Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Πεμ 27 Φεβ 2025, 18:29
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1282201 φορές)

Chris_S και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
εγω λεω εφοσον η παρεμβολη ειναι αδυναμη να δοκιμασεις με κατευθυντικη κεραια προς κορινθο...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Εγώ λέω ότι επειδή ο Μάριος το έχει πάρα ξηλώσει το θέμα και φαίνεται ότι έχει κάποια εμπάθεια με τον ιδιοκτήτη του σταθμού και δυστυχώς επειδή σταμάτησε και ο Χατζημιχαήλ τις εκπομπές στον ALPHA τον Οκτώβρη όντερτι πλέον έχει κλείσει και δεν έχω άλλη συντροφιά πέραν από αυτόν τον σταθμό στη βάρδια μου να σταματήσει κάποια στιγμή ο κύριος Μάριος γιατί άμα θέλω μπορώ να το πάω κι αλλιώς από τη στιγμή που θιγει προσωπικά εμένα μέσω αυτής της παρεμβολής δηλαδή να αρχίσω να λέω εγώ τώρα να αποκαλύπτω πράγματα για τον ίδιον που δεν τον συμφέρουν και τον προκαλώ αν θέλει να κινηθεί και νομικά εναντίον μου να δούμε ποιος θα είναι ο χαμένος και ποιος ο κερδισμένος είμαι ως εδώ στηνΚΥριολεξία😡😡😡

• SatLeo Legend
ρε συ ιντερνετ αν δεν σε ενδιαφερει στο αμαξι να ακους μεταξυ αλλων...

θα μου πεις πιο ωραια τα fm (με την κατευθυντικη) αλλα οκ...

υγ. μαλλον το παραξυλωσες και εσυ...

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Ο καλύτερος για λαϊκά εγώ θα πω από την Κόρινθο που πιστεύω χωρίς την παρεμβολή του Μάριου φτάνει το σήμα του στην Αθήνα είναι ο πένα 103.1

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
να κανουμε μια δωρεα για ιντερνετ στο μεζε να ακουει αυτα που θελει
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
Εντάξει όμως ρε παιδιά είναι λίγο ξεφτίλα στην πρωτεύουσα να μην υπάρχει ένας νόμιμος κανονικός ραδιοφωνικός σταθμός που να παίζει μόνο λαϊκά και τα βαριά και τα ποιοτικά όλων των δεκαετιών,όπως ήτανε παλιά ο Derti και ο OASIS

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
στην αθηνα ειδικα που πανε με βαση ακροαματικοτητα και διαφημισεις τετοιου ειδους με λαικα τραγουδια δεν τραβηξαν για αυτο αι χαθηκαν αυτα τα ραδιοφωνα απο τη μπαντα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Ο ρ/σ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 103.5 FM υπάρχει στο internet με ιστοσελίδα και μεταδίδεται και από εκεί . 

ΑΝΑΜΝΗΣΗ 103.5 FM 
Κόρινθος
(live)

ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 91.0
Ηράκλειο Κρήτης 
(live)
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
στην αθηνα ειδικα που πανε με βαση ακροαματικοτητα και διαφημισεις τετοιου ειδους με λαικα τραγουδια δεν τραβηξαν για αυτο αι χαθηκαν αυτα τα ραδιοφωνα απο τη μπαντα

Παίρνω πάσα για να το επεξηγήσω αυτό:  Η ακροαματικότητα του τότε Αθηναικού Ντέρτι 98.6 δεν ήταν χαμηλή, ούτε σε φθίνουσα πορεία. Βρισκόταν σταθερά στην 11η-13η θέση. Το θέμα δεν ήταν ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Για κάποιους λόγους, οι διαφημιστικές εταιρίες (media buyers) αποφάσισαν μιά μέρα οτι τα λαικά τραγούδια όπως τα ξέραμε (δηλ με βάση το μπουζούκι) ήταν μάλλον ανεπιθύμητα, γιατί δεν προσέλκυαν πλέον το πολυπόθητο δυναμικό κοινό. Αντί αυτών, άρχίσαν να προωθούν τα λεγόμενα "λαικο-ποπ", καθώς και τα "έντεχνα". Ως συνέπεια, σταθμοί όπως ο Ντέρτι, ο Οασις κλπ, για να εξακολουθήσουν να είναι επικερδείς, αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το μουσικό ρεπερτόριό τους κατά το δοκούν, ακόμα και αν μετά τις αλλαγές, στις ακροαματικότητες σκόραραν ελαφρώς πιο χαμηλά.

Οι "μη αδειοδοτημένοι' (χωρίς ΒΝΛ) σταθμοί δεν ήταν και δεν είναι τόσο σε ομηρία αυτής της ντιρεκτίβας, επειδή ο κύριος κορμός των εσόδων τους αποτελείται περισσότερο από την προβολή μαγαζιών διασκέδασης και καλλιτεχνών, παρά από τη διαφήμηση προιόντων ευρείας κατανάλωσης. 
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Στο αυτοκινητο παντως εν κινήσει στους 103,5 , κάπως αλληλοταπωνοντουσαν ο Blackman (η οποιος τέλος πάντων τον αναμεταδιδει) και ο Αναμνηση. Θα έλεγα ότι έβγαινε 65 % ο Blackman και 35% ο Αναμνηση. Θα δοκιμάσω αύριο στο σπίτι με το φορητό να δω αν καθαρίζει σε κάποιο σημείο ο Αναμνηση, μιας και το σημα του Blackman στους 103,5 είναι πολύ χαμηλο.

Ο Πενα 103,1 της Κορινθου δεν φτάνει με την καμία στο κέντρο της Αθήνας. Πριν λίγο καιρό που ο Blackman έπαιζε στους 103,2, πάντα όταν έκλεινε, εβγαινε με χαμηλο σημα η ΕΡΑ Διδυμων στους 103,15 με 103,2 και μόνο αυτή.

Όσον αφορά τον mezesflokos, πιστεύω πως καταλαβαίνω τι θελει να πει από μουσικής πλευράς. Σταθμοι που παίζουν λαϊκά (δεκαετιων 80-90 μεχρι σημερα) στην Αθήνα υπάρχουν αρκετοί (π.χ. 106,5 , 107,4 κ.λ.π. - άσχετα αν δεν έχουν ΒΝΛ). Όμως ο Αναμνηση στέκεται κυρίως σε πιο cult καψουρολαικα που βγήκαν πάνω κάτω τη δεκαετία του 80 ή εκεί γυρω και είναι ίσως λίγο πιο "ψαγμενα" αν μπορούν να ειπωθούν έτσι. Οι Αθηναίοι σταθμοί παιζουν λαϊκά (δεκαετιών 80,90,2000) αλλα κάπως πιο γενικού περιεχομένου. Π.χ. την "Μπαροβια" της Τανίας Ελληναιου στον Αναμνηση θα την ακούσεις, ενώ στους Αθηναϊκους λαϊκούς σταθμούς είναι κάπως δύσκολο. Και μάλλον τα προαναφερεθντα "ψαγμενα" είναι το είδος που αρέσει στον mezesflokos.

Τέλος, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιάννη ότι ειναι εντελώς τραγικό να μην υπάρχει νόμιμος ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα που να παίζει λαϊκά τραγούδια (της γενιάς Νοτη, Τερζη, Καρρα) όπως ήτανε παλια ο Derti. Παρομοίως θα έπρεπε να υπάρχει και νόμιμος σταθμός με παλιο λαικο (Καζαντζίδη, Διονυσιου) αλλα και νόμιμος σταθμός με δημοτικο τραγουδι.

Υποψιν ότι τους σταθμούς τύπου Sfera, Ρυθμός κ.λ.π.σε καμια περίπτωση δεν τους θεωρώ λαϊκούς. Mainstream θα τους χαρακτηριζα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παίρνω πάσα για να το επεξηγήσω αυτό:  Η ακροαματικότητα του τότε Αθηναικού Ντέρτι 98.6 δεν ήταν χαμηλή, ούτε σε φθίνουσα πορεία. Βρισκόταν σταθερά στην 11η-13η θέση. Το θέμα δεν ήταν ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Για κάποιους λόγους, οι διαφημιστικές εταιρίες (media buyers) αποφάσισαν μιά μέρα οτι τα λαικά τραγούδια όπως τα ξέραμε (δηλ με βάση το μπουζούκι) ήταν μάλλον ανεπιθύμητα, γιατί δεν προσέλκυαν πλέον το πολυπόθητο δυναμικό κοινό. Αντί αυτών, άρχίσαν να προωθούν τα λεγόμενα "λαικο-ποπ", καθώς και τα "έντεχνα". Ως συνέπεια, σταθμοί όπως ο Ντέρτι, ο Οασις κλπ, για να εξακολουθήσουν να είναι επικερδείς, αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το μουσικό ρεπερτόριό τους κατά το δοκούν, ακόμα και αν μετά τις αλλαγές, στις ακροαματικότητες σκόραραν ελαφρώς πιο χαμηλά.

Οι "μη αδειοδοτημένοι' (χωρίς ΒΝΛ) σταθμοί δεν ήταν και δεν είναι τόσο σε ομηρία αυτής της ντιρεκτίβας, επειδή ο κύριος κορμός των εσόδων τους αποτελείται περισσότερο από την προβολή μαγαζιών διασκέδασης και καλλιτεχνών, παρά από τη διαφήμηση προιόντων ευρείας κατανάλωσης.

για αυτο μου αρεσει το ραδιοφωνο στην επαρχια που δουλευει αλλιως. ο ενας τροπος ειναι να βγεις εξω και να πεισεις τον αλλον θα διαφημιστει σε σενα ια τον αλφα ή βητα λογο. ο δευτερος ειναι ναερχονται σε σενα απο μονοι τους γιατι γουσταρουν το ραδοφωνο σου. το δευετρο ποιο σπανιο αλλα το εχω δει
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μου κάνετε πλάκα ε??? εδώ που είμαι στη βόρεια Αττική μόνο ο blackman ακούγεται ο ανάμνηση ούτε κατά διάνοια αν και λίγο σε κάποια σημεία μπαίνει αυτός ο χαζός σταθμός που παίζει ξένα από τη Χαλκίδα! Ξέρω για τον 107.4 κάνει εκπομπή ο Κωνσταντίνος το θέμα είναι ότι δεν κάνει κάθε μέρα κάνει έκτακτες εκπομπές Εγώ δουλεύω φύλακας και η wind έχει sk@t@ σήμα για κάποιον που ανέφερε για ίντερνετ οπότε ένα ραδιόφωνο έχει μείνει για συντροφιά μας καταστρέφει ο Μάριος με αυτό που κάνει Το πιθανότερο είναι μετά από τόσα χρόνια που δουλεύω αυτή τη δουλειά αφού δεν έχω ούτε internet ούτε πλέον ένα ραδιόφωνο να με πάρει κανένας ύπνος στη βάρδια και να χάσω και το μεροκάματο εγώ τα φλώρε τραγούδια δεν τα ακούω τι να κάνουμε είμαστε της γενιάς του 70 και του 80

Αποσυνδεδεμένος mariosblackman

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
Στο αυτοκινητο παντως εν κινήσει στους 103,5 , κάπως αλληλοταπωνοντουσαν ο Blackman και ο Αναμνηση. Θα έλεγα ότι έβγαινε 65 % ο Blackman και 35% ο Αναμνηση. Θα δοκιμάσω αύριο στο σπίτι με το φορητό να δω αν καθαρίζει σε κάποιο σημείο ο Αναμνηση, μιας και το σημα του Blackman στους 103,5 είναι πολύ χαμηλο.

Ο Πενα 103,1 της Κορινθου δεν φτάνει με την καμία στο κέντρο της Αθήνας. Πριν λίγο καιρό που ο Blackman έπαιζε στους 103,2, πάντα όταν έκλεινε, εβγαινε με χαμηλο σημα η ΕΡΑ Διδυμων στους 103,15 με 103,2 και μόνο αυτή.

Όσον αφορά τον mezesflokos, πιστεύω πως καταλαβαίνω τι θελει να πει από μουσικής πλευράς. Σταθμοι που παίζουν λαϊκά (δεκαετιων 80-90 μεχρι σημερα) στην Αθήνα υπάρχουν αρκετοί (π.χ. 106,5 , 107,4 κ.λ.π. - άσχετα αν δεν έχουν ΒΝΛ). Όμως ο Αναμνηση στέκεται κυρίως σε πιο cult καψουρολαικα που βγήκαν πάνω κάτω τη δεκαετία του 80 ή εκεί γυρω και είναι ίσως λίγο πιο "ψαγμενα" αν μπορούν να ειπωθούν έτσι. Οι Αθηναίοι σταθμοί παιζουν λαϊκά (δεκαετιών 80,90,2000) αλλα κάπως πιο γενικού περιεχομένου. Π.χ. την "Μπαροβια" της Τανίας Ελληναιου στον Αναμνηση θα την ακούσεις, ενώ στους Αθηναϊκους λαϊκούς σταθμούς είναι κάπως δύσκολο. Και μάλλον τα προαναφερεθντα "ψαγμενα" είναι το είδος που αρέσει στον mezesflokos.

Τέλος, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιάννη ότι ειναι εντελώς τραγικό να μην υπάρχει νόμιμος ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα που να παίζει λαϊκά τραγούδια (της γενιάς Νοτη, Τερζη, Καρρα) όπως ήτανε παλια ο Derti. Παρομοίως θα έπρεπε να υπάρχει και νόμιμος σταθμός με παλιο λαικο (Καζαντζίδη, Διονυσιου) αλλα και νόμιμος σταθμός με δημοτικο τραγουδι.

Υποψιν ότι τους σταθμούς τύπου Sfera, Ρυθμός κ.λ.π.σε καμια περίπτωση δεν τους θεωρώ λαϊκούς. Mainstream θα τους χαρακτηριζα.
Μόνο BLACKMAN Βάζη  αυτή τη μουσική που λες Όλοι οι άλλοι είναι γατάκια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
Μου κάνετε πλάκα ε??? εδώ που είμαι στη βόρεια Αττική μόνο ο blackman ακούγεται ο ανάμνηση ούτε κατά διάνοια αν και λίγο σε κάποια σημεία μπαίνει αυτός ο χαζός σταθμός που παίζει ξένα από τη Χαλκίδα! Ξέρω για τον 107.4 κάνει εκπομπή ο Κωνσταντίνος το θέμα είναι ότι δεν κάνει κάθε μέρα κάνει έκτακτες εκπομπές Εγώ δουλεύω φύλακας και η wind έχει sk@t@ σήμα για κάποιον που ανέφερε για ίντερνετ οπότε ένα ραδιόφωνο έχει μείνει για συντροφιά μας καταστρέφει ο Μάριος με αυτό που κάνει Το πιθανότερο είναι μετά από τόσα χρόνια που δουλεύω αυτή τη δουλειά αφού δεν έχω ούτε internet ούτε πλέον ένα ραδιόφωνο να με πάρει κανένας ύπνος στη βάρδια και να χάσω και το μεροκάματο εγώ τα φλώρε τραγούδια δεν τα ακούω τι να κάνουμε είμαστε της γενιάς του 70 και του 80
Μα η Κορινθία είναι σε ευθεία με τα κεντρο-νότια προάστια της Αττικής και όχι τόσο με τα βόρεια, λογικό είναι να μην περνάει το σήμα εκεί

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Να καταγγείλω κι εγώ με τη σειρά μου τον Real FM που εκπέμπει στους 97,8 και κάνει παρεμβολή στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ που εκπέμπει στους 97,9 από Γεράνεια!!!

• SatLeo Legend
Η συγκεκριμένη συχνότητα είναι για την κάλυψη του Κορινθιακου και όχι για την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδιου,γι αυτό άλλωστε υπάρχουν τα κέντρα εκπομπής του Υμηττού και της Πάρνηθας

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μία χαρά επιανα τον ανάμνηση τόσα χρόνια ακόμα και στον Διόνυσο τόν έβγαζα.... προφανώς ο ΜΠΛΆΚΜΑΝ έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με την ιδιοκτησία του σταθμού για αυτό τόσο πόλεμο....αν ήθελε μπορούσε να εκπέμπει από τούς 103_,4εψει πολύ ελεύθερο πεδίο...

Αποσυνδεδεμένος tbaruzzo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2021
  • Τόπος: Αττικό Άλσος - Αττικη
  • Technisat Digitradio 4C
Εχθές που βρέθηκα κι εγω νότια προαστια Βούλα Βουλιαγμενη τον Ανάμνηση 103.5 τον επιασα ακόμη και στο δέκτη του κινητού πεντακάθαρα. Stereo και RDS ανοιγαν κατευθείαν και καθαρά. Μέσα στο λεκανοπέδιο  δεν τον εχω πετύχει ποτέ. Βέβαια δεν ανήκει στα γούστα μου το πρόγραμμά του για να ασχοληθώ.
FM/DAB+/DAB+ cable: TechniSat DIGITRADIO 4C || Fracarro FM OMNI || Triax FM-3 3 elements

FM/DAB+: Pure Classic Mini
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSD-9000
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSA-8001

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2020
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο αλλά ο ΑΝΑΜΝΗΣΗ 103,,5 είναι σταθμός της Κορινθίας. Επομένως ο Μάριος δεν είναι υπόλογος για παρεμβολές. Ο Μάριος θα ήταν υπόλογος αν έκανε παρεμβολές στον ΑΝΑΜΝΗΣΗ 103,5 και εντός Κορινθίας. Είναι ομως μικρή η ισχύς της εκπομπής του. Επομένως άδικα ο Μάριος τα ακούει φίλε Μεζεςφλοκε. Κανονικά ο κάθε σταθμός πρέπει να ακούγεται στον νομό που δηλώνει. Έτσι διαβάζω κι από τα παιδιά παραπάνω. Επίσης, αυτό που  μου έκανε εντύπωση και είναι άσχετο με τον Μάριο και τον ΑΝΑΜΝΗΣΗ 103,5. Η ΕΡΤ δηλώνει την συχνότητα 97,9 και για την Αττική! Αν δεν κάνω λάθος το γράφει στον κατάλογο εκπομπών της ΕΡΤ στο ράδιο. Εκτός κι αν δεν είδα καλά. Ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος.

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
Μία χαρά επιανα τον ανάμνηση τόσα χρόνια ακόμα και στον Διόνυσο τόν έβγαζα.... προφανώς ο ΜΠΛΆΚΜΑΝ έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με την ιδιοκτησία του σταθμού για αυτό τόσο πόλεμο....αν ήθελε μπορούσε να εκπέμπει από τούς 103_,4εψει πολύ ελεύθερο πεδίο...
Κάνεις μεγάλο λάθος ο Φίλιππας είναι φίλος μου αυτός που έχει το ράδιο ανάμνηση

Συγχώνευση: Δευ 14 Φεβ 2022, 19:25
Ρε δεν έχω κανα πρόβλημα με τον άνθρωπο δεν είμαι εγώ το λέω και το τονίζω τι δουλειά έχω γω εκεί

• SatLeo Legend
φαινεται πως καποιος τριτος φυλαει την συχνοτητα...

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
φαινεται πως καποιος φυλαει την συχνοτητα...
Ε βέβαια αυτό είναι σίγουρο

• SatLeo Legend
επειδη δεν σε ακουω συχνα κανεις εκπομπη με τηλεφωνα πρωινομεσιμεριανες ωρες;;; γιατι αν ναι τοτε σε ακουσα στην αργολιδα στο 103.3...

• Τακτικό Μέλος
  • **
 Okay Μάριος τότε το παίρνω πίσω συγνώμη που είμαι τόσο τρελός με τον συγκεκριμένο σταθμό αλλά παίζει αυτά που ακούω που δυστυχώς κανένα ραδιόφωνο - από το ντέρτι περιστασιακά παλιά τα έπαιζε και ο Νίκος ο κουνούπης που έκανε εκπομπή στην ΕΡΑ σπορ έβαζε τέτοια δυστυχώς η δουλειά μου είναι νυχτοφύλακας που σημαίνει ότι μία συντροφιά είναι μόνο ένα ραδιόφωνο για να μη με πάρει ο ύπνος γιατί δουλεύω το πρωί τέσσερις ώρες και delivery εάν δεν ακούω τις αγαπημένες μου νότες πολύ απλά βλέπω να με παίρνει ο ύπνος και να χάνω και το μεροκάματο Και δυστυχώς η wind από Ερυθραία και πάνω έχει μαύρα χάλια σήμα για να άκουγα μέσω internet δυστυχώς χρυσοπληρώνουμε 65 ευρώ συμβόλαιο σταθερής κινητής στη wind για να μου λένε ότι Τι να κάνουμε κύριε έχουμε θέμα με το σήμα μας στη βόρεια Αττική υπομονή του χρόνου λήγει η σύμβαση και μάλλον πάω στο μοτέρ άλλα μέχρι τότε πρέπει να τους φάω στη μάπα :thunder

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
mezesflokos καλύτερα να πας στην cosmote όταν με το καλό λήξει το συμβόλαιο!

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
επειδη δεν σε ακουω συχνα κανεις εκπομπη με τηλεφωνα πρωινομεσιμεριανες ωρες;;; γιατι αν ναι τοτε σε ακουσα στην αργολιδα στο 103.3...
Κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα Μπλάκμαν 35 χρόνια σερί

• SatLeo Legend
νομιζω ακουγεσαι και αργολιδα...

• Έμπειρο Μέλος
    • BLACKMAN
νομιζω ακουγεσαι και αργολιδα...
93’8

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2014
Χτες βράδι,εκανα καλή λήψη στους 102 του Skai Argolida. Περιοχή λήψης κέντρο (Ιπποκράτους)

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
βγαινει απο τα διδυμα και μαλλον στην περιοχη σου ειναι καθαρο το 1102
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: AnDas Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (17:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (17:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (16:42)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: babis3g Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 27/02/2025 (15:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (15:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:37)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (13:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (12:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (19:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (18:22)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:47)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (17:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (11:00)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (10:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 26/02/2025 (10:41)