Εγώ παιδιά είμαι 23 χρονών και το ραδιόφωνο το έχω σε άμεση προτεραιότητα και στο αυτοκίνητο αλλά και έξω άμα βγω για περπάτημα με τα ακουστικά,δεν μου αρέσει το Spotify που εμ πληρώνεις, αλλά και πέρα από αυτό πρέπει εσύ να επιλέγεις τι θα ακούσεις κλπ,να προσθέσεις συλλογή κλπ, ενώ το ραδιόφωνο μου αρέσει διότι έχει το απρόβλεπτο βάζεις ένα είδος σταθμού που θες να ακούσεις και περιμένεις τι τραγούδι θα βάλει έχει το απρόβλεπτο που λέμε, άλλο αν δυστυχώς οι περισσότεροι σταθμοί πλέον έχουν γίνει προβλέψιμοι και εδώ στην Πάτρα πχ που είμαι από αυτούς που ακούω αλλά και στην Αθήνα που έχω ακούσει μερικούς γίνεται το ίδιο, παίζουν τα ίδια και τα ίδια,δεν παίζουν με την playlist,οι μόνες αλλαγές που κάνουν είναι οι καινούργιες κυκλοφορίες και τίποτα άλλο, δεν κάθονται να παίξουν με κομμάτια ελληνικά ή ξένα άλλων χρόνων παλιά παρά μόνο παίζουν τα ίδια,και πλέον ένα σταθμό τον μαθαίνεις μέσα σε 1 βδομάδα τι ακριβώς θα παίξει, έχει χαθεί δυστυχώς η όρεξη για ραδιόφωνο από τους ιδιοκτήτες μόνο η διαφήμιση τους νοιάζει