Καλησπερα παιδια.
Εχω μια απορια : Ο Ραδιο Καψουρα ειμαστε σιγουροι οτι βγαινει απο Γερανεια;
Το λεω γιατι απο Γερανεια ως γνωστον βγαινει μονο η ΕΡΤ. Οποτε ειναι ενα κεντρο εκπομπης οπου δεν βγαινουν ιδιωτικοι σταθμοι παρα μονο κρατικοι. Μου κανει εντυπωση λοιπον ενας πειρατης να εχει τοσο ευκολη προσβαση στο συγεκριμενο κεντρο εκπομπης.
Πιο πιθανο για παραδειγμα θα μου φαινοταν να βγαινει απο Σοφικο Κορινθιας ας πουμε που υπαρχουν και αλλοι ιδιωτικοι, παρα απο Γερανεια. Ή εστω απο ενα πολυ ψηλο μερος της Κορινθιας.
Θυμαμαι παντως οτι πριν ενα χρονο περιπου ο ιδιος σταθμος (αν δεν κανω λαθος) επαιζε στην Αθηνα σε δυο συχνοτητες με την ονομασια "Λαικος παλμος" (και το σποτακι "Ο παλμος της καρδιας σας"), στους 106 και στους 93,4. Στους 93,4 εβγαινε αρκετα καλα μεσα στην Αθηνα και καποια στιγμη αναφερθηκε στο forum οτι το μαζεψε η επιτροπη διοτι παρεμβαλλε την ΕΡΑ Παρνηθας και οτι επαιζε απο Ποικιλο. Στους 106 απ' την αλλη, δεν ξερω απο που εβγαινε, ωστοσο περναγε με χαμηλο σημα στο κεντρο της Αθηνας, αλλα καμπανιζε στα νοτια προαστια και επισης καμπανιζε και στον Ισθμο της Κορινθου απ' οσο θυμαμαι. Ισως απο το ιδιο σημειο που επαιζε στους 106, να παιζει και τωρα στους 107,9 (δικη μου υποθεση αυτο). Αλλα και παλι για Γερανεια δεν ξερω, δυσκολο μου ακουγεται για πειρατη (χωρις να το αποκλειω και εντελως βεβαια).
Επισης ο ιδιος πριν 2-3 χρονια αν θυμαμαι καλα ειχε ανοιξει στους 107,3 για 2-3 μερες (φανταζομαι απο Ποικιλο γιατι καμπανιζε στην Αθηνα) και παιζανε ταπες με το Μυθο 107,4. Μετα ομως εκλεισε.
Το οτι εχει παντως αφιερωσεις απο το Αιγιο εως την Αθηνα, ειναι εντυπωσιακο απο μονο του!