Σήμερα άκουσα έναν με παλιά λαϊκά πάλι στους 107.2 που ακουγόταν καλά στο κέντρο. Άλλος με λαϊκά ακουγόταν στους 101.6 μέσα στο κέντρο, που μάλλον δεν είναι ο ίδιος που άκουσα στο Καβούρι πριν μερικές μέρες (τον οποίο δεν είχα καταφέρει να πιάσω μέσα στην Αθήνα). Επίσης, ένας στους 102.7 με ξένα (δεν πρόλαβα να ακούσω αν είναι το Cavo Paradiso Radio που έχει αναφερθεί ότι εκπέμπει σε εκείνη τη συχνότητα), ένας στους 106.5 με λαϊκά (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος που έπαιζε εκεί για λίγη ώρα προχθές), και στην Γλυφάδα, ένας πάλι με λαϊκά στους 106 (όχι ο ίδιος που ακούγεται μέσα στο Λεκανοπέδιο και που μάλλον εκπέμπει από τον Υμηττό!).
Επέστρεψε το RDS στο Όασις 88, αν και αρκετές φορές από Αίγινα τις τελευταίες μέρες το άκουσα να εκπέμπει με φέρον σήμα (ενώ από Υμηττό έπαιζε κανονικά).
Επίσης, ακόμα εκτός λειτουργίας είναι το Ράδιο Παλμός στους 105.4. Σε επικοινωνία μου με τον σταθμό μου είπαν ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα το οποίο θα λυθεί εντός των ημερών.
Σήμερα επίσης ήταν εκτός λειτουργίας για αρκετή ώρα ο Παρέα FM στους 104...η τουλάχιστον έπαιζε με πολύ χαμηλή ισχύ. Κάτι άκουγα με ελληνική ποπ στην συχνότητα άλλα δεν πρόλαβα να ακούσω αν ήταν ο Παρέα με χαμηλή ισχύ ή κάποιος άλλος σταθμός από αλλού.
Όσο για το Sentra 103.3, η μουσική του συνεχίζει να θυμίζει πολύ...Radio Gold!