Ωπα, οντως αυτη τη στιγμη ολοι οι πειρατες απο Υμηττο ειναι κλειστοι. Μου κανει εντυπωση που συμβαινει αυτο βραδυατικα, παιχτηκε κατι; Στους 104,3 ακουω κι εγω καμπανα τον Χριστιανισμο.
Ο 95,9 με τα jazz παντως, δεν ξερω αν παιζει απο Υμηττο ή οχι, παντως ειναι ανοιχτος.
Οσον αφορα τον paradise, τον ακουγα πριν απο 5-6 χρονια που επαιζε λαικοσκυλαδικα, οταν κατεβαινα Νοτια Προαστια ,ή κι εδω απο κινητο καμια φορα. Ναι, οντως τα τελευταια χρονια ειχε ωραια Dance μουσικη κι οσες φορες τον ειχα ακουσει ηταν πετυχημενος για μενα σε αυτο. Κι εγω πιστευω οτι δεν επρεπε ν' αλλαξει στυλ, διοτι ως τωρα ειχαμε απο Δαρδιτσα 3 σταθμους οπου ο καθενας ειχε διαφορετικο ειδος μουσικης. Ο Paradise με ξενη Dance μουσικη στο στυλ του Music 89,2, τον Παλμο με λαικο pop mainstream Ελληνικα στο ιδιο στυλ με Sfera , Ρυθμο και τον Αργοσαρωνικο με πιο λαικο-σκυλαδικα περιπου στο στυλ του 106,7 π.χ. ή του πρωην Derti. Τωρα ουσιαστικα ο Paradise θα εχει το ιδιο στυλ με τον Παλμο, ποιος ο λογος λοιπον (απο μουσικης πλευρας) που αλλαξε, εφοσον με τα dance εκανε την διαφορα που δεν κανει τωρα;
Οι σταθμοι της Δαρδιτσας παντως στα Νοτια Προαστια οπου και σκιαζεται ο Υμηττος, ακουγονται καμπανα (θα τολμουσα να πω στο ιδιο επιπεδο που σκαει ο Υμηττος στο κεντρο της Αθηνας δηλαδη) και πιστευω οτι εκει κατω θα εχουν σιγουρα μεγαλο σταθερο ακροατηριο μιας και πιθανολογω πως ακουγονται και καλυτερα απο τους Sfera, Ρυθμος , Λαμψη και τους αλλους απο Αιγινα (αλλο να' ρχονται 1-2 kw -εκει γυρω τους κοβω χωρις να ξερω κατι- απο Δαρδιτσα καρφι στα Νοτια, και αλλο 500 watt μονο απο Αιγινα και με φυσηματακι απο κατω λογω της παραλληλης εκπομπης του Υμηττου, ειδικα εν κινησει). Στο κεντρο ομως και στην υπολοιπη Αθηνα που ο Υμηττος ερχεται καρφι, ο μεσος ακροατης δυστυχως δεν θα συντονιστει σε αυτους, γιατι σε σταθερους δεκτες ερχονται με μετριο (και προς τα κατω θα ελεγα) σημα και με αρκετα ξυσιματα απο τους διπλανους τους απο Υμηττο. Ετσι τους πιανω εγω τουλαχιστον στο σταθερο, αλλα και στο αμαξι δεν πολυδιαφερει η κατασταση, αντε να βελτιωνεται λιγο αλλα οχι τρελα.
Και σ' αυτο το σημειο να σας αναφερω ενα περιστατικο που εχει λιγο πλακα: Αν θυμαστε λιγο καιρο πριν ο Nitro γινει Athens Voice, ειχε εξασθενημενο σημα. Εκεινη την περιοδο λοιπον, μου λεει ενας φιλος μου που μενει Αγιο Δημητριο (μεσος ακροατης που ακουει και ξενα και Ελληνικα), οτι ενω ακουγε αρκετα συχνα Nitro παλιοτερα, τωρα εβαζε ν' ακουσει και δεν τον επιανε πλεον καλα. Του εξηγω οτι εκπεμπει με χαμηλο σημα και για τα προβληματα που ειχε. Συνεχιζουμε την κουβεντα περι ραδιοφωνου για λιγο ακομα και σε καποια φαση τι γυριζει και μου λεει. Οτι για τα Ελληνικα (εκεινες τις μερες) εκτος του Sfera που ακουγε συνηθως, ακουγε συχνα και καποιον που ειχε πιασει τελευταια στους 102,7 και επαιζε ιδιο στυλ μουσικης με τον Sfera!!
Φυσικα δεν ειχε καταλαβει καν, οτι ειναι μακρινος!! Του εξηγησα οτι αυτος ειναι ο Παλμος απο Πορο, και οτι υπαρχει χρονια απλα δεν τον επιανε λογω του δυνατου σηματος του Nitro.
Οπως καταλαβατε, η μειωμενη ισχυς του Nitro βοηθουσε εκεινο το διαστημα τον Παλμο ν' ακουστει καθαρα και στην κυριως Αθηνα (και σ' εμενα καμπανιζε τοτε στο σταθερο δεκτη, σε αντιθεση με τωρα που τρωει ξυσιματα). Και προφανως ο Παλμος εκεινες τις μερες μαζεψε ακροατηριο απο Αθηνα οσο προλαβε (ειναι και γειτονες με τον Sfera, οποτε δεν ηθελε και πολυ), το οποιο μαλλον και θα εχασε μολις ο Nitro εγινε Athens Voice και δυναμωσε σε ισχυ οσο και οι αλλοι!!
Καληνυχτα σε ολους παιδια!!!