάσαι πώς εξελίχτηκαν αυτές οι νομικές ενέργειες; ήταν όντως τεράστια αδικία αυτό το παραθυράκι νόμος, βέβαια επωφελήθηκαν συγκεκριμένοι, τι να λέμε τώρα. Θυμάμαι για άλλους σταθμούς είχαν απορριφθεί οι αιτήσεις γιατί δεν έπαιζαν διακρητικό σήμα στην καταγραφή της ΕΕΤΤ ή έπαιζαν με άλλο διακρητικό  από αυτό που δήλωναν στην αίτηση ή ανεπίσημο κέντρο εκπομπής -κάτι τέτοιο.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Δε θυμάμαι καθολου ονόματα σταθμών.Αρχες του 2006 θυμάμαι ραδιόφωνα στα 104,2 που πήγε 104,3 οταν πήγε ο ντιτζιταλ και εκλεισε ο air 104,4  , ραδιοφωνο στο 104,6 , τον φλας στο 104,8. Μετά το κλείσιμο του φλας θυμάμαι τον στυλ fm στο 104,8 που πήγε 104,9 πριν λίγα χρόνια .

• SatLeo Legend

Επισης ν' αναφερω οτι τον Flash στους 93 ή 93,1 τον ακουσα για πρωτη φορα την επομενη μερα μετα τη ραδιοσφαγη εκει, ομως και πριν τη ραδιοσφαγη αναφερανε στον αερα οι παραγωγοι του οτι βγαινει και στους 93. Ισως τον ταπωνε σε μενα το Καναλι 2000.Επισης το Ραδιο Καρμα 93,1 δεν το ακουσα ποτε παρα το γεγονος οτι ειχα δει σποτακι του στο TV Magic.

Το ράδιο Κάρμα το είχα ακούσει ένα καλοκαίρι στο ταξίδι μου στην Αθήνα, ως θυγατρικό Ραδιόφωνο του flash, νομίζω προορίζονταν για Ραδιόφωνο του Ολυμπιακού;

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Το studio 1 που θυμάμαι στους 104.8 απο Υμηττό είναι ο μετέπειτα Σοκ της Χαλκίδας? Πρέπει να είχε κοπεί το 2001.
Edit
Ακυρο βρηκα το ιστορικο ειναι μάλλον ο action 104.6 πλέον.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Τον Stop FM 106,1 τον θυμαμαι κι εγω και μαλιστα το καλοκαιρι του 2001 οπου λιγους μηνες μετα τη ραδιοσφαγη ανοιγε για λιγες ωρες το βραδυ κι εκλεινε. Ειχα ψιλουποψιαστει οτι μπορει να ειναι η συνεχεια του Champion ομως δεν μπορουσα να ειμαι και σιγουρος. Απο Υμηττο εβγαινε τοτε; Επισης και τον Φλογα 106,5 και μετα 106,4 και νομιζω πιο μετα 106,3 οπου το εχω καταλαβει οτι ειναι ο τωρινος "Μυθος" και μαλιστα οταν βγηκε δεν ειχε κλεισει ουτε μηνας απο τη ραδιοσφαγη, μπορει να ηταν και μερες μετα. Στους 106,9 εκεινο το καλοκαιρι του 2001 ειχε βγει καποιος "Στυλ FM" ο οποιος δεν εμοιαζε να ειχε σχεση με τον τωρινο και ειχε ως σλογκαν "Στυλ FM - Το ραδιοφωνο της ανατολικης Αττικης". Τελη Αυγουστου -αρχες Σεπτεμβρη μετακινηθηκε στους 106,7 και μια μερα γυρω στο Δεκεμβρη που βαζω , ακουω Digital 106,7.
Και η ζωη συνεχιστηκε....

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
πάντως η ραδιοφωνική ιστορία του ν. αττικής είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα απ το παρόν τοπίο χεχε
στο σήμερα να πω ότι το μεσημεράκι που έκανα μια βόλτα στην εθνική από φάληρο μέχρι και χαλκηδόνα περίπου, μου φάνηκε ότι το σήμα από πάρνηθα στο 104.3 ψιλοδυνάμωσε σε σύγκριση με 3 μέρες πριν που στην ίδια διαδρομή δεν υπήρχαν παρεμβολές. Βέβαια παίζει και το σενάριο να κατέβασε ισχύ ο μινόρε.
Πάντως δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει, σταθμός με άδεια να μην εκπέμπει απ το υποχρεωτικό κέντρο εκπομπής αλλά από διαφορετικό. Μ αρέσει που θέλουμε και ψηφιακό ραδιόφωνο. Μακελειό θα γίνει αν και όποτε το εφαρμόσουν.

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2014
Χτες όλη μέρα η συχνότητα 106.7 ήταν κενη,αφού και η ERT OPEN ήταν εκτός,αλλά και ο "DJ Radio"...ύποπτη κινητικότητα (ή καλύτερα ακινησία).

• SatLeo Legend
@chrisk7 αυτό που συμβαίνει είναι ότι εχθές σχεδόν όλη μέρα είχε κατεβάσει ισχύ ο μινόρε και κάποιες ώρες ήταν και κλειστός το μεσημέρι λόγο EETT (σήμερα δεν τσέκαρα )

• SatLeo Legend
Δυνάμωσε τα πρίμα του ο 93.8

• SatLeo Legend
@Palmwoods είναι λάθος η έκφραση τα  πρίμα ....

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
Ανανεωμένο το σήμα του Επικοινωνία 94 με νέα σποτάκια και διαφημίσεις, που κάνει παράσιτα στο 93.8 των Πυροβολείων ! Λέτε να παίζει από Υμηττό και πάλι ή να φόρτωσε από Ζαχαρίτσα ? Γιατί παρατηρώ ότι δεν υπάρχουν διαλείψεις στο σήμα του εν κινήσει σε περιοχή που έχει "φάτσα" τον Υμηττό.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Εγώ νομίζω πάντως πως ο 93,8 παίζει απλα με μικρή ισχυ. Ο 94 δεν βγαίνει απο υμηττο .
Στην ομόνοια μπαίνει μέσα στον 93,8 (ντιρλα)ο σταθμός του "Πολυτεχνείου " σε πολλα σημεία οταν παλια δεν υπήρχε περιπτωση να ακουστεί

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Κενό ισχυρό σήμα αυτή τη στιγμή στο 106.7

Μόλις έκλεισε ο Μινόρε και ακούγονται ο Χριστιανισμός μαζί με τον Ερμιονίδα, αλλά περισσότερο ο Χριστιανισμός σ' έναν δέκτη (Νοτιοδυτικά Προάστια)

Edit: Προσπαθεί να ανοίξει και πάλι ο Μινόρε

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend

Δε ξέρω τι είναι αυτό που βγάζω. Ακούω λινκ ανοιχτό με παρεμβολή  από κινητό  που προσπαθεί να βρει σημα. Αυτό ακούγεται σε όλους του δεκτές που έχω.  Μόνο Ερμιονίδα κατάφερα  να βγάλω στο κέντρο της Αθήνας κάτω από αυτό το λινκ

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Κενό ισχυρό σήμα αυτή τη στιγμή στο 106.7

Κάτω από αυτό το αδιαμόρφωτο νομίζω πως ακούγεται ομιλία ακόμα από τον Καλφαγιάννη. Να είναι αυτό το 106.7 του Υμηττού με τα λαϊκά άραγε?

ΕDIT: Όντως ακόμα παίζει κανονικά η ERTopen από κάτω.

Sent by PatataTalk!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

• SatLeo Legend
έτσι όπως είναι τα πράγματα στις συχνότητες, δεν ξέρω ποια θα επιλέξει ο μινόρε για να βγαίνει. Οι εποχές "ντίτζιταλ" και 106.7 έτσι κι αλλιώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, το θέμα είναι τουλάχιστον να βγαίνει υποτυπωδώς στο λεκανοπέδιο κι ας μην ακούγεται στα απομακρυσμένα προάστια. Τώρα υπάρχει και το ιντερνετ σε αντίθεση με τις εποχές του 106.7 (καιρός είναι να το μάθουν και οι ταξιτζήδες-φορτηγατζήδες που ακούν τον σταθμό). Θα χει γρήγορες εξελίξεις το θέμα, η σελίδα του στο ίντερνετ αυτή την ώρα είναι εκτός.

Μου φαίνεται ότι οι εποχές ντίτζιταλ δεν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

• SatLeo Legend
εγώ θα έλεγα προστοπαρών να παραμείνει εκι στο 104.3 και ας χάνει σε κάποια σημεία που πετάγεται από Πάρνηθα ο σταθμός των αιρετικών εξαλλου η ζημιά που του κάνει ειναι ελάχιστη (το περίεργο της υπόθεσης ειναι γιατί ενώ ειναι νόμιμος ο άλλος βγαινει από Πάρνηθα και οχι από το κανονικό κέντρο του που ειναι ο Υμήττος )

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
εγώ θα θελα να γυρίσει στο 106.7 και με τη δυνατή ισχύ που είχε παλιά. Όνειρα θερινής νυκτός βέβαια, γι αυτό είπα πως οι εποχές ντίτζιταλ δεν γυρίζουνε..

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
εγώ θα θελα να γυρίσει στο 106.7 και με τη δυνατή ισχύ που είχε παλιά. Όνειρα θερινής νυκτός βέβαια, γι αυτό είπα πως οι εποχές ντίτζιταλ δεν γυρίζουνε..

Πότε μη λες ποτέ........λαϊκά αυτή τη στιγμή στους 106,7 στερεοφωνικά και από κάτω η ερτ οπεν. Εγώ επειδή είμαι φάτσα με Πάρνηθα στη Λυκόβρυση τα δύο σήματα ειναι περίπου το ιδιο ισχυρά.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

• SatLeo Legend
@lazio είχε ξαναεμφανισετεί και πριν 2 Κυριακές αυτός με τα λαϊκά στους 106.7 και βγαίνει από Υμηττό

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Εγώ επειδή είμαι φάτσα με Πάρνηθα στη Λυκόβρυση τα δύο σήματα ειναι περίπου το ιδιο ισχυρά.

Lazio μιά και το έγραψες, κοιτούσα από περιέργεια τον χάρτη - Στην περιοχή της Λυκόβρυσης είσαι 14 χλμ απ'τον Υμηττό και 13 χλμ απ'την Πάρνηθα. Με άλλα λόγια, βρίσκεσαι πραγματικά ίση απόσταση από τα δύο συγκεκριμένα κέντρα εκπομπής.

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όντως είμαι σχεδόν στη μέση απλά την Πάρνηθα την έχω εντελώς φάτσα και ότι παίζει από εκεί είναι δυνατό ενώ από Υμηττό κάποια σήματα έχουν χιονάκι.

Μόλις παρατήρησα ότι ο μινόρε στο 104,3 έχει ρίξει ισχύ γιατί ο Χριστιανισμός ακούγεται σε περισσότερα σημεία καθαρά.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Lazio έχεις απόλυτο δίκιο, αν και ίση απόσταση, ο λοβός ακτινοβολίας της Πάρνηθας περνάει σχεδόν από πάνω σου, ενώ εκείνος του Υμηττού (ο οποίος στοχεύει προς το κέντρο της Αθήνας), είναι παράκεντρος στην τοποθεσία σου

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (17:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (12:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (11:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (10:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:41)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 11/02/2025 (00:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (22:49)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (22:34)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (16:19)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:53)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:50)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:12)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (13:45)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (10:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (09:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 10/02/2025 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (07:44)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/02/2025 (00:21)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: troulis Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/02/2025 (11:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)