@radioamateur
Φέτος δεν ήταν, σίγουρα κάποια προηγούμενη χρονιά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς.. Έχω μια μικρή προαίσθηση ότι ήταν καλοκαίρι πάντως. Τον άκουγα πολύ καλά αλλά νομίζω ότι ακουγόταν ένας μικρός συνεχής βόμβος. Τους 93,6 και 94 πάντα τους πιάνω με αρκετό έως πολύ παράσιτο (μακάρι να ξερα γιατί). Τα μόνα που θυμάμαι για να σε βοηθήσω ήταν ότι αυτός έλεγε ότι είναι ο crystal και "αυτός είναι ο πειραματικός/δοκιμαστικός σταθμός space. Και στο τέλος λίγο πριν τις 7 λέει: "Αυτό ήταν, τώρα θα βάλω τον εθνικό ύμνο και τέλος...,όχι όχι τελικά θα κλείσω κατευθείαν. Κλείνω τους διακόπτες." Αυτά είπε και σταμάτησε την εκπομπή. Έμεινε το φέρον όμως για λίγες μέρες. Αυτά θυμάμαι!
@ fasma
Οι λήψεις έγιναν δυστυχώς με απλούς δέκτες και συγκεκριμένα στο νέο ψυχικό με το tv tuner του υπολογιστή και την κεντρική κεραία της πολυκατοικίας και στο Αιγάλεω με το κινητό μου
[Άσχετο το κινητό μου καθαρίζει τους 98,0-98,1 καλύτερα από ότι το tv tuner.. μου φάνηκε περίεργο]
Ο Μινόρε συμφωνώ έχει πολύ καλό σήμα, απλά μερικές φορές έχει λίγο παράσιτα. Και μένα μου φάνηκε περίεργο γιατί είμαι καρφί απέναντι από τον Υμηττό.
Τους ερασιτέχνες που λες δεν τους πέτυχα εγώ, γιατί έτυχε την ίδια ώρα να σκανάρω και γω.
Σκέφτομαι να πάρω κανα δέκτη της προκοπής..