Κατ' αρχάς να ενημερώσω ότι δεν έχω τον σούπερ ντούπερ φορητό δέκτη του humax8100. Για τις λήψεις μου βασίζομαι στον AVR μου, τον Denon AVR-X2700H DAB, και στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και με τον παλιό μου AVR (Onkyo TX-SR607) και με ένα tuner που έχουμε στο εξοχικό και το κουβάλησα Αθήνα, ένα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε.
Δεν θα πω μπούρδες, σαφώς με το Pioneer είχα καλύτερες λήψεις, αλλά η έλλειψη τηλεχειρισμού δεν ισοφαριζόταν νε την καλύτερη ποιότητα.
Ανήκω δε στους ανώμαλους που αγαπάνε το ραδιόφωνο, αλλά και ποιότητα θέλουν (εξ ου και οι ελπίδες μου για το DAB) και έξοδο σε αποδεκτά ηχεία και όχι ηχειάκι παραδοσιακού τρανζίστορακίου, αλλά και τις ευκολίες της Alexa και του JBL bluetooth ηχείου βεράντας.
Δυστυχώς εγώ εμπίπτω στην περιοχή που αναφέρεις, είμαι μεταξύ της Αγ. Τριάδας Ελληνικού και του Mega ΑΒ Ελληνικού, στην 31η οδό. Βρε έβαλα Fracarro κεραία επάνω, βρε άλλαξα καλώδια, τζίφος. Η σκιά της καμπούρας είναι παρούσα. Και είμαι και 4ο όροφο, όταν ανεβαίνω ακριβώς από πάνω στην ταράτσα και βλέπω από Φλέβες μέχρι Πάρνηθα, βλαστημάω που οι κεραίες είναι στον Υμηττό στη θέση που είναι. Ακόμα και το DAB της ΕΡΤ μόνο από Υμηττό βγαίνει. Και δεν έχω τη θέα που ανέφερα, από τη βεράντα μου, παρά ένα μικρό κλάσμα αυτής, γιατί έχω το κτήριο της πρώην μηχανογράφησης της ΟΑ μπροστά μου.
Εν κατακλείδι λοιπόν ψηφίζω υπέρ του "κουρέματος" του Υμηττού και αν είναι εύκολο και του κτηρίου της ΟΑ.