Πρωτοχρονιά 2025. Ώρα 20:12μμ
106.00 Stereo, no RDS.
Ξένη μουσική δεκαετιών 1980-90.
Όμορφη μουσική ( γύρισε σε πιο χεβυ και ροκ εκείνης της εποχής, που δεν μου αρέσει και τόσο, αλλά οκ) καθαρό σήμα και ήχος.Ο ήχος πιστεύω μπορεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο, καθώς ακούγεται σαν να μην έχει συμπίεση.Πολλές υψηλές "τρανζιστορικές" και ελλιπή τα μπάσα.
Τον συγκεκριμένο σταθμό τον ακούω άνετα στην περιοχή μου και στο αυτοκίνητο. Με σχεδόν οριζόντια πόλωση της κεραίας αυτοκινήτου πιο χαμηλά. Με 30 μοίρες , δηλαδή προς κάθετη πόλωση κεραίας πολύ ισχυρά και στέρεο και στο αμάξι.
Αγνοώ χαρακτηριστικό.
Συγχώνευση: Τετ 1 Ιαν 2025, 20:40
Επειδή έλεγα το μεσημέρι, ότι δεν αναφέρω τους μεγάλους της Αττικής και ότι σε κάποιες συχνότητες είναι όντως ευτύχημα το να ακούς μακρινούς, δίνω ως παράδειγμα τον DJ 95.20, ο οποίος χωρίς το ελάχιστο ψάξιμο ,πέρα δώθε, φέρνει το λιγότερο 54-56db για πλάκα. Όμοια χωρίς ψάξιμο 102.50 voice 50db. Το ίδιο ο rebel 105.20 φέρνει 50db για πλάκα.Ο mad 106.20 φέρνει εδώ που είμαι 51db, χαλαρά, χωρίς ψάξιμο. Πρόκειται για σταθμό με απίστευτη διακύμανση στην περιοχή ομως. Τον ακούς και μπαίνεις στο γκαράζ και τον χάνεις. Πας δίπλα και πιάνει 56db. Είναι η περιοχή θα μου πείτε. Το ξέρω. Καμπούρα Υμηττού είναι αυτή. Ότι αναφέρω για αυτούς αυξάνεται πολύ αν πάω σε αλλα δωμάτια του σπιτιού για παράδειγμα και το ψάξω κάπως.Αυτοι βέβαια δεν είναι οι πιο ισχυροί Αττικής, καθώς άλλοι φέρνουν 60db για πλάκα, χωρίς ψάξιμο. Η εκκλησία της Ελλάδος 89.50 π.χ. φέρνει 55-56db εδώ που κάθομαι, χωρίς καν ψάξιμο. Καλά που δεν υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον εκεί, γιατί μάλλον δεν θα το άκουγα ποτέ νομίζω.. Οπότε...λέω και ευχαριστώ που ακούω την επαρχία που ακούω.