Μάλλον όλοι απολαμβάνουν το Σαββατοκύριακο και δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο ( ερασιτέχνες) στα FM. Τα υπόλοιπα Αττικής και επαρχίας έρχονται κανονικά. Παρατηρώ πολύ αυξημένο θόρυβο σε FM και am.
Συγχώνευση: Χθες στις 22:53
Ώρα 22:50μμ
Ελληνικό Αττικής.
Xhdata d808.
93.80 FM stereo, RDS, ερασιτεχνικό ραδιόφωνο λέει το RDS. Ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικό 613, επιβεβαιώνοντας την αρχική σκέψη μου. Το μικρόφωνο θέλει αλλαγή ίσως. 31-32db το πολύ το σήμα. Η καλύτερη λήψη, με πλήρως λειτουργικό RDS στα 29db. Ωραία ξένη μουσική δεκαετιών 1970-80. Ωραίος ήχος με υψηλές, που μου αρέσουν. Θα ήθελα πιο δυνατό και ανεπηρέαστο από άλλους σήμα, για να έχω πιο σαφή εικόνα ήχου. Στο πιο καθαρό και δυνατό του μου ξύνει τον σταθμό άλλος διπλανός που δυναμώνει πολύ και μου τα χαλάει. Λόγω πολυκοσμίας στη συχνότητα έχει και φυσηματακι το στερεο, οπότε δυσκολεύει το πράγμα. Ξεκίνησε με Ζαν Μισέλ Ζαρ και συνεχίζει με τραγούδια εκείνης της περιόδου. Ξεκάθαρα δυτικό το σήμα. Πάντα κάπως έτσι έφτανε νομίζω. Υπάρχουν και άλλοι 2 στην ίδια συχνότητα, οπότε μια χαρά θα πω. Θα μπορούσε και καλύτερα σαφώς. Το περίεργο είναι, ότι λαμβάνεται και με κλειστή κεραία το σήμα του, σαφώς πολύ χαμηλό και σε ένα μόνο σημείο. Αυτό δεν υπήρχε παλιότερα νομίζω.
Δεν ξέρω, αν άλλαξε μικρόφωνο ή ρύθμιση, αλλά το δεύτερο ακούστηκε σαν να ήταν μέσα σε άδειο τενεκέ. Το πρώτο ήταν πιο καλό, αλλά φαινόταν πολύ...πυκνωτικό να πω; Πολύ ωραία μουσική πάντως. Όσο ακούω διαμόρφωση πάντως μου αρέσει. Ωραίες απαλές επιλογές. Καλή εκπομπή 613! Καλή χρονιά!
Συγχώνευση: Χθες στις 23:17
106.00 λαϊκά τύπου Ξανθή Περάκη.16db στο σημείο που είμαι. Δεν μπορώ να τον δω αλλού από εδώ και πέρα
Συγχώνευση: Χθες στις 23:23
Όσο τον ακούω, νομίζω, ότι ο 613 πατάει πιο καλά από παλιότερα. Από κάποιο σημείο και έπειτα, νομίζω ότι και σήμερα πάτησε ένα κλικ πιο καλά. Πάντως ακούγεται σχεδόν σε όλο το σπίτι πλέον. Αλλού μονοφωνικά και αλλού στέρεο. Αλλού μόνος και αλλού με παρέα. Το με παρέα ήταν το σύνηθες για παλιοτερα. Δεν νομίζω, ότι πατούσε έτσι παλιότερα. Στη νότια πλευρά του σπιτιού δύσκολα καθώς βγαίνουν οι νότιοι δυνατά εκεί. Αυτός μόνο ξέρει αν και τι έκανε. Πάντως τον ακούω αδιάλειπτα. Θα ήθελε 100 βατακια ακόμη ή πιο βελτιωμένη κεραία για πιο απροβληματιστη εκπομπή προς το Ελληνικό Αττικής.
Συγχώνευση: Χθες στις 23:53
90.70fm επιτέλους έκλεισε ο σταθμός με την ελληνική παλιά και αδιάφορη ( κονσέρβα;; )μουσική. Πολύ δυνατά και ολοκάθαρα η Πολιτεία 90.70 Λακωνίας σε αρκετά σημεία στο σπίτι. Σε τρία σημεία πλέον και ο cool FM 90.70 από Κεφαλάρι Αργολίδας. Ελληνικά ελαφρά η Πολιτεία και μπιτ για χορό σε κλαμπ ο coolfm
Συγχώνευση: Χθες στις 23:55
Ως τα 33db ο 613 93.80 stereo, RDS
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:05
Υπάρχει και άλλος σταθμός στους 90.70 με δημοτικά πανηγυριωτικα. Ένα βαρυ είχε τωρα. Δεν είναι ο Μπλακμαν . ( Έλα που ήταν ο Μπλακμαν με άλλο πρόγραμμα!!)
90.70 τώρα δημοτικά με Έκο. Ζαφειρενια μου τραγουδάει τώρα. Άντε βρες τώρα ποιος είναι τούτος. Πάντως είναι βόρεια ως προς εμένα. Κατεύθυνση Χαλκίδας ή προς τα εκεί τέλος πάντων. Άλλαξε τραγούδι τώρα.Πάντα ίδιο στυλ. Το πανηγύρι και ο μικροφωνισμος πάει σύννεφο. Όποιος ξέρει τον σταθμό ας πει χαρακτηριστικό του. Η λήψη του μόνο σε ένα σημείο στο σπίτι, με βόρεια κατεύθυνση, παράλληλη της καμπούρας Υμηττού. Χαμηλό σήμα 12-13db, αλλά καθαρή λήψη.