Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Τρι 26 Νοε 2024, 09:53
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1186818 φορές)

0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
107,4 κ 107,7 από ποικίλο όρος... θέση για το καθένα δε γνωρίζω
το 107,2 σίγουρα από υμηττό...

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
Σήμερα το μεσημέρι που ήμουν στο Αιγάλεω, έκανα ένα σκανάρισμα και παρατήρησα τα παρακάτω:
  • Στο 98 ακούγεται κάποιος σταθμός (ο free;;) με πολλά παράσιτα
  • Ο Μινόρε στο 104,3 λίγα παράσιτα
  • Ο 104,6 αρκετά παράσιτα
  • Ο Trance στο 107,2 λίγα παράσιτα
  • Ο New στο 107,4 καμπάνα και με rds
  • Ο 107,7 (λαϊκά) πολύ λίγα παράσιτα
  • Ο 108,0 καμπάνα
Οι 104,6 - 107,7 - 108,0 ξέρουμε ποιοι είναι;

Να πω πως είχα οπτική επαφή με Πυροβολεία και Ποικίλο.

Αποσυνδεδεμένος freewind

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
Ο 108 είναι το ηχόραμα και πρέπει να βγαίνει από ζαχαρίτσα,ο 107,7 πρέπει να βγαίνει από πυροβολεία.Οσο για τον 104,6 δεν ξέρω αλλά γενικά το σήμα του είναι ασθενές.Σήμερα άκουσα επίσης πιθανόν ερασιτέχνη στους 102,7 με slow κομματάκια καθώς και το αδιαμόρφωτο στους 100,1.

Αποσυνδεδεμένος radioamateur

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παράθεση από: "silver"
Από Υμηττό ο Μινόρε ε; Παρόλο που έχω καρφί απέναντι τον Υμηττό, ο Μινόρε έχει λίγα παράσιτα..
Καλά οι 98,0 και 98,1 μία ακούγεται περισσότερο ο ένας μία ο άλλος. Κόντρες κάνουν;

Άσχετο πριν αρκετό καιρό είχα πιάσει στο 93,8 ένα σταθμό που λεγόταν space. Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 7 παρά το πρωί, και ήταν ένας που μίλαγε και σχολίαζε μηνύματα ακροατών. Αυτο-αποκαλούνταν Crystal αν θυμάμαι καλά και έλεγε "αυτός είναι ο πειραματικός σταθμός Space". Και λίγο πριν τις 7 ακριβώς σταμάτησε να εκπέμπει. Το φέρον όμως έμεινε για λίγο καιρό. Δεν τον ξανά πέτυχα ποτέ. Τον είχε πετύχει κανείς άλλος;

Φίλε σε παρακαλώ πες μου πότε ακριβώς άκουσες τον ερασιτεχνικό σταθμό με την επωνυμια CRYSTAL στους 93,8 mhz; Αναφέρεσαι στο έτος 2011 ή στο έτος 2008 έως τον Ιούνιο;
Σε ρωτάω γιατί ίσως μπορέσω να δώσω κάποιες πληροφορίες...Τον άκουγες καλύτερα από την ΕΡΑ 93,6 mhz και τον επικοινωνία 94 mhz;
Με εκτίμηση
RADIOAMATEUR

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
O Κρητη fm 87,5 τρωει οντως τρελο παρασιτο απο τον Εν λευκω 87,7. Πιστευω παντως πως ο Κρητη fm βγαινει απο Υμηττο, καθως στα Νοτια Προαστια εξαφανιζεται εντελως (αν εβγαινε απο δυτικα, θα ακουγοταν καμπανα στα Νοτια), ενω αντιθετα η Κρητικη Ραδιοφωνια 91,4 που βγαινει απο δυτικα καμπανιζει στα νοτια. Υποθετω απο Πυροβολεια.
Ο σταθμος που ελεγε ο georgeZ στους 95,8 πρεπει να ειναι ερασιτεχνικος.
Στο 100,1 οντως υπαρχει ενα φερον. Μπορει να ειναι απο το Ραδιο Ενταση. Παντως στο Νεο Κοσμο ακομα και σε καλους δεκτες ουτε ο Ενταση αλλα ουτε και το φερον περνανε καλα, ειναι εντελως αδυναμα. Καλα για κακους δεκτες δεν το συζηταω καν.
Στους 106,5 παιζουν ερασιτεχνικοι.
Silver αν μπορεις πες μου, τις ληψεις στο Νεο Ψυχικο και στο Αιγαλεω με τι δεκτες τις εκανες (σταθερο σπιτιου, κινητο τηλεφωνο, αυτοκινητου κ.λ.π.)? Εχει καποια σημασια κι αυτο γιατι δεν εχουν ολοι την ιδια ευαισθησια, οποτε δεν ειναι ολοι το ιδιο καλοι. Μου κανει εντυπωση για παραδειγμα να εχει παρασιτα ο Μινορε 104,3.
Βεβαια στους 104,3 εκπεμπει απο Πελοππονησο το Ραδιο Ερμιονιδα το οποιο απο Ελληνικο και προς νοτια κανει ζημια στον Μινορε (καθως εκει δεν περναει ο Υμηττος). Στο κεντρο της Αθηνας καμπανιζει στους 104,3 ο Μινορε, αλλα εχω παρατηρησει με το αυτοκινητο εν κινησει οτι σε καποια σημεια (οπως στη Φιλολαου στο Παγκρατι αλλα και στην Ηλιουπολη) οτι ακουγεται ενα "πραγμα" κατω απο τον Μινορε. Δηλαδη καθως κινεισαι ακους καλα βεβαια τον Μινορε αλλα καταλαβαινεις οτι υπαρχει καποιος απο κατω (αυτος ο καποιος φυσικα ειναι το Ραδιο Ερμιονιδα).
Οπως εχω ξαναπει παλαιοτερα, καποιες περιοχες οπως Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου, Αμπελοκηποι, Αγ. Παρασκευη, Παπαγου, Νεο Ψυχικο, Χαλανδρι κ.λ.π. δεν λαμβανουν καλα τους σταθμους που παιζουν απο δυτικα (Πυροβολεια, Ποικιλο, Ζαχαριτσα κ.λ.π) καθως οι περιοχες αυτες βρισκονται κατω απο τον Υμηττο οποτε αν καποιος σταθμος απο δυτικα εκπεμπει σε αποσταση 0,2 mhz απο σταθμο του Υμηττου (π.χ. ο New Radio 107,4 που βγαινει απο δυτικα, ειναι διπλα στον 107,2 που βγαινει απο Υμηττο) τοτε τρωει τρελο ξυσιμο απο τον σταθμο του Υμηττου (λογω κοντινης αποστασης και ισως και διαφορας ισχυος). Εκτος αυτου μερικες απο αυτες τις περιοχες βλεπουν τελεια τον Υμηττο, αλλα εχουν πλατη προς τα δυτικα αλλα υψωματα (π.χ. Λυκαβηττος η Τουρκοβουνια) η μπορει να ειναι ακριβως κατω απο αυτα οποτε και δεν εχουν καλη οπτικη με τα δυτικα και οι σταθμοι των δυτικων δεν ακουγονται καλα εκει. Αλλα οι σταθμοι που βγαινουν απο δυτικα καμπανιζουν σε Δυτικη Αθηνα, Πειραια, Νοτια Προαστια και σε καποιες περιοχες του κεντρου.
Ωστοσο ο 107,7 δεν πρεπει να εχει μεγαλη ισχυ. Στο Νεο Κοσμο και στις γυρω περιοχες που ερχονται καλα οι δυτικοι, αυτος αν και σε καθαρη συχνοτητα μακρια απο αλλους σταθμους του Υμηττου, σε ακροαση σε αυτοκινητο εν κινησει εχει μικροδιαλειψεις. Και στα Νοτια ενω θα επρεπε να καμπανιζει, κανει κοντρες με το Ραδιο Νεμεα 107,6 απο Κορινθο.
Silver τον σταθμο στους 93,8 πριν ποσο καιρο περιπου τον επιασες? Εχει περασει πανω απο χρονο η οχι? Κατι εχω υποψιν... Ο radioamateur ξερει καλυτερα...
Απορω ομως γιατι ο Σκαι 100,3 και ο Novaσπορ fm 94,6 παιζουν μονοφων9ικα και δεν εχουν Stereo.
Συμφωνα με το δελτιο τυπου της επιτροπης Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε παιζουν:
Απο Πυροβολεια Αιγαλεω ο Κλαριναδικο fm (Blackman) 103,1, o Ηχοραμα 108, ο Κρητικος στους 91,4 και ο New Radio 107,4 (οσο για τον τελευταιο εφαγα μεγαλη πατατα καθως μεχρι να βγει το συγκεκριμενο δελτιο τυπου, νομιζα οτι επαιζε απο Ζαχαριτσα.)
Απο Ζαχαριτσα (το βουνο πανω απο την Πετρουπολη) παιζει ο Star fm 107,7.
Παντως στο Ζωγραφου με τον δεκτη Eton G6 που εχω τσεκαρει, οι 91,4, 103,1, 108, 107,4 δεν ακουγονται σχεδον καθολου επειδη μαλλον η περιοχη εχει πλατη προς τα δυτικα τον Λυκαβηττο η τα Τουρκοβουνια. Ειδικα οι 91,4, 103,1, 107,4 τρωνε και ξυσιμο απο τους διπλανους τους. Ο Ηχοραμα ομως στους 108 (οπου η συχνοτητα δεν εχει καμια γειτονικη παρεμβολη απο σταθμους του Υμηττου) δεν περναει καθολου καλα, αντιθετα ο Star fm 107,7 το παλευει αρκετα επειδη ακριβως παιζει απο Ζαχαριστα και μαλλον υπαρχει καλη οπτικη. Συνεπως το Ζωγραφου δεν εχει καλη οπτικη με τα Πυροβολεια, αλλα εχει καλη οπτικη με τη Ζαχαριτσα. Στον ιδιο δεκτη ο Επικοινωνια 94 που απ' οτι ξερω βγαινει απο Ζαχαριτσα, περναει μια χαρα και δεν καταλαβαινει τιποτα (προφανως λογω πολυ μεγαλυτερης ισχυος απο τον 107,7).
Ο 104,6 ειναι ο Paradise απο Πορο και παιζει μαλλον απο Δαρδιτσα Πορου η καπου εκει. Απο Αργυρουπολη - Ελληνικο και κατω καμπανιζει, πιο πανω και προς κεντρο τρωει ξυσιμο (και σε καλους και σε κακους δεκτες) απο τον 104,8 του Υμηττου. Στον σταθερο μου δεκτη (που ειναι ολιγον μαπα) στο Νεο Κοσμο αν κλεισουν οι 104,3 και 104,8 του Υμηττου, ερχεται ο 104,6 με παρασιτα, οταν παλι ειναι ανοιχτοι (εστω και ενας απο τους δυο) εξαφανιζεται εντελως κατω απο τις πλευρικες τους.
Στους 98 παιζει ο free απο Υμηττο, ο οποιος σε καποιες πειροχες παρεμβαλλεται απο τον 98fm που παιζει δυο μηχανηματα τουλαχιστον, ενα στους 98 και ενα στους 98,1.
Χθες τα ξημερωματα 4 με 5 το πρωι ακουσα 3 ερασιτεχνες. Με εξαιρετικη μουσικη και οι 3 ομως!! Παραπανω πραγματα δεν θελω να πω δημοσια για να μην τους εκθεσω. Οποιος ψαχνει βρισκει...

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
@radioamateur
Φέτος δεν ήταν, σίγουρα κάποια προηγούμενη χρονιά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς.. Έχω μια μικρή προαίσθηση ότι ήταν καλοκαίρι πάντως. Τον άκουγα πολύ καλά αλλά νομίζω ότι ακουγόταν ένας μικρός συνεχής βόμβος. Τους 93,6 και 94 πάντα τους πιάνω με αρκετό έως πολύ παράσιτο (μακάρι να ξερα γιατί). Τα μόνα που θυμάμαι για να σε βοηθήσω ήταν ότι αυτός έλεγε ότι είναι ο crystal και "αυτός είναι ο πειραματικός/δοκιμαστικός σταθμός space. Και στο τέλος λίγο πριν τις 7 λέει: "Αυτό ήταν, τώρα θα βάλω τον εθνικό ύμνο και τέλος...,όχι όχι τελικά θα κλείσω κατευθείαν. Κλείνω τους διακόπτες." Αυτά είπε και σταμάτησε την εκπομπή. Έμεινε το φέρον όμως για λίγες μέρες. Αυτά θυμάμαι!

@ fasma
Οι λήψεις έγιναν δυστυχώς με απλούς δέκτες και συγκεκριμένα στο νέο ψυχικό με το tv tuner του υπολογιστή και την κεντρική κεραία της πολυκατοικίας και στο Αιγάλεω με το κινητό μου    [Άσχετο το κινητό μου καθαρίζει τους 98,0-98,1 καλύτερα από ότι το tv tuner.. μου φάνηκε περίεργο]
Ο Μινόρε συμφωνώ έχει πολύ καλό σήμα, απλά μερικές φορές έχει λίγο παράσιτα. Και μένα μου φάνηκε περίεργο γιατί είμαι καρφί απέναντι από τον Υμηττό.
Τους ερασιτέχνες που λες δεν τους πέτυχα εγώ, γιατί έτυχε την ίδια ώρα να σκανάρω και γω.

Σκέφτομαι να πάρω κανα δέκτη της προκοπής..

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Άλλαξε μουσικό ύφος ο Nitro 102,5, και πλέον βαδίζει σε πιο... ροκ μονοπάτια...!

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ο νιτρο παντα επαιζε ωραια μουσικη απο παλια οταν τον ακουγα δω απο πειρατες και αργοτερα που εβαλα την δορυφορικη.το θεμα ειναι να φτιαξουν τον βομβο που ακουγεται μεσα στο ιντερνετ, απο μουσικη καλα το παει τον ακουω παντα καθε μερα τα απογευματα.γεινικα οσα χρονια τον ακουω δεν εχει αλλαξει οπως ο κις εχει αλλαξει εχει βαρυει το προγραμμα του σε σχεση με το τι επαιζε το 2004 που τον ακουγα εδω.οσο για τον deejay προτιμω να ακουω τον γιαννιωτικο παρα τον αθηναιο.

γενικα να ξερετε κατι στην επαρχια υπαρχουν καποια ατομα τα οποια αγαπανε το ραδιοφωνο και εχουν κανει αξιολογες δουλειες οι οποιοι χτυπανε στα ισα τους μεγαλους της αθηνας και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουνγιατι εκτος απο το να κηνυγας τις διαφημησεις πρεπει νσ αγαπας αυτο που κανεις.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Στο streaming έκαναν δοκιμές το πρωί, παίζοντας με την ποιότητα. Αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι, σχετικά με τον βόμβο...

Αποσυνδεδεμένος radioamateur

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παράθεση από: "silver"
@radioamateur
Φέτος δεν ήταν, σίγουρα κάποια προηγούμενη χρονιά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς.. Έχω μια μικρή προαίσθηση ότι ήταν καλοκαίρι πάντως. Τον άκουγα πολύ καλά αλλά νομίζω ότι ακουγόταν ένας μικρός συνεχής βόμβος. Τους 93,6 και 94 πάντα τους πιάνω με αρκετό έως πολύ παράσιτο (μακάρι να ξερα γιατί). Τα μόνα που θυμάμαι για να σε βοηθήσω ήταν ότι αυτός έλεγε ότι είναι ο crystal και "αυτός είναι ο πειραματικός/δοκιμαστικός σταθμός space. Και στο τέλος λίγο πριν τις 7 λέει: "Αυτό ήταν, τώρα θα βάλω τον εθνικό ύμνο και τέλος...,όχι όχι τελικά θα κλείσω κατευθείαν. Κλείνω τους διακόπτες." Αυτά είπε και σταμάτησε την εκπομπή. Έμεινε το φέρον όμως για λίγες μέρες. Αυτά θυμάμαι!

Θα μπορούσε να έκπεμπει και σήμερα... γιατί πίσω από αυτόν το σταθμό υπάρχε ολόκληρη ομάδα... Ένας σταθμός εξαφανίζεται όταν η ομάδα διαλύεται...πάρτο κάπως έτσι...
Ο εν λόγω σταθμός άλλαξε πάνω από 10 συχνότητες για να ακουστεί τελικά σε εσένα... Επαναλαμβάνω ότι θα μπορούσε να εκπέμπει αλλά...

Με εκτίμηση
RADIOAMATEUR

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Κρίμα που σταμάτησε να εκπέμπει πάντως, έβαζε ενδιαφέρουσα μουσική αν θυμάμαι καλά.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
[h3:6o9sbk0c]Ο ΞΕΝΙΟΣ 94.3 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ[/h3:6o9sbk0c]

[left:6o9sbk0c]Δημοτική Ραδιοφωνία Ανω Λιοσίων του καλλικρατικού δήμου Φυλής
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΣήμερα 8-12-2011 ο τρίτος αρχαιότερος Δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Ξένιος 94,3 του Δήμου Φυλής σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της διοίκησης του δήμου.
Σας παραθέτω ένα σύντομο ιστορικό.
Στις 2 Μαρτίου 2011, είχαν κλαπεί τα μηχανήματα εκπομπής του σταθμού, από τις εγκαταστάσεις της κεραίας στην περιοχή Ζαχαρίτσας του Ποικίλου όρους, με αποτέλεσμα ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM, να είχε σιγήσει, μέχρι το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου όταν βγήκε και πάλι στον αέρα το σήμα με μουσικό πρόγραμμα του σταθμού.
Φυσικά και δεν αντικαταστάθηκαν τα μηχανήματα που είχαν κλαπεί.
Απλώς η Δημοτική Αρχή Φυλής, (όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπουραίμης, σε Δημοτικό Συμβούλιο) αποφάσισε να
εκπέμψει ο σταθμός μέσω link, από τις εγκαταστάσεις του KISS FM στον Υμηττό.
Οι 52 εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού, (16 δημοσιογράφοι, 16 τεχνικοί, 20 διοικητικοί) παραμένουμε απλήρωτοι, και βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας, από τα μέσα Ιουλίου του 2010!!!
Ο Δήμαρχος του νέου Καλλικράτειου Δήμου Φυλής (μετά τη συνένωση των δήμων Άνω Λιοσίων, Φυλής και Ζεφυρίου) κ. Δημήτρης Μπουραίμης, δεν φέρεται διατεθειμένος να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων του σταθμού, σχετικά με την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών, που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Χρήστου Παππού. Προκλητικά δηλώνει, ότι δεν είναι υποχρεωμένος, να αναγνωρίσει τις οφειλές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Οι εργαζόμενοι του σταθμού έχουν καταθέσει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφερον σας
Η εκπρόσωπος εργαζομένων στον Ξένιο 94.3
Κιτσάκη Κλεοπάτρα

Γεια χαρα κι απο μενα!
Λοιπον, μολις τωρα το διαβασα και συντονιστηκα στη συχνοτητα του Ξενιου. Αυτη τη στιγμη ακουω με χαμηλο σημα και με λιγα παρασιτα στο σταθερο μου δεκτη (αναλογα με τη θεση της κεραιας αυξανονται η μειωνονται) ενα αδιαμορφωτο μονοφωνικο σημα. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο το σημα ειναι του Ξενιου η κατι αλλο (π.χ. καποιου ερασιτεχνη)!
Δυστυχως παλι οι εργαζομενοι την πατησανε!!![/left:6o9sbk0c]

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
κι εγω ενα αδιαμόρφωτο ακούω αλλα αλλα νομίζω πως σε μένα έρχετε δυνατά....

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Παράθεση από: "fasma"
Σήμερα 8-12-2011 ο τρίτος αρχαιότερος Δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Ξένιος 94,3 του Δήμου Φυλής σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της διοίκησης του δήμου.

Είναι κρίμα να κλείνουν έτσι ένα τόσο ιστορικό ραδιόφωνο. Και πόσο μάλλον ένα ραδιόφωνο που είναι περιουσία των δημοτών, απλά και μόνο επειδή ήταν ανίκανοι να κάνουν σωστή διαχείριση

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Μαζί με τον Ξένιο, δυστυχώς κλείνει και ο ρ/σ της Εκκλησίας της Ελλάδος...

• SatLeo Legend
Με τη διαφορά ότι ο Ξένιος έκλεισε επί τόπου ενώ για το ραδιοσταθμό της Εκκλησίας οι μητροπολίτες ακόμη τα μασάνε

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
στους 94,3 το exciter από τις εγκαταστάσεις του kiss πρέπει να έχει μείνει ανοιχτό στον Υμηττό.
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Κι εγω αυτο πιστευω οτι παιζει μονο το exciter του απο τον Υμηττο. Στο αυτοκινητο που το ακουσα για λιγο χθες, ενω ερχοτανε καλα εκανε κατι ψιλοδιαλειψεις που και που. Στο σταθερο δεκτη στο σπιτι εχει λιγα παρασιτα. Και να φανταστειτε οτι παιζει απο Υμηττο (αν και εφοσον ειναι αυτο)!! Προσωπικα εκτιμω χωρις να γνωριζω κατι αλλα ετσι οπως το ακουω πως η ισχυς του αυτη τη στιγμη ειναι μικροτερη των 100 watt. Θα μπορουσα να πω και μικροτερη των 30 αλλα εκει μπορει να πεσω εξω.

• SatLeo Legend
πιθανότατα σκέφτεται τι να κάνει...

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Σήμερα ήμουν στο Γουδί και πέτυχα δυο σταθμούς με καλό σήμα και χαμηλή ένταση στο 100,1 και στο 107,7. Κάποιο όνομα δεν άκουσα.

• SatLeo Legend
100.1 είναι το  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε . Μην κοιτάς που είχε χαμηλή ένταση
Είναι ο σταθμός που ξεκίνησε από τη Νομική της Αθήνας το Δεκέμβρη του 2008 (τότε στους 100.6). Επίσης ήταν στο Σύνταγμα το καλοκαίρι (του 2011) στις σκηνές των «αγανακτισμένων» και μετέδιδε ζωντανά τις συζητήσεις. Πρόσφατα κάνανε και φεστιβάλ για τα 3 χρόνια. Επίσης από ότι διάβασα στη σελίδα τους έχουν ένα στούντιο στη Θεσσαλονίκη από όπου βγαίνει το πρόγραμμα της Κυριακής

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οντως σημερα το πρωι κατι ακουσα στους 100,1 με ξενη μουσικη και χαμηλη ενταση και πρεπει να ειναι ο Ενταση του Πανεπιστημιου. Μεχρι πριν λιγες μερες που ειχα τσεκαρει στη συχνοτητα επαιζε αδιαμορφωτο (πολυ πιθανο να ηταν ο ιδιος σταθμος χωρις προγραμμα). Στο Νεο Κοσμο παντως δεν περναει σχεδον καθολου εως καθολου (αναλογα με το δεκτη). Αληθεια με τι ισχυ να βγαινουνε?
Στους 107,7 παιζει ο Star fm και βγαινει απο Ζαχαριτσα (το βουνο πανω απο την Πετρουπολη).

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλησπερα και απο εμενα. Παρακολουθω καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω.

Το 94.3 επεστρεψε εδω και λιγες ωρες με μουσικη και λιγο καλυτερο σημα. Υπαρχουν καποιες ψιλοδιαλειψεις απο το δεκτη του mp3.

Απο χτες το βραδυ μαλλον επεστρεψε και ο fm1 (με καθε επιφυλαξη) στο 101.6 στερεοφωνικα. Σημερα απο το σταθερο δεκτη του σπιτιου διαπιστωσα οτι ο ιδιος μεταφερθηκε στο 101.55.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
καλοσώρισες στη συζήτηση!
όντως καλύτερο σήμα ο 94,3 αν και μονοφωνικό και έφυγε και εκείνο το μπούκωμα...

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
εκτός ο 94,3
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Εκτος αυτη τη στιγμη 104.3 το 104.8 και το 105.2.

Ο ερμιονιδα περναει και προς τα βορεια της Αθηνας σε σταθερο αλλα και σε δεκτη αυτοκινητου. Ειναι και ο λογος για τα προβληματα ληψης του μινορε σε ορισμενα σημεια.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Πολυ σωστα, σχετικα με τον Ερμιονιδα και τον Μινορε. Σε δεκτη αυτοκινητου, οντως οταν κλεινει ο Μινορε, περναει μια χαρα ο Ερμιονιδα και με rds, τουλαχιστον στο Κεντρο της Αθηνας που εχω τσεκαρει. Δυστυχως δεν εχω τσεκαρει ακομα αν περναει στους σταθερους μου δεκτες (σε περιπτωση που κλεισει ο Μινορε). Οταν κλεινουν οι 104,3 και 104,8 απο Υμηττο περναει με λιγα παρασιτα στους σταθερους μου δεκτες ο Paradise. Στο κινητο και στο αυτοκινητο περναει σταθερα παντα ο Paradise αλλα οταν ειναι ανοιχτος ο 104,8 απο Υμηττο τρωει ξυσιμο.
Αυτη τη στιγμη παιζουν κανονικα οι 104,3 , 104,8 και 105,2 απο Υμηττο.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
:arrow: Ψιλο-σκαλίσματα, πριν λίγη ώρα, στους 94,3. Κατά τις 2 παρά, πέτυχα κοντά στο Ζευγολατιό, όπου βγαίνουν πολύ καλά τα του Υμηττού, ένα φέρον σήμα στη συχνότητα, χωρίς stereo και RDS, όπου ανεβοκατέβαινε η ισχύς (μια έπιανα το φέρον, μια το τάπωμα από τον Κορίνθιο DeeJay 94,2) για περίπου 10 λεπτά, μέχρι που σταμάτησε.
:arrow:Συνεχίζουν τα προβλήματα με το stereo της ΕΡΑ 2 στο 103,7, που αναβοσβήνει πάλι, σε αντίθεση με την 102,9, που είναι ΟΚ.
:arrow: Now playing, έβαλε στο RDS του και ο Athens DeeJay 95,2

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
στο Δευτερο πρόγραμμα 103,7 χτές άλλαξε το μήνυμα του rds και σταθεροποιήθηκε το stereo. Τώρα είναι στατικό, γραφει ERT , ERA2

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Φέρον σήμα τώρα, στους 94,3, με ένα πολύ μικρό βουητό. Μάλλον από Υμηττό...

* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (09:04)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)