Η ertopen ειναι ελαφρά ανεβασμένη στην περιοχή μου σε σχέση με παλιά που πέρναγε μέσα στο φύσημα αλλα της κάνει μεγαλη ζημιά ο 106,5 Τελικά η ert ειναι από Πάρνηθα η από Υμηττο?
Απο Παρνηθα ειναι η ΕΡΤopen. Προσωπικα για μενα αν θελει να επιβιωσει, πρεπει ν' ανεβασει ισχυ. Αυτο ειναι το πρωτευον, σαφεστατα συμβαλλει και το γεγονος οτι εχει τον 106,5 διπλα της αλλα αυτο ειναι δευτερευον. Γινεται ενας συνδυασμος δηλαδη των παραπανω στοιχειων αλλα ακομα κι αν αυτη τη στιγμη κλεισει ο 106,5 το σημα της ΕΡΤopen θα ειναι και παλι μετριο, μη ισχυρο και με αρκετες διαλειψεις στο κεντρο της Αθηνας εν κινησει. Αυτο το καταλαβαινω κυριως σε φορητους δεκτες (απλους, κινητου ή και αυτοκινητου) που εχουν φοβερη ευαισθησια, καταλαβαινετε τι συμβαινει οποτε σε σταθερους χωρις ευαισθησια.
Αυτο που διαπιστωνω παντως ειναι οτι στο κεντρο της Αθηνας αλλα και γενικοτερα στην κυριως Αθηνα η Παρνηθα σκαει πολυ λιγοτερο ισχυρα απο τον Υμηττο. Πλην νοτιων προαστιων φυσικα λογω σκιας του Υμηττου και ισως και βορειων - βορειοδυτικων λογω κοντινης αποστασεως με την Παρνηθα. Δηλαδη π.χ. 500 watt Υμηττου > 500 watt Παρνηθας. Ο Υμηττος εχει τρελο σκασιμο στην Αθηνα και η Παρνηθα ετσι κι ετσι ή εστω πλησιαζει το κανονικο. Απλα η Παρνηθα δινει το πλεονεκτημα οτι περναει σε Χαλκιδα , Βοιωτια και καποιο μερος της Ευβοιας, κατι που δεν κανει ο Υμηττος
Ο Αργοσαρωνικος απο την αλλη εχω την εντυπωση πως δεν θα εχει καποιο θεμα (ή τουλαχιστον θα ειναι αμυδρο) στις περιοχες απο Αργυρουπολη - Ελληνικο εως και Βαρκιζα. Θα κανω βεβαια μια βολτα να το τσεκαρω σιγουρα.
Lazio, κι εγω σαν τρελος αναπολω επισης τις εποχες Digital, οντως δεν υπηρχε η ολη φαση τοτε!!! Το ξαναλεω οτι κατι μου λεει πως η συχνοτητα 106,7 σαν να εχει κατι το μαγικο!!!
Παντως περα απο τον ιδιο τον Digital 106,7 μου λειπει και η εποχη εκεινη γενικοτερα!!! Ημουν παιδι τοτε, ολα ηταν εντελως λυμενα, η Ελλαδα δεν ειχε οικονομικα προβληματα (εστω κι αν ολο αυτο εκ των υστερων αποδειχθηκε φαινομενικο!!!), ασχολομουν με μουσικη τρελα (αυτο ισχυει και τωρα ως ενα βαθμο) και ο Digital να παιζει στο full. Αλλος αερας τοτε βρε παιδι μου ,αλλη αυρα...
Πλεον .... εγινα πριν κανα μηνα 30 .... και καταλαβα οτι δεν ειμαι ακομα 12 ή 15 !!!! Αυτη ηταν μια πολυ ωραια εποχη, οπου υπηρξε καποτε και την θυμαμαι πολυ ευχαριστα, ομως πλεον δεν υπαρχει !!!! Το θεμα ειναι αν τωρα στο σημερα , μπορουμε να φτιαξουμε μια ακομα πολυ ωραια εποχη ...
Συγνωμη για το παραληρημα ......