Στους 94,3 εκπεμπει ο Ξενιος και δεν πρεπει να ειναι απο Υμηττο αλλα απο αγνωστο κεντρο εκπομπης. Παντως πρεπει να παιζει με πολυ χαμηλη ισχυ, καθως ενω η συχνοτητα ειναι πεντακαθαρη απο αλλους σταθμους (δεν παιζει πανω του αλλος σταθμος) στο κεντρο της Αθηνας εχει ψιλοδιαλειψεις.
Επισης ο Επικοινωνια στους 94 πρεπει να εχει ριξει παρα πολυ την ισχυ του. Στο κεντρο της Αθηνας και σε καποιες αλλες περιοχες οπως Δαφνη, Υμηττος, Βυρωνας αλλα και στα Νοτια Προαστια εχει πλεον αρκετες διαλειψεις στο αυτοκινητο εν κινησει, ενω παλια καμπανιζε παντου. Και σιγουρα εχει ριξει την ισχυ του, δηλαδη δεν τον ενοχλουν καθολου οι δυο σταθμοι που βγαινουν στους 93,8 (98 fm και το αδιαμορφωτο), γιατι χθες το πρωι που ειχε κλεισει το αδιαμορφωτο, ο Επικοινωνια ειχε παλι τα ιδια προβληματα, αλλα και αρκετες μερες πριν που δεν ειχε ανοιξει ακομα το αδιαμορφωτο και στους 93,8 επαιζε μονο ο 98fm, ο Επικοινωνια καμπανιζε χωρις να ενοχλειται καθολου απο τον 98fm. Πιθανον θα φταινε και τα οικονομικα προβληματα του Επικοινωνια για τα προβληματα αυτα, καθως και εκει οι εργαζομενοι ειναι απληρωτοι δυστυχως!!!
Γενικα παντως στο αυτοκινητο οταν κανω πλεον αυτοματο ψαξιμο, ο δεκτης παει συνηθως απο τους 93,2 στους 93,8 (αδιαμορφωτο) και μετα απο εκει στους 94,6. Παραβλεπει δηλαδη τον Κοσμο 93,6 (και παλια το εκανε αυτο), τον Επικοινωνια και τον Ξενιο.
Οσο για το αδιαμορφωτο στους 93,8, υποθετω οπως καταλαβατε οτι μπορει να παιζει απο Υμηττο (χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαιως), καθως η εκπομπη του εχει τα χαρακτηριστικα που ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα. Τωρα για το τι ακριβως γινεται στη συχνοτητα αυτη, θα δειξει...
Σιγουρα παντως η 94,3 αν δεν παιζει καποιος εκει ειναι καλη συχνοτητα για τους ερασιτεχνες.
Στον Πειραια τωρα, ο Top fm Πειραια παιζει πλεον στους 102,75 με αποτελεσμα να εχει βελτιωθει αρκετα η ληψη του σε σχεση με παλαιοτερα που ηταν στους 102,8. Πιστευω πως και στους 102,7 ακριβως θα μπορουσε να δοκιμασει μηπως βγει καλυτερα χωρις να ειμαι σιγουρος ομως οτι θα βελτιωθει.
Στους 106,5 ο Ραδιο Σαλαμις απο τη Σαλαμινα δεν πρεπει να εκπεμπει πλεον. Στον Πειραια που τσεκαρα δεν ακουγεται τιποτα εκει, μονο ο Αργοσαρωνικος στους 106,4. Γενικα δεν θυμαμαι να τον εχω ακουσει ποτε (για τον Σαλαμις λεω) η μπορει να τον εχω ακουσει χωρις να πετυχω σποτακι του ομως.