Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Κυρ 1 Δεκ 2024, 03:49
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1192463 φορές)

nektarios 1451, bakobako (+ 1 κρυφοί) και 44 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
Ο Χρηστιανισμος βγαινει μεσα απο την Κ.Ε. Παρνηθας ή λιγο πιο διπλα που εχει κατι αλλες κεραιες πασης φυσεως??? Και μια απορια.Γιατι βγαινει και απο κει?

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Παναγιώτη, βγαίνει από το Κ.Ε. Πάρνηθας, δεν βγαίνει από την βουνοκορφή 'Αερα' (δηλ. πάνω απ το παλιό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Ξενία) - αν αυτό εννοείς. Τα υπόλοιπα που βλέπεις απο μακριά είναι βάσεις του Ναυτικου και της Αεροπορίας. Καθόσον γνωρίζω, βγαίνει και από εκεί γιατί αρχικά είχε στο συγκεκριμένο κέντρο πρόσβαση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και επίσης ίσως (δικιά μου σκέψη, μπορεί να μην είναι πραγματικός παράγοντας), επειδή από Πάρνηθα μπορεί να καλύψει και αρκετά πιο βόρειες περιοχές/νομούς που ο Υμηττός δεν καλύπτει.
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Η πάσης φύσεως που λες δεν κοιτάζουν Βοιωτία γιατί είναι κάπως στην πλαγιά προς Αθήνα
Πάντως δεν στοχεύει μόνο βοιωτια αλλά και την πόλη της Χαλκίδας και την Γλυφάδα και τη βουλιαγμενη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Βασίλη δεν τα έχω δει εγώ προσωπικά, έτσι έχουν τελευταία πει οι ίδιοι.

• Satleo Maniac
Άδεια για ενημερωτικό δεν έχει πάντως για να εκπέμπει από κει. Chris αυτό σκεφτόμουν γιατί πρόσφατα που είχα πάει στο καταφύγιο Μπαφι που είναι ακριβώς κάτω από το Κ.Ε. Πάρνηθας φαίνοταν οι κεραίες αεροπορίας και ναυτικού αλλά φαινοντουσαν και άλλες σαν ραδιοφωνικές (διπολα κ.α.)

Αποσυνδεδεμένος dimitris_p

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2005
  • Τόπος: Αθήνα
O 106,5 θα πρέπει είτε να αλλαξει και να βάλει τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσε  στους 106,7 η να κάνει διορθώσεις.

Το σήμα δεν εχει την δύναμη που είχε στους 106,5 καθώς η ακρόαση του στο αυτοκίνητο εχει σε αρκετά σημεία διαλείψεις. Η διαμόρφωση του και αυτή δεν εχει σχέση με τους 106,7, ειναι κάπως μουντός θα έλεγα ο ήχος του και με χαμηλό level. Τέλος υπάρχει πρόβλημα και με το stereo. Στο αμάξι σε αρκετά σημεια παρόλο που το stereo δεν σβήνει, παρόλα αυτά χάνετε ο διαχωρισμός στα κανάλια και παίζει mono. Πιθανών χάνετε σε περιοχές που πέφτει το σήμα του.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
 dimitris_p που κολλάει ο 106.7 ? ο 106.5 τωρα ειναι αυτός που ήταν στην 104.3 πριν τον πατήσει ο άλλος και τον αναγκάσει να αλλαξει συχνοτητα  και παιζει με ακριβός τα ίδια τωρα στην 106.5

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
@psaras δες τα post πριν 7-10 ημέρες

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
@a66fm μαλλον δεν με κατάλαβες εγώ μιλάω από τεχνικού μέρους σε αυτό που αναφέρθηκε ο dimitris_p

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Και γιατι πιστεύεις οτι στους 106.5 παίζει το ιδιο μηχάνημα που ηταν παλιά στους 104.3 αφου έτσι κι αλλιώς αρχικά άνοιξε με αναμετάδοση του 106.7 και όχι του 104.3?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2014
Να ρωτήσω,υπάρχει κάποιος φίλος εδώ που λαμβάνει ενα φέρον ακριβώς στους 96 πάνω στο Dance radio?

• SatLeo Legend
a66fm απ αυτά που εχω παρατηρήσει όλα δείχνουν ότι έχει ίδια διαμόρφωση και τον ήχο με αυτήν που ειχε  και στο 104.3 τωρα αν παίζουν - σκαλίζουν με τα μηχανήματα δικό τουσ προβλημα εμείς δε μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
O 106,5 θα πρέπει είτε να αλλαξει και να βάλει τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσε  στους 106,7 η να κάνει διορθώσεις.

Το σήμα δεν εχει την δύναμη που είχε στους 106,5 καθώς η ακρόαση του στο αυτοκίνητο εχει σε αρκετά σημεία διαλείψεις. Η διαμόρφωση του και αυτή δεν εχει σχέση με τους 106,7, ειναι κάπως μουντός θα έλεγα ο ήχος του και με χαμηλό level. Τέλος υπάρχει πρόβλημα και με το stereo. Στο αμάξι σε αρκετά σημεια παρόλο που το stereo δεν σβήνει, παρόλα αυτά χάνετε ο διαχωρισμός στα κανάλια και παίζει mono. Πιθανών χάνετε σε περιοχές που πέφτει το σήμα του.

Δημήτρη, στα πλαίσια της καλής γειτνίασής του και του αμοιβαίου σεβασμού με τους άλλους σταθμούς, εκτιμώ ότι έχει μειώσει και ισχύ και διαμόρφωση: Για να συνυπάρξει επιτυχώς με την ΕΡΤ OPEΝ 106.7 στα 200 ΚHz παραπλήσια, πρέπει να είναι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια η διαμόρφωση,  και για να μην επηρεάζει τον Αργοσαρωνικό 106.4 στην περιοχή του, πρέπει να έχει συγκρατημένη ισχύ.  Οι διαμορφώσεις της ΕΡΤ ΟPEN και του 106.5 θα μπορούσαν να είναι κι ακόμα λιγάκι πιο χαμηλά (γιατί ήδη πολύ ελαφρά αλληλο-ξύνονται σε ορισμένες περιοχές που έχω ακούσει - αυτό επηρεάζει ΚΑΙ το stereo σήμα όπως γράφεις).

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)

Να συμπληρωσω κατι παραπανω σε αυτα που ειπε ο Δημητρης παραπανω.
Ο 106,5 δεν πρεπει απλως να βαλει τα μηχανηματα που ειχε ο 106,7.
Ο 106,5 πρεπει ΝΑ ΓΙΝΕΙ ο 106,7 ακριβως οπως επαιζε εκει απο τον περασμενο Σεπτεμβριο (ή Αυγουστο δεν θυμαμαι καλα) που ανοιξε μεχρι και προχθες.
Κι εννοω να γινει ο ιδιος απο ολες τις αποψεις, ιδια playlist , ιδιο μουσικο υφος , να συνεχιστει αυτο που εβαζε καθε μια ωρα ενα παλιο λαικο σαν classic κ.λ.π.
Γιατι τωρα ο 106,5 μεταδιδει τον 104,3 (οπως ξερετε παιζουν ακριβως το ιδιο προγραμμα) και οχι τον 106,7 (οπως εγινε τις πρωτες μερες που ανοιξε). Κι αυτο προσωπικα με ξενερωνει λιγο. Υπηρξα φανατικος ακροατης του 106,7 των τελευταιων μηνων, ενω τον 104,3 τον ακουγα μεν συχνα αλλα ποτε τοσο φανατικα. Ισως να ειναι στο μυαλο μου ολα αυτα, ισως και να 'χει κατι μαγικο και η συχνοτητα (106,7) , αλλα περα απ' αυτο ο 104,3 μου φαινεται πως δεν ηταν ποτε αμιγως σκυλολαικος , σαν να μοντερνιζε λιγακι σε αντιθεση με τον 106,7 των τελευταιων μηνων που ηταν καθαρα σκυλολαικος.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
a66fm απ αυτά που εχω παρατηρήσει όλα δείχνουν ότι έχει ίδια διαμόρφωση και τον ήχο με αυτήν που ειχε  και στο 104.3 τωρα αν παίζουν - σκαλίζουν με τα μηχανήματα δικό τουσ προβλημα εμείς δε μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό

Psaras αυτό που γράφει ο Σταύρος δεν είναι τόσο επειδή ..το ΄ξερει από κάπου', είναι το λογικό!  Για σκέψου το λιγάκι..

• SatLeo Legend
@Chris_S μια διόρθωση πάνω σε αυτό που λες για τον Αργοσαρωνικό στην περιοχή μου σχεδόν τον έχει εξαφανίσει ενώ πριν τον έπιανα τέλεια

Συγχώνευση: Πεμ 15 Φεβ 2018, 01:16

@fasma εμένα μου κάνει καλύτερα ως 104.3 ο 106.5 που συνεχίζει γιατί τον είχα συνηθίσει και βασικά έλειψε τόσο καιρό με τα αληλόπατήματα

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Psaras έχουμε αναφερθεί σ'αυτό δεκάδες φορές.. Πάλι τα ίδια? Ο Αργοσαρωνικός (ή ο Παλμός, ή ο Paradise) είναι σταθμοί της Αττικής μεν, αλλά της "περιφέρειας Τροιζηνίας" δε.
Δεν πρέπει ΚΑΝ να λαμβάνονται στα δυτικά παράλια της Αττικής.  Όπως και παράλληλα δεν πρέπει οι σταθμοί της Αττικής του Υμηττού να τους παρεμβάλουν στην "περιοχή της Τροιζηνίας".

• SatLeo Legend
@Chris_S σωστά δίκιο έχεις απλά είπες παραπάνω για να μην ενοχλεί τον Αργοσαρωνικό και γι αυτό απάντησα

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
      Ο Μουσικός 98,6 "σκάει" στους 98,2 και στους 99 ξύνοντας έντονα τον Αθήνα 984 και τον Alpha Radio αντίστοιχα.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Βρε psara μου, εμενα τωρα μου λειπει απο προχθες ο 106,7 !!!  :D Τελοσπαντων, γουστα ειναι αυτα, ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα.
Για τον Αργοσαρωνικο, εχω σκεφτει κατι παρα πολυ καλο που θα ελυνε τα παντα ως δια μαγειας, αλλα δεν θελω να το πω δημοσιως για να μην βαλω φωτιες!!!!  8-)
Παντως οντως οπως ειπε καποιος παραπανω, ας ειναι καλα ο κυριος Ακου, εχει suspence το ολο story!!!

• SatLeo Legend
fasma τότε να ακούς τον 99.5 τα μισά τραγούδια του ειναι ίδια με αυτά του πρώην 106.7  :!:

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Psaras το είπα με με το σκεπτικό οτι θα μπορούσε θεωρητικά να τον ενοχλεί στην περιοχή του, δηλ. σ'αυτή του Αργοσαρωνικού - και ΔΕΝ θά'πρεπε.. 
Πίστεψέ με, κι εγώ γουστάρω με τα χίλια να ακούμε και τους σταθμούς της Δαρδίτσας στην Αττική.. Επίσης, είναι γεγονός οτι ο σταθμοί αυτοί είναι δυσκολο να επιβιώσουν χωρίς ποσοστό απ'τη διαφημιστική αγορά της Αττικής.. Με τον Πόρο και την Αίγινα και τα Μέθανα αποκλειστικά σαν ακροατήριο, δεν γίνεται δουλειά.. φυτοζωούν οικονομικά. Αυτή είναι μια πικρή αλήθεια, δυστυχώς. Απλά σου εξηγώ από 'νομικής' πλευράς πως έχουν τα πραγματα..

• SatLeo Legend
 Chris_S σωστά καταλαβα όμως πάρε παράδειγμα αυτό που έκανε ο Paradise 101.6 που το γύρισε σε λαϊκό-ποπ μπας και επιβιώσει

Αποσυνδεδεμένος dimitris_p

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2005
Chris_S το ίδιο πρόβλημα με το stereo υπαρχει και στους 104,3 εδώ και καιρό. Στον atlantis πχ δεν παρατηρώ το ίδιο προβλημα λόγο eraspor.
Και σε μένα άρεσε το πρόγραμμα του 106,7 μια και ειναι η μουσική που ακούω. Τωρα γιατί το σταμάτησε και αναμεταδίδει τον 104,3 εκτιμώ οτι θα μεταφέρει τον minore στους 106,5 λόγο που ειναι παλιος και γνωστός οπως και ότι θέλει να αποφύγει και τα μπλεξίματα με τον χριστιανισμο .

Η ertopen ειναι ελαφρά ανεβασμένη στην περιοχή μου σε σχέση με παλιά που πέρναγε μέσα στο φύσημα αλλα της κάνει μεγαλη ζημιά ο 106,5 Τελικά η ert ειναι από Πάρνηθα η από Υμηττο? Αν ειναι Υμηττός παντως πρέπει να παίζει με αρκετά χαμηλή ισχύ καθώς ειναι ο χειρότερος σταθμός σε λήψη στην περιοχή μου.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
 Chris_S σωστά καταλαβα όμως πάρε παράδειγμα αυτό που έκανε ο Paradise 101.6 που το γύρισε σε λαϊκό-ποπ μπας και επιβιώσει

Psaras, σ'αυτό το συγκεκρμένο θέμα έχει αναφερθεί εκτενώς ο lelos09.. (βλ. παλια δημοσιευση πριν λίγο καιρό). Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα του, δηλ. στο οτι το λαικο-ποπ format μπορεί να πουλάει αναμφισβήτητα πιο πολύ από ένα 'dance' όπως εκείνο του πρωην Paradise, όμως..πόσοι πια λαικοποπ να συνυπάρξουν στην μπάντα;.. Και το βασικότερο, όταν ακόμα και μέσα στην ευρύτερη περιοχή Τροιζηνίας θα έχουν απίστευτο ανταγωνισμό από τα Αθηναικά λαικοποπ μεγαθήρια..

Συγχώνευση: Πεμ 15 Φεβ 2018, 02:16

Chris_S το ίδιο πρόβλημα με το stereo υπαρχει και στους 104,3 εδώ και καιρό. Στον atlantis πχ δεν παρατηρώ το ίδιο προβλημα λόγο eraspor.
Και σε μένα άρεσε το πρόγραμμα του 106,7 μια και ειναι η μουσική που ακούω. Τωρα γιατί το σταμάτησε και αναμεταδίδει τον 104,3 εκτιμώ οτι θα μεταφέρει τον minore στους 106,5 λόγο που ειναι παλιος και γνωστός οπως και ότι θέλει να αποφύγει και τα μπλεξίματα με τον χριστιανισμο .

Η ertopen ειναι ελαφρά ανεβασμένη στην περιοχή μου σε σχέση με παλιά που πέρναγε μέσα στο φύσημα αλλα της κάνει μεγαλη ζημιά ο 106,5 Τελικά η ert ειναι από Πάρνηθα η από Υμηττο? Αν ειναι Υμηττός παντως πρέπει να παίζει με αρκετά χαμηλή ισχύ καθώς ειναι ο χειρότερος σταθμός σε λήψη στην περιοχή μου.

Δημήτρη το λαικό 104.3 εδώ και καιρό βγαίνει μονοφωνικά (Οταν εκπέμπεις μονοφωνικά,  υπερτερείς ελαφρά του 'αντιπαλου' σου της ίδιας συχνότητας όταν και οι δυο βγαίνετε με παρόμοια ισχύ).
Η ΕΡΤ OPEN στους 106.7 είναι μόνο από Πάρνηθα.

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Να προσθεσω και εγω οτι το 99,5 με τα λαικα παιζει με χαμηλο επιπεδο ηχου.  Και παρολο που η συχνοτητα ειναι πεντακαθαρη παρουσιαζει διαλειψεις η αλλιως 'χιονακια' φανταζομαι λογω χαμηλης ισχυος.

Το 106,5 στα Βορεια εχει προβλημα με τις πλευρικες της ΕΡΤ οπεν σε καποια σημεια και παρεμβολες αφου απο κατω παιζει ο αργοσαρωνικος και επισης χαμηλο level στον ηχο. Στο αυτοκινητο θα ελεγα οτι δεν ειναι και τοσο ακροασιμος.

Εγω σαν γνησιος σκυλας αναπολω τις εποχες digital ..... δεν υπηρχε η ισχυ και η ποιοτητα της διαμορφωσης του!
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
      Ο Μουσικός 98,6 "σκάει" στους 98,2 και στους 99 ξύνοντας έντονα τον Αθήνα 984 και τον Alpha Radio αντίστοιχα.
Χρόοονια τώρα. Ένας χριστιανός δε λέει να το φτιάξει. Ειδικά όταν βαράνε ζέστες γίνεται χαμός.

Sent by PatataTalk!

• Satleo Maniac
Εν το μεταξυ εχει ιδιο ρεπερτοριο ο σημερινος Paradise 101.6 με τον Παλμο 102,7 και εκπεμπουν και απο την ιδια περιοχη.Προτιμοτερο ενα format τυπου deejay ή music περισσοτερη επιτυχια θα ειχε.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend

Η ertopen ειναι ελαφρά ανεβασμένη στην περιοχή μου σε σχέση με παλιά που πέρναγε μέσα στο φύσημα αλλα της κάνει μεγαλη ζημιά ο 106,5 Τελικά η ert ειναι από Πάρνηθα η από Υμηττο?

Απο Παρνηθα ειναι η ΕΡΤopen. Προσωπικα για μενα αν θελει να επιβιωσει, πρεπει ν' ανεβασει ισχυ. Αυτο ειναι το πρωτευον, σαφεστατα συμβαλλει και το γεγονος οτι εχει τον 106,5 διπλα της αλλα αυτο ειναι δευτερευον. Γινεται ενας συνδυασμος δηλαδη των παραπανω στοιχειων αλλα ακομα κι αν αυτη τη στιγμη κλεισει ο 106,5 το σημα της ΕΡΤopen θα ειναι και παλι μετριο, μη ισχυρο και με αρκετες διαλειψεις στο κεντρο της Αθηνας εν κινησει. Αυτο το καταλαβαινω κυριως σε φορητους δεκτες (απλους, κινητου ή και αυτοκινητου) που εχουν φοβερη ευαισθησια, καταλαβαινετε τι συμβαινει οποτε σε σταθερους χωρις ευαισθησια.
Αυτο που διαπιστωνω παντως ειναι οτι στο κεντρο της Αθηνας αλλα και γενικοτερα στην κυριως Αθηνα η Παρνηθα σκαει πολυ λιγοτερο ισχυρα απο τον Υμηττο. Πλην νοτιων προαστιων φυσικα λογω σκιας του Υμηττου  και ισως και βορειων - βορειοδυτικων λογω κοντινης αποστασεως με την Παρνηθα. Δηλαδη π.χ. 500 watt Υμηττου > 500 watt Παρνηθας. Ο Υμηττος εχει τρελο σκασιμο στην Αθηνα και η Παρνηθα ετσι κι ετσι ή εστω πλησιαζει το κανονικο. Απλα η Παρνηθα δινει το πλεονεκτημα οτι περναει σε Χαλκιδα , Βοιωτια και καποιο μερος της Ευβοιας, κατι που δεν κανει ο Υμηττος
Ο Αργοσαρωνικος απο την αλλη εχω την εντυπωση πως δεν θα εχει καποιο θεμα (ή τουλαχιστον θα ειναι αμυδρο) στις περιοχες απο Αργυρουπολη - Ελληνικο εως και Βαρκιζα. Θα κανω βεβαια μια βολτα να το τσεκαρω σιγουρα.
Lazio, κι εγω σαν τρελος αναπολω επισης τις εποχες Digital, οντως δεν υπηρχε η ολη φαση τοτε!!! Το ξαναλεω οτι κατι μου λεει πως η συχνοτητα 106,7 σαν να εχει κατι το μαγικο!!!  :lol  Παντως περα απο τον ιδιο τον Digital 106,7 μου λειπει και η εποχη εκεινη γενικοτερα!!! Ημουν παιδι τοτε, ολα ηταν εντελως λυμενα, η Ελλαδα δεν ειχε οικονομικα προβληματα (εστω κι αν ολο αυτο εκ των υστερων αποδειχθηκε φαινομενικο!!!), ασχολομουν με μουσικη τρελα (αυτο ισχυει και τωρα ως ενα βαθμο) και ο Digital να παιζει στο full. Αλλος αερας τοτε βρε παιδι μου ,αλλη αυρα...
Πλεον .... εγινα πριν κανα μηνα 30 .... και καταλαβα οτι δεν ειμαι ακομα 12 ή 15 !!!! Αυτη ηταν μια πολυ ωραια εποχη, οπου υπηρξε καποτε και την θυμαμαι πολυ ευχαριστα, ομως πλεον δεν υπαρχει !!!! Το θεμα ειναι αν τωρα στο σημερα , μπορουμε να φτιαξουμε μια ακομα πολυ ωραια εποχη ...

Συγνωμη για το παραληρημα ......

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Απο Παρνηθα ειναι η ΕΡΤopen. Προσωπικα για μενα αν θελει να επιβιωσει, πρεπει ν' ανεβασει ισχυ. Αυτο ειναι το πρωτευον, σαφεστατα συμβαλλει και το γεγονος οτι εχει τον 106,5 διπλα της αλλα αυτο ειναι δευτερευον. Γινεται ενας συνδυασμος δηλαδη των παραπανω στοιχειων αλλα ακομα κι αν αυτη τη στιγμη κλεισει ο 106,5 το σημα της ΕΡΤopen θα ειναι και παλι μετριο, μη ισχυρο και με αρκετες διαλειψεις στο κεντρο της Αθηνας εν κινησει. Αυτο το καταλαβαινω κυριως σε φορητους δεκτες (απλους, κινητου ή και αυτοκινητου) που εχουν φοβερη ευαισθησια, καταλαβαινετε τι συμβαινει οποτε σε σταθερους χωρις ευαισθησια.
Ο Αργοσαρωνικος απο την αλλη εχω την εντυπωση πως δεν θα εχει καποιο θεμα (ή τουλαχιστον θα ειναι αμυδρο) στις περιοχες απο Αργυρουπολη - Ελληνικο εως και Βαρκιζα. Θα κανω βεβαια μια βολτα να το τσεκαρω σιγουρα.
Lazio, κι εγω σαν τρελος αναπολω επισης τις εποχες Digital, οντως δεν υπηρχε η ολη φαση τοτε!!! Το ξαναλεω οτι κατι μου λεει πως η συχνοτητα 106,7 σαν να εχει κατι το μαγικο!!!  :lol  Παντως περα απο τον ιδιο τον Digital 106,7 μου λειπει και η εποχη εκεινη γενικοτερα!!! Ημουν παιδι τοτε, ολα ηταν εντελως λυμενα, η Ελλαδα δεν ειχε οικονομικα προβληματα (εστω κι αν ολο αυτο εκ των υστερων αποδειχθηκε φαινομενικο!!!), ασχολομουν με μουσικη τρελα (αυτο ισχυει και τωρα ως ενα βαθμο) και ο Digital να παιζει στο full.
Πλεον .... εγινα πριν κανα μηνα 30 .... και καταλαβα οτι δεν ειμαι ακομα 12 ή 15 !!!! Αυτη ηταν μια πολυ ωραια εποχη, οπου υπηρξε καποτε και την θυμαμαι πολυ ευχαριστα, ομως πλεον δεν υπαρχει !!!! Το θεμα ειναι αν τωρα στο σημερα , μπορουμε να φτιαξουμε μια ακομα πολυ ωραια εποχη ...

Συγνωμη για το παραληρημα ......

Ωραιες εποχες φιλε Fasma....  αρχες 90'ς παλευα να ακουσω στα Βορεια τον αγαπημενο HOT LIPS 106,9 που εβγαινε τοπικα απο το κεντρο του Περιστεριου βαζοντας πολλα μετρα καλωδιο στη κεραια του δεκτη και προσεχωντας που καθομαι μεσα στο δωματιο για να μη χαλασει η ληψη.  :crazy:

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (03:25)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (01:23)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (00:01)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (20:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (18:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (17:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:39)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (11:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:14)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/11/2024 (11:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:11)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/11/2024 (11:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (06:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (02:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (02:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (01:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:38)