Παρατηρησα οτι αυτος που εβγαινε τα βραδια απο τους 96,0 με τα ξενα εχει μετακινηθει μολις στους 95,9. Δε βλεπω να υπαρχει παρεμβολη απο το μυθο 95,8 οποτε μαλλον ειναι εκτος.
Κι ομως εδω στο φορητο δεκτη πιανω στους 95,8 Μυθο και στους 95,9 αυτον με τα jazz. Καλα ηταν στους 96, τι ηθελε και αλλαξε; Τωρα θα παταει ο ενας τον αλλον. Στο σταθερο δεκτη ωστοσο ακουω μονο τον 95,9 καθαρα, με πολυ λιγο φυσηματακι απο κατω λογω του Μυθου.
Για τον φιλο που ειπε παντως οτι αυτος με την jazz μπορει να ειναι ο flash επειδη στο live 24 ακουει αυτον, υπαρχει η περιπτωση το streaming στο live 24 να μετεδιδαν τον Flash οταν ηταν ανοιχτος μεσω των FM. Ετσι τωρα που εκλεισε, ισως το live24 να μεταδιδει απλα τη συχνοτητα και οτι παιζει εκει, και αρα το νεο πειρατη με τα jazz. Οποτε ισως αυτος με τα jazz να μην ειναι ο flash και απλα να μεταδιδεται μεσω των FM και στο διαδικτυο. Βεβαια προσωπικα δεν μπορω να αποκλεισω εντελως την πιθανοτητα, αυτος με τα jazz να ειναι ο Flash ή να σχετιζεται αμεσα ή εμμεσα με τον Flash κι εστω με αυτη τη μουσικη να κραταει τη συχνοτητα. Τωρα αν ειναι ή αν δεν ειναι παντως, ποιος ξερει αραγε;
Υ.Γ.: Δεν σας κρυβω οτι αν και λαικο-σκυλας (στο 90% των ακουσματων μου) τελευταια ακουω αρκετες φορες τον καινουργιο με τα jazz στους 96 (πλεον 95,9) , ετσι γι' αλλαγη μιας και παιζει ωραια μουσικη. Οποτε θα προτιμουσα να ξαναγυρισει στους 96, ετσι ωστε να μπορω ν' ακουω και αυτον καθαρα και τον Μυθο, ειμαι δηλαδη ακροατης και των 2 σταθμων. Βεβαια τελευταια την εχω καταβρει με τα λαικα του 106,7. Αν και κατι διαβασα τελευταια στο radiofono.gr οτι υπαρχει περιπτωση να νομιμοποιηθει η ΕΡΤ open (το αρθρο συγκεκριμενα μιλαγε για τον Ρουβικωνα, ο οποιος δηλωσε αυτο που σας ειπα). Ξερει καποιος κατι;