Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Κυρ 23 Φεβ 2025, 19:52
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1269528 φορές)

panos456, lelos09, mariosblackman, Satmanic, Chris_S και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Ελληνικό Αττικής, ώρα 21:00-21:36μμ
Xhdata d 808 δέκτης με τηλεσκοπική ενσωματωμένη κεραία.
Ευχαριστώ για την πληροφορία vasilia. Sound FM λοιπόν αυτός από την Τερψιθέα με τα ξένα.
Ο σταθμός με τα ποντιακά στους 91.80, που δεν ξέρω ποιος ήταν, έκλεισε.
Καθαρή η συχνότητα 91.80.
93.80 συνεχίζει ακάθεκτος ο 613 stereo RDS ως 31db max, με πολύ ωραία ποιότητα και μουσική.Παρατήρηση: τον λαμβάνω και με κλειστή την τηλεσκοπική κεραία 24db max stereo
95.40  πρόγραμμα ξένο, χαμηλό σήμα ως 20db max,  με το can't you hear me (only you) σε σύνδεση με τους 101.10 ως 26db max. Εδώ παίζουν δυτικά προάστια στις 2 συχνότητες.
102.00 26db max disco, italo disco, pop 1980 τώρα. Ακούγεται κάποιος να συντονίζει στην ίδια συχνότητα, πέραν του Σκάι Αργολίδας που παίζει κανονικά. Τραγουδάρα πάντως το Lucifer  που παίζει τώρα. Italo disco
Στους 104.80 πανίσχυρος ο Σοκ Χαλκίδας με 30 λεπτά μουσική σερί, αφού μας άνοιξε την όρεξη ο Σταρόβας με τις διαφημίσεις για πίτσες.
106.00 κενη
107.90 φέρον 26db max
108.00 φέρον 18db max

Συγχώνευση: Χθες στις 21:42
Πολύ ωραία τραγούδια και ποιότητα στους 93.80 και ακολουθούν και οι υπόλοιποι.
Άκουσα και το the night των animals και ευχαριστήθηκα. Ένα trivial pursuit μου λείπει να ακούσω.
Τώρα που κοιμήθηκε η πιτσιρικαρια λιώνει το δεκτάκι.
Τραγουδάρα παίζει και τώρα! Μπράβο φίλε!

Συγχώνευση: Χθες στις 21:51
Ο Γλυφάδα FM που ανέφερες παίζει ακόμη vasilia; Αν ναι , σε ποια από τις 2 συχνότητες που ανέφερες;91 ή 98.55;

Συγχώνευση: Χθες στις 22:00
Συχνότητα 87.50 Κρήτη FM stereo.
Ναι, αλλά υπάρχει φέρον σήμα στην ίδια συχνότητα 27db πεντακάθαρο!  Ξέρω ότι υπάρχει σήμα στη συχνότητα από Βάρη. Τώρα όμως η κατεύθυνση κεραίας μου ήταν προς Σαλαμίνα, Κόρινθο, Μέγαρα

Συγχώνευση: Χθες στις 22:03
Συχνότητα 101.90 σήμα φέρον 35db

Συγχώνευση: Χθες στις 22:07
Στους 91.80 stereo  35db, μόλις ξεκίνησε stereo εκπομπή με τραγούδι παιδικού και νεανικού φίλου μου. Το γύρισε σε ξενα

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
87.5 κρητη μονοφονικο ειναι

91.8 π[αιζει τον μπαγασα αλλα ο ηχος δεν ειναι καλος
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
87.50 Κρήτη FM mono RDS 38db min Νεκτάριε

Συγχώνευση: Χθες στις 22:46
Το φέρον στους 87.50 επιβεβαιώνεται και σε δεύτερο σημείο στο σπίτι μου. Κεραία προς Σαλαμίνα.

Συγχώνευση: Χθες στις 23:20
Ελληνικό Αττικής, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025
Xhdata d 808
Ώρα 23:00-23:41

87.50 Κρήτη FM 38db mono RDS
87.50 27db φέρον από κατεύθυνση Σαλαμίνα. Επιβεβαίωση σε 4 σημεία στο σπίτι.
87.70 52db stereo RDS
88.00 stereo RDS 47db
88.30 mono 50db
88.60 stereo RDS 50db
88.90 stereo RDS 48db
89.20 stereo RDS 53db
89.50 54db
89.80 stereo RDS 54db
90.10 mono RDS 50db
90.10 stereo RDS 50db
90.70 cool FM Κεφαλαρίου Άργους 18db
90.70 Politia FM Λακωνίας 18db
90.70 18db Χαλκίδα
90.9 stereo RDS 48db
91.20 mono RDS 52db
91.40 33db κρητικά
91.50 δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης 17db
91.60 stereo RDS 51db
91.80 stereo RDS new radio 38db
92.00 stereo RDS 47db
92.30 stereo RDS 50db
92.60 stereo RDS 52db
92.90 stereo RDS 48db
93.20 stereo 52db
93.40 stereo RDS 40db
93.60 stereo RDS 52db
93.80 Αρκαδία 938 28db
93.80 extra Κορινθίας 30db stereo
93.80 stereo RDS 31db 613 (πιο πριν.εκλεισε)
94.00 stereo RDS 44db
94.30 stereo RDS 47db ( λήψη και από Αίγινα)
94.60 stereo RDS 53db
Σταματώ εδώ απόψε.
Κουράστηκα ήδη κι από εδώ και πάνω ξεκινούν τα 3πλα ραδιόφωνα. Ξέμεινα και από μπαταρία στο κινητό. Στη βιασύνη ξέχασα κόσμο σίγουρα. Απλά προσπάθησα να κάνω ενδεικτική λίστα με ότι παίζει τώρα. Δεν έβαλα old radio και άλλους που είναι κλειστοί τώρα . Καλό ξημέρωμα!

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυτό το ηλιθιο PI τώρα ποιανού ιδέα ήταν; Δηλαδή από σωστό και μοναδικό 10F4 σε λάθος 1398 για να κάνει και εναλλαγές με το 1498 του 94.6

Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Καλημέρα!
Ώρα 10.20πμ Κυριακής.
95.40 sound FM Αγίου Τρύφωνα Άνω Γλυφάδας, 20db

Συγχώνευση: Σήμερα στις 10:23
91.80 καθαρη

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
90.7 mainstream ελληνικά, πιο πριν είχε φέρον. Και επίσης υπάρχει στον σέρβερ με 47 dB

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Αν υπάρχει έστω ένας φιλότιμος τεχνικός από Αθήνα που διαβάζει αυτό το μήνυμα και θέλει να έχει σωστά ρυθμισμένα τα ραδιόφωνα που διαχειρίζεται:

Νότες 96.0: Να μπει PI 10B6. Με το 1096 κάνει εναλλαγές με τον Μέντα 88 λόγω δεύτερου ψηφιου (1096-1396), συν ότι είναι ίδιο με τον Αιγαίο Live 95.8 της Σύρου (που ειδικά το καλοκαίρι θα πιάνει καλά στα νότια προάστια και θα κάνει εναλλαγές). Το 10B6 μοναδικό πανελλαδικά χωρίς παρόμοιο του.

Ελλάδα 94.3: Να μπει ξανά PI 10F4, μοναδικο στην Ελλαδα χωρις παρομοιο του. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για την αλλαγή του, ίσα ίσα με το 1398 κάνει εναλλαγές με τον 94.6 λόγω δεύτερου ψηφιου (1398-1498).

Μάχη 99.8: Να μπει PI 10CA, μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, δεν θα κάνει εναλλαγές με κανέναν. Το 1385 οποίος το έβαλε είτε από πείσμα είτε από μη γνώση, απλά κριμα.

Αυτά τα ολίγα, αν κάποιοι πάλι θέλουν να γίνεται πράξη η παροιμία "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα", με γεια τους και χαρά τους.

Αποσυνδεδεμένος tbaruzzo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2021
  • Τόπος: Αττικό Άλσος - Αττικη
  • Technisat Digitradio 4C
Αν υπάρχει έστω ένας φιλότιμος τεχνικός από Αθήνα που διαβάζει αυτό το μήνυμα και θέλει να έχει σωστά ρυθμισμένα τα ραδιόφωνα που διαχειρίζεται:

Νότες 96.0: Να μπει PI 10B6. Με το 1096 κάνει εναλλαγές με τον Μέντα 88 λόγω δεύτερου ψηφιου (1096-1396), συν ότι είναι ίδιο με τον Αιγαίο Live 95.8 της Σύρου (που ειδικά το καλοκαίρι θα πιάνει καλά στα νότια προάστια και θα κάνει εναλλαγές). Το 10B6 μοναδικό πανελλαδικά χωρίς παρόμοιο του.

Ελλάδα 94.3: Να μπει ξανά PI 10F4, μοναδικο στην Ελλαδα χωρις παρομοιο του. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για την αλλαγή του, ίσα ίσα με το 1398 κάνει εναλλαγές με τον 94.6 λόγω δεύτερου ψηφιου (1398-1498).

Μάχη 99.8: Να μπει PI 10CA, μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, δεν θα κάνει εναλλαγές με κανέναν. Το 1385 οποίος το έβαλε είτε από πείσμα είτε από μη γνώση, απλά κριμα.

Αυτά τα ολίγα, αν κάποιοι πάλι θέλουν να γίνεται πράξη η παροιμία "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα", με γεια τους και χαρά τους.

Για να το πετύχεις αυτό καλύτερα θα είναι καλύτερα να καλέσεις τον ίδιο το σταθμό ή να τους στείλεις κάποιο mail. Δε νομίζω πχ ο 94.6 του Αλαφούζου να θέλει να χάνει ακροαματικοτητα έστω και μη εσκεμμένα από μικρότερο παίκτη στο  αθλητικό ραδιόφωνο.
FM/DAB+/DAB+ cable: TechniSat DIGITRADIO 4C || Fracarro FM OMNI || Triax FM-3 3 elements

FM/DAB+: Pure Classic Mini
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSD-9000
FM/SW/MW/LW: BLAUPUNKT BSA-8001

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Σιγά μην τους στείλουμε και περιστέρι για να κάνουμε εμείς την δουλειά που υποτίθεται αυτοί πληρώνονται για να κάνουν σωστά. Αρκετοί σίγουρα το διαβάζουν ήδη από εδώ μέσα ή γνωστοί τους που μπορούν να τους το μεταφέρουν.

Αποσυνδεδεμένος RFXprt

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2022
  • Τόπος: Αθηνα

ΟΚ... Δεν ξέρω γιατί προσπαθείς να γίνεις ο "αστυνομικός" των RDS αφού τελικά στην χώρα μας δεν έχει ουσία και δεν ασχολείται κανένας (επίσημα) με αυτά!
Επίσης κάτι που σαφώς δεν φαίνεται γνωρίζεις... είναι ότι δεν πρόκειται για "ενας .... τεχνικός" αλλά για πολλούς και μάλιστα χωρίς σχέση μεταξύ τους!

Αλλά μου προκαλείς εντύπωση σε κάτι... Γιατί σε "καίει" το "σωστό" του 10xx και όχι τα τόσα "περίεργα" και ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΑ καιρό τώρα  τα13xx αλλά & τα τόσα  14xx (που μοιάζει να παραβλέπεις αδιάφορα) ή κάτι 3xxx που αυτά και αν είναι δηλαδή, αφού αναφέρονται σε άλλη ΧΩΡΑ μάλιστα... και περιέργως στην "γείτονά" μας μάλιστα!

Το ωραίο είναι δε αυτό με τον Ελλάδα... που μάλλον κάτι θα άκουσε ή διάβασε - πιθανολογώ εδώ κιόλας - για τα διάφορα PI της Αθήνας... και την "χρήση" τους από "ειδήμονες" κατά το δοκούν... ώς τώρα!

Για το  ΡΙ του μάχη τόση σπουδή? Προς τι... τόση "ενόχληση" ειδικά επ' αυτού? Γιατι το "1385"  ... ενώ το "1396" που έγραψες του ΜΕΝΤΑ δεν σε 'ενόχλησε" ενω τυπικά ο σωστός ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΤΕΣ, για να ζητάς "αλλαγή" του επίσης. ή  πχ ΚΑΙ για όλα τα παρακάτω...

1A09   KRHTH FM   
18B1   EN LEFKO   
1396   MENTA      
0886   KIDS RADIO 88.6   
0889   HIT FM   
C102   DROMOS   
2120   PARAPOLITIKA   
0012   KANALI 1 PEIRAIAS   
FFFF   PEIRAIKH EKKLHSIA   

1920   GALAXY 92   
921E   LAMPSI   
1926   BEST   
11A5   EPIKOINONIA NEOY HRAKLEIOY   

1498   BWIN SPORT FM   

9978   RYTHMOS   
D952   ATHENS DJ   

32FF   RED 96.3   
310C   PEPPER   
BE07   ROCK FM   
9988   EASY 972   
50F4   LOVE   
110C   REAL

3102   TALK RADIO - ALPHA   
1367   MELODIA   

1445   SKAI   
11F0   NOSTOS   

6560   SFERA   

E143   XRISTIANISMOS   
88FF   MY RADIO   

3D44   MAD   

!!!!!!

QTH: NE Athens
Rx: PCR100, CARVER TX11A Antenna: DISCONE MIL Grade 175m HASL
Analyzers: / Spectrum/Signal: R&S FSH6,, Agilent 8560E, HP 8568 & 8566, R&S CMU200, Agilent 8594E, VIAVI JD745B / Modulation: Inovonics 530A, Suono STMM200, Marconi 2305

Συνδεδεμένος Thodoris_Z

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2024
  • Τόπος: Βονιτσα
Ο Νοτες σου ειπε πως εχει ιδιο pi με αλλο σταθμο και μπορει να προκυψουν εναλλαγές στους δυο

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Επειδή είσαι μάλλον καινούριος στο φόρουμ (σιγουρα οχι και στο επαγγελμα), ψάξε πόσα χρόνια τώρα όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα μέλη όπως ο Ηλίας (mcelliotg), οι Παναγιώτηδες (PanosRadio, panos456), ο Νεκτάριος (nektarios1451), έχουμε βγάλει λίστα με προτεινόμενα σωστά PI για ΟΛΟΥΣ
τους Αθηναίους και όχι μόνο.

Η "σπουδη" μας ήταν για όλα τα λανθασμένα και όχι μόνο για όσα ξεκινούσαν με 13xx 14xx. Οπότε μην γράφεις αερολογίες.

Και πάλι καλά που υπηρχαμε εμείς οι "αστυνόμοι" και τουλάχιστον κάποιοι άνθρωποι μας άκουσαν και έβαλαν σωστά PI αντί να κάνουν την τακτική σου με την μέθοδο "ναι αλλά οι άλλοι καλύτεροι είναι??? Αφου τα εχουν οι αλλοι λαθος θα το βαλω κι εγω λαθος και να το αλλαξουν οι αλλοι".

Προφανώς επέμεινα σε αυτά τα νέα "διαμάντια" PI (εκ χείρας σου προφανώς για να υπερασπιζεσαι με τόση σπουδή όπως λες κι εσύ), γιατί στους υπόλοιπους είχαμε κάνει άπειρες εκκλήσεις και δεν ανταποκριθηκαν.

Αυτά τα ολίγα.
Καλη συνέχεια αστυνόμε 1385.

Αποσυνδεδεμένος RFXprt

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2022
  • Τόπος: Αθηνα
Επειδή είσαι μάλλον καινούριος στο φόρουμ (σιγουρα οχι και στο επαγγελμα), ψάξε πόσα χρόνια τώρα όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα μέλη όπως ο Ηλίας (mcelliotg), οι Παναγιώτηδες (PanosRadio, panos456), ο Νεκτάριος, έχουμε βγάλει λίστα με προτεινόμενα σωστά PI για ΟΛΟΥΣ
τους Αθηναίος.

Η "σπουδη" μας ήταν για όλα τα λανθασμένα και όχι μόνο για όσα ξεκινούσαν με 13xx 14xx. Οπότε μην γράφεις αερολογίες.

Και πάλι καλά που υπηρχαμε εμείς οι "αστυνόμοι" και τουλάχιστον κάποιοι άνθρωποι μας άκουσαν και έβαλαν σωστά PI αντί να κάνουν την τακτική σου με την μέθοδο "ναι αλλά οι άλλοι καλύτεροι είναι??? Αφου τα εχουν οι αλλοι λαθος θα το βαλω κι εγω λαθος και να το αλλαξουν οι αλλοι".

Προφανώς επέμεινα σε αυτά τα νέα "διαμάντια" PI (εκ χείρας σου προφανώς για να υπερασπιζεσαι με τόση σπουδή όπως λες κι εσύ), γιατί στους υπόλοιπους είχαμε κάνει άπειρες εκκλήσεις και δεν ανταποκριθηκαν.

Αυτά τα ολίγα.
Καλη συνέχεια αστυνόμε 1385.

Δεν έχει σημασία τι λέμε, λετε, λες, λέω... επ' αυτού του "θέματος" όσο επισήμως δεν υπάρχει κάτι που να "καθορίζει" τι θα έπρεπε να βαλει ο καθένας τους... Αυτό προσπαθώ να σου πω... αλλά μάλλον "ενοχλήσε" περιέργως υπερβολικά! Επίσης το από πότε είμαι εδώ "ενεργά" ή απλά διάβαζα είναι παντελώς άγνωστό σου/σας! Μπορεί να γνωρίζω και άλλα που δεν γραφονται / γράφτηκαν εδώ... αλλά δεν έχει σημασία... ή έχει κατά την άποψή σου?

Δεν υπάρχουν "διαμάντια" και μάλιστα "εκ χείρας μου....  :hammer όπως γράφεις... αφού προϋπήρχαν τόσα όπως 'σύ είπας άλλωστε προ εμού (εδώ τουλάχιστον)! Πως θα μπορούσε άλλωστε όταν αυτά σχηματίζονται - υλοποιούνται από ΤΟΥΣ τεχνικΟΥς - βλ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ στην γραμματική - στους εκεί σταθμούς! 
ΑΝ είχα τόση "δυνατότητα" πίστεψέ με ουτε ένα τους δεν θα ήταν έτσι! Το "προσπάθησα" να ενσωματωθεί σε ... σχετικό επίσημο έγγραφο... αλλά "επενέβησαν" 14 και άλλοι μερικοί για να μην περάσει! Οπότε... μόνο αστυνόμος δεν "δύναμαι" να είμαι, ή γίνω... έστω και δια της "πλαγίας" οδού... εδώ για τα "σωστά ή μη" PI των σταθμών ώς άλλη... ΕΕΤΤ? ή ΕΣΡ? ή ?, όπως δηλαδή πράττεις εσύ σαφώς! 

Το να γραψεις/γραψω μια άποψη ειναι θεμιτό... Το να σχολιάζεις/ω ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ είναι αθέμιτο... και περίεργο το λιγότερο! Το να γραφεις τι έχει ο Χ ο Ψ ή ο Ζ είναι θεμιτό, κλπ, κλπ! Το να θελεις να του ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ εσύ τι θα κάνει... μάλλον, ή σίγουρα, όχι! Εν κατακλείδι δεν σου/μου/μας πέφτει λόγος κιόλας για το θα επιλέξει ο καθένας να χρησιμοποιήσει! Ή... μήπως πιστέυεις ότι σου "πέφτει" ως... τι?

QTH: NE Athens
Rx: PCR100, CARVER TX11A Antenna: DISCONE MIL Grade 175m HASL
Analyzers: / Spectrum/Signal: R&S FSH6,, Agilent 8560E, HP 8568 & 8566, R&S CMU200, Agilent 8594E, VIAVI JD745B / Modulation: Inovonics 530A, Suono STMM200, Marconi 2305

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Εσενα ως τι σου πέφτει λόγος να συνεχίζεις να γράφεις την ίδια αερολογία ότι νοιαστηκαμε μόνο για τα καινούρια λάθος PI όταν σχεδόν εδώ και μια δεκαετία γράφουμε τα ίδια για όλους;

Επιλεκτική μνήμη έχεις μου φαίνεται.

Καμία ιδιότητα "αρμοδιων" δεν έχουμε. Κοινό μας σημείο είναι ότι αγαπάμε το ραδιόφωνο σε όλες τις εκφάνσεις του και μιας και το φόρουμ έχει τεχνικό χαρακτήρα, να τονίζουμε τα οποία κακως κείμενα.

Τώρα αν θέλεις ΠΑΛΙ να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση λέγοντας για εκατομμυριοστη φορά ότι δεν υπάρχει κείμενη νομοθεσία για PI κλπ. - Ε ΚΑΙ;

Νταξει τότε, βάλτε όλοι 1385 1396 FFFF γούστο σας καπέλο σας.

Αντί να συμβαδίζεις με τα λεγόμενα μου (αφού θες να μας πείσεις ότι "νοιαζεσαι" και συ για τα σωστά PI) κάθεσαι και γυρνάς την κουβέντα στο ύφος "ναι αλλά γιατί λέτε μόνο για αυτα".

Για όλα λέγαμε και θα λέμε.

Αν συνεχίζεις να μην το κατανοείς αυτό και νομίζεις ότι δείχνουμε ζήλο μόνο για τα πρόσφατα γεγονότα, λυπάμαι αλλά βγαλε τις παρωπίδες σου.

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Νομίζω πως είναι τουλάχιστον υπερβολικό να χαρακτηρίζεις ως ύποπτο το Θάνο από τη στιγμή που προτείνει PI που είναι τεχνικά τεκμηριωμένα ότι θα ταιριάζουν στους εκάστοτε σταθμούς και δεν θα έχουν καθόλου ενοχλήσεις με AF hijacking (η πέτρα του σκανδάλου πίσω από τη συζήτηση)... Έστω, μην βλέπεις σαν επιβολή τις προτάσεις του, δέξου τουλάχιστον τον τεχνικό λόγο πίσω από τον οποίο στηρίζει την επιλογή του, όλα τα PI είναι ισοδύναμα και δεν υπάρχει κάποιο που είναι πιο ελκυστικό προς άγρα ακροατών για παράδειγμα.

Και ο λόγος που είναι "εμμονικός" με τους σταθμούς που ανέφερε (στη θέση του το ίδιο θα έκανα), είναι πως οι τεχνικοί αυτών των σταθμών έχουν δείξει ενδείξεις πως διαβάζουν το φόρουμ και ειδικά ο Ελλάδα 94.3 (το 10F4 ήταν δική μας πρόταση το οποίο είχε μπει την αμέσως επόμενη μέρα), συνεπώς είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο να μας ακούσουν σε τυχόν (πάντα καλοπροαίρετες και τεκμηριωμένες) υποδείξεις, ενώ οι τεχνικοί των σταθμών με τα τερατουργήματα πλην 10ΧΧ δεν έχουν εμφανιστεί ΠΟΤΕ στο φόρουμ ούτε έχουν ακούσει έμμεσα κάποια από τις υποδείξεις μας.. Δεν είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να μην ασχολούμαστε τόσο έντονα με αυτές τις περιπτώσεις και να ρίχνουμε το βάρος σε αυτούς που έχουν πρόθεση να μας ακούσουν;

Το ότι ΕΕΤΤ/ΕΣΡ δεν έχουν πρόθεση (υπόπτως όπως υπονοείς) να αποδώσουν PI συνοδευτικά με κάθε ΒΝΛ δεν σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να κάνουν ότι τους καπνίσει, αν αναφέρεσαι πάντως στο εξάμβλωμα με τα 4 γράμματα και τους 4 αριθμούς σαν callsign που είχαν περάσει το 2018, εγώ ο ίδιος είχα αναρωτηθεί γιατί προσπαθούν να περάσουν αυτή τη βλακεία τη στιγμή που υπάρχει το PI για αυτή τη δουλειά και ο νόμος το αγνοούσε ολοκληρωτικά  :wall
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (16:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΔΡΑΜΑΣ  Μέλος: iggy7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (15:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (15:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:59)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (14:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:16)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:32)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:19)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (23:56)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (23:43)