O 92 πρέπει να εχει πομπο στην Αιγινα. Χθες ο old 91,8 έκλεισε κατά τις 2 τα ξημερώματα, την ώρα που έκανα το control ειδικά γι' αυτόν, οπότε μετά εβαλα Galaxy που είναι δίπλα. Και ακουγόταν μια χαρά σε Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη. Δε μου φάνηκε να μην έχει.
Για τους 92,9 δεν ξέρω, όντως αυτή τη φορά ήταν κάπως μέσα στο φύσημα, παλιά πάντως θυμάμαι ότι είχε πομπο στην Αιγινα κι έβγαινε κανονικά στα νότια.
Αυτός που δεν πρέπει να έχει είναι ο Best 92,6. Είχε παλιά, όταν ανήκε στο Λυμπερη, από τότε όμως που τον ανέλαβαν οι εργαζόμενοι, δε νομίζω να έχει.
Για 93,2 και 95,2 πιστεύω κι εγώ ότι μάλλον δεν έχουν. Γι' αυτούς τους δύο ειδικά όμως, κρατούσα πάντα μια πισινή (μήπως παίζανε με πολύ χαμηλή ισχυ) γιατί κάπως ψιλοβγαινουνε στα νότια (οχι πολύ καλά, αλλά κάτι κανουνε). Αλλά μάλλον δεν νομίζω να έχουνε.
Ο 96,9 κι εγώ πιστεύω ότι δεν έχει.
Για τον 102,5 Athens Voice, θυμάμαι ότι παλιά δεν είχε, αλλά δεν ξέρω μήπως είχε βάλει κάποια στιγμή. Πάντως τώρα δεν μου φάνηκε να ειχε.
O Party 104 επίσης δε νομίζω να έχει (η και να είχε βάλει, λογικά θα ήταν κλειστός το τελευταίο διαστημα). Αν και πιστεύω τώρα που τον αγόρασε ο Αλαφούζος, θα βάλει αργά ή γρήγορα.
Για τον Rebel 105,2 ειλικρινά δεν ξέρω. Σίγουρα παλιά σαν Atlantis δεν είχε, αλλά αναρωτιέμαι αν έβαλε τώρα που εξαγοράστηκε από τον Kiss FM, γιατί χθες μου ακουγόταν αρκετά καλά.
Πάντως για να το καταλάβω 100% ποιος εχει και ποιος δεν έχει, πρέπει να κατέβω μια βόλτα προς τα λιμανάκι Βουλιαγμένης. Εκεί δεν περνάει ο Υμηττος καθόλου οπότε οτιδήποτε θα βγαίνει, θα είναι απο Αιγινα.