Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Παρ 28 Φεβ 2025, 11:56
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1283072 φορές)

a66fm, nikpepa, VasilisSat, sigipp1972 και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
95.3 ερασπορτ ασσεα αρκαδιας
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Μπλακμαν ο ένας στους 93.80. ο άλλος είναι ο Αρκαδία 9 38. Το είπε. Μια χαρά.

Συγχώνευση: Τετ 27 Ιουλ 2022, 08:03
Την σαρωσαμε την Αρκαδία. Πάμε καλά και από Κορινθία και άρχισε να παίζει και Εύβοια. Υμηττός οκ. Πάρνηθα οκ. Πυροβολεία οκ. Αργολίδα οκ. Όλα καλά για αρχή.Να ζήσει το Ελληνικό!

Συγχώνευση: Τετ 27 Ιουλ 2022, 08:04
Τα κλείνω. Να κάνουμε και δουλειές. Καλημέρα Νεκτάριε. Ευχαριστώ πολύ. Επαναλαμβάνω. Λήψεις στο Ελληνικό Αττικής . Δέκτης tecsun pl880 ενσωματωμένη κεραία. Τίποτα άλλο.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ωραιες οι ληψεις , βγάζουν καλό σημα οι σταθμοί από Πελοπόννησο .
Το 99,7 είναι από Δίδυμο
Αλλά βλεπω που γραφεις πως βγάζεις σταθμούς από από την ακριβώς διπλανή συχνοτητα : πχ λες ότι βγάζεις τον σκαι αρκαδιας στο 102,7. Της ερασπορ από Αρκαδία την εβγαζες στο 95,4 αντί του 95,3. Άρα μήπως το ραδιοφωνάκι δεν έχει πολύ καλή επιλεκτικότητα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
 Humax δοκιμασε 97.7 και 88.4 (star fm Χανίων και ηρακλειου αντίστοιχα (άσχετοι σταθμοι μεταξύ τους) ) για να δούμε τι πιάνεις και από κει...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλημέρα παιδιά!
Χθες βράδυ βρισκόμουν λίγο μετά τα μεσανυχτα στην Παραλία Γλυφάδας και έκανα ένα bandscan στα FM, για να δούμε τι παίζει και πως παίζει στην περιοχή (συγκριτικά πάντα και με τον Υμηττο).

Οι λήψεις έγιναν με τον φορητό Eton G6 που έχω. Στον συγκεκριμένο δεκτη εχω παρατηρησει ένα θεματακι από κατασκευής του. Γενικα εχει καλή ευαισθησια οχι όμως πολύ καλή η τέλεια και γίνεται το εξής. Στους σταθμούς που δεν είναι τόσο ισχυροί και είναι κοντά σ'εναν ισχυρό, αν ο ανίσχυρος σταθμός είναι δεξιά του ισχυρου, ο διαχωρισμός είναι τέλειος. Π.χ. στο Νεο Κοσμο, έχουμε Nitro 102,5 απο Υμηττό και Παλμό 102,7 απο Δαρδιτσα. Ε λοιπόν ακούγονται και οι δύο καθαρά. Αν όμως ο ανίσχυροι είναι αριστερά του ισχυρού, τότε ο διαχωρισμός δεν είναι και τόσο καλός και ο ανίσχυρος την έκατσε... Π.χ. τους ερασιτεχνικους στους 100,1 πρέπει να πάω 100,05 για να τους ακούσω και πάλι πρεπει α έχω το δεκτή σε κάποια σταθερά σημεία, γιατί αν τον κουνάω πάλι μπαίνει ο Σκαι. Και δεν ειναι θέμα από το σημα του Σκαι, σε όλες τις περιπτώσεις συμβαίνει αυτό. Αν π.χ. η 100,6-7 ήταν κενές και άνοιγε ερασιτεχνικος στους 100,5, τότε θα ακούγονταν πολυ καλά σε αυτό τον δεκτη, μόνον και μόνο επειδή θα ήταν δεξιά του Σκαι.
Άλλο παράδειγμα : Ο 93,4 λαμβάνεται μια χαρά στη συχνότητα του επειδή είναι δεξιά του Ελληνικου. Το ίδιο συνέβαινε και παλαιότερα με ερασιτέχνες που άνοιγαν εκεί και μάλιστα βρισκοντουσαν στην άλλη άκρη της Αθήνας. Όμως (κι εδώ είναι το κορυφαιο) τον 88,3 για να τον ακούσω κάποιες φορές πρέπει να πάω 88,25 γιατί στη συχνότητα του ακριβώς τον ξύνει σε κάποια σημεία ο Kids 88,6 παρα την απόσταση 0,3 mhz. Και μιλάμε για τον 88,3 που γενικά έχει δυνατό σημα, απλά δεν παίζει από Υμηττό και είναι ελαφρώς λίγο πιο κάτω σαν σημα από αυτά του Υμηττου.
Η επίσης τους ερασιτεχνικους στους 96, πρέπει να πάω στους 95,95 γιατί στους 96 τους ξύνει ο Red πάλι σε απόσταση 0,3 mhz (!!!). Κάτι που στους άλλους δεκτες (σταθερό, κινητό τηλεφωνο) δεν συμβαίνει. Ενώ ο Info Radio που έχει πιο ανίσχυροι σημα από τους ερασιτεχνικους στους 96, παίζει μια χαρά στον Eton, μόνο και μόνο επειδή είναι δεξιά της ΕΡΑ και οχι αριστερά.
Τα παραπάνω τα αναφέρω για τη λήψη στο σπίτι μου στο Νεο Κοσμο (όπου ο Υμηττος σκάει τελεια) και οχι για Γλυφάδα. Το θέμα αυτό στη χθεσινή λήψη στη Γλυφαδα θα το συναντήσουμε παρακάτω στους 93,2 και 102,5 και 106,2.

Υπάρχει και βίντεο με τις λήψεις παρακατω:
Λοιπόν έχουμε και λεμε:

Στους 87,5 δεν βγαίνει καθόλου ο Κρητη FM, μόνο πλευρικες του Εν Λευκώ. Δεν βγαίνει επίσης τίποτα στους 87,45.

87,7 Εν Λευκώ (Αιγινα)
88    Μέντα (Αιγινα)
88,3 Σταθμός με λαϊκά (Δυτικά Βουνα Αθηνας)
88,6 Kids Radio (Αιγινα)
88,9 Hit FM (Αιγινα)
89,2 Music (Αιγινα)
89,5 Εκκλησία της Ελλάδος (Αιγινα)
89,8 Δρόμος (Αιγινα)
90,1 Παραπολιτικα (Αιγινα)
90,4 Κανάλι Ενα (Αιγινα)

Στους 90,6 ο ΑΡΤ από Υμηττό, δεν ακουγότανε καθόλου.

90,9 ΕΡΑ 3 (Υμηττος - πολύ καλό σήμα !!!)

91,2 Πειραϊκή Εκκλησία (Αιγινα)

Στους 91,4 ο Λυρα FM δεν ακουγότανε επίσης καθόλου, μόνο οι πλευρικες της ΕΡΑ. Το ίδιο και στους 91,35 , μόνο λίγες πλευρικες από τους διπλανους

91,6 ΕΡΑ 1 (Παρνηθα)
91,8 Old Radio (Τοπικός Ερασιτεχνικος - Στο video, τον πετυχαίνουμε σε live εκπομπή, που λέει ενδιαφέροντα πράγματα για τα FM στις παλιές καλές εποχές (δεκαετία 80)
92    Galaxy (Αιγινα)
92,3 Λαμψη (Αιγινα)

Στους 92,6 ο Best από Υμηττό ακούγεται με χαμηλο έως μέτριο σημα (στάνταρ δεν έχει πομπο στην Αιγινα)

92,9 Kiss FM (Αιγινα - μου ερχόταν με λίγο φυσημα)

93,2 Ελληνικός (Λογικά ακούγοταν από Υμηττό και δεν πρέπει να εχει πομπο στην Αιγινα (δεν παίρνω ορκο). Τον καθάριζα στους 93,15 και οχι στους 93,2 λόγω πλευρικων διπλανού απο το θέμα που είπαμε ότι έχει ο δέκτης.

93,4 Μουσικό Λαικο Ραδιόφωνο (Άγνωστο κέντρο εκπομπης)
93,6 ΕΡΑ Κόσμος (Παρνηθα)
93,8 Extra (Σοφικο Κορινθιας - με εκπομπή του Blackman)

Στους 94 δεν έβγαινε καθόλου ο Επικοινωνία.

94,3 Ελλάδα  FM (μέτριο σημα μάλλον από Υμηττό, δεν πρέπει να έχει πομπο στην Αιγινα (δεν παίρνω ορκο)

94,6 Σπορ FM (Αιγινα)
94,9 Ρυθμός (Αιγινα)

95,2 Deejay (χαμηλο σημα μάλλον από Υμηττό, δεν πρέπει να έχει πομπο στην Αιγινα (δεν παίρνω ορκο)

Στους 95,35-95,4 δεν ακουγόταν κάτι.

95,6 ΕΡΑ 3 (Παρνηθα)
95,8 Info Radio (Σοφικο Κορινθιας)

96    Ερασιτεχνικος (χαμηλο σημα - ίσως αυτός με τα Techno)

96,3 Red (Αιγινα)
96,6 Pepper (Αιγινα)
96,9 Rock FM (Χαμηλο προς μέτριο σημα μάλλον από Υμηττό, δεν πρέπει να έχει πομπο στην Αιγινα (δεν παίρνω ορκο)
97,2 Easy (Αιγινα)
97,5 Love Radio (Αιγινα)
97,8 Real FM (Αιγινα)

Στους 97,95 έβγαινε με χαμηλο σημα μέσα στο φύσημα η ΕΡΑ από τα Γερανεια. Έγινε σύγκριση με.το 91,6 της Πάρνηθας.

Στους 98,1 δεν έβγαινε καθόλου ο Free FM

Στους 98,3 έβγαινε με χαμηλο σημα από Υμηττό ο Αθήνα 98,4 (Στάνταρ δεν έχει πομπο στην Αιγινα)

98,6 Μουσικός (Αιγινα)
98,9 Alpha (Αιγινα)
99,2 Μελωδία (Αιγινα)

99,4 ΕΡΑ 2 (Δίδυμα Αργολίδας - πολύ καλό σήμα που φτάνει το τελειο)

Στους 99,5 ακουγοταν με χαμηλο έως μέτριο σημα ο λαϊκός του Υμηττου μέσα στις πλευρικες της ΕΡΑ των Διδύμων. Βασικα ανάλογα με τη δυναμική του τραγουδιού του 99,4, οι πλευρικες αυξανομειωνονταν. Προσπάθησα στους 99,55 μπας και καθαρίσει, αλλά δεν....

99,7 Χριστιανισμος (Μαλλον από Δίδυμα Αργολίδας - λίγο προς αρκετο ξύσιμο από ΕΡΑ Γερανειων 99,9 στη συχνοτητα του ακριβώς. Αν πήγαινα 99,65 έτρωγε λίγο ξυσιμο από τον 99,5 του Υμηττου.

Ο 99,8 του Υμηττου δεν έβγαινε καθόλου.

99,9 ΕΡΑ 2 (Γερανεια - Τέλειο σημα)

Στους 100,1 δεν άκουσα κάτι, μόνο πλευρικες διπλανων, το ίδιο και στις 100,05.

100,3 Σκαι (Αιγινα)

Στους 100,6 με πολύ χαμηλο σημα ο Νοστος από Υμηττος (επίσης δεν έχει σίγουρα πομπο στην Αιγινα.

100,7 Τοπικός ερασιτεχνικος , ο οποίος στη συχνότητα του ακριβώς έτρωγε μπόλικο ξύσιμο από ΕΡΑ Σπορ 100,9. Αν πήγαινα 100,65 άκουγα φύσημα. Οποτε τον καθάριζα από τις πλευρικες στους 100,675 (ναι έχει τέτοιο βήμα ο δέκτης!!!). Γενικότερα βέβαια είχε μέτριο σημα.

100,9 ΕΡΑ Σπορ (Παρνηθα)

Στους 101,1 δεν άκουγα κάτι, το ίδιο και στους 101,05.

101,3 Δίεση (Αιγινα)
101,6 Paradise (Δαρδιτσα)

101,8 ΕΡΑ Σπορ (Υμηττος - καλό έως πολύ καλό σήμα !!!)

Στους 102 δεν άκουσα κάτι, ούτε στους 101,95 μόνο πλευρικες διπλανων.

102,2 Sfera (Αιγινα)

Ο Nitro 102,5 έβγαινε μόνο στους 102,45 με χαμηλο σημα από Υμηττό, δεν πρέπει να έχει πομπο στην Αιγινα (δεν παίρνω ορκο). Στους 102,5 ακριβώς έβγαιναν μόνο οι πλευρικες του Παλμού.

102,7 Παλμος (Δαρδιτσα)
102,9 ΕΡΑ 2 (Παρνηθα)

103,2 ΕΡΑ Σπορ (Διδυμα - πολύ καλό σημα)

Στους 103,3 έβγαινε ο Blackman από Υμηττό με χαμηλο έως μέτριο σημα, το οποίο πνιγοταν στις πλευρικες της ΕΡΑ Σπορ Διδύμων. Προσπάθησα να το καθαρίσω στους 103,35 αλλά μάταια.

103,5 Αναμνηση (Σοφικο Κορινθιας)

103,7 ΕΡΑ 2 (Υμηττος - καλό έως πολύ καλό σήμα !!!)

104 Party FM (η όπως αλλιώς ονομαστεί- χαμηλο σημα μάλλον από Υμηττό, δεν πρέπει να έχει πομπο στην Αιγινα - δεν παίρνω ορκο)

104,3 Χριστιανισμος (Αιγινα)
104,6 My radio (Αιγινα)

Ο Over FM του Υμηττου στους 104,9 δεν έβγαινε καθόλου, ούτε και άκουσα κάτι στους 104,8 - 104,85 - 104,9

105 ΕΡΑ Σπορ (Γερανεια - Τέλειο σημα)

Στους 105,2 άκουγα τον Rebel με ψιλοκαλο προς καλό σήμα , δεν ξέρω κατά πόσο ήταν από Αιγινα η Υμηττό, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Στους 105,5 δεν ακουγόταν καθόλου ο Κοκκινος από Υμηττό

105,8 ΕΡΑ 1 (Υμηττος - πολύ καλό σήμα !!!)

Στους 106 δεν άκουγα κάτι, ούτε στους 105,95  μόνο πλευρικες.

106,2 Mad Radio (Αιγινα - όπου λογω του θέματος του δεκτη έτρωγε αρκετό ξύσιμο στη συχνότητα του ακριβώς από τον Αργοσαρωνικό 106,4. Στους 106,15 καθαριζε και ακουγόταν τελεια)

106,4 Ράδιο Αργοσαρωνικος (Δαρδιτσα)

Ο 106,5 δεν ακουγόταν καθόλου ούτε στις συχνότητα του ούτε στους 106,55, μόνο πλευρικες βγαίνανε εκεί γυρω

106,7 ΕΡΑ Zeppelin (Παρνηθα)

Στους 106,85 μέσα στις πλευρικες του Zeppelin ακούγεται με χαμηλο σημα το Ράδιο Γοητεία από Κόρινθο (δημοτικά τραγουδια) , το ίδιο και στους 106,9.

Στους 107 ίσα που ακούγεται απειροελαχιστα το σημα του ΕΡΑ Κόσμος από Υμηττό. Απορώ πραγματικά όπως εχω ξαναπεί, πως οι υπόλοιπες ΕΡΑ του Υμηττου, ακούγονται καλα έως πολύ καλά στη Γλυφάδα ενώ ο Κόσμος και οι ιδιωτικοι από λίγο μέχρι καθόλου. Πως δηλαδή οι κρατικοι (πλην Κοσμος), μπορει και διαπερνάει την καμπούρα που λέγαμε εδώ στο forum, ενώ οι υπόλοιποι οχι.

Στους 107,2 δεν ακούγεται καθόλου ο Bluespace, μονο οι πλευρικες του Μύθου, το ίδιο και στους 107,15.

107,4 Μύθος (Δυτικά Βουνα Αθηνας)

Στους 107,6 ακουγόταν κάποιος με ξένα pop με χαμηλο προς μέτριο σημα, δεν ξέρω ποιος, μπορεί να ήταν το Ραδιο Νεμέα (μπορεί και όχι.

107,8 Star FM (Δυτικά βουνα Αθηνας)
108    Ηχοραμα (Δυτικά βουνα Αθηνας)

Αυτά λοιπόν στα FM της Γλυφαδας.
Όταν έφυγα, έκανα μια βόλτα για να κάνω κοντρόλ στον ερασιτεχνικο Old Radio 91,8. Η λήψη έγινε πάλι με τον Eton στη συχνότητα 91,775 για ν' αποφύγω το θέμα που λέγαμε, με τον Galaxy αυτή τη φορά. Λοιπόν Επί της Βουλιαγμένης και στην παραλιακή, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα ακουγόταν τελεια. Ειδικά στη Γλυφάδα έκανα βόλτα και μέσα στην κατοικημένη περιοχή και ακουγόταν κομπλε. Μόλις μπαίναμε Βούλα, άρχισε να χάνεται σιγά σιγά και στην Βουλιαγμένη είχε χαθεί τελείως. Από την άλλη πλευρά μέχρι και τη Λεοφωρο Αλίμου ακουγόταν μια χαρά, πιο πάνω έμπαιναν με δύναμη οι πλευρικες του Galaxy Υμηττου και τον έτρωγαν λάχανο. Τελικά όπως ειπώθηκε παραπάνω, είναι μεγάλη τύχη να μένει κάνεις σε αυτές τις περιοχές.

Υ.Γ. : Ορίστε και το video, ανέβηκε τελικά.

Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!!

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
92/92,9/93,2/95,2/96,9/105,2 έχουν πομπό ανοιχτό μόνο στον υμηττο .

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
O 92 πρέπει να εχει πομπο στην Αιγινα. Χθες ο old 91,8 έκλεισε κατά τις 2 τα ξημερώματα, την ώρα που έκανα το control ειδικά γι' αυτόν, οπότε μετά εβαλα Galaxy που είναι δίπλα. Και ακουγόταν μια χαρά σε Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη. Δε μου φάνηκε να μην έχει.

Για τους 92,9 δεν ξέρω, όντως αυτή τη φορά ήταν κάπως μέσα στο φύσημα, παλιά πάντως θυμάμαι ότι είχε πομπο στην Αιγινα κι έβγαινε κανονικά στα νότια.

Αυτός που δεν πρέπει να έχει είναι ο Best 92,6. Είχε παλιά, όταν ανήκε στο Λυμπερη, από τότε όμως που τον ανέλαβαν οι εργαζόμενοι, δε νομίζω να έχει.

Για 93,2 και 95,2 πιστεύω κι εγώ ότι μάλλον δεν έχουν. Γι' αυτούς τους δύο ειδικά όμως, κρατούσα πάντα μια πισινή (μήπως παίζανε με πολύ χαμηλή ισχυ) γιατί κάπως ψιλοβγαινουνε στα νότια (οχι πολύ καλά, αλλά κάτι κανουνε). Αλλά μάλλον δεν νομίζω να έχουνε.

Ο 96,9 κι εγώ πιστεύω ότι δεν έχει.

Για τον 102,5 Athens Voice, θυμάμαι ότι παλιά δεν είχε, αλλά δεν ξέρω μήπως είχε βάλει κάποια στιγμή. Πάντως τώρα δεν μου φάνηκε να ειχε.

O Party 104 επίσης δε νομίζω να έχει (η και να είχε βάλει, λογικά θα ήταν κλειστός το τελευταίο διαστημα). Αν και πιστεύω τώρα που τον αγόρασε ο Αλαφούζος, θα βάλει αργά ή γρήγορα.

Για τον Rebel 105,2 ειλικρινά δεν ξέρω. Σίγουρα παλιά σαν Atlantis δεν είχε, αλλά αναρωτιέμαι αν έβαλε τώρα που εξαγοράστηκε από τον Kiss FM, γιατί χθες μου ακουγόταν αρκετά καλά.

Πάντως για να το καταλάβω 100% ποιος εχει και ποιος δεν έχει, πρέπει να κατέβω μια βόλτα προς τα λιμανάκι Βουλιαγμένης. Εκεί δεν περνάει ο Υμηττος καθόλου οπότε οτιδήποτε θα βγαίνει, θα είναι απο Αιγινα.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαν ούτε ο 92 ούτε ο 92,9 . Αλλά όντως και τα 2 ακούγονται καμπάνα από Γλυφάδα ως το δημαρχείο Βούλας . Για να καταλάβει κάνει τι έρχεται από που πρέπει να πάει με φορητό ραδιόφωνο στην παραλία κι από πίσω να υπάρχει φυσικό εμπόδιο

• SatLeo Legend
Ωραιες οι ληψεις , βγάζουν καλό σημα οι σταθμοί από Πελοπόννησο .
Το 99,7 είναι από Δίδυμο
Αλλά βλεπω που γραφεις πως βγάζεις σταθμούς από από την ακριβώς διπλανή συχνοτητα : πχ λες ότι βγάζεις τον σκαι αρκαδιας στο 102,7. Της ερασπορ από Αρκαδία την εβγαζες στο 95,4 αντί του 95,3. Άρα μήπως το ραδιοφωνάκι δεν έχει πολύ καλή επιλεκτικότητα ;

Σε απάντηση των ανωτέρω παραπέμπω στις αναρτήσεις μου. Είπα ότι τον Σκάι Αρκαδίας τον βλέπω και στους 102.80 συνεχόμενα μάλιστα. Επίσης είπα ότι τον ερασπορ τον βγάζω 95.4 οπως λες Μπιλ. Ακούγεται όμως και 95.30 συνεχομενα. Μην μπερδευεσαι. Το ραδιακι όχι μόνο πιάνει αλλά με εύρος κιόλας.

Συγχώνευση: Τετ 27 Ιουλ 2022, 18:34
Για τον Διαιση να πω ότι έρχεται πολύ δυνατά 20db κλειστή κεραία και 52 ανοιχτή. 101.30

Συγχώνευση: Τετ 27 Ιουλ 2022, 18:40
Πάντα κεντραρω όπου βρω καθαρά κ μόλις μου πείτε ποιος είναι τσεκαρω κέντρο του.δεν ξέρω ποιους ακούω και άρα τα κέντρα τους σε συχνότητες.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
O 92 πρέπει να εχει πομπο στην Αιγινα.

Δεν έχει.  Πολύ παλιά, είχε αναμεταδότη (για τα νότια) στο κοιμητήριο της Βούλας.

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 00:14
Για τους 92,9 δεν ξέρω, όντως αυτή τη φορά ήταν κάπως μέσα στο φύσημα, παλιά πάντως θυμάμαι ότι είχε πομπο στην Αιγινα κι έβγαινε κανονικά στα νότια.

ϊσως τώρα να είναι προσωρινά ανενεργός, όμως ο KISS 92.9 είχε/έχει απ'τους πιο καλορυθμισμένους αναμεταδότες SFN (με GPS) στην Αίγινα.  Το ίδιο και ο τότε HOT 104.6

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 00:26
Είπα ότι τον Σκάι Αρκαδίας τον βλέπω και στους 102.80 συνεχόμενα μάλιστα. Επίσης είπα ότι τον ερασπορ τον βγάζω 95.4 οπως λες Μπιλ. Ακούγεται όμως και 95.30 συνεχομενα. Μην μπερδευεσαι. Το ραδιακι όχι μόνο πιάνει αλλά με εύρος κιόλας.

Οταν υπάρχει συνωστισμός στη μπάντα, οποιοδήποτε φορητό - ακόμα και με συντονισμό τύπου  "κλειδωμένης φάσης" - μπορεί να δώσει ελαφρώς ανακριβείς συχνότητες λήψης.. Μόνο με έναν καλό αναλυτή φάσματος μπορείς να δεις τι πραγματικά γίνεται, καθώς και να "κεντράρεις".  Στην προκειμένη περίπτωση, το ότι ο δέκτης 'πιάνει με εύρος' (εχει χαμηλή επιλεκτικότητα, περιλαμβανει βαθμίδα αυτόματου κλειδώματος συχνότητας (AFC), είναι - προφανώς - μειονέκτημα..
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

• SatLeo Legend
Να τον πουλήσω;;;; Μπάαα!!!😃

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:37
Με μικρό μετρική διατρεχω όλη την μπάντα.οχι με αυτόματο ψάξιμο. Με μνήμες δουλεύω.

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:38
Επειδή όμως με βάζετε σε πειρασμό. Τον πουλάω 350ευρω. 100 πάνω από ότι τον πήρα από Καλιφόρνια.

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:39
Δεν έχει κ RDS. Τον πετάω....

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:44
Παλιοδεκτης. Με κορόιδεψαν. 350ευρω μαζί με φορτιστή και δερμάτινο τσαντάκι και κουτί κ έξτρα κεραία αχρησιμοποίητη.

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:47
Πέρα από την πλάκα..θέλω μια καλη συχνότητα Λακωνίας, Μήλου κ Κρήτης να δω αν αξίζει τίποτα, αλλιώς θα φάει πεταμα

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:50
Chris s, nektarios respect

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 19:52
Σήμερα έκανα βόλτα σε κάποια σημεία της καμπουρας στο τέλος της στην λ.κυπρου στην Αργυρούπολη. Με δέκτη της πλάκας αμαξιού όντως είναι δράμα η κατάσταση. Έχουν δίκιο κάποιοι της ευρύτερης περιοχης.οτι να ναι παίζει και δεν παίζει.

• SatLeo Legend
Για Κρήτη έχεις παραπάνω και πάρε και το 104.7 για ρεθυμνο...

• SatLeo Legend
Οκ.ευχαριστω.θα τα δω. Ράδιο Ερμιονίδα 104.30. δύσκολα λόγω των παπάδων που σαρώνουν την συχνότητα, αλλά έπαιζε Θεοδωρίδου και μετά το μια νύχτα θέλω μόνο πριν 20 με 30 λεπτά περίπου.

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 21:44
Johnpapad είσαι Αργολίδα;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
@Humax8100 από Νότια Λακωνία αν μπορείς δες στους 90,7 μήπως πιάσεις τον Πολιτεία, μιας και ο ΑΡΤ δεν παίζει από Αίγινα εκεί.

Οι πιο δυνατές της Νότιας Λακωνίας είναι η 102,3 του Planet, 97,2 Aντεννα νότιας Ελλάδας (από Ρέιχια αυτοι) και 89,7 Fly από Φοινικι. Αρκετά δυνατός είναι και η Εκκλησία Μονεμβασιας 88,8, ο Πολιτεία που είπαμε πριν και λιγο πιο ασθενής ο Μελωδία 98,7. Δεν ξέρω βέβαια τι ελπίδες έχεις με τους διπλανους από Αίγινα, ειδικά για τον 97,2 που είναι ακριβώς πάνω στον Easy, οπότε είναι χλωμό να βγει.

Μετά βγαίνει από Ελαφόνησο η από κάποιο βουνο πολύ νότια στη Λακωνία κάποιος στους 94,5 , αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τον πιάσεις. Επίσης οι κρατικοι εκεί βγαίνουν 91 , 93 και 104,8 , αλλά και πάλι δεν ξέρω κατα πόσο θα βγαίνανε εδώ επειδή παίζουν από Φοινικι που έχει χαμηλότερο υψόμετρο (400 - 500 μετρα περιπου), σε σχέση με τους ιδιωτικούς (πλην του Fly) που βγαίνουν από Ρειχεια που έχει υψόμετρο 1200 μετρα και άρα είναι πιθανό να φτάσει στα νότια της Αθήνας που είναι γενικα πιο καθαρή και ήσυχη η μπάντα.

Νομίζω όμως πως σε μια διακοπή όλων των σταθμών Υμηττου και Πάρνηθας που ειχε γίνει το Μάιο του 2011 (γύρω στις 4-5 το πρωί ηταν), είχαν βγει οι κρατικοι από Φοινικι μαζί με τον Πολιτεία 90,7. Οποτε έχε τους υπ'οψιν.

Εγώ θα παλέυα πάντως αρχικα για τον 90,7 (μιας κι αυτός όπως είπαμε δεν έχει κάποιον από Αίγινα εκει) και για τον 102,3 (ο οποίος πραγματικά είναι πολύ δυνατός). Μετά θα είχα υπ'οψιν τους κρατικούς από Φοινικι και μετά όλους τους άλλους.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Το 2011 οι κρατικοί 91& 93 έβγαιναν ακόμα από ρειχεα και γι αυτο βγήκαν στην Αττική
Το 90,7 βγαίνει στην Γλυφάδα με χαμηλό σήμα , ανάλογα την θέση
Το 94,5 από το βουνό πάνω από την Νεάπολη το έβγαλα πρόσφατα . Αρκεί να γίνει απομόνωση από τον διπλανό sportfm

• SatLeo Legend

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουλ 2022, 21:44
Johnpapad είσαι Αργολίδα;
[/quote]

ναι...

και για λακωνια μιας και αναφερθηκε καλυτερος ειναι ο planet που εδω βγαινει σαν τοπικος...

• SatLeo Legend
Καλημέρα και καλό ΣΚ! Ευχαριστώ πολύ για τις συχνότητες. Θα τα δω, αν και τις βλέπω πάνω σε σταθμούς Υμηττού, που εγώ εξακολουθώ να πιάνω αν και στο Ελληνικό πάρα πολύ δυνατά. Τον Αρτ τον λαμβάνω πολύ δυνατά για παράδειγμα, αν και δεν το περιμένετε, όπως γράφετε.αυτο από μόνο του είναι πρόβλημα για άλλον στην συχνότητά του.θα ψάξω όμως, μόλις με αφήσουν οι υποχρεώσεις του σπιτιού.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα παιδιά!!
@Humax8100 αν θέλεις δες αυτο εδώ, είναι ένας χάρτης που δείχνει τη διάδοση στην Ευρώπη:
Ο χάρτης αυτός ανανεώνεται κάθε λίγες ώρες.
Όταν δεις το χρώμα πάνω από την περιοχή σου να είναι ανοιχτό πράσινο, κιτρινο η κόκκινο σημαίνει ότι έχεις καλή διαδοση και τότε είναι η ώρα για να ψάξεις.
Τώρα αν στο σπίτι σου έρχεται δυνατα ο ΑΡΤ από Υμηττό (και γενικά ο Υμηττος), πήγαινε αν μπορείς λίγο πιο κάτω π.χ. Παραλία Γλυφάδας. Εκει προχθές δεν επιανα τίποτα στους 90,6 - 90,7.
Καλό σημείο επίσης όπου δεν πρέπει να έρχεται καθόλου ο Υμηττος είναι τα Λιμανάκι Βουλιαγμένης. Εκεί κάποια Χριστούγεννα (νομίζω του 2017) είχα πιάσει τον Aegean Voice στους 107,5 από Νάξο.
Επίσης στη Γλυφάδα στην παραλιακή λίγο πριν την παραλία είχα πιάσει στους 91,8 το Ράδιο Βερα από Πήλιο το 2011.

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2020
Καλημέρα σε όλη την ομάδα.
Humax100, είμαι ένα βήμα για την πιθανή αγορά του tecsan, πρέπει όμως να το επιβεβαιώσω πολύ καλά δι ότι στα τόσα χρόνια που κάνω έρευνα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας δέκτης που να μπορεί να λαμβάνει τον Υμηττό με ψηλή απολαβή, στην Αργυρούπολη μετά την πλατεία Αγίας Τριάδας, στον Ελληνικό στα Άνω Κομνηνά και στα Σουρμενα και στην Άνω Γλυφάδα στην Καραπάνου μέχρι την Τερψιθέα. Αυτή η αναθεματισμενη καμπούρα του Υμηττού κάνει άτιμη σκια. Για αυτό σε ρωτάω αν η θέση της διαμονής σου στο Ελληνικό είναι κάτω από την γέφυρα του πρακτικερ που εκεί ο Υμηττός έχει εμβέλεια. Είναι σημαντικό αυτό που σε ρωτάω πριν κάνω την οποία αγορά και βρεθώ σε δυσάρεστη έκπληξη. Το λέει η μέχρι στιγμής εμπειρία μου.
Το Άνω Ελληνικό δεν λαμβάνει τον Υμηττό. Το κάτω Ελληνικό στο πρακτικερ ναι. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι γύρω στα 100 μέτρα πιο κάτω από το σπίτι μου  ο Υμηττός έρχεται δυνατά. 😂 Που να δεις τι τραγικές συμβολές γίνονται από σταθμούς που εκπέμπουν από τον Υμηττό και από την Αίγινα στην ίδια συχνότητα.Μιλαω για την περιοχή του Ελληνικού κάτω από τη γέφυρα του πρακτικερ!

• SatLeo Legend
91.5 δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης Αρκαδίας 28db

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπέρα παιδιά!
Λοιπόν σήμερα είχα πάει για μπάνιο στη Βάρκιζα και έκανα μια στάση στα λιμανάκια Βουλιαγμένης για λήψεις.
Πραγματικά η περιοχή είναι θρυλική για λήψεις. @Humax8100 επιασα και Λακωνία, μιας και το λέγαμε.
Εν τάχει, θα γράψω τι επιασα:

Λακωνία (Ρειχεια λογικα) : Planet 102,3 (102,35 συγκεκριμενα) , Πολιτεία 90,7 (τελικα βγαίνει μια χαρά εκει) αλλά εκτός αυτού έπιανε κι άλλος ένας σταθμός στους 90,7 ανάλογα τη θέση (Άγνωστο ποιος).
Ακριβως δίπλα στους 90,6 ερχόταν κατι ξενόγλωσσο (τρέχα γύρευε τι, νομίζω κάτι σε ιταλικά η κάτι τετοιο). Ο ΑΡΤ από Υμηττό εξαφανισμενος.

Αρκαδία : 91,5 / 92,6 (92,65 συγκεκριμενα),  105,7 Κόσμος (105,65 συγκεκριμένα, στους 105,8 ερχόταν πολυ χαμηλά η ΕΡΑ 1 Υμηττου)

Αργολίδα : 102 (κλασσική λήψη, φτάνει σε πολύ καλους δεκτες μέ μεγάλη ευαισθησια και με χαμηλο σημα, στο Νεο Κοσμο) / 99,7 Χριστιανισμος (κλασσική λήψη μόνο για νοτια)

Κορινθια : 93,8 / 95,8 / 103,5 (κλασσικές λήψεις κι αυτες) / 106,8 (Ραδιο Γοητεία - έπαιζε μόνο του μπάλα μ' εξαφανισμένο τον Zeppelin) / 107,6 Ραδιο Νεμέα (στους 107,65 εβγαινε)

Και πάμε στα καλά τωρα:
Απο Κρήτη:

Χανιά : 92,9 ΕΡΑ , 93,2 Easy Κρήτης (εξαφανισμένοι οι Kiss FM και Ελληνικός αντιστοιχα)

Ρέθυμνο : 98 / 95,9 Fly FM (95,95 συγκεκριμένα λόγω info)

Ηράκλειο (!!!) : 92,5 / 100,6 / 106,9 (εξαφανισμενοι οι Best και Νοστος από Υμηττο)

Και κάτι άγνωστο εντελώς εβγαινε στους 105,4.

Οι παραπάνω σταθμοί επιβεβαίωνονταν εκείνη τη στιγμή από τη λήψη τους στο ίντερνετ. Στον Πολιτεία 90,7 ειδικά πέτυχα και σποτ και ειναι ένα από τα video που έχω βγαλει.
Παρεμπιπτόντως όσον αφορά τη Λακωνία (μιας και την ξέρω καλά την περιοχή εκεί), προσπάθησα να βγάλω και τους 88,8 / 89,7 / 94,5 / 98,7 αλλά μπα.... Σιγά μην εβγαιναν με τους σταθμούς της Αίγινας δίπλα. Επίσης τα κρατικά 91 / 93 / 104,8, δεν βγήκαν καθόλου.

Στους 104 άκουγα μια αρμονική / σύμβαση η κάτι τετοιο του "Κανάλι 1 Πειραιάς 90,4".

Στη Βάρκιζα πάλι έβγαινε Αιγινα , Δαρδιτσα και Γερανεια αν θυμάμαι καλά, ενώ στις κενές συχνοτητες έβγαιναν πολλοί ξενόγλωσσοι (τρέχα γύρευε τι, κάποιοι μου ακούστηκαν αραβικοι και κάποιοι δεν ξέρω γω τι).

Θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες, πλήρης αναφορά με λήψεις, καθώς επίσης και video από τις λήψεις.
Ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά!!!

• SatLeo Legend
Ωραίος φάσμα. Σήμερα πρέπει να υπήρξε διακοπή ρεύματος ή / και εκπομπής για πολλούς σταθμούς . Αθήνας Δυστυχώς λόγω μπόμπιρα δεν εκμεταλλεύθηκα την διακοπή. Μόνο τον 91.5 πρόλαβα. Πολύ ωραίες λήψεις έκανες. Vasilias σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέξεις πολύ πριν την αγορά κάποιου δέκτη. Αυτό που μπορώ να κάνω για εσένα είναι να σου πω πως λαμβάνω ακριβώς στα σημεία που αναφέρεις , λαμβάνοντας με τον συγκεκριμένο δέκτη στο μέλλον τόσο πάνω όσο και κάτω από το πρακτικέρ, το οποίο δεν ξέρω γιατί σου κολησε. Πάνω ή κάτω από το εξπιριενς γιατί όχι;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Όντως τώρα που το λες λογικα είχε διακοπή μιας και κατά τις 8 που έκανα τις λήψεις, έπαιζαν αδιαμόρφωτο από Αίγινα οι 90,1 / 98,6 / 106,2. Τώρα από Υμηττό δεν ξέρω τι κάνανε, μιας και στο γυρισμο είχα βάλει cd και άκουγα!

• SatLeo Legend
Είχε μεγάλη διακοπή.ουτε το 91.6 έπαιζε από Πάρνηθα, οπότε άκουγες τον 91.5.  Ήταν σαν να άδειασε θ μπάντα το απόγευμα. Για τον βασιλιά μόλις μπορέσω θα κάνω αυτό που του είπα. Θα κάνω λήψεις σε όλα τα σημεία που αναφέρει ως δύσκολα κ εύκολα. Αυτό που έκανα πριν λίγο κ γέλασα κ εκλαψα, ήταν το να πάρω ένα δέκτη kchibo, που υποτίθεται κατασκευάζεται από την ίδια εταιρεία με τον τεκσαν. Τιμή του όμως. 20με25 ευρώ μόνο.Δραμααα! Στο κέντρο Αθήνας λάμβανε τα πάντα στα FM. Στο Ελληνικό είναι σαν να βγάζει μόνο φύσημα παντού με εξαίρεση 5-10 σταθμούς κι αυτούς βράσε ρύζι. Στα μεσαία αντίθετα τα πήγαινε καλύτερα, χωρίς να συναγωνίζεται τον τεκσαν όμως ούτε στο μικρό δαχτυλακι που λένε. Μεσαία έπιανε 729, 801, 927, 1044, 1287 χαλιά, 1386 λαϊκά κι έναν ερασιτέχνη στους 1670 από κύκλωμα. Άλλοι των μεσαίων άφαντοι.Μονο έναν ξένο έβγαζε σε 5 συχνότητες. Ότι πληρώνεις παίρνεις πάντα.

Συγχώνευση: Σαβ 30 Ιουλ 2022, 23:22
Το τεκσαν φορτίζει απόψε, οπότε δεν θα υπάρξουν λήψεις. Καλό βράδυ σε ολους

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Για όσους κινούμαστε οδικώς στην λεωφόρο βουλιαγμένης προς Γλυφάδα στο φανάρι με την λεωφόρο αλιμου  είναι περιπου το όριο της λήψης του υμηττου .  Όταν ο ρυθμός και ο easy είχαν άλλο rds στην Αίγινα στο ραδιόφωνο εμφανιζόταν το μήνυμα των πομπών της αιγινας . Σε εκείνο το σημείο παλι αδυνατούν κατά πολύ  τα 87,5, 91,4 και οι πομποί της ερτ από υμηττο που ακούγονται  ξανά μετά το ελληνικο εξπιριενς. Δεξιά της λεωφόρου βουλιαγμενης είναι άνετη η λήψη του Υμηττου . Αριστερά όπως διαπίστωσες δεν είναι εύκολη η λήψη .

Πέριξ του μετρο ελληνικό είναι εφικτή η λήψη από ερατεινη Φωκίδας .
Εκει εβγαινε καμπανα κάποτε το 94,5 της ερασπορ .

• SatLeo Legend
Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Χθες Κυριακή δεν έκανα ιδιαίτερη λήψη στα fm. Πηγαίνοντας όμως μέχρι Λαύριο με το αμάξι που δεν έχει καλό δέκτη επάνω, είδα να χάνονται τα πάντα εκτός από τα κρατικά, τα οποία λαμβάνονταν ως ένα σημείο και από Γεράνεια δυνατά. Δυνατοί επίσης σε όλη την διαδρομή οι σταθμοί του Σαρωνικού, δηλαδή paradise, παλμός, Αργοσαρωνικόςκλπ.τα υπόλοιπα εμφανίστηκαν νομίζω μετά το Σούνιο πάλι. Δυστυχώς δεν μπορούσα να οδηγώ κ να ψάχνω συνέχεια, οπότε δεν ξέρω αναλυτικά τι άλλο περνάει εκεί. Μια βόλτα με το άλλο αμάξι με τον καλό δέκτη θα με οφελουσε σε αυτό.Αλλη φορά. Πάντως έτσι διαπιστώνεις τι ακούει ο οποιοσδήποτε με ένα απλό ραδιόφωνο της σειράς στο αυτοκίνητο του.

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Ραδιόφωνο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στους 98.6 της Αττικής

Στους 98.6 των FM, εκεί που βρίσκεται τώρα ο Μουσικός 98.6 (που γίνεται, πλέον, web radio). Ο ραδιοσταθμός, αλλάζει ταυτότητα και θα λέγεται Pride 98.6. Στις προθέσεις του Poiltis Group (στον οποίο ανήκει η συχνότητα, μαζί με τους Sfera 102.2 και Music 89.2) είναι η δημιουργία ενός ραδιοφώνου για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ηδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με ανθρώπους του χώρου. Θυμόμαστε μία ανάλογη ιδέα, παλιότερα, της Μαρίας Cyber.

Στο δελτίο τύπου δεν το λένε ξεκάθαρα αλλά γίνεται εύκολα κατανοητό:

«Ένα feel good ραδιόφωνο γεμάτο χρώματα που…
…δεν θα κάνει διακρίσεις
…θα αγκαλιάζει τις διαφορές
…θα παίζει για τους ακροατές του την πιο χαρούμενη mainstream dance pop ξένη και ελληνική μουσική».

Περίεργη κίνηση πάντως. Και όχι μόνο από ραδιοφωνικής απόψεως.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Πάει την διέλυσαν τελείως την συχνότητα μετά το κλείσιμο του DERTI και την αλλαγή του μετά σε MOYSIKO όπου τουλάχιστον έπαιζε μέχρι πρότινος ελληνικά έντεχνα και ποιοτικά λαϊκά,μετά το γύρισε να παίζει όλο έντεχνα μαζί με ξένα και τώρα αυτό,η συχνότητα πάει από το κακό στο χειρότερο

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ακόμα δεν ξέρουμε τι ρεπερτόριο θα παίζει και τη διέλυσαν κατά τ' άλλα τη συχνότητα....  :wall
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μousikos από τις 10 Σεπτεμβρίου γίνεται Web Radio και θα ακούγεται αποκλειστικά από το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε, την πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα.

Όλη μέρα τα καλύτερα έντεχνα ελληνικά και ξένα τραγούδια αλλά και η πάντα ενεργή παρουσία σε πολιτιστικές δράσεις, events και διαγωνισμούς.   

Το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε είναι η πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα για web, smartphone, smart tv & carplay όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν απεριόριστο ηχητικό και μουσικό περιεχόμενο για κάθε διάθεση και για κάθε στιγμή.

Η εφαρμογή προσφέρει νέα exclusive web radios, μουσική για όλες τις διαθέσεις, DJs music, podcasts καθώς και όλα τα ραδιόφωνα του πλανήτη.

Η πλατφόρμα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε βρίσκεται ήδη σε φάση λανσαρίσματος η οποία θα ενισχυθεί από τον Σεπτέμβριο ακόμα περισσότερο και με την παρουσία του Μousikos ως Web Radio.

Mousikos 98,6

Εντέχνως Διαφορετικός

#Mousikos986
#EntexnwsDiaforetikos

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/02/2025 (10:29)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/02/2025 (09:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/02/2025 (09:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/02/2025 (07:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 28/02/2025 (06:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (21:19)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: AnDas Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (17:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (17:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (16:42)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: babis3g Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 27/02/2025 (15:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (15:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:37)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (13:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (12:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (19:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (18:22)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:47)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (17:27)