Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Σαβ 30 Νοε 2024, 22:17
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1192099 φορές)

Satmanic, Trampakoulas, nektarios 1451, panos456, Chris_S, Thodoris_Z, andymal, marios1234, a84xr, VASILIAS (+ 1 κρυφοί) και 96 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Εχει δικιο ο lelos09. Τα μηχανηματα του Βημα FM τα εχουν κατασχεσει οι εργαζομενοι και θα βγουν ολα σε πλειστηριασμο τον Ιουνιο.

Συνδεδεμένος lelos09

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
Συμφωνω απολυτα με τον Chris σημασια δεν εχει το ποιος ειναι απο πισω ασχετα αν αυτο που ειπα ειναι 10000000% διασταυρωμενο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Το 101.1 δεν παίζει απ'τα Γύφτικα.. Απ'τα Γύφτικα έβγαιναν πρόσφατα δύο άλλοι μαζί απ'το ίδιο σημείο (δεν βγαίνουν πλέον - εδώ και ένα μήνα) Επίσης, υπόψιν ότι σε αντίθεση με τα Γύφτικα που δεν περνάνε δυτικά (επειδή παρεμβάλλεται ο ορεινός όγκος της κορυφής του Αιγάλεω στη θέση Θρόνος Ξέρξη), τα Πυροβολεία, το Ποικίλο και η Ζαχαρίτσα έχουν πέρασμα προς Δ/ΝΔ

Κι όμως, αν δεις στο χάρτη ο μεγάλος ορεινός όγκος του  Θρόνου Ξέρξη είναι λίγο πιο βόρεια και δεν επηρεάζει τα ορεινά της Σπάρτης. Όντως παρεμβάλεται μια κορφή στα Νότια του Σχιστού, όμως δεν θα μου έκανε εντύπωση να την περνούσε με περίθλαση και καμπυλότητα μια καλά εγκατεστημένη κεραία σε έναν από τους ψηλότερους βράχους των Γύφτικων, με αρκετή ισχύ (όπως πηδάνε οι περισσότεροι σταθμοί της Αθήνας τον ορεινό όγκο του Πάρνωνα). Βέβαια αν μιλάμε για κάποιο άλλο από τα τρία κέντρα εκπομπής που ανέφερες φυσικά και η λήψη γίνεται πιο εύκολη. Τα Πυροβολεία με έχουν μπερδέψει, αλλά νομίζω ότι έβγαλα και Ζαχαρίτσα και Ποικίλο -θα ξανακοιτάξω το πρόχειρο βιντεάκι όταν έχω χρόνο και ίσως το ανεβάσω κι όλας.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ο 101,1 βγαίνουν από πυροβολεια γιατί βγαίνει  πολυ δυνατά στον Σκαραμαγκά.  Αν ηταν απο τα γυφτικα οπου δεν υπάρχει οπτική επαφή δεν θα εβγαινε σχεδόν καθόλου. Τα πυροβολεια κανουν σκιά στο βόρειο κομμάτι της Σαλαμίνας,  σε Μέγαρα  και Νέα περαμο

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Ναι το πρόσεξα κι εγώ αυτό με τον Σκαραμαγκά. Δεν είμαι ειδικός στη θεωρία διάδοσης του σήματος, αλλά ήθελα να κάνω το πόιντ ότι για τις μακρινές λήψεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι περνάει και τι όχι. Όσο για τα Γύφτικα και τον 101,1, το υπέθεσα γιατί ο συνομιλητής που έγραψε πιο πάνω ότι πήγε βόλτα εκεί, ανέφερε ότι υπάρχουν 3 κεραίες

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+ στην Αττική, από την ΕΡΤ!

Υμηττός, 227.36 ΜΗz,  Block 12C   Πολυπλέκτης DAB+ με 7 ραδιόφωνα της ΕΡΑ:ΕΡΑ1, ΕΡΑ2, EΡΑ3, ΕΡΑ SPORT, Κosmos, Φωνή της Ελλάδος, και ΕΡΑ7

(έχω κοινοποιήσει αναλυτική περιγραφή στο αντίστοιχο λήμμα, στην 'Αναπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου στην Ελλάδα')
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

• SatLeo Legend
Αφού για το «μέλλον» μιλάμε στο άλλο θρεντ, ας μιλήσουμε εδώ πάλι για το παρελθόν που τόσο μας αρέσει. Και μιας που τα "Γύφτικα" μας θύμισαν στιγμές από την εποχή των ηρωικών ραδιοφωνικών '80s, να μια είδηση για ένα άλλο περίπου ξεχασμένο κέντρο εκπομπής ραδιοφώνου από εκείνα τα χρόνια. Μάλλον θλιβερή, αλλά τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
95.8 και 106.0 συνομιλίες ραδιοερασιτεχνών

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
εγώ τους άκουγα από άλλες συχνότητες την 100.1 και στους 108.0 και βασικά νομίζω ειναι η δεύτερη φορά που τους πέτυχα Σαββάτο σπάνιο βγαίνουν  :attention

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Και το προηγούμενο Σάββατο είχαν βγει στον αέρα. Επίσης βγαίνουν 95.45 και 108.3. Πριν λίγες μέρες πέτυχα ντίσκο μουσική στο 87.1, μάλλον άσχετη με τους ερασιτέχνες που λέμε.

• SatLeo Legend
108.3 ? εγώ στους 108.0 τους άκουγα χθες τουλάχιστον επίσης και το 87.1 είναι εκτος της μπάντας θέλουν ειδικό δέκτη 

• Satleo Maniac
Κέντρο και δυτικα βγαιναν πιο ισχυρά από τις συχνότητες που προ είπα στο 108 έπαιζαν Κρητικα. Μάλλον παραλία και ανατολικά βγαίνουν σε άλλες συχνότητες. Άλλωστε είναι αρκετοί που συνδέονται πάνω από 5 ερασιτέχνες και λένε μεταξύ τους πως ακούγεται ο καθένας στην περιοχή του άλλου με τι δύναμη έρχεται το σήμα κ.α.

• SatLeo Legend
ειναι όντος αρκετοί γιατί έχει τύχει να ακούω άλλες φωνές γιατί κάθε φορά ακούς αυτόν που εκπέμπει στην συγκεκριμένη συχνοτητα εκείνη τη στιγμή που μιλάει με τους άλλους

επίσης μια φορά άκουσα να λένε τις συχνότητες που εκπέμπουν εκείνη τη στιγμή είπαν 6 τουλάχιστον από τις γνωστές άγνωστες που βγαίνουν συνήθως

• SatLeo Legend

108.3 ? εγώ στους 108.0 τους άκουγα χθες τουλάχιστον επίσης και το 87.1 είναι εκτος της μπάντας θέλουν ειδικό δέκτη
Δεν θέλουν κάποιον ιδιαίτερα ειδικό δέκτη, βασικά θέλουν ένα αναλογικό ραδιόφωνο που να έχει περιθώριο η βελόνα να πάει πιο δεξιά ή αριστερά από την αρχή και το τέλος της μπάντας αντίστοιχα. Στη Θεσσαλονίκη πριν από είκοσι χρόνια που έβγαιναν το Ράδιο Αγάπη και ο Βόρειος Ήχος στους 87.2 και το Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και το Ράδιο Εξκάλιμπερ στους 108,3 τα έπιανα μια χαρά με το δέκτη στο οικογενειακό στερεοφωνικό Technics. Σε όλα τα άλλα αναλογικά έβγαινε άνετα το 108,3 και όχι το 87,2. Αργότερα εμφανίστηκαν τα κινέζικα αλλά αγαπημένα Tchibo που ήταν ντεμί ψηφιακά (χωρίς pll) κι επίσης έπεφταν στους 87,2.

Sent from my Xperia Z1 Compact using Tapatalk

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και μου ηρθε μηνυμα απο αθηνα αυτο. ΜΠλακμαν με RDS και pi 5454

μεγαλη εμμονη με το 54 οπως και οι αλλοι πομποι στη πελοππονησο.

μονο εδω σε μας οποτε ανοιγει και εχει RDS εχει σωστο pi 104B και μηνυμα RDS   KLARINO
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
ναι ειναι κάτι μέρες που έχει βάλει το RDS αν και στην περιοχή μου δεν περνάει καλά ο blacman στο δρόμο τον βγάζω καθαρά και με RDS

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Τρέχει και RDS ..TEXT!  ΄BLACKMAN  * ΚΥRIES MOY! PATONEIS???'  χαχα
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
σε μας εδω λεει

KYRIEESSS MOY PATONEISSS??? KLARINO MEXRI TO PEKINOOO%%%
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Το ιδιο νομιζω λεει και με τον Μυθο στην  Πατρα.

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Νομίζω πρέπει να αυξήθηκε λίγο η ευαισθησία στο RDS του Κρήτη FM 87.5

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Όντως το πρωί το πρόσεξα .συνηθως εμφανιζόταν μετά από πολλά λεπτά . Ο κόκκινο 105,5 έφτιαξε στέρεο και rds τελευταία.

Αποσυνδεδεμένος mariosblackman

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
    • BLACKMAN
Καλύτερα κλαρίνο παρά να έχω καρκίνο!!!! Σας ευχαριστώ που με μετράτε

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α ρε Μάριε άρχοντα! Κυρίες μουυυυ
Βάλε και κάνα σωστό Pi στους πομπους  πχ 10ΑΑ, να κάνουν εναλλαγή μεταξύ τους

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Α ρε Μάριε άρχοντα! Κυρίες μουυυυ
Βάλε και κάνα σωστό Pi στους πομπους  πχ 10ΑΑ, να κάνουν εναλλαγή μεταξύ τους

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί για να μου το πάρει η ΕΕΤΤ

Όλοι σας και μόνος μου κύριες μου τα εκατα
Ο Κούκου!!!

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
μάριε τα σέβη μου, αν είσαι ο ορίτζιναλ  :salute:

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μη μασας μαριε τοσα χρονια στα φμ εχεις αντεξει, τωρα θα σε φανε?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
μάριε τα σέβη μου, αν είσαι ο ορίτζιναλ  :salute:

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Original ο γνήσιος ο  κούκου

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Αδιαμόρφωτο χωρίς να χάνει το σήμα του εν κινήσει στο 93,8 αυτή τη στιγμή . Μάλλον πρέπει να είναι του 98 FM από Ζωγράφου
Καλό σήμα από τον τοπικό της Αργυρούπολης που παίζει 80s dance στους 93,4

Και επίσης ακούγεται μια αρμονική του ΣΚΑΪ στους 100 !

(λήψη από σύνορα Μπραχαμίου - Νέας Σμύρνης)

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λαικα και ερτ οπεν στους 106,7. Νομιζω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στη ληψη της ερτ οπεν ειναι ισχυρη εδω στα βορεια γιατι προφανως ξαναβγηκε απο Παρνηθα.

Την καλησπερα μου στο Μαριο τον πλανηταρχη.....κυριες μουυυυ!
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (20:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (18:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (17:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:39)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (11:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:14)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/11/2024 (11:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:11)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/11/2024 (11:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (06:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (02:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (02:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (01:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 29/11/2024 (20:51)