Έψαξα τον 95.40. καλύτερο σήμα 29db. Καθαρός.
Η καψούρα που είπες 104.90 44db stereo RDS.
Συγχώνευση: Χθες στις 23:53
Σεβαστή η άποψη σας
Ερώτηση: πως θα ακούσω κάτι σε σημείο που δεν φθάνει το σήμα του καθόλου καλά και οι δύο κοντινοί είναι τοπικοί και ο ένας εξ αυτών θερίζει;
Συγχώνευση: Χθες στις 23:55
93.80 λαικα
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:12
Από ότι είδα τον τεφ που ακούτε στον Κιθαιρώνα, αυτόν που δεν δουλεύει τώρα, δεν άκουγε ούτε τον Πόρο 107.50, ούτε το Κεφαλάρι, ούτε τη Λακωνία, παρά το τεράστιο ύψος και την οπτική επαφή. Εκεί τι συμβαίνει;κατεύθυνση κεραίας του προς βόρεια; Άρα παίζει ή δεν παίζει ρόλο η τοποθεσία και η κατεύθυνση; Δεν γίνεται να μην ακούει τον Πόρο, τους Μολάους, το Άργος και να ακούει τον Βόλο. Έτσι δεν είναι; Άρα κάπου βλέπει ο δέκτης (κεραία) και κάπου δεν βλέπει. Δεν ισχύει; Ρωτάω. Δεν ξέρω. Από την άλλη, όντως έχω θέμα στο ότι ακούω πλευρικές μακρινών. Το αποδίδω όμως, στο ότι έχω θεριά δίπλα και πάνω τους. Ίδιο είναι τα 53db με τα 10-12; Αλλιώς πως εξηγείται το ότι ξεχωρίζω 2 και 3 στην ίδια συχνότητα ή και δίπλα, ειδικά όταν είναι πάνω κάτω ίδια σήματα; π.χ. ΕΡΑ Γεράνεια κόσμος 100 Χαλκίδα, ερασιτέχνες 100.10;
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:19
Για να μην τα χάσω θέλω να ρωτήσω, ο τεφ στα Πετράλωνα ακούει τώρα το Δημοτικό της Τρίπολης; Ο τεφ στα 1409 του Κιθαιρώνα; Πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί δεν το ακούνε. Απλά με ευνοεί η τοποθεσία, λόγω θάλασσας, τουλάχιστον ως προς τα Πετράλωνα. Για τον Κιθαιρώνα προφανώς πρόκειται για κατεύθυνση κεραίας. Δεν θα επιμείνω, αλλά η τοποθεσία και η κατεύθυνση είναι κρίσιμες παράμετροι στη λήψη, όπως και η καθαρή συχνότητα και φυσικά ο δέκτης.