Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Παρ 28 Φεβ 2025, 07:42
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1282830 φορές)

ShortFoxyMan, tbaruzzo και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aorguru

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2014
Σχετικά με τον FLY FM 104 της Αθήνας : ουδεμία σχέση υπάρχει με τον σταθμό του Κανάκη στη Θεσσαλονίκη. Της Αθήνας έβγαινε αρχές δεκαετίας του 90. Μετά στη συχνότητα γινόταν αναμετάδοση του "Σταθμός 101.3" ( σημερινός Δίεση), ύστερα εμφανίστηκε ο Πυξίδα και ο 2000 News,και μετά η συχνότητα αγοράστηκε από τονΔ.Ριζο που άνοιξε τον Παρέα FM, αφότου πούλησε τονΛαμψη στις Αττικές εκδόσεις.

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Ο Πυξίδα έχει σχέση με έναν που έπαιζε στα FM 101 της Αργειακής Ραδιοφωνίας?

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
θυμαμαι το 2016 με 18 υπηρχε στην αργολιδα ενας με εντεχνα με πολυ καλο στερεο και RDS μπορει να ηταν αυτος ο πυξιδα αλλα εχει κλεισει απο το 2018. παντα μιλαμε για αργολιδα

Συγχώνευση: Παρ 22 Ιουλ 2022, 04:26
οντως η Αργειακή Ραδιοφωνία το 2016 ηταν Πυξιδα με τα εντεχνα και το 2018 εκλεισε, το ειδα στο θεμα της αργολιδας
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2020
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ..
Διάβασα παραπάνω από έναν φίλο ότι συντονίστηκε ο δέκτης του στον λύρα fm 91.4 από το Ελληνικό.
Επειδή τον Λύρα FM τον ακούω μόνο διαδικτυακά λόγω της θέσης μου, όρια Γλυφάδας και Ελληνικού, είναι σταθμός που μου αρέσει να ακούω, δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί καθαρά ο Λύρα FM στο Ελληνικό - Γλυφάδα λόγω ισχύς και θέσης εκπομπής του από τον Υμηττό. Ο μόνος σταθμός που εκπέμπει από τον Υμηττό και ακούγεται σχεδόν καθαρά έως καθαρά είναι μόνο το τρίτο πρόγραμμα 90.9 κι αυτό γιατί εκπέμπει με 40 κιλά τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Καλησπέρα φίλε Βασιλιά. Σε λίγο σου ανεβάζω βίντεο από Ελληνικό Αττικής λοιπόν με τους τρεις κρητικούς σταθμούς: 91,4 87,5 107,6. Δυστυχώς πρέπει να ψάχνεις για έναν καλύτερο δέκτη.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπέρα σε όλους!
Χθες ήμουν σ' ένα σπίτι στην Γλυφάδα. Εκεί με ανοιχτή την κεραια του φορητου μου δεκτη (Eton g6) ερχονται καλά, οι σταθμοί από Αίγινα, Παρνηθα, Δυτικά βουνά Αθήνας, η Δαρδιτσα (101,6 / 102,7 / 106,4) οι ΕΡΑ 99,9 / 105 από Γερανεια καθώς και 99,4 / 103,2 από Δίδυμα (ήταν κλειστός ο 103,1 της Αθηνας), οι Κορινθοι από Σοφικο (93,8 / 95,8 / 103,5) και νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος και ο Σκαι Αργολίδας στους 102 (από που βγαίνει αυτος);

Στους 100,7,ερχοταν λίγο ο ερασιτεχνικος που έχει αναφερθεί και στο παρελθόν εδώ (αυτός μόνο νότια βγαίνει, από Ηλιούπολη - Άλιμο και πάνω που βγαίνει ο Υμηττος υπερκαλύπτεται εντελώς από το Νοστο και δεν υπάρχει ίχνος του).

Στους 93,4 ο γνωστός λαϊκός καθώς επίσης άκουσα στους 96 ένα χαμηλο αδιαμόρφωτο σημα, το οποίο εχει ξανασυζητάμε εδώ και τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά μου έκανε για μικρό παρατημένο σημα από Αίγινα. Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα βέβαια αλλά προσωπικά μάλλον εκεί καταλήγω μιας και στα νότια ερχοταν κάπως ενώ στο κέντρο δεν έρχεται καθόλου.

Από Υμηττό, απ' όσο θυμάμαι δεν ερχόντουσαν καθόλου οι 87,5 / 90,6 / 91,4 / 94 / 98,1 / 99,5 / 99,8 / 103,3 / 104 / 107 / 107,2. Απειροελαχιστα ερχόντουσαν οι 100,6 / 104,9 / 105,2 / 105,5 ενώ χαμηλά ερχόντουσαν οι 92,6 / 96,9 / 98,3. Οι παραπάνω σταθμοί δεν πρέπει να παίζουν καθόλου από Αίγινα. Ερωτηματικο έχω για τον 94,3 για το αν παίζει από Αίγινα η οχι, καθώς μου ερχόταν απο αρκετά έως πολυ καλά για να ήταν από Υμηττό. Επίσης αναρωτιέμαι λίγο για τους 93,2 και 95,2 αν παίζουν από Αίγινα (παλαιότερα δεν παίζανε, αλλά τώρα σαν να τους άκουσα κάπως βελτιωμενους).

Και τώρα έρχεται η μεγάλη απορια : Ενώ λοιπόν οι ιδιωτικοι σταθμοί που παίζουν από τον Υμηττό μόνο (και οχι από την Αιγινα) έρχονται από χαμηλά εως καθολου, οι κρατικοι 90,9 / 101,8 / 103,7 / 105,8 συνηθως έρχονται από αρκετά έως πολύ καλά, οχι τέλεια φυσικά αλλα ισως σε σημείο να κλειδώνουν στην αναζήτηση. Σε αντίθεση με τον Κόσμο 107 που δεν έρχεται καθόλου. Και αυτό είναι κάτι που το εχω παρατηρήσει χρόνια τώρα και σε φορητό δεκτη και εν κινήσει στο αυτοκινητο.
Πως γίνεται αυτό βρε παιδια; Μήπως (δική μου υποθεση αυτο), το σημείο που βρίσκονται στην κορυφή του Υμηττο βλέπει κάπως τα νότια, ενώ οι ιδιωτικοί δεν τα βλέπουν καν; Λέω εγώ τώρα, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως. Και πως γίνεται στην τελική αυτοί να βγαίνουν καλά και ο Κόσμος 107 καθολου (κάτι εχω ακούσει ότι ο Κόσμος παίζει μόνο με 2 kw και αν λόγω υψηλής συχνότητας ενώ οι υπόλοιποι με 10 - 20 kw, αλλά είναι μόνο θέμα ισχύος τελικα);

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
102 απο διδυμα ειναι

τα κρατικα βαρανε πολλα κιλοβατ για αυτο βγαινουν σχετικα ανετα και μαλλον ο κοσμος εχει χαμηλοτερη ιχυ και δεν το βγαζεις και ισως και απο αλλο κεραιοσυστημα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
και εγω θεμα ισχυος ειναι σε καποιους ειδικα σταθμους...

130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• SatLeo Legend

Συγχώνευση: Κυρ 24 Ιουλ 2022, 15:08

Συγχώνευση: Κυρ 24 Ιουλ 2022, 15:09

Συνδεδεμένος tbaruzzo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2021
  • Τόπος: Αττικό Άλσος - Αττικη
  • Technisat Digitradio 4C
Καλησπέρα σε όλους!
Χθες ήμουν σ' ένα σπίτι στην Γλυφάδα. Εκεί με ανοιχτή την κεραια του φορητου μου δεκτη (Eton g6) ερχονται καλά, οι σταθμοί από Αίγινα, Παρνηθα, Δυτικά βουνά Αθήνας, η Δαρδιτσα (101,6 / 102,7 / 106,4) οι ΕΡΑ 99,9 / 105 από Γερανεια καθώς και 99,4 / 103,2 από Δίδυμα (ήταν κλειστός ο 103,1 της Αθηνας), οι Κορινθοι από Σοφικο (93,8 / 95,8 / 103,5) και νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος και ο Σκαι Αργολίδας στους 102 (από που βγαίνει αυτος);

Στους 100,7,ερχοταν λίγο ο ερασιτεχνικος που έχει αναφερθεί και στο παρελθόν εδώ (αυτός μόνο νότια βγαίνει, από Ηλιούπολη - Άλιμο και πάνω που βγαίνει ο Υμηττος υπερκαλύπτεται εντελώς από το Νοστο και δεν υπάρχει ίχνος του).

Στους 93,4 ο γνωστός λαϊκός καθώς επίσης άκουσα στους 96 ένα χαμηλο αδιαμόρφωτο σημα, το οποίο εχει ξανασυζητάμε εδώ και τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά μου έκανε για μικρό παρατημένο σημα από Αίγινα. Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα βέβαια αλλά προσωπικά μάλλον εκεί καταλήγω μιας και στα νότια ερχοταν κάπως ενώ στο κέντρο δεν έρχεται καθόλου.

Από Υμηττό, απ' όσο θυμάμαι δεν ερχόντουσαν καθόλου οι 87,5 / 90,6 / 91,4 / 94 / 98,1 / 99,5 / 99,8 / 103,3 / 104 / 107 / 107,2. Απειροελαχιστα ερχόντουσαν οι 100,6 / 104,9 / 105,2 / 105,5 ενώ χαμηλά ερχόντουσαν οι 92,6 / 96,9 / 98,3. Οι παραπάνω σταθμοί δεν πρέπει να παίζουν καθόλου από Αίγινα. Ερωτηματικο έχω για τον 94,3 για το αν παίζει από Αίγινα η οχι, καθώς μου ερχόταν απο αρκετά έως πολυ καλά για να ήταν από Υμηττό. Επίσης αναρωτιέμαι λίγο για τους 93,2 και 95,2 αν παίζουν από Αίγινα (παλαιότερα δεν παίζανε, αλλά τώρα σαν να τους άκουσα κάπως βελτιωμενους).

Και τώρα έρχεται η μεγάλη απορια : Ενώ λοιπόν οι ιδιωτικοι σταθμοί που παίζουν από τον Υμηττό μόνο (και οχι από την Αιγινα) έρχονται από χαμηλά εως καθολου, οι κρατικοι 90,9 / 101,8 / 103,7 / 105,8 συνηθως έρχονται από αρκετά έως πολύ καλά, οχι τέλεια φυσικά αλλα ισως σε σημείο να κλειδώνουν στην αναζήτηση. Σε αντίθεση με τον Κόσμο 107 που δεν έρχεται καθόλου. Και αυτό είναι κάτι που το εχω παρατηρήσει χρόνια τώρα και σε φορητό δεκτη και εν κινήσει στο αυτοκινητο.
Πως γίνεται αυτό βρε παιδια; Μήπως (δική μου υποθεση αυτο), το σημείο που βρίσκονται στην κορυφή του Υμηττο βλέπει κάπως τα νότια, ενώ οι ιδιωτικοί δεν τα βλέπουν καν; Λέω εγώ τώρα, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως. Και πως γίνεται στην τελική αυτοί να βγαίνουν καλά και ο Κόσμος 107 καθολου (κάτι εχω ακούσει ότι ο Κόσμος παίζει μόνο με 2 kw και αν λόγω υψηλής συχνότητας ενώ οι υπόλοιποι με 10 - 20 kw, αλλά είναι μόνο θέμα ισχύος τελικα);

Ισως τα διπολα του κοσμος να κοιτανε διαφορετικά σημεία αν και τουλάχιστον δεν έχουμε δει κατι επίσημο για αυτό. Ενα pdf ΥΠΑ που δημοσίευσε συμφορουμιτης που έδινε στα κρατικά απο Υμηττό αζιμουθιο omni και ισχυ 55kw. Για το 107 δεν ανέφερε κάτι. Βέβαια μικρό το κακό κρατικός είναι, σε όποια τοποθεσία θέλει παίζει με πομπούς και δεσμεύει συχνότητα.  Υπάρχει και το 93.6 από Πάρνηθα για αυτο.
FM/DAB+/DAB+ cable: TechniSat DIGITRADIO 4C || Fracarro FM OMNI || Triax FM-3 3 elements

FM/DAB+: Pure Classic Mini
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSD-9000
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSA-8001

• SatLeo Legend
Τα τρία σορτ βίντεο είναι για τον φίλο βασιλιά. Είναι οι τρεις Κρητικοί σταθμοί, όπως ακούγονται στο Ελληνικό Αττικής. Άργησα αρκετά διότι ο 2,5 χρόνων γιος με ακολουθούσε παντού στο σπίτι για παιχνίδι. Τα βίντεο βγήκαν όπως όπως κ όχι στις καλύτερες θέσεις λήψης των σταθμών αυτών. Ο 91,4 φθάνει τα 40db. Ο 107.6 φθάνει τα 33db. Ο 87,5 φθάνει τα 36 με 39db. Ο 91,4 έχει το ηπειρώτικο πρόγραμμα το μεσημέρι, οπότε αυτό έγραψα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ο 91.4 μαλλον αναμεταδιδει το ραδιο ηπειρος απο Γιαννενα, το ειχα πετυχει ετσι οκτωβριο 2020 που εχα κατεβει ενα σουκου αθηνα
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
91,6 ΕΡΑ Πάρνηθα 54db, 93,6 ΕΡΑ Πάρνηθα 51, ράδιο DJ 95,2 55db, kid's radio 88,60 51 dB, skai FM 100.3 55db, skai Αργολίδας 102 40db.ενδεικτικα για να υπάρχουν μέτρα σύγκρισης με πιο ασθενή σήματα

Συγχώνευση: Κυρ 24 Ιουλ 2022, 16:10
Γεια σου Νεκτάριε. Καλά να περνάς

• SatLeo Legend
παντως σχετικα με την ισχυ που αναφερθηκε δεν παιζει να εχουν τετοια ισχυ τα κρατικα πλην ισως της ερα σπορ 101.8...

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Εγώ την ERASPORT από τον Υμηττό στους 101.8 την έχω πιάσει στο κάστρο της Ναυπάκτου αλλά και σε άλλα σε σημεία εδώ στην περιοχή της Ναυπάκτου γενικώς στα παράλια της νοτιοδυτικής Φωκίδας κυρίως σε ορεινά σημεία άκουγεται

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τέλεια HUMAX100!!! Ο δέκτης σου ποιος είναι; Τέλος η σκιά της καμπουρας του Υμηττού!
Εδώ βλέπω συντονίζει και τον Δία FM 107,6 όπου δυστυχώς πρέπει να έχει κάποια τεχνικα προβλήματα καθότι ούτε η ιστοσελίδα του ανεβαίνει. Νομίζω ότι συνεχίζει να εκπέμπει από τα Πυροβολεία με πάρα πολύ μικρή ισχυ Για Κρήτη FM και Λύρα FM άψογα για την περιοχή μας! Ωραίοι σταθμοί κι οι δυο! Που τους ακούω μόνο διαδικτυακά. Μια τελευταία ερώτηση HUMAX100! Ο 99,8 που παίζει παραδοσιακά συντονίζεται στον δέκτη σου η έχει απολαβή μόνο από την ΕΡΑ 99,9;

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Πάντως αυτό που λέει, ο @humax8100 ότι πιάνει τον Λυρα FM 91,4 στον φορητό του, δεν μου φαίνεται παράξενο. Οντως αν κάποιος έχει έναν πολύ καλό δεκτη μπορεί να πιάσει σταθμούς που δεν θα έπιανε με άλλους δεκτες. Π.χ. στον ασύρματο VHF που έχω τον TYT TH-UV8000D (όντας και ραδιοερασιτεχνης), με μια μικρή κεραια αυτοκινήτου VHF/UHF που εχω στο μπαλκόνι, πιάνω στον δέκτη FM που έχει τους Κορινθιους σταθμούς του Σοφικου (93,8 / 95,8 / 103,5). Ενώ στον σταθερο pioneer μόνο τον 95,8 πιάνω και αυτόν με χαμηλο σημα μέσα στο φύσημα, ενώ στον φορητό Eton G6 πιάνω τους 95,8 και 93,8 μόνο αν πάω 50 khz πιο πριν (93,75 και 95,75) και παλι με φύσημα. Και οι δύο παραπάνω δεκτες είναι πολύ καλοί γενικά, όμως δεν έχουν την ευαισθησία που έχει ο δέκτης FM του ασυρματου κι έκτος αυτού ο ασύρματος πιάνει από εξωτερική κεραια (στο μπαλκονι), ενώ οι άλλοι με εσωτερική (με την δική του ο φορητός, με απλό καλώδιο ο σταθερος).

Απλά γενικοτερα, η λήψη με πολύ καλους δεκτες δεν είναι γενικα αντιπροσωπευτικη. Το οτι ο @humax8100 τον πιανει καλά, προφανώς και ισχύει, όμως αν βάλεις 8 στους 10 δεκτες θα τον πιάνουν από πολύ χαμηλά εως καθολου από Αργυρούπολη / Ελληνικό και κατω, το ίδιο και εν κινήσει με αυτοκίνητο. Επίσης μπορεί να μένει π.χ. στις αρχές του Ελληνικού  και για αυτό να έχει κάποια λήψη. Όσο όμως κατεβαίνει κάνεις προς Γλυφάδα, σίγουρα το σημα του Λυρα 91,4 θα τα παίξει. Γενικα δηλαδή σε Αργυρουπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα ο σταθμός αυτος ή δεν λαμβάνεται ή λαμβάνεται παρα πολύ χαμηλά. Χθες π.χ. στο κέντρο της Γλυφάδας με τον Eton δεν τον άκουγα καθολου. Και είναι λογικό διότι ο Υμηττος έχει σκιά εκεί, και όπως το κόβω δεν πρέπει να έχει και τόσο μεγάλη ισχυ. Εδώ στο Νεο Κοσμο, στο σταθερό δεκτη στους 91,4 ακριβώς, τρώει λίγο ξύσιμο από την Πειραϊκή 91,2 (οχι πολύ, απλά ίσα ίσα να σπάει τα νευρα), και τον έχω συντονίσει στη μνήμη στους 91,45 οπου τον ακούω καθαρά χωρίς καθολου ξυσιματα (δεν είμαι Κρητικός, όμως τον ακούω κι εγω ενιοτε). Επισης πρέπει να παίζει με καπως πιο χαμηλή διαμόρφωση ηχου σε σχέση με τους άλλους σταθμους, το καταλαβαίνω σίγουρα αυτό και πιστεύω ότι είναι κανονική διαμόρφωση όπως οι άλλοι ότι το ξυσιματακι στους 91,4 ακριβως θα καλύπτονταν καπως και θα παλευόταν. Προφανώς κι έχει χαμηλώσει διαμόρφωση για να μην ενοχλεί την Πειραϊκή 91,2.

Αυτός που έχει χοντρό πρόβλημα μόνο και μόνο από τα ξυσιματα είναι ο Κρήτη FM 87,5 όπως εχω ξαναπεί από τον 87,7. Καλό σήμα μεν που κλειδώνει στην αναζήτηση, αλλά μπαίνουν μέσα αρκετά δυνατά οι πλευρικες του διπλανού. Στον Eton τον καθαρίζω στους 87,45, ο σταθερος όμως δεν έχει τέτοια δυνατότητα (πάει πάει μέχρι 87,5).

Ο Δίας 107,6 δεν νομίζω να είναι από Πυροβολεια. Πάντως το σημα του όντως είναι εξασθηενημενο αρκετά (μου έρχεται χαμηλά εως μετρια), σε σχέση π.χ. με πέρυσι που ήταν δυνατό. Επίσης δεν πρέπει να εκπέμπει όλη τη μέρα.

• SatLeo Legend
Βασιλιά 99.80 42db. 99.00 30db β πρόγραμμα. Δέκτης Tecsun pl-880. Κεραία ενσωματωμένη του δέκτη. Λήψη στο υπνοδωμάτιο. Ούτε εξωτερικη κεραία, ούτε κόλπα. Απλή λήψη. Κόστος δέκτη τώρα στην Ελλάδα από 234 συν τα μεταφορικά γύρω στα 250ευρω

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 00:06
Όσο για την ΕΡΑ σπορ 101.80 47db

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 00:16
Αφού έπιασα τα κρατικά: β πρόγραμμα 102.90 49db. 103.70 β πρόγραμμα 43db.105.80 48db.107 38db. 90.9 47db. 91.60 56db. 93.60 54db.95.60 50db. 99.90 Γεράνεια 30db

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 00:17
Αυτά κάπως βιαστικά. Καλό ξημέρωμα.καλη εβδομάδα σε όλους

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 00:24
Ξέχασα τους 100.90 ερασπορ 50db

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 00:32
και ο Ζεππελιν 106.70 48db.

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλημέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα!
Humax100 σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα τελευταίο ερώτημα, στο Ελληνικό μένεις κάτω από το praktiker; Αν ναι εκεί περνάει ο Υμηττός..Εκεί που δεν περνάει ειναι στην Αργυρούπολη από την πλατεία Αγίας Τριάδος, στο Ελληνικό στα άνω Κομνηνά και στα Σούρμενα και στην Άνω Γλυφάδα στην Τερψιθέα και Καραπάνου και σε όλο το μήκος της λ. Βουλιαγμένης από την γέφυρα του πρακτικερ μέχρι λίγο πριν το city plaza. Αν μένεις στο Ελληνικό στα Σούρμενα τότε είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι λήψεις σου. Μακάρι να έχεις λήψεις από το Ελληνικό στα Σουρμενα! Να απαλλαγούμε από αυτή την σκιά της καμπουρας του Υμηττού. Άλλη η χάρη της ακρόασης από το ραδιόφωνο!

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 15:30
Πάντως αυτό που λέει, ο @humax8100 ότι πιάνει τον Λυρα FM 91,4 στον φορητό του, δεν μου φαίνεται παράξενο. Οντως αν κάποιος έχει έναν πολύ καλό δεκτη μπορεί να πιάσει σταθμούς που δεν θα έπιανε με άλλους δεκτες. Π.χ. στον ασύρματο VHF που έχω τον TYT TH-UV8000D (όντας και ραδιοερασιτεχνης), με μια μικρή κεραια αυτοκινήτου VHF/UHF που εχω στο μπαλκόνι, πιάνω στον δέκτη FM που έχει τους Κορινθιους σταθμούς του Σοφικου (93,8 / 95,8 / 103,5). Ενώ στον σταθερο pioneer μόνο τον 95,8 πιάνω και αυτόν με χαμηλο σημα μέσα στο φύσημα, ενώ στον φορητό Eton G6 πιάνω τους 95,8 και 93,8 μόνο αν πάω 50 khz πιο πριν (93,75 και 95,75) και παλι με φύσημα. Και οι δύο παραπάνω δεκτες είναι πολύ καλοί γενικά, όμως δεν έχουν την ευαισθησία που έχει ο δέκτης FM του ασυρματου κι έκτος αυτού ο ασύρματος πιάνει από εξωτερική κεραια (στο μπαλκονι), ενώ οι άλλοι με εσωτερική (με την δική του ο φορητός, με απλό καλώδιο ο σταθερος).

Απλά γενικοτερα, η λήψη με πολύ καλους δεκτες δεν είναι γενικα αντιπροσωπευτικη. Το οτι ο @humax8100 τον πιανει καλά, προφανώς και ισχύει, όμως αν βάλεις 8 στους 10 δεκτες θα τον πιάνουν από πολύ χαμηλά εως καθολου από Αργυρούπολη / Ελληνικό και κατω, το ίδιο και εν κινήσει με αυτοκίνητο. Επίσης μπορεί να μένει π.χ. στις αρχές του Ελληνικού  και για αυτό να έχει κάποια λήψη. Όσο όμως κατεβαίνει κάνεις προς Γλυφάδα, σίγουρα το σημα του Λυρα 91,4 θα τα παίξει. Γενικα δηλαδή σε Αργυρουπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα ο σταθμός αυτος ή δεν λαμβάνεται ή λαμβάνεται παρα πολύ χαμηλά. Χθες π.χ. στο κέντρο της Γλυφάδας με τον Eton δεν τον άκουγα καθολου. Και είναι λογικό διότι ο Υμηττος έχει σκιά εκεί, και όπως το κόβω δεν πρέπει να έχει και τόσο μεγάλη ισχυ. Εδώ στο Νεο Κοσμο, στο σταθερό δεκτη στους 91,4 ακριβώς, τρώει λίγο ξύσιμο από την Πειραϊκή 91,2 (οχι πολύ, απλά ίσα ίσα να σπάει τα νευρα), και τον έχω συντονίσει στη μνήμη στους 91,45 οπου τον ακούω καθαρά χωρίς καθολου ξυσιματα (δεν είμαι Κρητικός, όμως τον ακούω κι εγω ενιοτε). Επισης πρέπει να παίζει με καπως πιο χαμηλή διαμόρφωση ηχου σε σχέση με τους άλλους σταθμους, το καταλαβαίνω σίγουρα αυτό και πιστεύω ότι είναι κανονική διαμόρφωση όπως οι άλλοι ότι το ξυσιματακι στους 91,4 ακριβως θα καλύπτονταν καπως και θα παλευόταν. Προφανώς κι έχει χαμηλώσει διαμόρφωση για να μην ενοχλεί την Πειραϊκή 91,2.

Αυτός που έχει χοντρό πρόβλημα μόνο και μόνο από τα ξυσιματα είναι ο Κρήτη FM 87,5 όπως εχω ξαναπεί από τον 87,7. Καλό σήμα μεν που κλειδώνει στην αναζήτηση, αλλά μπαίνουν μέσα αρκετά δυνατά οι πλευρικες του διπλανού. Στον Eton τον καθαρίζω στους 87,45, ο σταθερος όμως δεν έχει τέτοια δυνατότητα (πάει πάει μέχρι 87,5).

Ο Δίας 107,6 δεν νομίζω να είναι από Πυροβολεια. Πάντως το σημα του όντως είναι εξασθηενημενο αρκετά (μου έρχεται χαμηλά εως μετρια), σε σχέση π.χ. με πέρυσι που ήταν δυνατό. Επίσης δεν πρέπει να εκπέμπει όλη τη μέρα.
Fasma, τότε πρέπει να αλλάζει κ/ε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωραίος σταθμός και δεν  τον ακούω δυστυχώς ούτε διαδικτυακά..πρέπει να κάνει τεχνικές αναβαθμίσεις. 

Αποσυνδεδεμένος winlink

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελληνικό, Αττική
Κατ' αρχάς να ενημερώσω ότι δεν έχω τον σούπερ ντούπερ φορητό δέκτη του humax8100. Για τις λήψεις μου βασίζομαι στον AVR μου, τον Denon AVR-X2700H DAB, και στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και με τον παλιό μου AVR (Onkyo TX-SR607) και με ένα tuner που έχουμε στο εξοχικό και το κουβάλησα Αθήνα, ένα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.
Δεν θα πω μπούρδες, σαφώς με το Pioneer είχα καλύτερες λήψεις, αλλά η έλλειψη τηλεχειρισμού δεν ισοφαριζόταν νε την καλύτερη ποιότητα.
Ανήκω δε στους ανώμαλους που αγαπάνε το ραδιόφωνο, αλλά και ποιότητα θέλουν (εξ ου και οι ελπίδες μου για το DAB) και έξοδο σε αποδεκτά ηχεία και όχι ηχειάκι παραδοσιακού τρανζίστορακίου, αλλά και τις ευκολίες της Alexa και του JBL bluetooth ηχείου βεράντας.

Δυστυχώς εγώ εμπίπτω στην περιοχή που αναφέρεις, είμαι μεταξύ της Αγ. Τριάδας Ελληνικού και του Mega ΑΒ Ελληνικού, στην 31η οδό. Βρε έβαλα Fracarro κεραία επάνω, βρε άλλαξα καλώδια, τζίφος. Η σκιά της καμπούρας είναι παρούσα. Και είμαι και 4ο όροφο, όταν ανεβαίνω ακριβώς από πάνω στην ταράτσα και βλέπω από Φλέβες μέχρι Πάρνηθα, βλαστημάω που οι κεραίες είναι στον Υμηττό στη θέση που είναι. Ακόμα και το DAB της ΕΡΤ μόνο από Υμηττό βγαίνει. Και δεν έχω τη θέα που ανέφερα, από τη βεράντα μου, παρά ένα μικρό κλάσμα αυτής, γιατί έχω το κτήριο της πρώην μηχανογράφησης της ΟΑ μπροστά μου.
Εν κατακλείδι λοιπόν ψηφίζω υπέρ του "κουρέματος" του Υμηττού και αν είναι εύκολο και του κτηρίου της ΟΑ.
Sony XR-65X90J, AVR-X2700H DAB, KEF 2005.3, Edision OS MIO+ 4K S2X + S2-T2-C, nVidia Shield TV PRO (2019), Pioneer BDP-170-K, Sony RDR-HXD710 (obsolete), Philips VR550 (obsolete)
Wave Frontier T90 with Inverto Black Premium LNBs, positions 0.8°W, 9.0°E, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 39.0°E

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ

Δυστυχώς εγώ εμπίπτω στην περιοχή που αναφέρεις, είμαι μεταξύ της Αγ. Τριάδας Ελληνικού και του Mega ΑΒ Ελληνικού, στην 31η οδό. Βρε έβαλα Fracarro κεραία επάνω, βρε άλλαξα καλώδια, τζίφος. Η σκιά της καμπούρας είναι παρούσα. Και είμαι και 4ο όροφο

H περιοχή σου είναι παράδεισος για μακρινές λήψεις. Το ότι βρίσκεσαι στη σκιά του ορεινού όγκου του Υμηττού και μακριά από το απίστευτα ισχυρό ευρύ πεδίο RF του, είναι για κάποιον που ενδιαφέρεται για σπάνιες λήψεις, μεγάλο ατού - όχι μειονέκτημα! 

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 23:38

Αυτός που έχει χοντρό πρόβλημα μόνο και μόνο από τα ξυσιματα είναι ο Κρήτη FM 87,5 όπως εχω ξαναπεί από τον 87,7. Καλό σήμα μεν που κλειδώνει στην αναζήτηση, αλλά μπαίνουν μέσα αρκετά δυνατά οι πλευρικες του διπλανού.

Οποιοσδήποτε σταθμός χωρίς BΝΛ είναι σε ομηρία ως προς τους "γείτονές" του, σε πολλά. Ενα απ'αυτά είναι και το εύρος του φάσματος της διαμόρφωσής του, και κατά συνέπεια, επειδή μιλάμε - για διαμόρφωση κατά συχνότητα - και οι υψηλές του συχνότητες (τα πρίμα). 
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

• SatLeo Legend
Καλησπέρα σε όλους. Η κουβέντα έχει πάρει αστεία τροπή, οπότε θα πω ΝΑΙ! Να τον κουρεψουμε τον Υμηττό. Εγώ πάντως θα θελήσω να κρατήσω το αεράκι του. Παιδιά σορυ, αλλά προσωπικές πληροφορίες πιο συγκεκριμένου περιεχομένου δεν νομίζω ότι χρειάζονται. Θα σεβαστώ, τον αγώνα που κάνετε για το ραδιόφωνο και την αγάπη σας για εκείνο. Εμένα η αγάπη αυτή ξεκίνησε ερασιτεχνικά στην ηλικία των 12!! με μια el 504χαχαχα και συνεχίζεται πολλές δεκαετίες αργότερα μόνο με λήψεις σε όλα τα μήκη. Μην μου λέτε για σκιές και καμπούρες. Ένα ξέρω. Όταν θέλω να ακούσω κάτι, θα το ακούσω ο κόσμος να χαλάσει. Το ίδιο και όταν θέλω να δω κάτι. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω παράδειγμα τηλεοπτικής λήψης της ΕΡΤ2 στην πόλη Λέτσε Ιταλίας στα 1990-1993.Ολες οι συχνότητες γεμάτες ντόπιους σταθμούς. Τα κιλοβάτ συνεφο. Η συχνότητα της ΕΡΤ2 κατειλημμένη από ντόπιο σταθμό. Εγώ όμως πεισματάρης και μια απλή λογαριθμική Ιταλίας εξαφάνιζα τον Ιταλό και έβγαζα ΕΡΤ2 πιθανόν από τα Διαπόντια νησιά.αυτο δεν το ξέρω σίγουρα.ουτε με ένοιαξε ποτέ. Στο κέντρο πόλης, ανάμεσα σε πολυκατοικίες και όντας μόλις στον πρώτο, με μια απλή κεραία στους 10 πόντους από το πάτωμα του μπαλκονιού έκανα δουλειά.τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Με μπόλικη αγάπη και πολύ δημιουργική φαντασία και λίγη γνώση κουρεύονται καμπούρες, μειώνονται αποστάσεις κλπ κλπ.Ειναι που είμαι φουλ με τον μικρό μου και με την δουλειά, αλλιώς θα σας έλεγα να μου πείτε μια οδό που δεν πιάνετε τίποτα μα τίποτα και να δω τι πιάνω. Ειδικά αυτή την περίοδο όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, διότι πριν και πάνω από το ράδιο είναι οι άνθρωποι και μάλιστα οι μικροί σε ηλικία μπόμπιρες. Καλές λήψεις σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend

Ο Δίας 107,6 δεν νομίζω να είναι από Πυροβολεια. Πάντως το σημα του όντως είναι εξασθενημενο αρκετά (μου έρχεται χαμηλά εως μετρια), σε σχέση π.χ. με πέρυσι που ήταν δυνατό.

Από τα πιό μακρινά βόρεια προάστια, και ελαφρά ανατολικά.

• SatLeo Legend

θα μου πεις κανα κολπο γιατι θελω να πιασω υμηττο εδω (tv) (και αν ειναι εφικτο και αινο γιατι οχι;;;) και σκεφτομαι να κανω συστημα yagi 4x4...

• SatLeo Legend
Θα συμφωνήσω με τον Κρις
. Όντως παράδεισος το ελληνικό για εμένα. Κάνω απίστευτες λήψεις.Δεν εχω καταλάβει ακόμη τι πιάνω και στους 105. Όχι στους 104,9. Ούτε στους 105,2. Στους 105 λέω. Γεράνεια ναι. Παίζει και σήμα αδιαμορφωτο όμως. Δεν έχω χρόνο, αλλιώς εδώ μιλάμε για τις λήψεις της ζωής μου. Ολοκάθαρα. Μα ολοκάθαρα. Μεσαία και FM. Δεν έχω λόγια. Αν δεν είχα κεντρική κεραία τηλεόρασης, η επόμενη κίνηση θα ήταν να ψοφησω στο ανέβα κατέβα μέχρι να πιάσω Κρήτη. Όχι Αργολίδα και Κόρινθο.αυτα είναι μάλλον πολύ εύκολα για εδώ .έλα όμως που έχουμε κεντρική και κοιτάει και Πάρνηθα! Που να εξηγείς τώρα στους άλλους ενοίκους ότι εσύ είσαι παθιασμένους με τις λήψεις...άστο καλύτερα. Έχει και ζέστη στην ταράτσα. Καλό βράδυ και πάλι . Είπαμε. Το κόλπο είναι αγάπη για το άθλημα και δημιουργική φαντασία.

• SatLeo Legend
105 υπαρχει κρητικος απο χανια...

(fresh 105)

επισης νομιζω με διαδοση θα σου ερχεται και εσενα κρητη...

• SatLeo Legend
Οκ.ευχαριστω.πρεπει όμως να σιγουρευτώ αν όντως είναι αυτός ο Χανιώτης που λες

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Ο μόνος σταθμός που εκπέμπει από τον Υμηττό και ακούγεται σχεδόν καθαρά έως καθαρά είναι μόνο το τρίτο πρόγραμμα 90.9 κι αυτό γιατί εκπέμπει με 40 κιλά τουλάχιστον.

25 ΚW ονομαστικής ισχύος πομπός, και εκπέμπει σε αρκετά μικρότερη ισχύ. Ο αριθμός "100ΚW" που συχνά βλέπεις στους κοινοποιημένους πίνακες της ΕΡΑ, αναφέρεται στην ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ (ERP).  Πρακτικά, είναι η ωφέλιμη ισχύς μετά την ενίσχυση από την κατευθυντικότητα  που έχει το κεραιοσύστημα, μείον την εξασθένηση από το μήκος της καθόδου και τους διακλαδωτήρες..

• SatLeo Legend
επιβεβαιωση με live 24...

οταν εχει καλη διαδοση και σε μενα ερχεται αυτος (τον ειχα πιασει και καμπανα)...

επισης καποιοι χανιωτικοι πχ 99.6 και 97.7 πιστευω με καλο κεραιοσυστημα σε μενα θα ερχονται σταθερα...

και μιλωντας για απομονωση ετσι ακουω τον afn απο σουδα στους 107.3 βαζω το αμαξι στην καταλληλη μικροθεση στην ραμπα να απομονωθει ο δυνατος σχετικα κορινθιακος (οταν εχει διαδοση)...

• SatLeo Legend
Προς το παρόν ότι αναφέρω παίζει συνεχώς ανεξαρτήτως διάδοσης. Θέλει χρόνο ρε παιδιά να τα ψάξεις καλά όλα κι εγώ κάνω κωλοτουμπες με τον μικρό σχεδόν 24/24. . Στην τηλεόραση όντως έχει κάτσει διάδοση από Κρήτη αλλά όχι ελληνικό. Στην πλατεία Βικτωρίας ήμουν και με κεραία υποτίθεται εσωτερική με ενίσχυση.πανω στον πειραματισμό έβγαλε Κρήτη αλλά όχι καλά.παιδευομουν μέρες κ μέρες κ για να πιάσω άλλο. Δηλαδή κατά συμπτωση και από τύχη μόνο.Αλλο ήθελα κι άλλο βγήκε.εδω όμως δεν παίζει πείραμα. Η τηλεόραση δεν μπαινει ούτε πριζα λόγω ζωηρού μπομπιρα.θα δούμε εν ελθετω χρόνο.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/02/2025 (07:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 28/02/2025 (06:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (21:19)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: AnDas Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (17:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (17:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (16:42)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: babis3g Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 27/02/2025 (15:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (15:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:37)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (13:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (12:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (19:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (18:22)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:47)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (17:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)