@maarinos Αν γνωρίζεις τρόπο με το οποίο μπορώ να "πάρω" κι εγώ μια "νόμιμη άδεια" και τυχαίνει να τον γνωρίζεις, θα με βοηθούσες πολύ να βγάλω μια άκρη για να βγω επιτέλους στα Ερτζιανά καθαρά και νόμιμα.
Τις ελάχιστες άδειες που έχω δει να βγαίνουν τόσα χρόνια, τις έχω δει από καθαρά επιχειρηματίες, ανθρώπους με γνωριμίες και κεφάλαιο. Ή απλά αγοράζουν άλλους σταθμούς που έχουν ήδη άδεια σε ισχύ. Επειδή δε βρίσκομαι σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει το θέμα. Στα λόγια όλα εύκολα ειναι.
Είναι πολύ κρίμα να έχεις όλη την καλή διάθεση και το μεράκι να στήσεις ένα Ραδιόφωνο με τα όλα του, και απλά να σε παραπέμπει το αρμόδιο Υπουργείο στην Εεττ, η Εεττ στο Εσρ, το Εσρ πάλι στο Υπουργείο κ.ο.κ. και να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο επειδή απλά δεν είσαι ο Μαρινάκης.
Οι περισσότεροι μικροερασιτέχνες που αναφέρονται στο φόρουμ κάνουν χρόνια ραδιόφωνο επειδή το αγαπούν, και όχι απλά δεν έχουν έσοδα. Αντιθέτως, μόνο μέσα μπαίνουν πάντα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε να μην τους καρφώνουμε με αυτό τον τρόπο.
Στους 24ωρους μεγαλοπειρατές αλλάζει το πράγμα. Από τη μια καταλαβαίνω ότι το κάνουν για να βγάλουν το ψωμί τους, από την άλλη όμως δε σέβονται και τους υπόλοιπους στην μπάντα. Αλλά δε θα πιάσουν το μεγαλοπειρατή, ήδη έχει εξασφαλισμένα τα καμεράκια του στο βουνό, το κοτετσόσυρμα για περίφραξη και ένα ζευγάρι μάτια να επιβλέπουν. Αυτόν που θα πάνε να πιάσουν θα είναι ο ερασιτέχνης που βγαίνει από τον Κολωνό κάθε Σάββατο βράδυ για 5 ώρες. Τέτοιοι ερασιτέχνες έχουν βοηθήσει να χτιστεί μέσα στα χρόνια αυτό που έχουμε εμείς σήμερα έτοιμο ως ραδιόφωνο. Πολλοί από αυτούς είναι ακόμα εν ενεργεία τεχνικοί σε μεγάλους σταθμούς εξάλλου.
Πραγματικός εχθρός δεν είναι οι μικροερασιτέχνες των 70 βατ, είναι το ίδιο το κράτος που αφήνει σταθμούς της επαρχίας να πασχίζουν να πληρώσουν έστω και τα 20 βατ του PLL τους στο βουνό, γιατί μόνο αυτό τους έμεινε πλέον. Ενώ στην άλλη μεριά του Αιγαίου ο απέναντι δίνει επιδοτήσεις για να εκπέμπεις τζάμπα σε ακριτικές περιοχές. Και μαγκιά του.
Sent with PatataTalk!