Λοιπον...διορθωνω προαναφερθεντα για τον 101.10 40db και οχι 33db. Τον μετρησα σε αλλο σημειο και φυσαει. 102 εκλεισε. 93,40 παλμος 39db. 102,70 μολις 29db καλυτερη μετρηση. Πολυ χαμηλα.
Συγχώνευση: Χθες στις 22:08
Εχεις δικιο. Λειπω καιρο και ουτε που θυμαμαι. Εχω κανει αναφορες κ ο ιδιος για τον παλμο 93.40 και για τον αλλο στους 104.80
Συγχώνευση: Χθες στις 22:09
Οντως εκλεισε ο τυπος. Ακουω καθαρα Σοκ fm Χαλκιδας
Συγχώνευση: Χθες στις 22:10
Υπαρχουν κ εκπομπες 107.40, 107,50, 107,60, 107,80, 108 φερον χαμηλο
Συγχώνευση: Χθες στις 22:13
Μολις ανοιξε ο old 91.80 στερεο rds 48db. Ελληνικά. Ο ποιοτικότερος εν ενεργεία πειρατικός σταθμός της Αττικής. Εδώ αξίζει μια άδεια.
Συγχώνευση: Χθες στις 23:24
Έλειψα πολύ καιρό από το φόρουμ και πριν λίγο διάβαζα τις κοσμογονικές αλλαγές συχνοτήτων και ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Χαμός λέμε. Από καλό Σεπτέμβριο νομίζω είχα να μπω φόρουμ. Όπως κ να έχει πρέπει να ξαναδώ συχνότητες, αφού άλλαξαν πολλά βλέπω. Οι μετρήσεις που δίνω είναι πάντα στο μάξιμουμ εντός της οικίας μου και μόνο με το φεριτη κ την ενσωματωμένη κεραία του δέκτη.Οταν δώσω ένα κοντρόλ και αργότερα δω καλύτερο σήμα κάπου στο σπίτι, εννοείται, ότι το διορθώνω.
Καλές εκπομπές και καλό βράδυ!
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:06
Ακούω τον old και δεν μπορώ να μην επανέλθω, καθώς αναγνωρίζω παράλληλες πορείες και παρόμοια ηλικία. Τα λέει μια χαρά! Απέχει μίλια από οποιονδήποτε άλλο ερασιτέχνη της Αττικής αυτή τη στιγμή. Ήθος, ποιότητα, γνώσεις, πορεία, μουσική, ήχος, άρτια εκπομπή με στέρεο και λειτουργικό RDS. Εδώ χρειαζόταν πραγματικά μια άδεια εκπομπής τιμής ένεκεν. Μπράβο φίλε μου! Μπράβο!