Ο ψηλός πυλωνας που βγαίνει ο 94.0 ανέκαθεν είχε 2yagi . Από το 2015 που ανεβαίνω στο ποικιλο για περίπατο και ποδήλατο γιατί είναι ένα πανέμορφο βουνό αλλά το κατανταντισαμε χωματερή και αυτό αλλά τέλος πάντων .το star fm πάντως δεν το θυμάμαι ποτέ με 4 yagi αλλά με 2.
Δεν υπάρχει ψηλός πυλώνας εδώ και 3-4 μέρες, Παναγιώτη. Οι φωτογραφίες που παρέθεσα νωρίτερα είναι από το google. Δεν είναι δικές μου και δεν γνωρίζω ακριβώς αν για κάποιο διάστημα έβγαιναν και άλλοι, μέσα από το κοντέινερ του 107.8.
Ψάχνοντας στο κινητό μου, είδα πως τον Δεκέμβριο του 2017, όντως είχε 4 κεραίες ο πυλώνας του 107.8
UPDATE: Ανεβαίνοντας σήμερα στην κορυφή, είδα πως έχουν πράγματι ξηλώσει τον σκουριασμένο και στραβό πυλώνα.'Εχουν βάλει την νέα κεραία (2 Yagi) σε διαφορετικό σημείο της ταράτσας του κτιρίου.Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
1. Κάποιος μετακίνησε ένα σκουριασμένο σπιτάκι στο κέντρο της κορυφής.
2. Οι αντηρίδες από σχοινί που θυμίζουν μπουγάδα. Ας ενημερώσει κάποιος τον τεχνικό του Επικοινωνία 94FM πως τα σχοινιά που βάζει (στις αντηρίδες) με τους κόμπους, είναι ντεμοντέ (Την επόμενη φορά ας δοκιμάσει εμπριμπέ σεντόνια όπως αυτά που έβαλε η Βουγιουκλάκη για να αποδράσει)!