Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, δεν γνώριζα ότι ο Champion είχε αυτή την πορεία. Βέβαια ο σταθμός άλλαζε συνέχεια και συχνότητα και όπως και πολλοί άλλοι για διάφορους λόγους άλλαζε και ονόματα ή δεν είχε καθόλου. Τώρα έχω μπερδευτεί, είναι αυτός που εκπέμπει μέχρι σήμερα εκεί ψηλά ή έχει κλείσει;
Την περιίοδο 2004-2005, ο Champion έπαιζε στους 105.5 απο Υμηττό, συνεργάστηκε με το 'Radio Greece' ωσότου άνοιξε απ'το πουθενά ο κομματικός 'Στο Κόκκινο 105.5', και μετά απο μεγάλη διαμάχη, μετακινήθηκε προσωρινά στους 105.0 - (συχνότητα στην οποία έβγαινε η ΕΡΑ απο Γεράνεια με σχετικά χαμηλή ισχύ τότε).
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι στους 105.5 αρκετό καιρό πριν τον Κόκκινο ήταν ο NRG από Υμηττό, θυγατρικός του Kiss FM αν δεν κάνω λάθος, από τον οποίο λέγεται ότι πήρε τον "αέρα" και τα μηχανήματα ο Κόκκινος. Νομίζω είχε συζητηθεί και στο φόρουμ γιατί έπαιζαν και οι παρεμβολές στον Παλμό από Τροιζηνία.
Tαυτόχρονα, ο Champion προβαίνει σε νομικές ενέργειες, και μαζί με το Radio Greece κάνουν από κοινού αγώνα προκειμένου να ενταχθούν στο νόμο 3310/2005 - γιατί στην ΄κρισιμη' (για το ΕΣΡ) ημερομηνία 31/12/2004 έπαιζαν κανονικότατα απο Υμηττό.
Θυμάσαι πώς εξελίχτηκαν αυτές οι νομικές ενέργειες; ήταν όντως τεράστια αδικία αυτό το παραθυράκι νόμος, βέβαια επωφελήθηκαν συγκεκριμένοι, τι να λέμε τώρα. Θυμάμαι για άλλους σταθμούς είχαν απορριφθεί οι αιτήσεις γιατί δεν έπαιζαν διακρητικό σήμα στην καταγραφή της ΕΕΤΤ ή έπαιζαν με άλλο διακρητικό από αυτό που δήλωναν στην αίτηση ή ανεπίσημο κέντρο εκπομπής -κάτι τέτοιο.