Καλημερα παιδια!!!
Λοιπον διαβασα στο radiofono.gr στο θεμα για την νεα αδειοδοτηση του ραδιοφωνου και ειδα την συζητηση που εχουν κανει καποιοι στα σχολια. Αναφερουν λοιπον εκει οτι το 1995 καποιοι εισεβαλαν στις εγκαταστασεις του Champion FM στο studio και τα εκαναν γυαλια καρφια. Ειπαν λοιπον οτι υπαρχει και video στο youtube, το οποιο και βρηκα ευκολα και οριστε ο συνδεσμος . Ελπιζω ν' ανεβηκε σωστα γιατι γραφω απο κινητο.
Στο video ομως οπως φαινεται ξεκαθαρα ο Champion FM εξεπεμπε στους 93 ακριβως. Το 1998 ομως που ηρθα Αθηνα επαιζε στους 93,2 ακριβως εως και το 2001 που εγινε η σφαγη (το θυμαμαι πολυ καλα). Και ρωταω λοιπον: Μηπως το 95-96 ειχαμε Champion στους 93 και τον FOX FM που αναφερθηκε προηγουμενως στους 93,2 οπως και τον μετεπειτα Nitro εκει; Και οταν μετα βγηκε ο Nitro στους 102,4, και μετακινηθηκε στους 93,4 μονο για τα νοτια, να μεταπηδησε ο Champion στους απο τους 93 στους 93,2 γιατι μπορει να ηταν καλυτερα εκει; Ετσι ισως εξηγουνται ολα.
Παντως απο 1998 εως 2001 ειχαμε 92,9 Καναλι 2000 , 93,2 Champion FM , 93,35 Ραδιο Υγεια Οικολογια (την ετρωγε απο τον Champion σε μενα) και 93,4 Nitro (τον επιανα καπως στους 93,45 και στο Νεο Κοσμο). Θυμαμαι επισης οτι ο Champion μετα το Ελληνικο χανοταν, πραγμα που σημαινε οτι εβγαινε απο Υμηττο απο το 98 και μετα. Επισης ν' αναφερω οτι τον Flash στους 93 ή 93,1 τον ακουσα για πρωτη φορα την επομενη μερα μετα τη ραδιοσφαγη εκει, ομως και πριν τη ραδιοσφαγη αναφερανε στον αερα οι παραγωγοι του οτι βγαινει και στους 93. Ισως τον ταπωνε σε μενα το Καναλι 2000.Επισης το Ραδιο Καρμα 93,1 δεν το ακουσα ποτε παρα το γεγονος οτι ειχα δει σποτακι του στο TV Magic. Anyway, εγω ημουν φανατικος ακροατης του Champion, οι αλλοι δεν μ' ενοιαζαν καθολου. Και ο Champion ξερω οτι απο Νεο Κοσμο μεχρι Ελληνικο καμπανιζε.
Επισης στο radiofono.gr αναγραφεται στα σχολια οτι ο Χριστιανισμος επαιζε απο Πεντελη πριν τη ραδιοσφαγη, η οποια περναει μεχρι Γλυφαδα. Για κοιταξτε και αυτο το ενδεχομενο (αν κι εγω τον κοβω για Παρνηθα απο τη στιγμη που φθανει μεχρι Χαλκιδα - η Πεντελη φθανει Χαλκιδα αραγε, ποιος ξερει;-.
Τωρα αν ανοιξε καποιος απο Υμηττο στους 106,7 δεν με εκπλησσει, το περιμενα πως αργα η γρηγορα καποιος βουνισιος θ' ανοιγε εκει γυρω στο 106,6 - 106,7. Αλλα τωρα ειμαι Γυθειο για διακοπες, υα τσεκαρω απο Πεμπτη - Παρασκευη που θα επιστρεψω Αθηνα.
Chris_S μου αρεσε και γουσταρα στην κυριολεξια το σχολιο περι ανανεωσης μου στις διακοπες!! Οντως ισχυει, φιλε!!!
Να ειστε ολοι καλα παιδια!! Να περνατε καλα!!!!