Καλησπέρα σε όλους. Η κουβέντα έχει πάρει αστεία τροπή, οπότε θα πω ΝΑΙ! Να τον κουρεψουμε τον Υμηττό. Εγώ πάντως θα θελήσω να κρατήσω το αεράκι του. Παιδιά σορυ, αλλά προσωπικές πληροφορίες πιο συγκεκριμένου περιεχομένου δεν νομίζω ότι χρειάζονται. Θα σεβαστώ, τον αγώνα που κάνετε για το ραδιόφωνο και την αγάπη σας για εκείνο. Εμένα η αγάπη αυτή ξεκίνησε ερασιτεχνικά στην ηλικία των 12!! με μια el 504χαχαχα και συνεχίζεται πολλές δεκαετίες αργότερα μόνο με λήψεις σε όλα τα μήκη. Μην μου λέτε για σκιές και καμπούρες. Ένα ξέρω. Όταν θέλω να ακούσω κάτι, θα το ακούσω ο κόσμος να χαλάσει. Το ίδιο και όταν θέλω να δω κάτι. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω παράδειγμα τηλεοπτικής λήψης της ΕΡΤ2 στην πόλη Λέτσε Ιταλίας στα 1990-1993.Ολες οι συχνότητες γεμάτες ντόπιους σταθμούς. Τα κιλοβάτ συνεφο. Η συχνότητα της ΕΡΤ2 κατειλημμένη από ντόπιο σταθμό. Εγώ όμως πεισματάρης και μια απλή λογαριθμική Ιταλίας εξαφάνιζα τον Ιταλό και έβγαζα ΕΡΤ2 πιθανόν από τα Διαπόντια νησιά.αυτο δεν το ξέρω σίγουρα.ουτε με ένοιαξε ποτέ. Στο κέντρο πόλης, ανάμεσα σε πολυκατοικίες και όντας μόλις στον πρώτο, με μια απλή κεραία στους 10 πόντους από το πάτωμα του μπαλκονιού έκανα δουλειά.τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Με μπόλικη αγάπη και πολύ δημιουργική φαντασία και λίγη γνώση κουρεύονται καμπούρες, μειώνονται αποστάσεις κλπ κλπ.Ειναι που είμαι φουλ με τον μικρό μου και με την δουλειά, αλλιώς θα σας έλεγα να μου πείτε μια οδό που δεν πιάνετε τίποτα μα τίποτα και να δω τι πιάνω. Ειδικά αυτή την περίοδο όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, διότι πριν και πάνω από το ράδιο είναι οι άνθρωποι και μάλιστα οι μικροί σε ηλικία μπόμπιρες. Καλές λήψεις σε όλους.