Από το νησί του Πόρου είναι ο συγκεκριμένος αν δεν κανω λαθος, χρόνια παίζει εκεί πέρα με σχετικά χαμηλή ισχύ
Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εννοείς αυτόν στους 107.50, σε ευχαριστώ πολύ.
Υπάρχει χαρακτηριστικό;
Συγχώνευση: Σήμερα στις 07:20
Και 87.1 άκουσα πριν κανα μισαωρο
Ερώτηση: σε ποια περιοχή ακούς; Βλέπω Καστοριά στο προφίλ κι εδώ λέμε για λήψεις στην Αττική. Καλό είναι να λέμε όλοι την περιοχή λήψης μας.
Οι λήψεις παγκοσμίως, είθισται να έχουν τόπο, ώρα, ημέρα.
Άποψη μου και συγνώμη κιόλας, αλλά μπερδεύουν κάποιους τα προφίλ και γενικεύσεις τύπου " κέντρο Αθήνας".
Άλλη η λήψη στη μία πλευρά και άλλη στην άλλη στα Τουρκοβούνια. Άλλη η λήψη στο Μενίδι Αττικής και άλλη στον Αυλώνα που και για τα δύο μπορεί κάποιος να αναφέρει " Πάρνηθα". Άλλο κέντρο Ομόνοια και άλλο Λαμπρινή, που δεν είναι κέντρο. Εντελώς άλλη στο Θησείο, όπου στην πραγματικότητα είμαστε πλησίον κέντρου.
Το κέντρο Αθήνας επισήμως είναι το Αστεροσκοπείο Αθηνών πάνω από το Θησείο. Είναι το σημείο μηδέν.
Προς Θεού δεν λέμε να πεις το δρόμο που μένεις. Ούτε εγώ θα το έκανα. Όμως η περιοχή λήψης είναι αναγκαία νομίζω, για να είμαστε ακριβείς και να ξέρει κι ο άλλος τι λέμε εδώ. Συγνώμη και πάλι. Άποψή μου.
Συγχώνευση: Σήμερα στις 10:07
Αν μου επιτρεπετε και μια αναφορα σε ενα τοπωνυμιο εκπομπης (Χτυπάς Βοιωτίας). Επειδη ειναι ωραιο να τιμαμε τον πολιτισμο μας, ο οποιος εφθασε πολυ μακρια, καλο ειναι (ακομη κι εγω) να χρησιμοποιουμε το επισημο ονομα "Μεσσάπιο ορος". Οι ιταλοι γειτονες δεν αλλαξαν ονοματα στις ελληνικες πολεις που βρηκαν και διατηρησαν.. Μεσσάπιε λενε ακομη και σημερα. Οι ιδρυτες της Μεσσάπιε ομως ηταν απο την Εύβοια, Μεσσαπιες. Εξ' ού και ορος Μεσσαπιο. Γιατι εμεις να το λεμε ορος Χτυπάς, που δεν ειναι και εύηχο;;