Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τετ 18 Δεκ 2024, 17:44

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ  (Αναγνώστηκε 35982 φορές)

0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gravis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
Γνωρίζει κανεις Λαρισαιος και μη, εκτος απο το πήλιο ,αν υπαρχει αλλος εναλλακτικός μεταδότης? που αλλου μπορουμε να στρέψουμε τις κεραίες μας?
Επισης οτι αλλο εχει σχέση με την Λαρισα, ας γράφεται εδώ

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Δευ 29 Ιαν 2007, 17:15 »
Aπ'οσο γνωριζω η Λαρισα λαμβανει απο Δοβρουτσι και Πηλιο. Αν υπαρχει καποιος ντοπιος να μας ενημερωσει.
Ευχαριστω!  8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος gravis

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Τρι 30 Ιαν 2007, 17:26 »
Σημερα εμαθα απο ηλεκτρονικο οτι το δοβρουτσι δεν ισχυει πλεον, μονο Πηλιο! και φυσικα οσοι στησετε κεραια με την βοηθεια πεδιόμετρου και οχι με το ματι...

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Τρι 30 Ιαν 2007, 22:53 »
Παράθεση από: "gravis"
Σημερα εμαθα απο ηλεκτρονικο οτι το δοβρουτσι δεν ισχυει πλεον, μονο Πηλιο! και φυσικα οσοι στησετε κεραια με την βοηθεια πεδιόμετρου και οχι με το ματι...

Καταργήθηκε το κέντρο εκπομπής????  :o  :o

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Τρι 30 Ιαν 2007, 23:27 »
Μα τι μας λέει τώρα ο ηλεκτρονικός, πλάκα μας κάνει; Πώς μπορεί να καταργηθεί ένα ολόκληρο κέντρο εκπομπής από τη μια μέρα στην άλλη; Είναι γελοίος μόνο και που το ανέφερε!!!! :evil:
Απορώ όμως φίλε μου πως γίνεται μέσα στη Λάρισα να μην πιάνεις ίχνος από Δοβρούτσι! Δοκίμασες την ΕΤ1 από το 43 και το MEGA από το 59; Όσο χάλια κεραία και νά' χεις κάτι από αυτά θα έβγαζες σε αυτές τις συχνότητες!
Και πληροφοριακά το Δοβρούτσι είναι το σημαντικότερο κέντρο εκπομπής στην κεντρική Θεσσαλία με κάλυψη Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων!!!!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Τρι 30 Ιαν 2007, 23:29 »
Παράθεση από: "sat4fun"

Καταργήθηκε το κέντρο εκπομπής????  :o  :o

Μαλλον αλλο εννοουσε ο τεχνικος.Δεν μπορει, ενα καρο καναλια βγαινουν απο κει και μεγαλο μερος της Θεσσαλιας απο οτι ξερω καλυπτει αυτο το κεντρο εκπομπης.
Τωρα οσο για το στησιμο της κεραιας προφανως εννοει οτι επειδη ειναι δυσκολη η ληψη απαιτειται η χρηση πεδιομετρου........
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Τρι 30 Ιαν 2007, 23:31 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Μα τι μας λέει τώρα ο ηλεκτρονικός, πλάκα μας κάνει; Πώς μπορεί να καταργηθεί ένα ολόκληρο κέντρο εκπομπής από τη μια μέρα στην άλλη; Είναι γελοίος μόνο και που το ανέφερε!!!! :evil:
Απορώ όμως φίλε μου πως γίνεται μέσα στη Λάρισα να μην πιάνεις ίχνος από Δοβρούτσι! Δοκίμασες την ΕΤ1 από το 43 και το MEGA από το 59; Όσο χάλια κεραία και νά' χεις κάτι από αυτά θα έβγαζες σε αυτές τις συχνότητες!
Και πληροφοριακά το Δοβρούτσι είναι το σημαντικότερο κέντρο εκπομπής στην κεντρική Θεσσαλία με κάλυψη Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων!!!!

Φιλε mcelliot_g απο τι βλεπω με προλαβες για 2 λεπτα.Κατατοπιστικοτατος οπως παντα.Τα σεβη μου......
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Τετ 31 Ιαν 2007, 10:42 »
ΤΙ???? Δεν υπάρχει το Δορβούτσι???
Δείτε ΑΛΦΑ 22, MEGA 59, 52 ASTRA,28 TRT,29 STAR,30 ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΣΚΑΙ 46 και θυμηθείτε με

Απο πότε τέλος; Βλέπει όλη η Θεσσαλία και τα βουνά Στουρναρείκα κλπ
Φανταστείτε στα Στουρναρείκα πιάνει ΚΑΜΠΑΝΑ ο ΑΛΦΑ στα 22 με κεραία να κοιτάει προς το νότο !

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Δοβρούτσι συχνότητες
« Απάντηση #8: Τετ 31 Ιαν 2007, 14:45 »
Ίσως ο ηλεκτρονικός εννοούσε ότι το Δοβρούτσι θα καταργηθεί με την έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης!
Αλλά και πάλι δεν νομίζω να ευσταθεί κάτι τέτοιο, λογικά όσα κανάλια παίζουν από εκεί και δεν επηρεάζονται από τις συχνότητες της ψηφιακής θα συνεχίσουν να εκπέμπουν και μετά το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Τετ 31 Ιαν 2007, 16:06 »
Δεν νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος και δη τεχνικός που σέβεται τον εαυτό του να φτάνει στο σημείο να εκτοξεύει τέτοιες παπαριές, ειδικά για μία πόλη κεντρικότατη με πολύ εύκολη λήψη και από Πήλιο και από Δοβρούτσι, ακόμα κι αν εννοούσε τα ψηφιακά! Εξάλλου ακόμα και το ΥΜΕ στο χάρτη για Λάρισα κάνει λόγο και όχι για Πήλιο, που αν και μάλλον θα γίνει απο κει η μετάδοση, κανείς δεν πρέπει να αποκλείει και την περίπτωση του sfn μεταξύ Πηλίου και Δοβρουτσίου!
Κι εγώ τεχνικός δεν είμαι, αλλά μια χαρά εγκατέστησα ολομόναχος και με το μάτι στο κέντρο της Λάρισας κεραία στην αδελφή μου, που αν και είχα καμπάνα λήψη από Πήλιο, προτίμησα να γυρίσω την κεραία ανατολικά στο Δοβρούτσι και να βγάλω κρύσταλλο τα περισσότερα κανάλια, ακόμα και το ALTER στο 66 και δεν συζητώ για τα δορυφορικά! Και όλα αυτά χωρίς ενισχυτή, με μια μεγάλη χελιδόνα και 6 μέτρα ιστό (που του έμειναν και αμανάτι και του πρώην σπιτονοικοκύρη της)!!!!:D  :twisted:
Αυτό όμως που έχω να παρατηρήσω βλέποντας αρκετές πολυκατοικίες στη Λάρισα είναι η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο! Πιστεύω ότι οι περισσότερες κεντρικές εγκαταστάσεις εκεί έχουν πρόβλημα ειδικά στις υψηλές συχνότητες!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gravis

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Τετ 31 Ιαν 2007, 19:13 »
Παιδια εγω παντως απο το δροβουτσι δεν πιάνω τιποτα, ο μονος λογος που ειχα βάλει δευτερη UHF κεραια ηταν για να πιάσω τα δορυφορικα απο το δοβρουτσι μιας και δεν έχω πιατέλα. Πιάνω το ΣΚΑΙ με χίονια αλλα δεν ξέρω αν η ληψη του ειναι απο δοβρουτσι η πήλιο. Πάντως για την ΛΑΡΙΣΑ το πήλιο ειναι defacto ,πιο ευκολη λήψη.
Παρεπιπτόντως καποιος στην περιοχή μου κάνει αναμετάδοση το ψηφιακο κανάλι τις ΕΡΤ το σπορ + . Γιατι το πιάνω αναλογικα δεν εχω αποκωδικοποιητή και μάλιστα καμπάνα, και ρωτόντας στην γειτονιά μου, ολοι το πίανουν ...

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Τετ 31 Ιαν 2007, 19:45 »
:roll:  Χμ...φιλε μου καλε,καλε μου φιλε...

Καλο ειναι να δημοσιευεις κατι αφου πρωτα το διασταυρωσεις. Κι αν δεν το εχεις κανει,υπαρχουν και τα ερωτηματικα!!! Ρωτας και ολο και καποιος που θα ξερει εδω μεσα θα απαντησει! Ειδες τι συγχηση προκαλεσες?

Παρεπιπτοντως,ελεγξε την εγκατασταση σου...Ισως η κεραια σου δεν σκοπευει καλα το Δοβρουτσι! Αν οπως λενε οι φιλοι,το εν λογω υψωμα ειναι βασικο κεντρο εκπομπων (ισως περισσοτερων ραδιοφωνικων σταθμων απ'οτι τηλεοπτικων) λιγο εως πολυ δυσκολο να παψει να υφισταται κεντρο εκπομπων!!!  :roll:

Φιλικα και χωρις παρεξηγηση!  8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Τετ 31 Ιαν 2007, 23:14 »
Το Σπορ+ εκπέμπει αναλογικά απ το Πήλιο στα 42. Στον Βόλο εκπέμπει ΚΑΙ στα 29 μαζί με τα άλλα Σινε+ 30 UHF, Πρίσμα+ 39 UHF απο τον Σωρό.
Δεν μου λές το ΖΕΥΣ το πιάνεις απο τα 39 ? γιατί απο Πήλιο είναι στα 39.  Στον Βόλο εκπέμπει απ τα 50(Σωρός) και απο Πήλιο στα 50 οι γυμνές που πρέπει να πιάνεις.
Τον ΣΚΑΙ κανονικά πρέπει να τον έχεις καμπάνα στα 54 αν κ πέφτει και το Mega.
Αν το ΣΚΑΙ σου ρχεται με χιόνια ίσως το πιάνεις απ τα 46. το 54 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ναι με χιόνια.

Έχω παρατηρήσει ότι εδω και μερικές μέρες ΔΕΝ παίζει το ΖΕΥΣ σε καμία απ τις συχνότητες του. Τι συμβαίνει ???? Εσείς το πιάνετε;

Αποσυνδεδεμένος gkalcom

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
ΖΕΥΣ TV στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ
« Απάντηση #13: Τρι 21 Αυγ 2007, 11:43 »
Ποιος κρύβεται πίσω από το ZEYS TV - κανάλι που εκπέμπει στα 23UHF, 26UHF, 27UHF, 39UHF ; Γιατί εκπέμπει σε 4 συχνότητες ; Κάνει και παράσιτα σε FILMNET(38UHF) και ALPHA(στο 22UHF)...

Αποσυνδεδεμένος ant21

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: KOZANH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Τρι 21 Αυγ 2007, 19:52 »
Ο κύριος... Χρηστίδης!
http]

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Τρι 21 Αυγ 2007, 23:55 »
Δεν νομίζω να ναι του Χρηστίδη. ’λλος το έχει το κανάλι και συνεχίζει το έργο του αλλά απο τη Λάρισα γιατί παλιότερα ήταν του Βόλου. Η συχνότητα 27 του άνηκε απο παλιά όταν εξέπεμπε απο τον Βόλο και μετέδιδε Videoclips και δορυφορικά κανάλια MCM, MTV(το αναλογικό όταν υπήρχε στην Αθήνα απο τα 50 κ 54) και telemarketing,κανένα VIVA. και λειτουργούσε και μαζί του ένα άλλο τοπικό ΜΑΡΚΕΤ TV.Το ΖΕΥΣ ήταν περιφερειακό και εξέπεμπε στα 27 για τον Βόλο απο Σωρό, 61 απο Πήλιο και 68 απο Δορβούτσι. Όταν δεν πήγε καλά λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε το Cosmos και το K του Χρηστίδη και είχε κλείσει το ΖΕΥΣ. Αργότερα δηλαδή πέρσι ξαναεμφανίστηκε το ΖΕΥΣ απο τα 42 και το 67 και το 69 UHF αλλά απο το Δορβούτσι ΜΟΝΟ. Αργότερα μετά αφού περάσει απο το ΕΣΡ γιατί εξέπεμπε εκτός επιτρεπόμενης ζώνης συχνότητων (πέρα του 67) και μετακόμισε στο 42. Όταν εμφανίστηκε το ΣΠΟΡ+ στο 42 μετακόμισε στο 39 μέχρι τώρα. Και επειδή ΕΚΛΕΙΣΕ το Cosmos (ναι ήταν παράνομο και δεν είχε άδεια εκπομπής και έπαιζε dvd με ringtones απο τα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ συνεχόμενα) πήρε τις συχνότητες του Cosmos.  23,26,27,39.  Οι 23,39 απο Πήλιο. και 27 μάλλον απο Σωρό γιατι και πέφτει το Μακεδονία απο πάνω του. Επίσης απο Δορβούτσι εκπέμπει 26,27. οι άλλες του Πηλίου απλά "περνανε".

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Τρι 25 Σεπ 2007, 22:14 »
Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν στην Λαρισσα στο χωριο μου απο οπου ειναι και η καταγωγη μου.Εκανα λοιπον καποιες δοκιμες με την εγκατασταση κεραιων.Εχω 2 κεραιες ,η μια κοιταει πηλιο .  και η αλλη δοβρουτσι.το χωριο μου εχει καλη εικονα απο δοβρουτσι,αφου βρισκετε κοντα στα 4 χιλιομετρα.Η κεραια που κοιτουσε στο εν λογο βουνο την γυρησα και εκεινη πηλιο.δηλαδη ειχα 2 κεραιες στην ιδια κατευθηνση.παρατηρησα βελτιοση σηματος σε καποα καναλια απο πηλιο,και ταυπολοιπα μισα  απο πηλιο μερια  ειχαν διπλοεικονες και θολο σημα.την γυρησα τη μια λιγο αριστερα αλλα παλι το ιδιο.Εχετε υποψη οτι η μια ειναι τυπου πλεγματος και αλλη απο τις απλες uhf.Γιατι αραγε συμβαινει αυτο;Ευχαριστω.

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Τρι 25 Σεπ 2007, 23:24 »
Το πλέγμα πιθανών να δημιουργεί ισχυρό ανακλαστικό σήμα που να επιρεάζει την yagi (την απλή όπως ανέφερες).

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Τρι 25 Σεπ 2007, 23:57 »
Δεν μπορείς να έχεις 2 κεραίες στην ίδια κατέυθυνση χωρίς προσεκτικό σχεδιασμό και συμφασική λειτουργία (δηλαδή προσεγμένα καλώδια και όμοιες ακριβώς κεραίες.)

Τα 2 ανόμοια καλώδια με τις 2 ανόμοιες κεραίες θολώνουν την εικόνα και ενισχύουν κάποια κανάλια ενώ αλληλοεξουδετερώνουν κάποια άλλα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Παιδιά έχετε δεί το ΖΕΥΣ απο θεσσαλία; Στην διάρκεια του προγραμματός του στις διαφημίσεις του ανάμεσα απο τα παιδικά προγράμματα δείχνει την διαφήμιση της Marfin Egnatia Bank, Πρόγραμμα Θησέας και γάλακτοκομικά (ΝΟΥΝΟΥ κλπ)
Μήπως έχει σχέση ο μέτοχος του καναλιού (δλδ ο ιδιοκτήτης) με αυτές τις εταιρίες; Η μήπως είναι συμφέροντων Ρέστη με το MTV και θα δικτυωθεί σύντομα με το Smart; Πάντως τα παιδικά είναι του 0-6 TV, ίδια περίπτωση με το Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Τι παίζει στα περιφερειακά (που πιθανόν να γίνουν δίκτυο MTV) ;;;
και ακόμη μια ερώτηση To Πανόραμα κ το 0-6 TV δείχνουν τις διαφμίσεις αυτές;

Κι έχω παρατηρήσει το κανάλι βλέπεται σχεδόν περισσότερο απο τα άλλα που έιναι για πέταμα!

Λέει το λογότυπο του στις διαφημίσεις "ΖΕΥΣ TV κανάλι για μικρούς και μεγάλους" Λέει κάτι αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Τρι 22 Ιαν 2008, 18:41 »
Λοιπόν με αυτά που μας λες το "ΖΕΥΣ TV" (πόσες και ποιές συχνότητες έχει?) ανήκει μαζί με το "0-6 TV" και το "Βεργίνα TV" στο ίδιο δίκτυο. Είναι το "Βεργίνα TV" και όχι το "Πανόραμα" στη Θεσσαλονίκη το κανάλι του "0-6". Και εγώ απόρησα που είδα διαφήμιση για τα έργα στη Θεσσαλία στο Βεργίνα της Θεσσαλονίκης.  8)  Η MIG διαφημίζεται - όπως και όλο το πακέτο - και στα 3 αυτά κανάλια.

Η ροή είναι η ίδια με διαφορετικά λογότυπα. Και το βράδυ να υποθέσω το "ΖΕΥΣ TV" έχει ελληνική ταινία, όπως και τα άλλα 2.

Σιγά σιγά το "0-6 TV" έφτιαξε δίκτυο έστω και με διαφορετικά λογότυπα και καλύπτει αθροιστικά περίπου 7 εκατομύρια πληθυσμό.  :wink:
Υπάρχει καί άλλο κανάλι στην επικράτεια που ανήκει στο ίδιο δίκτυο?

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Τρι 22 Ιαν 2008, 18:49 »
Εκτος απο το ΖΕΥΣ,και το PLUS ''αναβαθμιστηκε'' :lol: τις προαλλες το πετυχα που εδειχνε την ταινια ''Θεος για μια εβδομαδα'' και εχει βγαλει και spot που λεει ''PLUS Channel''!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Τρι 22 Ιαν 2008, 18:52 »
marios1234 εσύ έλεγες ότι αυτά τα 2 ξανάνοιξαν (ΖΕΥΣ, PLUS) μαζί?

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Τρι 22 Ιαν 2008, 19:03 »
Ναι εγω το ελεγα...

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Τρι 22 Ιαν 2008, 19:05 »
Είχε μεσολαβήσει καιρός που ήταν κλειστά ή αύξησαν την ισχύ τους σε σχέση με πρίν?

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Τρι 22 Ιαν 2008, 19:10 »
Το PLUS ειχε εξαφανιστει για καποιες μερες.το ΖΕΥΣ δεν σταματησε ποτε απλως δεν ειχε καλο σημα.οταν ανοιξε το ξανα το PLUS,αυξησ και αυτο και το ZEYS την ισχυ του σηματος.

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Τρι 22 Ιαν 2008, 19:11 »
παιδια τι εγινε τελικα με τη δικτυωση του mtv στην υπολοιπη ελλαδα?
υπαρχει κανα νεοτερο  απο τισ συζητησεις πού ειχε ο ρεστης με το πανοραμα και το b στη θεσσαλονικη?

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Τετ 23 Ιαν 2008, 00:01 »
Το ΖΕΥΣ δεν έχει τα βραδια ελληνική ταινία, Μόνο τηλεγνωριμίες (αυτό που δείχνει βρές το ρόλο σου Role Playing και αργά κατά τις 3 το γυρίζουν στα VideoClips.

Όσο για το Plus δεν το πιάνω Βόλο αλλά μυρίζομαι να το πιάσω σύντομα.

Α! Ακούγεται ότι εκπέμπει ακόμη το Σπόρ+ κάπου στα UHF εδώ στον Βόλο. Έχει δεί κανείς κάτι η είναι ως ψηφιακό στο 42 κ 53 μόνο;

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Δευ 28 Ιαν 2008, 18:01 »
Τι εγινε με το PLUS στο 23?απο σημερα πιανω...ASTRA!!! :shock:

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #29: Τρι 19 Φεβ 2008, 13:53 »
Τα κανάλια ΖΕΥΣ, ΒΕΡΓΙΝΑ TV και 0-6 TV εμφανίζονται ως σπόνσορες (μεταξύ άλλων) σε εκδήλωση στην Αθήνα η οποία διαφημίζεται από αυτά καθημερινά. Έμεση επιβεβαίωση ότι ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (17:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/12/2024 (13:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:21)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (12:49)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (12:04)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (11:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (09:54)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (01:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:44)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:59)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:27)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (20:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (20:09)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (20:03)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (19:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (19:37)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Nova 17/12/2024 (19:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 17/12/2024 (18:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (18:02)