Είμαι εκτός θέματος, αλλά το Ράδιο Ειρήνη έχει μέχρι και σήμερα κάτι χορηγούμενες διαφημίσεις στο facebook, όπου οι φωτογραφίες δείχνουν τηλεοπτικό στούντιο (κάτι σαν CNN δηλαδή).
Αναρωτιέμαι ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Ειρήνη (που τα στούντιο ήταν στην Ναϊάδων στην Κηπούπολη) πόσων χρονών να είναι.... Θυμάμαι τον άκουγα το 1989 που ήταν ήδη μεγάλος και ασχολείται ως και σήμερα. Το λέει η καρδούλα του του Νάσου.
Ακριβως! Ο NASSOS TOURS! Να ειναι καλα ο ανθρωπος! Επισης ο Ραδιο Ειρηνη για τα τοτε δεδομενα ειχε απο τους πιο εξαιρετικους ηχους μκαι ηταν και στερεο ! Επισης, εκεινο το διαστημα εκπομπη εκανε και το Ραδιο οι ριζες μας 106.7 οπου επαιζε παραδοσιακα οπως ο Μαριος σημερα και το Ραδιο Ειρηνη. Αυτοι οι σταθμοι επρεπε να υπαρχουν μεχρι σημερα. Αυτο που κανει ο Μαριος να προωθει τα παραδοσιακα μας ειναι ευλογια!!! Να εισαι καλα Μαριε! Αν και εχεις αλλαξει τελευταια προγραμμα με τα λαικα! Ξαναρχισε τα παραδοσιακα παλι! Σε ακουω συνεχεια 103.1 Ανω Γλυφαδα!
Συγχώνευση: Τρι 5 Σεπ 2023, 15:49
Tην καλησπερα μου σε ολη την ομαδα... Μαριε καλησπερα, αυτη την στιγμη εχει κατεβει το σημα σου στην θρυλικη σου συχνοτητα 103.1
Επισης.. Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι το Ραδιο Ειρηνη εκπεμπει ιντερνετικα και μαλιστα και με ζωντανη τηλεοπτικη εκπομπη με τον κ. Νασσο Θεοφιλοπουλο! Να ειναι καλα ο κ. Νασσος! Να και η ιστοσελιδα του Ραδιο Ειρηνη Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε