Καλησπερα σε ολο το φορουμ.
Καλησπερα Μαριε!!! Θρυλικε Μπλακμαν! Πλανηταρχη των FM. Σε ακουω απο το δημοτικο και απο εσενα εμαθα ζωντανο ραδιοφωνο με αφιερωσεις. Ετος 1988. Δεν βλεπω RDS. Ισως και να φταιει ο δεκτης μου. Σε ακουω καμπανα! Τελεια διαμορφωση! Περιοχη Ανω Γλυφαδα.
Συγχώνευση: Παρ 9 Ιουν 2023, 17:33
ο Μαριος φωναζει για αλλο λογο γιατι ηταν απο τους σταθμους που τους κοψανε την αδεια μια βραδια τοτε το 2000 και αλλους τοτε και χριστιανισμος και radio gold και αλλα ραδιοφωνα
Το θυμαμαι αυτο το βραδυ. Κι οχι μονο απο τον Υμηττο. Εκλειναν σταθμοι με εκπομπη κι απο αλλα βουνα. Ενα παραδειγμα. Τοτε ειχαν κλεισει τον και τον RADIO GREECE 97.9 αδελφακι του τοτε Α-18 87.5. Θυμαμαι εκανε εκπομπη ζωντανη ο ιδιοκτητης του και τηλεφωνουσε κι ο κοσμος να κανει παραπονα. Ειχα συντονιστει στον RADIO GREECE 97.9 και ακουγα. Και απορουσα τι δουλεια ειχε η ΕΕΤΤ στα Πυροβολεια αφου εκλειναν σταθμοι απο τον Υμηττο. Τοτε αν δεν κανω λαθος την πληρωσε και ο Μαριος που εκανε εκπομπη στα Πυροβολεια. Μαριε διορθωσε με αν κανω λαθος.
Συγχώνευση: Παρ 9 Ιουν 2023, 17:38
ΌχιΝεκτάριε να κλείσει να μην ξανά ανοίξει ποτέ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πλανηταρχη των FM! Κι αν σου πω οτι αυτος ο σταθμος της ΕΡΤ με την μουσικη του μου θυμιζει αυτες τις εποχες που σε ακουγα παιδακι! Θα με ρωτησεις που τον ακουω. Στην εργασια μου! Τον συντονιζει ενας συναδελφος! Σου γραφει ανθρωπος που του αρεσουν οι βιντατζιες. Εσυ δεν δεν εισαι μονο βιντατζια για μενα. Εισαι προσωπικη μου αναμνηση γιατι απο εσενα αγαπησα το ραδιοφωνο με τις τοτε ζωντανες εκπομπες σου. Αλλα χρονια τοτε αλλιως ο κοσμος. Αν μπορεις βρε Μαριε κι δεν αλλαζει το προγραμμα σου κανε τετοιες ζωντανες εκπομπες!!! Να εισαι καλα!!!
Διορθωση! Τωρα βλεπω και RDS PIRASMOS!!!!!!!!!!!! Ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!