Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Πεμ 27 Φεβ 2025, 15:45
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1282092 φορές)

Satmanic και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariosblackman

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
    • BLACKMAN
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Όντως ο Μάριος έχει ανοίξει κ δεύτερο πομπό στους 107.7 από χθες βράδυ τώρα ποιος ξέρει από πού είναι αυτός ο πομπός. Από Πάρνηθα ίσως;

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να τον κάνει το δεύτερο  δεν είμαι εγώ Κρατάνε την συχνότητα για το 107,8 μάλλον και το 107,6

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2020
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ! Χρόνια πολλά! Και του χρόνου ότι επιθυμείτε! Με υγεία και ευτυχία εσείς και οι οικογένειές σας!
Γεια σου Μάριε Πλανηταρχη των FM!
Χρόνια πολλά και του χρόνου,ότι επιθυμείς εσύ και η οικογένεια σου! Να είστε ευτυχισμένοι και πάντα καλά!
Μάριε μου, όπως σου έχω ξαναπεί με τον σταθμό σου μεγάλωσα και τον αγαπώ πολύ!
Έχω αναμνήσεις όταν ήμουν παιδάκι τότε που άκουγα τις ζωντανές εκπομπές σου μεταξύ 89-90! Από εσένα έμαθα το ραδιόφωνο και το αγάπησα! Έπαιρνα τότε το sharp του συγχωρεμενου μπαμπά μου και ξενυχτουσα κι άντε να ξυπναγα το πρωί για το σχολείο!
Μια παράκληση σε παρακαλώ, επειδή είναι η δύσκολη η περιοχή που μένω για να σε ακούω  τώρα απολαμβάνω το πρόγραμμα σου από 107+7 σούπερ! Στο 93+8 χάνεται λίγο. Δεν συντονίζει πάντα το τρανζίστορακι. Κάνε κάτι για αυτό αν μπορείς!
Να είσαι  πάντα καλά ❤️

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2014
Επανήλθε ο STAR FM 107.8 σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
2 μέρες κλειστός ο 103.2 μάλλον σοβαρή βλάβη!!

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
πειρατικος δεν ειναι;;;
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
για τον μπλάκμαν λεει
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
α δεν ηταν σε αλλη συχνοτητα αυτος (93+8);;;

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυτή είναι η συχνότητα της Κορίνθου και των νοτίων προαστίων.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
επιστροφη του μαριου στους 103.2 απο το πρωι!

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Φέρον πιάνω τώρα με φουλ σήμα 101.1!!
Ο πάρτυ 104 είναι κλειστός από χθες τι να έγινε άραγε εκεί;;

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Καινούργιο στερεοφωνικό σήμα στους 100 με ελληνική μουσική!!
Κλειστό το φέρον στους 101.1!!
Ακόμα εκτός ο πάρτυ 104!

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Επιστροφή κ για τον 104 από χθες βράδυ!

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: amarousion
Τι θα γίνει ρε μάγκες θα αφήσετε στην ησυχία του τον ανάμνηση από την Κόρινθο μίλησα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού προηγουμένως το θέμα θα πάρει νομική διάσταση οι πλευρικές από τον 103,4 φτάνουν και στην Κινέτα και στους Αγίους Θεοδώρους προς γνώση και συμμόρφωση με το λέω Καλή χρονιά και καλά μυαλά.... Όπως και να το κάνουμε ο ανάμνηση είναι νόμιμος σταθμός από το 1990 οι υπόλοιποι είναι πειρατές....

• SatLeo Legend
δεν ξερω απο που ακους τον σταθμο αλλα στην περιπτωση που χαμηλωνε την ισχυ ο πειρατης δεν μπορει να παρει καμμια νομικη διασταση τετοιου ειδους (δηλαδη παρεμβολης σε νομιμο σταθμο)...

εμπλεξες απλα...

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Εκτός λειτουργίας ο 88.3 από χθες!

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
Γνωρίζει κάποιος αν ο Star FM 107.8 πήγε Υμηττό και ακούγεται καμπάνα παντού;

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: amarousion
Όχι δυτικά βουνά είναι σίγουρα στο λέω γιατί στη Σταμάτα που δουλεύω βάρδια που έχω μπροστά μου την Πεντέλη και μου κόβει τον Υμηττό εντελώς τον συγκεκριμένο τον ακούω καμπάνα αλλά είναι ένας Μιχάλης δεν ξέρω πως λέγεται που κάνει εκπομπή που είναι πολύ σπασίκλας πάνω στα τραγούδια μιλάει συνέχεια ευτυχώς τις τελευταίες μέρες κάνει εκπομπή ο 107.4 που βάζει πολύ ωραία ποιοτική μουσική μίας και κάποιοι αποφάσισαν να μας σπάσουν τα νεύρα παρεμβάλλοντας στον ανάμνηση πάνω είναι μία όαση ο συγκεκριμένος έλεος για να ακούμε λίγο δεκαετία 70 και 80 πλέον πρέπει να κάνουμε λιτανεία αλλάξτε κύριοι τα κλαρίνα δεν ακούει όλη η Ελλάδα κλαρίνα.... Έκλεισε ο derti 98.6 και έγινε πλέον πολύ φλώρε η κατάσταση

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
to 106.5 δεν το εχεις ακουσει ποτε? οποτε εχω κατεβει αθηνα και στο ναυπλιο που περναει σε καποια σημεια με λαικα τον εχω πετυχει
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
to 106.5 δεν το εχεις ακουσει ποτε? οποτε εχω κατεβει αθηνα και στο ναυπλιο που περναει σε καποια σημεια με λαικα τον εχω πετυχει
Έχει ισχυρό πομπό η ΕΡΑ σπορ στην Αργολίδα και δεν έχει τύχει να ακούσω μινορε εκει

Αποσυνδεδεμένος tbaruzzo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2021
  • Τόπος: Αττικό Άλσος - Αττικη
  • Technisat Digitradio 4C
Μιας και αναφέρθηκε ο 106.5 βλέπω οταν κινούμαι με αμάξι να ρίχνει ελαχιστες πλευρικές στον 106.7 πάρα το ότι ο 106.7 ανέβασε ισχύ.

Για μουσική 70ς 80ς που αναφέρθηκε δοκιμάστε 100.6 10-12 μήπως πετύχετε τον γνωστό μη εξαιρετέο GPoly που αρέσκεται στο είδος   :mrgreen:
FM/DAB+/DAB+ cable: TechniSat DIGITRADIO 4C || Fracarro FM OMNI || Triax FM-3 3 elements

FM/DAB+: Pure Classic Mini
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSD-9000
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSA-8001

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Επέστρεψε ο μεράκι 88.3!!

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μιας και αναφέρθηκε ο 106.5 βλέπω οταν κινούμαι με αμάξι να ρίχνει ελαχιστες πλευρικές στον 106.7 πάρα το ότι ο 106.7 ανέβασε ισχύ.

Για μουσική 70ς 80ς που αναφέρθηκε δοκιμάστε 100.6 10-12 μήπως πετύχετε τον γνωστό μη εξαιρετέο GPoly που αρέσκεται στο είδος   :mrgreen:

Για τις πλευρικες μεταξυ 106,5 και 106,7 εξαρταται που κανεις ληψη. Απο Φιλαδελφεια και προς Βορεια σε καποια σημεια συμβαινει το αναποδο δηλαδη οι πλευρικες του 106,7 περνανε στο 106,5. 
Επισης το 106,5 στα Βορεια σε πολλα σημεια το σημα του εχει χιονια που σημαινει πιθανον να στοχευει περισσοτερο σε πιο νοτιες περιοχες.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

Αποσυνδεδεμένος tbaruzzo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2021
  • Τόπος: Αττικό Άλσος - Αττικη
  • Technisat Digitradio 4C
Για τις πλευρικες μεταξυ 106,5 και 106,7 εξαρταται που κανεις ληψη. Απο Φιλαδελφεια και προς Βορεια σε καποια σημεια συμβαινει το αναποδο δηλαδη οι πλευρικες του 106,7 περνανε στο 106,5. 
Επισης το 106,5 στα Βορεια σε πολλα σημεια το σημα του εχει χιονια που σημαινει πιθανον να στοχευει περισσοτερο σε πιο νοτιες περιοχες.

Ναι πολύ σωστά το περιγράφεις. Κυρίως το βλέπω σε περιοχές όπως η Φιλοθέη που κάνουν σκιά τα Τουρκοβούνια,  αλλά και στον περιφερειακό Υμηττού. Την αντίστροφη περίπτωση δεν την έχω μελετήσει ιδιαίτερα γιατί δεν είμαι του αντίστοιχου ρεπερτορίου.
FM/DAB+/DAB+ cable: TechniSat DIGITRADIO 4C || Fracarro FM OMNI || Triax FM-3 3 elements

FM/DAB+: Pure Classic Mini
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSD-9000
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSA-8001

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
Όχι δυτικά βουνά είναι σίγουρα στο λέω γιατί στη Σταμάτα που δουλεύω βάρδια που έχω μπροστά μου την Πεντέλη και μου κόβει τον Υμηττό εντελώς τον συγκεκριμένο τον ακούω καμπάνα αλλά είναι ένας Μιχάλης δεν ξέρω πως λέγεται που κάνει εκπομπή που είναι πολύ σπασίκλας πάνω στα τραγούδια μιλάει συνέχεια ευτυχώς τις τελευταίες μέρες κάνει εκπομπή ο 107.4 που βάζει πολύ ωραία ποιοτική μουσική μίας και κάποιοι αποφάσισαν να μας σπάσουν τα νεύρα παρεμβάλλοντας στον ανάμνηση πάνω είναι μία όαση ο συγκεκριμένος έλεος για να ακούμε λίγο δεκαετία 70 και 80 πλέον πρέπει να κάνουμε λιτανεία αλλάξτε κύριοι τα κλαρίνα δεν ακούει όλη η Ελλάδα κλαρίνα.... Έκλεισε ο derti 98.6 και έγινε πλέον πολύ φλώρε η κατάσταση
Σταμάτα να γράφεις Ανοησίες

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
Τι θα γίνει ρε μάγκες θα αφήσετε στην ησυχία του τον ανάμνηση από την Κόρινθο μίλησα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού προηγουμένως το θέμα θα πάρει νομική διάσταση οι πλευρικές από τον 103,4 φτάνουν και στην Κινέτα και στους Αγίους Θεοδώρους προς γνώση και συμμόρφωση με το λέω Καλή χρονιά και καλά μυαλά.... Όπως και να το κάνουμε ο ανάμνηση είναι νόμιμος σταθμός από το 1990 οι υπόλοιποι είναι πειρατές....
Ο κάθε σταθμός πρέπει να ακούγεται στην Περιοχή του αν θέλεις να τον ακούς πήγαινε στην Κόρινθο

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
α δεν ηταν σε αλλη συχνοτητα αυτος (93+8);;;
Αυτιά να βγάλεις

• SatLeo Legend
Αυτιά να βγάλεις

την συχνοτητα (93+8) δεν την ανεφερα εγω πρωτος το εγραψαν απο πανω και νομιζα οτι αυτη ηταν της αθηνας...

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
την συχνοτητα (93+8) δεν την ανεφερα εγω πρωτος το εγραψαν απο πανω...
Οκ καλημέρα

• SatLeo Legend
επισης να σαι καλα...

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
Εμφανιστηκε σημερα στους 107.6 με σημα καμπανα καποιος XRYSOS. Αυτο γραφει στο RDS. Γιατι τα σηματα λενε Ελληναδικο FM...

* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 27/02/2025 (15:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (15:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:37)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (13:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (12:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (19:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (18:22)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:47)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (17:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (11:00)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (10:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 26/02/2025 (10:41)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (10:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: xantono Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (10:20)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 26/02/2025 (10:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (09:34)