Καλησπέρα
βλέπω ένα θέμα που ξεκίνησε το 2007 !!!
έχουμε τέλη του 2008 και οι ερωτήσεις είναι αναπάντητες
λοιπόν για τη Λάρισα για να μη παιδεύεστε
Όπου και να στοχευσετε ακόμη και με κλειστά μάτια η εικόνα που θα λάβετε είναι στα πολύ " λαϊκά " καμπάνα
αν έχεις εμπόδιο προς ΠΗΛΙΟ κοιτάς για δοβρουτσι
στην δικιά μου οικοδομή η κεντρική εγκατάσταση 20τιας βλέπει ΠΗΛΙΟ και για μια tv που έχω στην κρεβατοκάμαρα έβαλα μια κεραιούλα στα κάγκελα της ταράτσας ( χωρίς ιστό ) προς δοβρουτσι μεριά
τα αποτελέσματα είναι τα ίδια και νομίζω λίγο καλύτερα προς ΚΑΡΔΙΤΣΑ μεριά και μάλιστα χωρίς ενισχυτή λήψης
ελπίζω να βοήθησα !!
Ζήσης
Καλησπέρα φίλε Ζήση και σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!
Καταρχάς να σου πω ότι με αυτό που λες περί αναπάντητων ερωτημάτων δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο!
Όλα τα threads που ανοίγονται εδώ έχουν σαν σκοπό να απαντηθούν και να συνεχίσουν να απαντώνται!
Για να υπάρχει όμως ροή στο thread πρέπει σε κάθε απάντηση να υπάρχει και κάποιος που να μπορεί να απαντήσει και να θέλει να ασχοληθεί!
Δυστυχώς όμως από τους κατοίκους της Λάρισας αυτή η συμμετοχή δεν υπήρχε στο σημείο που το thread να κρατηθεί σε συνεχή ροή παρά μόνο τελευταία που ξαναξεκίνησε!
Είναι κρίμα να μην έχουμε συμμετοχές μέσα από την πόλη της Λάρισας και σχεδόν να μην απαντούν άλλοι παρά μόνο ο TRONIX κι εγώ που δεν κατοικούμε καν εκεί μόνιμα, και ο Πηλέας που είναι κάτοικος Βόλου!
Για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε τη συμμετοχή ανθρώπων σαν κι εσένα για να μπορούν με εγκυρότητα να μας πουν το τι συμβαίνει και να απαντούν στους συντοπίτες τους με μεγαλύτερη ακρίβεια από άλλους που δεν έχουν άμεση και καθημερινή επαφή με τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα της περιοχής!
Και όχι μόνο για την πόλη της Λάρισας, γενικά πλην του Βόλου οι υπόλοιποι Θεσσαλοί είναι μόνο αναγνώστες!!!!
Παρόλα αυτά θεωρώ ότι με τον Ηλία απαντήσαμε το κάτα δύναμιν σε όλα τα ερωτήματα!
Κατά δεύτερο να σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι το Δοβρούτσι είναι "με κλειστά τα μάτια" το καλύτερο Κ.Ε. για τη Λάρισα μετά το Πήλιο!
Προσωπικά αν έμενα Λάρισα και είχα μόνο μία κεραία φυσικά θα τη γύριζα μόνο Δοβρούτσι καθώς από εκεί εκπέμπουν όλα όσα βγαίνουν από το Πήλιο (πλην ψηφιακών) και ακόμα περισσότερα!
Είναι κρίμα που ο gravis μένει σε σημείο που δεν ευνοείται από το Δοβρούτσι!
Περιμένουμε λοιπόν φίλε Ζήση την ενεργότερη συμμετοχή σου όπως και άλλων φίλων και απότα υπόλοιπα σημεία της Θεσσαλίας (Ελασσόνα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα κ.α)! 8)