Καλησπέρα από Ελληνικό.
Πολύ γρήγορα, λόγω χαμηλής μπαταρίας σε δέκτη και κινητό. Ώρα 00:49 πμ
91.80 RDS stereo crazy 35db συνομιλία
93.80 stereo 29db συνομιλία
95.40 λαϊκά και τώρα 1980 έντεχνα χαμηλή διαμόρφωση 29db
95.70 37db φέρον μόνο
100.10 stereo συνομιλία 27db
101.10 stereo και ισχυρό σήμα 46db συνομιλία
102.00 πριν new star RDS stereo 33db τώρα συνομιλία
104.80 ελληνικά σοκ FM πολύ δυνατά
104.90 stereo συνομιλία 29db
106.00 stereo αναμετάδοση του 91.80 39db τώρα μόνο φερον και ενίοτε στη συνομιλία
Τις δύο τελευταίες ημέρες έβλεπα πολύ ισχυρά 90.70
Πολιτεία Λακωνίας stereo, cool FM Κεφαλαρίου Άργους και έναν ακόμη στερεοφωνικό πεντακάθαρα , ειδικά πολύ νωρίς το πρωί.
Ομοίως ακούω έτερο σταθμό στους 104.3. Νομίζω Ερμιονίδας
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:11
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕΤΤ. PALMWOODS ,PALIS ,AORGURU, PYTHVENN ,HUMAXX 8100, PANORADIO
Συγνώμη που θα στο πω φίλε μου, αλλά προφανώς δεν πρόσεξες πως λέγεται αυτό το τμήμα στο οποίο δημοσιεύουμε λήψεις σημάτων FM.
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες, για να κινηθούν , περιμένουν καταγγελίες από ενοχλημένους γείτονες, ανταγωνιστές συχνοτήτων, δημόσιες υπηρεσίες που ενοχλούνται οι συχνότητες τους κλπ.
Συνήθως αλληλοκαρφώνεστε, λόγω ασυνεννοησίας και εγωισμού ή συμφερόντων.
Η ραδιολήψη αποτελεί πολύ πολύ παλιό χόμπυ διεθνώς και ποτέ δεν κατηγορήθηκε για αυτό που λες. Εν τέλει, αν δεν είσαι νόμιμος, παρενοχλείς ή όχι και φοβάσαι, μην εκπέμπεις. Κανείς δεν σε ανάγκασε. Κανείς , ειδικά ραδιολήπτης δεν ασχολήθηκε μαζί σου ή με άλλον με τον τρόπο που λες.
Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:16
Για τους 103,30 θα πω , ότι στα νότια υπάρχει ΕΡΑ Σπορ πολύ δυνατά από απέναντι, Πελοπόννησο 103.20 Αργολίδας και 103.30. Δεν ξέρω πως γίνεται κι αν είναι σωστή η λήψη, αλλά καρφώνει 103.2 η ΕΡΑ σπορ Αργολίδας σίγουρα και σαν να βλέπω παντού στο σπίτι και στο 103.30. Έχω θέμα μπαταρίας όπως είπα και δεν μπορώ να δω τι παίζει.
Αν είναι κλειστό το αθηναϊκό αύριο θα το ψάξω το neo., Δυστυχώς θέλει φόρτιση ο δέκτης. Έμεινε εβδομάδες χωρίς φόρτιση.
Χρόνια πολλά για την αυριανή διπλή εθνική εορτή!
Συγχώνευση: Σήμερα στις 00:22
Να συμπληρώσω, για τον φίλο που μας κακό χαρακτήρισε, αλλά δεν πειράζει....χαριζει η ομάδα, ότι στις πλείστες των περιπτώσεων οι ραδιολήπτες βοηθούν τους ερασιτέχνες να βελτιώσουν τα σήματά τους και να γνωρίζουν που ακούγονται κι αν καίνε τσάμπα ρεύμα. Τόσον καιρό κάνω αναφορές λήψεων για τους ερασιτέχνες των FM της Αττικής και ποτέ δεν άκουσα να κλείνει κάποιος, λόγω των αναφορών μου στο φόρουμ. Αντίθετα τους είδα να βελτιώνονται σε σήμα και να πληθαίνουν. Καλό βράδυ σε όλους!
Επανήλθε η Αναγέννηση, αλλά η ΕΡΑ σπορ Αργολίδας μου έρχεται 33db 103,2 μονοφωνικά πολύ ισχυρά καθαρά και 103,30 στέρεο 31db