Ο Derti παίζει τα πάντα από λαϊκά και τα ποιοτικά και τα σκυλαδικα παλιά και τα καινούργια,είναι ο μοναδικός λαϊκός σταθμός της Αχαΐας κανονικός που έχει το πιο καλύτερο σήμα και τον ήχο,με δευτερεύον τον σκύλο 90 που κι αυτός παίζει λαϊκά αλλά έχει στάνταρ ρεπερτόριο απ τα παλιά δεν παίζει τα ποιοτικά,κι αυτός έκπεμπει νορμάλ έχει πολύ καλό ήχο και σήμα,ο 104.1 πρώτον η συχνότητα του είναι για τα σκουπίδια γιατί τον ξύνει και υπερισχύει άνετα πάνω του το τρίτο 104.3 απ το Παναχαϊκό μιας και αυτός εκπεμπει απ Αροη με πολύ φτωχο σήμα,ο ήχος του είναι σαν πειρατικός χάλια μαύρα και τα περισσότερα τραγούδια που παίζει παλιά τα παίζει και ο derti εγώ που τον ακούω τα παίζει μια χαρά κανονικά κι ακούς ανθρώπινα,θα μου πεις είναι και ο oxygen 95.3 αλλά και αυτός σε τεχνικό κομμάτι είναι άστα να πάνε και κάνει συνδυασμό με έντεχνα τα τελευταία χρόνια.Ετσι για τα λαϊκά όλων των ειδών και εποχών είναι μόνο ο DERTI 105.7 για την Πάτρα και το λέω γιατί μιλάω με αυτήν που φτιάχνει το PLAYLIST και ξέρω.Επρεπε να το γράψω στο ραδιοφωνικό τοπίο της Πάτρας όλο αυτό αλλά μιας που αναφέρθηκε σ αυτήν την στήλη είπα ας το γράψω εδώ
Συγχώνευση: Τετ 13 Ιαν 2021, 17:07